IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:31
Czy na kanarów nie powinno sie robić castingów? Przecież poznać kanara to
żaden problem.Za sam wygląd 10 lat więzienia.:)))
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Kanary:)) 24.02.05, 22:33
      a kogo byś chciał?
      wymodelowanego, trend-owatego 22-letniego chłopaka?
      a może lalunię świeżo po fryzjerze z 10-centymetrowymi tipsami, dla urody?

:]
      • Gość: Aniołek Re: Kanary:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:35
        Szczerze? Takich paszkwilów jacy są teraz.Łatwiej ich poznać jak wsiadają.Nie
        pusz się tak:)
        • camelot Re: Kanary:)) 25.02.05, 09:47
          Coś jest nie tak z tymi kanarami. W pogoni za forsą stają się przestępcami.
          Jakie przepisy zmuszają mnie do wsiadania do tramwaju czy autobusu z biletem w
          zębach czy ręce. Pojęcie obowiązku skasowania natychmiast po wejściu do pojazdu
          jest bardzo płynne i rodzi konflikty. Ja uważam, że powiniem wsiąść do pojazdu,
          poszukać w torbie czy portfelu biletu i skasować go. Nikt nie może mi zarzucić
          że robię to za późno czy za wolno. Kanary trochę przeginają swoje działania.
          Nie oni są od ferowania wyroków.
          • geograf Re: Kanary:)) 25.02.05, 10:18
            powinno się zmienić system ich wynagradzania. nie tylko same prowizje od zapłaconych kar, ale minimum płacy+dodatki.
            nie wymuszałoby to w nim "walki o każdy złoty", a przy okazji motywowało do pracy..
    • teufel Re: Kanary:)) 25.02.05, 15:58
      Ja nigdy nie miałem problemów z kanarami, ba nawet znajdzie się czasem jakiś miły. Poprostu zawsze trzeba mieć skasowany bilet i tyle.
      • michal.ch Re: Kanary:)) 02.03.05, 15:52
        Ty się przyznaj lepiej, że sam jesteś kanarem, dlatego nikt cie nie rusza. :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka