Dodaj do ulubionych

Piwo Ciechan

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.10, 00:35
Witam. Poszukuje piwa Ciechan miodowego które nabyłem w schronisku Orle w Jakuszycach. Czy wiecie gdzie w Wałbrzychu można dostać ten przepyszny browar? ( proszę o odpisywanie normalnych postów).
Obserwuj wątek
    • Gość: BrowarM Re: Piwo Ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 09:00
      Wałbrzych to zbyt biedne miasto. Nigdzie niestety nie kupisz tego piwa.
      • Gość: Simi Re: Piwo Ciechan IP: *.146.128.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 16:03
        w W-chu to wątpie ale w Świdnicy w tesco jest na pasażu stoisko z piwami z lokalnych browarów. Spróbuj tam
        • Gość: beerman Re: Piwo Ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 16:38
          Ciechanów to raczej nie lokalny browar.

A kupić możesz tu:

www.ciechan.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=30
          Więcej o piwie:

www.browar.biz/piwo.php?id=1520&do=on#on
    • barimbowa Re: Piwo Ciechan 23.10.10, 20:55
      I między innymi dlatego cieszę się, że aktualnie mieszkam na wsi (wg standardów stolicznych) - tutaj Ciechan jest w każdym wiejskim sklepie.

Mogę Ci przywieźć - będę w Wałbrzychu ok 1 listopada :-)

Co do piwa - mnie smakuje tylko jako grzane, na zimno ma sztuczny posmak.

Póki co nr 1 to pszeniczny Tucher (Fregata w Zagórzu). Próbowałeś?
      • Gość: $ Re: Piwo Ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 21:58
        lepiej smakuje Lwówek Śląski pomimo że to ta sama firma i pewnie jest produkowany w Ciechanowie ale może ma tu znaczenie patriotyzm lokalny poszukaj lepiej tego piwa
        • Gość: $ Re: Piwo Ciechan IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 22:02
          a jeżeli chodzi o miodowe to trzeba uważać to bomba z opóźnionym zapłonem
          • Gość: Narciarz Re: Piwo Ciechan IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.10, 22:34
            Cholera Panowie ale mi smaka narobiliście ;)
    • Gość: beerman Re: Piwo Ciechan IP: *.chello.pl 26.10.10, 20:00
      Tak narobiliscie smaka tym piwem ze postanowilem go poszukac. Wiec Panie Narciarz informuje ze w Wałbrzychu takowego piwa nie ma ani w zadnym markecie ani galeri alkoholi czy jak ktos pisał sklep Iga na rondzie w Szczawnie (choc faktycznie maja duzy wybor roznych piwek). Ciechana zakupilem dopiero na Bielanach Wrocławskich w sklepie Piotr i Paweł. Sa 4 rodzaje: Wyborne ,Mocne, Pszeniczne,Miodowe w cenach od 3,95-3,99 zl. I powiem Wam ze naprawde WARTO!
      • Gość: ;) Re: Piwo Ciechan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.10, 21:14
        w Chatce Górzystów piłam Kozela, też zacne piwko;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka