Gość: Maruda IP: *.widzew.net / 195.117.215.* 08.06.02, 09:25 lubicie wczesnie wstawac? ja juz na nogach od dwoch i pol godziny a tu pusto i cicho... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzekil Re: ranne ptaszki 08.06.02, 09:38 Do rannych ptaszkó nie należę, ale już wstałem i zasiadłęm przed moim komputerkiem, by przestudiować Forum. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia - oby nie lało tak jak teraz przez całą sobotę!!! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: ranne ptaszki 08.06.02, 11:07 No i bardzo dobrze! Prawdziwy forumowicz dzień zaczyna od czytania forum :) Tak trzymaj, bracie! <Y>< PS-Ja jednak wolę byc nocnym markiem ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ranne ptaszki 08.06.02, 11:16 Hmmmm...stwierdzam, że objawy sprawdzania forum z samego rana nie sa dobre:) To sie nazywa wpadanie w nałóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: ranne ptaszki IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.02, 11:21 to sie nazywa WPADNIECIE w nalog. Obawaim sie ze juz za pozno :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: ranne ptaszki 10.06.02, 08:51 He, he!!! Przecież wiesz, że też lubię pomarkować czasem w nocy. A poranki należą do najtrudniejszych momentó dnia. Tyle decyzji trzeba podjąć na raz. I na dodatek tyle rzeczy jest zawsze do zrobienia... A feee... Tyle, że czasem niektózy mogą mieć pretensje, ze się nei wstało odpowiednio wcześnie ;) Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: ranne ptaszki IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.02, 09:43 ojej, lubię poranki nawet bardzo Marudo:-) Jakiś spacerek po lasku, tylko nie w taką pogodę. Jestem z gatunku słowika(są jeszcze nocne sowy), ale zdrówko całkiem niezłe- ranna nie jestem;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: ranne ptaszki IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.02, 11:17 Oj! za wczesnie sie pochwalilem. Po przejrzeniu forum tak mnie zmoglo ze dopiero teraz sie obudzilem. Ja nie lubie wczesnie wstawac. Dzis bylem zmuszony. Czasem trzeba. Ale ja zdecydowanie wole markowanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ranne ptaszki 08.06.02, 14:08 ja lubuę wcześnie wstawać, zwłaszcza jeśli jest ładna, słoneczna pogoda, bo np. dziś jak otworzyłam oczka i zobaczyałam wszystkie odcienie szarości za oknem to przewróciłam sie na drugi bok i poszłam dalej spać :)P A co do rannych pobytów na forum. To jest dobre jeśli mam zaległości, bo inni forumowicze jeszcze śpią i mam czas na przeczytanie wszystkiego. pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ranne ptaszki 09.06.02, 18:42 Coś Was mało na tym wątku... hehe pozdrowy od kapitana Nocnych Marków Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: ranne ptaszki 09.06.02, 18:56 ponieważ jak wskazuje tytuł wątku ptaszki są RANNE i muszą oszczedzać siły do szybowania w przestworzach forum:-) pozdrawiam nocne stworzenia- Nocne Marki, albo Gacki hi hi- nietoperki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ranne ptaszki 10.06.02, 04:13 Jak mówi jeden z łódzkich satyryków: "bez względu na godzinę wstania, budzę się o 12-tej". Ja też. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: ranne ptaszki IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.02, 07:28 A ja już na naogach coby sobie powtórzyć materiał przed egzaminem :) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: ranne ptaszki IP: *.toya.net.pl 10.06.02, 07:59 Ale wcześnie:( I znowu nie można pospac dłużej:( Dobrze, że wakacje zaczynaja się dla mnie za 11 dni:))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: ranne ptaszki IP: 195.117.14.* 10.06.02, 08:46 Nie cierpię rano wstawać! Ale muszę... (na nogach od 7) aard Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: ranne ptaszki 10.06.02, 08:55 Ja też już na nogach aar. A co gorsze wstałem za późno :(. Tak to już bywa, że to co chcemy zrobicz czasem dzieje się o bardzo nieodpowiednich dla nas porach. Chciałbym jeszcze wrócić sobie i smacznie pospać, ale pewnie już nie uda mi się zasnąć... co za życie. Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: ranne ptaszki IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.02, 09:24 6:32 wstałam, już zdążyłam do szkoły pojechać i wrócić. A teraz zabieram się za intensywne trzymanie kciuków <"><"><"><"> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: ranne ptaszki IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 10.06.02, 09:44 ja codziennie wstaję o 7.00, bo do pracy trzeba się zebrać. W wakacje daję sobie na urlopie większy luz i wstaję średnio o 8.00, bo po co marnować dzień. A do pracy trzeba szybko biec, bo forum na mnie czeka z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: ranne ptaszki 13.06.02, 10:15 ja wiem, że jest już po 10., ale ranek jeszcze trwa a mój zaczął się dzis o godz 7.00i czuje się świetnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: ranne ptaszki 13.06.02, 10:19 każdy dzień roboczy zaczyna mi się o 7.00 i bynajmniej nie czuję się z tym świetnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ranne ptaszki 13.06.02, 10:27 5:50 telefon 6:00 budzik, Naczelna mówi: "po co już wstajesz?", idę więc dalej spać... 8:00 budze się, "ale m cieplutko w tym łózeczku, tak mięciutko... nie wstaję" 9:12 no może wypadałoby wstać ;)P pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ranne ptaszki 13.06.02, 10:33 Na nogach od 7. Choć nie spałem już od 6, bo obudził mnie wyjeżdżający tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: ranne ptaszki 13.06.02, 10:37 Ja jestem na nogach od 6.50. Jak każdego dnia (powszedniego). Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ranne ptaszki 13.06.02, 17:02 jestem na nogach od 11-tej. Musiałam odespać mecz Hiszpania-RPA. CUDO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ranne ptaszki 13.06.02, 17:25 Nie sądzę, żeby na golasa byli równie atrakcyjni. Napewno nie wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ranne ptaszki 13.06.02, 18:01 ja codzienna tyranię zaczynam od 6...:/ Na szczęście wakacje w drodze:) (i tak pewnie nie wyśpię się:) Odpowiedz Link Zgłoś