kasiaprim 02.03.05, 22:04 choc stara-autorstwa ChrisaBTO- tez byla smaczna bardzo... -K' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
termos_w_krotkich_skarpetkach Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 02.03.05, 22:35 Sygnaturka jak sygnaturka. Powiedyiabzm racyej hzjowu Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze_dekadencji Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 02.03.05, 23:20 A owszem :) Moja zaś procentowa dosyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość I znów te debilne sygnaturki-adminie, wywal to!!!! IP: 212.191.169.* 03.03.05, 21:29 I co ona ci daje? Posługując sie cudzym tekstem chcesz coś powiedzieć, bo sama nie masz nic do powiedzenia? Przejrzyj różne posty - w niektórych 1/3 objętości tekstu to te powtarzające sie debilizmy - 1 zdanie o niczym, 4 wiersze tego gówna też o niczym. Z czego się tak cieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: I znów te debilne sygnaturki-adminie, wywal t 03.03.05, 21:43 Gość portalu: gość napisał(a): > Z czego się tak cieszysz? ja sie cieszę np. z tego, że Tobie tak bez powodu adrenalina skacze :D Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: I znów te debilne sygnaturki-adminie, wywal t 03.03.05, 21:50 Gość portalu: gość napisał(a): > I co ona ci daje? Posługując sie cudzym tekstem chcesz coś powiedzieć, bo sama > nie masz nic do powiedzenia? Przejrzyj różne posty - w niektórych 1/3 objętości > > tekstu to te powtarzające sie debilizmy - 1 zdanie o niczym, 4 wiersze tego > gówna też o niczym. > Z czego się tak cieszysz? :D ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Czy to oznacza... 03.03.05, 21:53 ze masz wrogie zamiary Ziemianinie??? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 12:25 Kasiu nic dodac nic ujac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Do Blendy 04.03.05, 16:32 Zatem zapewne się nie dziwisz, że z nim nie dyskutuję. Z pewnością by mnie pokonał i po co mi to? ;-) -K' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_z_jajkiem_sadzonym Ten wątek jest bardziej debilny niż mój nick!!!!!! 04.03.05, 12:27 W Y K A S O W A Ć ! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 04.03.05, 18:43 Kasiu, odpowiem po twojemu: "śliczności!" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 06.03.05, 09:38 Prawda? Nigdy nie zmieniłabym Chrisowej sygnaturki, gdyby nie to, że ta nowa powaliła mnie przedziwną trafnością poglądu w kontekscie wielu, czesto nowych, a głupio bunczucznych, Forumowiczow. Nie sądzilam tylko, ze juz przy jej ujawnieniu, przy pierwszym watku odezwie sie ktos, do kogo tak łatwo bedzie ja zastosowac... Sciski przesyłam- Ixtilko... -K' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:35 Kasieńko, nie jestem pewien czy to akurat moje - nie pamiętam tego, tym niemniej niniejszym uroczyście i solennie proszę Cię o rękę! Ech te stare miłości ... Twój na wieki ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 12:31 1. zgoda 2. kiedy? 3.tylko nie "stare" ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:36 1. Mogłabyś się pokrygowac odrobinę, bestyjko (ale ino tak, dla pozoru - pałanie panieńskim rumieńcem calkiem wystarczy) 2. Natychmiast jeśli łaska, bo już przebieram nogami (honi soit qui mal y pense - co by to nie miało znaczyc). 3. Stare jest piękne, a już stare miłości - normalnie malina (rzecz jasna pod warunkiem że się przy tym nie sapie). Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 10.04.05, 01:07 zaraz, moment! A wieczór panieński gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 10.04.05, 15:43 Grrrrrrrr! Wrrrrrrr! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22536169&a=22565655 -K' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 10.04.05, 15:36 1. A co to ja - dzięcielina jaka jestem , żeby pałać? I to jeszcze rumieńcem? 2. Natychmiast, to mi sie widzi, że zgodnie z mym kalendarzem bedzie w przyszłym roku. Nijak nie chce być wczesniej i juz ! 3. Chyba sie jednak starzeje , bo ni w ząb nie moge sobie wyobrazic sapiącej maliny... -K' Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 10.04.05, 18:42 1. Pan Tadeusz będzie nie zadowolony 2. 2006?? Też mi rok wybrałaś:( 3. To może chociaż łysą cebulę:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim do ChrisaBTO 10.04.05, 18:35 >(honi soit qui mal y pense - co by to nie miało znaczyc).< Błąd. w NASZEJ ulubionej lekturze piszą HOHONI... Starzejesz sie . Tyż ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: do ChrisaBTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:05 Jejku, PUŁAPKA NA HOHONIE!! (dyskretnie uroniłem łezkę ze wzruszenia, to ci był kiedyś już nawet nie wątek ale WĄT). To lepsze od ślubów, takich z pałaniem cebulą czy bez. Co nb wcale nie znaczy ze się wycofuję ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO co się zaś tyczy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:13 Co się zaś tyczy sapiących malin to one zawsze sapią bo są płuco-malino-dyszne. Zauważ zwłaszcza maliny biegnące w maratonie: pod koniec to już sapią wszystkie co do jednej jak cholera. Maliny sapią jak jeden mąż! Telewizja tego nie pokazuje bo primo: to sapanie jest w ogóle mało estetyczne, po wtóre zaś maliny to z reguły kurduple i nie mieszczą się w kadrze. Stąd wiedza o udziale malin w biegach maratońskich nie jest niestety, ku memu wielkiemu żalowi, powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
klon_marianczyka Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 13:43 tak, tak! mam nowa sygnaturke i nie zawacham sie jej uzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
rrrrotfl Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 13:48 ja mam lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 13:58 rrrrotfl zawarł w sygnaturce: [marianczyki sa doskonalymi tworcami ludowych sygnaturek] to ja zapodam link do hurtowni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=22470168 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 16:16 Huanku, cos mi sie pofarandoliło i zamiast dopisac sie Tobie, dopisałam sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=22536169 K' Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 09.04.05, 19:28 nie szkodzi - niech żyje chaos oraz dwa marianczyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
huhar Ja też ________Mam nowa sygnaturke. Pyszna ! 11.04.05, 21:08 :-DDD -- "Weź proszę mnie nie obrażaj, tylko z powodu iż nie przyklaskuję na m.in. Twoje pomysły." by h. huhar, pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś