Gość: WPiA IP: *.pl 23.02.05, 20:01 samoobrona.org.pl/pages/12.Zkraju/05.lodzkie/07.Pisza/index.php? document=93.html hehehhhe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: WSHE i Samoobrona ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:11 Nieźle, to teraz w Wshe mają oczy otwarte na nasze członkostwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: WSHE i Andrzej Lepper, 23.02.05, 20:26 Andrzej Lepper też jest przeciwko prywatyzacji Zespołu Elektrociepłowni... Świetny sojusznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WSHE i Andrzej Lepper, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:36 On jest przeciwny wszystkiemu. Najchętniej wszystkich którzy go nie słuchają zamknąłby w więzieniu, bo tam jest ich miejsce! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Re: WSHE i Samoobrona ;-) IP: 195.69.80.* 24.02.05, 10:17 znowu ta wshe.... dlaczego wszyscy sie tak tej szkoły czepiają..? cos chyba musi byc na rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx a ja sie pytam kiedy wshe postawi basen ? 24.02.05, 23:54 i gdzie? bo chętnie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: a ja sie pytam kiedy wshe postawi basen ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:55 Ja też chcę to wiedzieć. Kiedy oni go wreszcie postawią? Powinni, choćby w odruchu samoobrony - wybaczcie MSPANC Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WSHE i Samoobrona ;-) 25.02.05, 11:33 Dla Twojej wiadomości, to takie podziękowania poszły dla każdego z gości debaty: www.lodzkie.pl/lodzkie/news/news0542.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek no nie;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:17 Wszystkim dziękowaliście z całego serca i wyrażaliście przekonanie, że zawsze na nich będziecie mogli liczyć? I że wam otworzyli oczy na nasze członkostwo w Unii? No i daty się nie zgadzają, tamto było w ubiegłym roku, jeszcze przed referendum. Kiedy Samoobrona stała wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: no nie;-) 01.03.05, 10:10 Po raz kolejny dla Twojej wiadomości: Takie debaty odbywają się co pół roku i są formą zaliczenia jednego z przedmiotów na politologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: WSHE i Samoobrona ;-) IP: *.pl 01.03.05, 09:17 liczy sie forma podziękowań ;-) swoją drogą wyobrazam sobie np poslanke hojarską wykładającą coś studentom np prawa czy medycyny, wdzieczna dziatwa klaskałaby na stojąco .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo big_news Re: Łodzi gratulujemy WSHE, a WSHE Hubara;) n/t IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 17:31 ŚWIETNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: WSHE i Samoobrona ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:40 No cóż, szkoła musi się zabezpieczać ze wszystkich stron. Dla takiej szkoły pozyskanie zyczliwości polityków i prasy to kwestia podstawowa. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: pozostaje wciąż otwartą kwestia basenu 02.03.05, 16:56 hmm... piłujesz i piłujesz... czyżbyś o czymś wiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx owszem 02.03.05, 17:23 wiem, że bardzo lubię ładne i funkcjonalne baseny i na jeden z nich sie dziś wybieram. chciałbym aby było ich wiecej. wshe to dobra marka wiec sie spodziewam, ze zbuduje fajny basen gdzies w centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: owszem 02.03.05, 17:28 wshe to dobra marka???? ... hmm... no moze w kwestii basenów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert97@gazeta.pl Re: owszem IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 21:18 ejjjj, no ja sie z tobą akurat nie zgodze.sam jestem na tej uczelni studentem, i uwazam ze jesli ktos do czegos zmierza to z pewnoscia to osiagnie, obojetnie czy na uniwerku, czy wshe czy tez jakiejs malej prowincjonalnej uczelni.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk Re: WSHE i Samoobrona ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 01:02 No przecież pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś