Dodaj do ulubionych

ŁÓDŹ BOLSZEWICKA

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 23:45
Dwie lewe ręce do pracy. Zero pomysłów. Zero przedsiębiorczości. Zero
inicjatywy (za wyj. "łowców skór", "Ośmiornicy" i jeszcze kilku inicjatyw)
Roszczenie, pieniądz ma być. Najlepiej z czyjeś kieszeni.
Łażenie po Piotrkowskiej i smędzenie.
Przekrwione oczy i ślina z buzi na widok nowego BMW.
Oto obraz przeciętnego Łodzianina.
BIEDA, BEZROBOCIE, BOLSZEWIZM - OTO OBRAZ ŁODZI.
Co myślicie o powyższej opinii?
Obserwuj wątek
    • zamek Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 08.06.02, 23:46
      Won na Śląsk, ty gnido.
    • Gość: flip Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.p.lodz.pl 08.06.02, 23:48
      Nareszcie cos ciekawego, bo juz zasypialismy w srodkach z nudow.
    • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 08.06.02, 23:50
      A ja myślę tak:
      Śmieszna niezrozumiała gwara, pozapadane ulice, popękane ściany domów.
      Wszedzie kominy badź to starych, brudnych, okopconych domów, badź wyciag windy kopalnianej badź elektornia(ew. elektrociepłownia) co jakiś kilometr.
      Do tego olbrzymie wypłaty pieniedzy jako "odchodne" w pracy (kopalni, huty). Słynne bloki w jkształcie gwiazdek przy wjeździe do miasta, ogromna liczba dużych hipermarketów. Do tego ogromne bezrobocie i wyciaganie pieniędzy na restrukturyzacje regionu z kiedzeni innycn podatników-Polaków.
      Aha- 3mln osób żyjace na obszarze ekologicznie zdegradownym....

wiesz o kim mówie?? oto obraz normalnego, oklepanego i stareotypowego dla mnie Ślazaka..

aha- zapom,niałem, Łódź wg Ciebie ma Piotrkowska-tylko i wyłacznie- ja tam w ogóle nie znam zabytków Katowic, Sosnowca....nawet chyba nie macie głównej ulicy....:P
      • Gość: Ixtlilto Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.06.02, 09:11
        Geo! wstyd!
        zamiast podjąć dyskusję i pokazać, że "x-ray" nie ma racji to zniżasz się do
        jego poziomu!
        • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 11.06.02, 16:28
          nie wiesz, że aby najlepiej poznac i wykończyc wroga trzeba się zniżyc do jego poziomu??

Ale masz racjeę....trzeba było w ogóle nie odpowiadac na ten watek:/
        • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:35
          Czy mój niski poziom polega na dostrzeżeniu pewnej prawdy?
          Zastanowiłeś się, dlaczego akurat do łodzian lgną największe betony i oszołomy
          tego świata, jak Miller czy Lepper? Wiesz, jaką opinię ma Miller? Największy
          dyletant wszechczasów! Ten gość NIC NIE WIE. On tylko wygląda.
    • Gość: Sasza Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.02, 04:29
      Gość portalu: x-ray napisał(a):

> Dwie lewe ręce do pracy. Zero pomysłów. Zero przedsiębiorczości. Zero
      > inicjatywy (za wyj. "łowców skór", "Ośmiornicy" i jeszcze kilku inicjatyw)
      > Roszczenie, pieniądz ma być. Najlepiej z czyjeś kieszeni.
      > Łażenie po Piotrkowskiej i smędzenie.
      > Przekrwione oczy i ślina z buzi na widok nowego BMW.
      > Oto obraz przeciętnego Łodzianina.
      > BIEDA, BEZROBOCIE, BOLSZEWIZM - OTO OBRAZ ŁODZI.
      > Co myślicie o powyższej opinii?

Obraz Łodzi w warszawskich mediach? Tu jeździ tyle BMW, że nikt na widok Twojego
      nie będzie trzepał konia. A jak już tu będziesz, to możesz połazić i posmędzić na
      Piotrkowskiej, a przy okazji zjeść pizzę z sosem, a nie z ketchupem, jak to w
      zwyczaju bywa w Katowicach. Nie dosyć, że ketchup, to zaraz go trzeba oddać, bo
      jest jeden na całą pizzerię. Żenada.
      Zagadka:
      Jakie polskie miasto ostatnio odwiedził David Lynch? Chyba nie muszę tłumaczyć
      kto zacz?
      a. Katowice
      b. Łódź
      c. Bedoń
      d. Warszawa

A tak na marginesie:

"Siedzą górnicy w kopalni,
      siedzą,
      bo są niejadalni"

Mówi Ci to coś tow. Gierek?

• Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 13:42
        Całkowicie się z wami zgadzam. Nie ma bardziej zasranego regionu, jak Śląsk i
        obrzydliwszego miasta, jak Katowice. To co jest w geometrycznym środku, oni
        nazywają rynkiem, dobre sobie. Włodarze miejscy poziomem IQ odbiegają od
        średniej krajowej, oczywiście w dół.
        Ale ja nie o tym mówię.
        Śląsk nie jest bolszewicki, a Łódź tak.
        Zmieniliście temat, więc wróćcie z łaski swojej.
        Pozdr
    • saper_ Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 09.06.02, 16:15
      "Bolszewizm (rosyjskie bolszinstwo – większość), ideologia rewolucyjna,
      przystosowanie podstawowych założeń marksizmu do społecznych i ekonomicznych
      warunków Rosji i jej tradycji politycznych.

Początki bolszewizmu sięgają rozłamu, dokonanego w Brukseli w 1903 na II
      Zjeździe Socjaldemokratycznej Partii Rosji (SDPRR), gdzie kierowana przez W.
      Lenina frakcja uzyskała przewagę większością jednego głosu nad grupą Martowa.
      Lenin zażądał centralizacji partii i stworzenia elity zawodowych
      rewolucjonistów, czemu sprzeciwili się pozostali (mienszewicy).

Lenin rewolucję uzależniał od klasowego uświadomienia proletariatu, czyli jego
      przekształcenia się z “klasy w sobie” (tj. skupiającej jedynie uwagę na
      kwestiach bytowych) w “klasę dla siebie” (tj. świadomej swojej misji
      historycznej). Urzeczywistnić to może tylko zdyscyplinowana, scentralizowana
      partia pod kierownictwem zawodowych rewolucjonistów wywodzących się z
      inteligencji o orientacji socjalistycznej. Dyscyplinę partyjną miał wzmacniać
      zakaz działalności frakcyjnej oraz krytyki decyzji podejmowanych przez organy
      partii.

Zrewidował poglądy Marksa uznając, że w Rosji możliwe jest przeprowadzenie
      rewolucji przez proletariat w sojuszu z chłopstwem (leninizm). W 1912
      bolszewicy utworzyli oddzielną partię – SDPRR(b), która po rewolucji
      październikowej doszła do władzy. Wywodziła się z niej, utworzona w 1953,
      Komunistyczna Partia Związku Radzieckiego, której ideologią był marksizm-
      leninizm.

Zasady bolszewizmu stały się źródłem bezprzykładnego terroru partii wobec
      społeczeństwa, który szczególnie w okresie rządów J. Stalina doprowadził do
      masowego ludobójstwa oraz zaniku wszelkich demokratycznych form życia
      politycznego.

Hasło opracowano na podstawie “Słownika Encyklopedycznego Edukacja Obywatelska”
      Wydawnictwa Europa. Autorzy: Roman Smolski, Marek Smolski, Elżbieta Helena
      Stadtmüller. ISBN 83-85336-31-1. Rok wydania 1999."

Za encyklopedią internetową onetu
      Czy to ma coś wspólnego z Twoim postem x-ray?
    • p8 Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 09.06.02, 16:24
      A dla mnie to Łódź jest żółta i podwodna. I dobrze:). Jak ktoś wie o co mi
      chodzi to dobrze, jeśli nie to nie:)

panBozia
      • bartuch Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 09.06.02, 16:27
        Śląski spec od bolszewizmu pewno nie ma o tym pojęcia:-))))
        • Gość: margit Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.pool.mediaWays.net 09.06.02, 16:36
          Lodz jest piekna - mimo proletariackiego dziedzictwa tj. biedy z jej
          przyleglosciami - alkocholizmem,perwersja,wyuzdaniem,prostactwem - jeszcze tego
          duzo,duzo,ale fasada sie troche zmienila i ulica Piotrkowska z jej obecnym
          klimatem niepowtarzalna! Kocham Lodz!
    • Gość: pepe Re: IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 09.06.02, 17:24

Nic nie kosztuje Polskiego podatnika więcej niż skomlący górnicy, którzy za
      otrzymane odprawy w 90% pokupowali sobie dywany i zmywarki, a teraz siedzą i
      pierdzą w krzesła biadoląc nad swoim losem.
      Z nadzieją czekam na czas, kiedy na Śląsk - ostatni bastion socjalizmu w Polsce -
      zawita rachunek ekonomiczny i nierentowne kopalnie w końcu zostaną pozamykane
      odciążając nareszcie podatników, w tym łódzkich.
      • Gość: x-ray Re: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:05
        Masz rację, górnicy dostawali po 50 tysięcy złotych po to, żeby tylko nie
        blokowali likwidacji kopalń. Zamiast te pieniądze wykorzystać na
        przekwalifikowanie się, to wszystko przeżarli. Pokupili samochody i lodówki.
        Jednak dalej nie w tym rzecz. Chodzi o ideologię lokalnej społeczności.
        Dla mnie bolszewizm, niezależnie od definicji (chodzi o skutki) to m. in:
        1. deptanie prywatnej własności:
        przykład: budowa Galerii Łódzkiej na prywatnym gruncie, pomimo trwającego
        procesu sądowego o zwrot zagrabionego mienia;
        2. przymusowa równość obywateli, przejawiająca się w:
        a) umorzeniu zaległości czynszowych, pomimo totalnej dziury budżetowej Gminy
        Łódź;
        b) umorzeniu zaległości za prąd przez Zakład Energetyczny w Łodzi.
        Chodzi o miliony złotych.
        Mówiąc szczerze, jako podatnik nie mam zamiaru płacić za głupów czy nierobów,
        którym się chce żyć za darmo;
        3. przymus utrzymywania jednego człowieka przez drugiego człowieka - o tym
        szeroko na www.kamienica.pl
        Dla mnie papierkiem lakmusowym jest zainteresowanie łódzkim regionem przez
        polityków, którzy delikatnie mówiąc, reprezentują opcję lewicową.
        Dlaczego Leszek Miller tak pokochał Łódź? Co ten gość ma z Łodzią wspólnego?
        A dlaczego nagle Łodzią zainteresowała się Samoobrona z Leperem na czele?
        Wiecie dlaczego?
        Bo w Łodzi mają najlepszą pożywkę dla uprawiania swojej bolszewickiej polityki.
        • gabi1 Re: 10.06.02, 23:46

> Masz rację, górnicy dostawali po 50 tysięcy złotych po to, żeby tylko nie
          > blokowali likwidacji kopalń. Zamiast te pieniądze wykorzystać na
          > przekwalifikowanie się, to wszystko przeżarli. Pokupili samochody i lodówki.

I co czekaja na jeszcze bo za komuny zawsze dostawali to i teraz dostaną a jak
          nie dostaną to pójdą pod urząd ze śrubami.

> Jednak dalej nie w tym rzecz. Chodzi o ideologię lokalnej społeczności.
          > Dla mnie bolszewizm, niezależnie od definicji (chodzi o skutki) to m. in:
          > 1. deptanie prywatnej własności:
          > przykład: budowa Galerii Łódzkiej na prywatnym gruncie, pomimo trwającego
          > procesu sądowego o zwrot zagrabionego mienia;

Jedna kukułka wiosny nie czyni

> 2. przymusowa równość obywateli, przejawiająca się w:
          > a) umorzeniu zaległości czynszowych, pomimo totalnej dziury budżetowej Gminy
          > Łódź;

O ile wiem nie tylko w Łodzi

> b) umorzeniu zaległości za prąd przez Zakład Energetyczny w Łodzi.
          > Chodzi o miliony złotych.

Jak wyżej i to nie tylko dla mieszkań ale i dla zakładów pracy (pattz huta w
          Ostrowcu)

> Mówiąc szczerze, jako podatnik nie mam zamiaru płacić za głupów czy nierobów,
          > którym się chce żyć za darmo;

A kto ma taki zamiar.A płacić będziesz bo takich wybrałiśmy przywódców(sic)

> 3. przymus utrzymywania jednego człowieka przez drugiego człowieka - o tym
          > szeroko na www.kamienica.pl

To jakiś wariat z Katowic nawoływał do walki z komienicznikami i ponownym
          upaństwowieniem kamienic.Poszukaj na tym forum

> Dla mnie papierkiem lakmusowym jest zainteresowanie łódzkim regionem przez
          > polityków, którzy delikatnie mówiąc, reprezentują opcję lewicową.
          > Dlaczego Leszek Miller tak pokochał Łódź? Co ten gość ma z Łodzią wspólnego?

No po 40 latach mozna zauważyć też inne miasta w Polsce a nie tylko W-We Katowice
          i Gdańsk.

> A dlaczego nagle Łodzią zainteresowała się Samoobrona z Leperem na czele?

To był hałas medialny już się wycofał

> Wiecie dlaczego?
          > Bo w Łodzi mają najlepszą pożywkę dla uprawiania swojej bolszewickiej polityki.

• Gość: MarcinK Re: IP: *.wshe.lodz.pl 16.06.02, 14:34
            Witam

Dodam tylko, ze www.kamienica.pl jest strona lodzkich wlascicieli
            nieruchomosci. Ach ci podszywajacy sie pod kamienicznikow bolszewicy.

MarcinK
    • Gość: sw Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.06.02, 20:16
      Co ty biedaczyno wiesz o Bolszewizmie.
      Ale dumny jestem z tego ze w Polsce mowiono na Lodz-Czerwone miasto lub Zydzi !
      A w PRL-u nie bylo Bolszewizmu zreszta...ani nawet ogolnie Komunizmu.....
      • Gość: margit Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA IP: *.pool.mediaWays.net 09.06.02, 20:27
        chetnie sie dowiem co jeszcze poza generalnie, patologia i demoralizacja !
        • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 09.06.02, 20:34
          to znaczy chcesz pozytywne czy negatywne przykłady??
    • ziel Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA 11.06.02, 01:10

Dwie lewe ręce do pracy. Zero pomysłów. Zero przedsiębiorczości. Zero
      inicjatywy . - patrz firma Atlas

Roszczenie, pieniądz ma być. Najlepiej z czyjeś kieszeni.
      Czyzbys pil do lodzianina ministra Belki?

Łażenie po Piotrkowskiej i smędzenie. - obejrzyj ogrodki i imprezy w Katowicach

> Przekrwione oczy i ślina z buzi na widok nowego BMW. - normalne u kazdego
      wielbiciela dresow. Chyba nie wszyscy w Lodzi maja lyse glowy.

> BIEDA, BEZROBOCIE, - nie da sie ukryc,
      BOLSZEWIZM - coz to tylko twoja subiektywna ocena.

OTO OBRAZ ŁODZI.
      Biorac pod uwage twoje wypowiedzi masz cos wspolnego z wlascicielem kamienicy
      lezacej przy skrzyzowaniu Mickiewicza/Kosciuszki. Wszystkich zainteresowanych
      zapraszam do przeczytania historii konfliktu patrzac oczami wlasciciela
      kamienicy. Polecam. Zwlaszcza nalezy zwrocic uwage na daty umow, wypowiedzen umow
      i wnioskow.
      Do x-ray-a: Skoro tak nie lubisz Lodzi to zerwij wszystkie z nia kontakty
      • ziel Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 01:12
        Zapomnialem dopisac www.kamienica.pl
        • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 07:41
          wystarczy aby przypomniał sobie posty niuejakiego "kamienia" piszacego z jego rodzinnego miasta...będzie ich dwóch...ech...co za ludzie..

Ale o co chodiz z ta firma Atlas??
          • ziel Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 08:09
            Codzi o to, ze jest to lodzka firma, ktora mozna stawiac jako wzor
            przedsiebiorczosci. Dwoch (chyba) pracownikow PL zaczynalo od mieszania zaprawy
            w garazu, a zobaczcie do czego doszli.
            • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 15:45
              Tak, tak, wiem o tym i mniej więcej znam drogę do sukcesu tej wspoaniałej polskiej firmy (ale było ich bodajże 3 na poczatku..)

Już teraz wiem, przepraszam, po prostu nie zrozumiałem Twojej ironii..:)
            • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel IP: 213.17.234.* 11.06.02, 17:58
              Wyjątek potwierdza regułę
              • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 18:03
                to podaj mi nazwę katowickiej, od pierwszego grosza, firmy, która odniosła sukces na rynku poslik i międzynarodowym...
                • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel IP: 213.17.234.* 12.06.02, 13:19
                  Geografie! Co ma piernik do wiatraka? Co ma dwóch gości co namieszali cement
                  do bolszewickiej mentalności łódzkiej społeczności?
                  Czy to, że w XIX wiecznej Łodzi było "kilku" przemysłowców (1 promil
                  społeczności?)zabrania nazywania tego miasta miastem proletariackim?
                  • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 12.06.02, 18:58
                    Przepraszam- czy proletariackośc tego miasta to zła rzecz???
                    Jeżeli robotnicy sa skorzy do pracy, inteligentni i wierza w to co robia- moga przenosic...

Ale skoro oskarżasz innych wypadałoby (na mój "łódzki" umysł) odpowiedziec na zadane Tobie zarzuty...
                    Więc odpowiedź na poprzednie pytania (dotyczace tego jakie rdzenno katowickie firmy sa znane w całej Polsce i nie tylko) oraz o to, czy przypadkiem w Katowicach nie było porównywalnie dużo "proletariatu"???
              • dzekil Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 12.06.02, 19:26
                Tak dziwnie się skłąda, że ten wyjątek nei jest jedyny. Jeśli oglądałeś
                rozdanie tegorocznych statuetek "Teraz Polska" (chyba nie muszę pisać, że to
                najbardziej prestiżowa polska nagroda gospodarcza), to powinieneś zauważyć, że
                prawie połowa (z 20) nagrodzonych tam firm pochodzi z Łodzi i Województwa
                łódzkiego. Ograniczę się jedynie do wymienienia trzech, które znam osobiście:
                Mosty Łódź S.A. i Pollena Ewa S.A., But-S.
                Poza tymi mogę dodać jeszcze inne znane w całej Polsce i będące rdzennie
                łódzkimi: Wólczanka S.A., Olimpia S.A.... i wiele, wiele więcej.
                Czy nadal uważasz, że sukces Atlasu to wyjątek? Osobiście zwiedzałem fabryki
                firmy Atlas i rozmawiałem na temat historii firmy z samym prezesem. Chylę
                przed tymi ludźmi czoła, bo tam widać, jak oni ciężko pracują, by osiągnąć to,
                co mają.

Pozdrawiam!
                Dżekil <><
                • zamek No to cóż, panie Adamczyk aka x-ray... 12.06.02, 20:07
                  ...ma pan teraz 10 wyjątków potwierdzających regułę.
                  A tego, że próbuje pan wywalić ze swojego folwarku róg
                  Kościuszki i Mickiewicza Panią A.K., córkę wybitnego
                  łódzkiego artysty, to panu do grobowej deski nie wybaczę.
                • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 21:57
                  Dżekyl???? To Ty jesteś tym słynnym właścicielem z www.kamienica.pl?
                  Rozumiem, że w nocy zamieniasz się w Mr Hyde`a ?
                  Których to słynnych łodzian (A.K. ciekawe, kto to?) chcesz wywalić na pysk?
                  W Łodzi są sami słynni bolszewicy. Kogo byś nie wywalił, to zawsze słynnego.
                  • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 12.06.02, 21:58
                    :/
                    opanuj się..
                    jaki dostajesz rachunek za telefon??
                  • dzekil Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 13.06.02, 01:57
                    Tak się dziwnie składa, że nie posiadam niestety żadnej kamienicy, a z drem
                    Hydnem nie łączy mnie nic. Moja ksywka pochodzi od angielskiego imienia Jack,
                    a stąd wlini prostej do Dżekil... proste?
                    A co do lokum, to mieszkam w zwyczajnym wieżowcu na jednym z łódzkich
                    blokowisk z czasów, tzw. "późny Gierek". Choć przyznam, że czasem mi sie marzy
                    pomieszkać w starym budownictwie w centrum, ale nie wiem ile bym wytrzmał...

Dżekil <><
                    • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:26
                      Chcesz pomieszkać w kamienicy? A może w tej?
                      lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/181577.html
                      Dżekilu! Możesz mieć problem ze znalezieniem mieszkania swoich marzeń.
                      Te wszystkie śliczne kamienice w Łodzi zbudowali biznesmeni, żądni zysku z
                      wynajmu. Na pewno nie zrobili tego bolszewicy. Oni się teraz plenią po
                      luksusowych wnętrzach uważając, że to ich.
                      Wracając do tematu, ja przynajmniej jestem obiektywny i krytyczny. Wyraźnie
                      mówię, że Śląsk to prymityw, ale nie bolszewizm! Górnik jest utwardzony przez
                      niezwykle ciężką pracę i wie, że tyle zarobi ile wyrąbie (pamiętasz
                      czterozmianówkę za PRL-u?)
                      Łodzianin jest przekonany, że tyle dostanie, ile zażąda.
                      • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 14.06.02, 23:30
                        a skad to przekonanie, ze my myślimy tylko "ile nam sie należy" CO???
                        Znasz dużo łodzian??
                        A ślazacy to co??Tylko robotnicy, porzadni wykonawcy PRL-u??
                        Nie było u was "czy się stoi, czy się leży..."
                        Nie wierzę..
                        najlepiej gdybyś zniknał z tego forum, bo zdecydowanie nie jestes obiektywny...
                        • Gość: x-ray Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 10:29
                          Mówisz o prawdziwych ślązakach czy o napływowych degeneratach, dzięki którym
                          zanikają szlachetne cechy tej społeczności?
                          • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 16.06.02, 11:00
                            to Ślazacy nie pracowali w kopalniach??
                            Wszyscy sa jednakowo pracowici??

Bo widzisz...w Łodiz traktujemy wszyscy po równo. Nie traktujemy przybyszów jako degeneratów. Tutaj liczy się praca i porzadek, a nie to skad kto pochodzi...ach ta Twoja tolerancja...
                  • zamek Panie Adamczyk aka x-ray... 13.06.02, 09:01
                    ...nie odwracaj pan kota ogonem. Mój post z godz. 20.07
                    tyczył się pańskiej nikczemnej osoby, a nie Kol.
                    Dżekyla. Nie powiem panu, kim jest A.K., bo chcę, aby
                    uniknęła pańskich szykan.
                    • Gość: MarcinK Do Zamka IP: *.wshe.lodz.pl 16.06.02, 14:40
                      Witaj

Obawiam sie, ze niejaki X-ray, czy inny promieniotworczy to jednak nie
                      wlasciciel kamienicy z rogu Mickiewicza i Kosciuszki. Pan Adamczyk to
                      chyba jednak ktos inny.

Pozdrawiam, MarcinK
          • zamek Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 09:05
            Geo, wiadomo już, że posty Kamienia były prowokacją
            właściciela tejże kamienicy, Bogusława Adamczyka. Mam
            niejakie wrażenie, że x-ray to jego kolejne netowe
            wcielenie.
            • geograf Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 11.06.02, 15:53
              O!
              O tym nie wiedziałem, że to on, aczkolwiek domyślałem się, ze to jakiś kamienicznik... (a może tylko źle czytałem i dlatego nie pamiętam??)
              • dzekil Re: ŁÓDŹ BOLSZEWICKA - ziel 13.06.02, 02:02
                Szkoda, że tego nei doczytałem wcześniej... Ciekwae czy Wasza wersaj okaże się
                prawdziwa... Szczerze móiąc już mnie nieco znudziła polemika z x-ray'em i
                zastanawiam sie na czym temu człowiekowi zależy.

Pozdrowienia! Obrońcy dobrego imienia Łodzi łączcie się!
                Wasz Dżekil (bez kamienicy) <><
    • drakull Under the bridge... 16.06.02, 11:20
      Po pierwsze:
      Dlaczego bolszewicka??
      Po drugie:
      Łódź suxx, ale i tak ją kocham (the one true love, jak u red hotów LA)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka