Dodaj do ulubionych

Platforma strachem silna

IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 19:21
Jak wynika z sondażu "Gazety", blisko połowa wyborców popiera PO głównie ze strachu przed PiS. Traci na tym nie tylko SLD, ale jest to także przyczyną słabego startu partii Joanny Kluzik-Rostkowskiej i Janusza Palikota. Ze swej strony mogę dodać, że jeżeli ktokolwiek (o przeciętnej inteligencji i wrażliwości) chociaż przez chwilę posłucha Kempy, Wróbel, Kaczyńskiego, Błaszczaka, Macierewicza, Rydzyka, Kurskiego,... to dla zachowania równowagi psychicznej czym prędzej przełącza odbiornik na inny zakres. A więc czym bardziej ujada PiS, tym lepiej czuje się PO. Skutek i przyczyna tkwi w tym samym źródle obgryzających się bratnich partii. PiS w ramach walki wyborczej jedzie na trumnach od kwietnia i na pewno tej jazdy nie zakończy do najbliższych wyborów. Najbardziej przykre jest to, że odpowiedzialni funkcjonariusze państwowi zamiast zabrać się za czyszczenie tej stajni Augiasza, emocjonalnie reagują na pisowskie idiotyzmy. Mam na prawdę powyżej tej histerii rozczulania się nad sobą skazując nasz kraj, a szczególnie jego elity polityczne na pośmiewisko.

Sam fakt, że w katastrofie smoleńskiej straciliśmy dwa razy więcej generałów, niż w Katyniu z rąk NKWD jest najlepszym przykładem samodestrukcyjnej megalomanii niektórych naszych onanizujących się polityków przed stawianymi sobie obrazami i pomnikami.

Dajmy sobie w końcu spokój z tym żenującym i tchórzliwym odwracaniem kota ogonem i po męsku uderzmy się w pierś wybierając następnych parlamentarzystów z głową a nie buraczaną zupą..
Obserwuj wątek
    • ostrogotek Re: Platforma strachem silna 18.01.11, 19:30
      Masz rację, ale co z tego. Największe wsparcie PO otrzymuje od PiSu. PiS terroryzuje wszystkich a niezbędne zmiany w modernizacji państwa leżą odłogiem.
      • yadol Re: Platforma strachem silna 18.01.11, 20:46
        jeżeli zrozumiemy , że pis jest po prostu intelektualnie niemrawy i śmieszny moralnie to przestaniemy się tym co kaczyści wywijają ,emocjonować to przestaniemy dawać siłę platformie

ja bardzo skromny i niezwykle grzeczny (grzeszny) ludek uważam, że ani jedni ani drudzy nie są nam potrzebni , bo zbyt wiele nas kosztują

pozdrawiam :)

• privus Re: Platforma strachem silna 18.01.11, 22:53
          Wykorzystali faszyzm PiS-u, by spokojnie grzebać sobie w tym grajdołku ludzi wręcz zaszczutych na siebie.
          • yadol Re: Platforma strachem silna 18.01.11, 23:31
            właśnie platfusy i kaczory są teraz w czarnej dziurze

jaki ja grzeczny jestem a nikt mnie nie chwali :(
            • Gość: oj oj Re: Platforma strachem silna IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.11, 02:38
              Nie zauważyliście, że Kaczor dzisiaj uderzył w inny ton? Prosi i gotów jest nawet z Platforma współpracować, byle by sejm uchwalił ten "protest" wobec raportu MAK. Wpadł w panikę, że na świecie uznają, że do Smoleńska leciał skrzydlaty dom wariatów, a dowodził tym jego braciszek. A jeszcze kto wie, co w kolejnych załącznikach wypłynie. Może nawet i ten telefon satelitarny?
              • privus Re: Platforma strachem silna 19.01.11, 17:40
                Jego zmienność nastrojów śmiało można porównać tylko do konsekwencji pływania po Cieśninie Magellana. Nigdy nie wiadomo, z czym można spotkać się za chwilę.
            • Gość: joi Re: Platforma strachem silna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 23:42
              demotywatory.pl/2534786/Lud-przemowil-gestem
              • Gość: j. Re: Platforma strachem silna IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 08:46
                Idąc dalej tym tokiem rozumowania to platforma powinna dbać o PiS i Jarosława bo jeżeli PiS zniknie to PO też razem z nim padnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka