Gość: Aniołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:31 Czy na kanarów nie powinno sie robić castingów? Przecież poznać kanara to żaden problem.Za sam wygląd 10 lat więzienia.:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Kanary:)) 24.02.05, 22:33 a kogo byś chciał? wymodelowanego, trend-owatego 22-letniego chłopaka? a może lalunię świeżo po fryzjerze z 10-centymetrowymi tipsami, dla urody? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Kanary:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:35 Szczerze? Takich paszkwilów jacy są teraz.Łatwiej ich poznać jak wsiadają.Nie pusz się tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Kanary:)) 25.02.05, 09:47 Coś jest nie tak z tymi kanarami. W pogoni za forsą stają się przestępcami. Jakie przepisy zmuszają mnie do wsiadania do tramwaju czy autobusu z biletem w zębach czy ręce. Pojęcie obowiązku skasowania natychmiast po wejściu do pojazdu jest bardzo płynne i rodzi konflikty. Ja uważam, że powiniem wsiąść do pojazdu, poszukać w torbie czy portfelu biletu i skasować go. Nikt nie może mi zarzucić że robię to za późno czy za wolno. Kanary trochę przeginają swoje działania. Nie oni są od ferowania wyroków. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kanary:)) 25.02.05, 10:18 powinno się zmienić system ich wynagradzania. nie tylko same prowizje od zapłaconych kar, ale minimum płacy+dodatki. nie wymuszałoby to w nim "walki o każdy złoty", a przy okazji motywowało do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Kanary:)) 25.02.05, 15:58 Ja nigdy nie miałem problemów z kanarami, ba nawet znajdzie się czasem jakiś miły. Poprostu zawsze trzeba mieć skasowany bilet i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Kanary:)) 02.03.05, 15:52 Ty się przyznaj lepiej, że sam jesteś kanarem, dlatego nikt cie nie rusza. :)) Odpowiedz Link Zgłoś