Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:22 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 16:35 Teraz ? Schody do nieba Zeppelinow , a pozniej zapukam do "nieba bram " wraz z Bobem Dylanem ;-)))))))) pzdr miam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 18:15 a u mnie w tej chwili Kashmir Zeppelin a tak calkiem dokladnie to czwarty kawalek z tej plyty Stairway to heaven co pozniej sie okaze :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:41 teraz wrzucam Ladies of Jazz mmmmmmiodzio Ella,Dinah Washington,Sarah Vaughan,Della Reese no i Carmen Mc Rae 40 utworow na dwoch plytach starczy na dosc dlugo - prawdziwa uczta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 21:10 A teraz Sting , wieczorową porą . On jest rewelacyjny !! ;-) mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 21:21 lubie i to bardzo no to tez wrzuce najpierw Englishman in New York a potem Fragile a potem to juz po kolei.zaczynam zawsze od utworow ktore lubie najbardziej.a po Stingu to juz chyba tylko Sade lubie Jezebel no i oczywiscie No ordinary love wyciszenie absolutne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:58 A popołudniu w dalszą trasę samochodem wyruszam . I wtedy puszczam Guano Apes . Ostra muza , ale akurat na jazde , czlowiek mocniej pedal gazu naciska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:15 poniewaz po lomocie pociagu potrzebne lekkie wyciszenie to wrzucam Schuberta i kawka a moze cos w tv,pozdr wieczornie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 20:42 Oj to bardzo spokojnie , a może coś "żywszego" . Marek i Wacek . Ich interpretacje klasycznych utworów są rewelacyjne ;-))) pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 07:56 No myślałem ze nic nie bedzie wczoraj wieczorkiem w TV a tu puscili " Orbitowanie bez cukru " z Winoną Rider i Chritianem Slaterem . Niezły film z rewelacyjną muzyką m.in. Lenny Kravitz , U2 , Alice Cooper , nawet Sepultura . Rewelacja . pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 10:44 niestety przegapilam ogladalam w Ale kino "Myszy i ludzie" (hi hi hi)z Malkovichem dobry film.dzisiaj daja "Burzliwy poniedzialek" z recenzji zapowiada sie niezle chyba sie skusze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 12:56 a w zwiazku z tym ze robi sie ponuro i za chwile bedzie padac to ja uczynie dzien jeszcze bardziej ponurym i wrzucam DEAD CAN DANCE a plyta AION - niech sie stanie ciemnosc (ale to tylko przejsciowo) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 16:16 po przejsciach i nerwowce jaka nam zafundowali pilkarze slucham Vivaldiego "Serenata a tre" to uspokaja (a mowilam ze nie bede ogladala meczu,nic nie wyszlo z tych planow)dobrze ze na razie nie czekaja nas anstepne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 16:56 A ja wrzucę Ozzy Osbournea , Troche ostrej muzyki teraz nie zaszkodzi ;-))) pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:43 teraz poslucham najnowszej (juz nie takiej nowej)plyty Jopek nie mialam do tej pory okazji ale dzisiaj pozyczyla mi kolezanka no to chocby dla tego zeby przedyskutowac poslucham - sa jakies przerobki Mazowsza zdaje sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:13 w tv bryndza na wszystkich forach zycie zamarlo,wiec juz tylko muzyka rzucam Elle ona jest dobra na kazda pogode :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: 212.160.155.* 16.06.02, 04:38 ja jestem w opozycji. yslucham TYLKO muzyki technicznej. TYLKO. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 08:39 fajnie ,kazdy slucha czego lubi,zaskoczyla mnie tylko godzina o ktorej sluchasz.to dla ciebie koniec czy juz poczatek dnia :)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:11 Ostatnio często w radiu sysze przeróbki znanych przebojów . Tylko ze są to niestety wyłacznie przeboje rockowe przerobione na pop . Britney Spears - nawet jej to wyszło Roling Stonesów przerobiła , jakis zespol przerobil swietny przebój U2 All I want is you , tak sobie , a wlasnie przed chwilką słyszalem jak jakaś pani spiewała Phila Collinsa znany przebój . Nie wszystko udane , co myślicie o takich przeróbach . Myśle ze jakos wzbogacają muzykę ale nie zawsze . Nie zawsze to wychodzi muzyce na dobre . ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:07 jezeli w dobrym wykonaniu nie mam nic przeciwko temu,a czasami przerobka jest lepsza niz pierwotne wykonanie tytulu nie rzuce bo mi sie chyba dzisiaj mozg zagotowal-nie mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 20:57 A teraz poslucham sobie Andreasa Vollenveidera . Akurat sie robi ciemno , cisza i ta muzyka , wspaniała ! pzdr milej nocy mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 21:09 a ja slucham "Piwnicy pod Baranami"mam taka plyte ktora sama sobie zgralam- tylko to co lubie i tak mi brzeczy za uchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 12:22 slucham sobie wlasnie Stinga on jest swietny na taki poludniowo-niedzielny spleen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 13:46 Zdarzyło mi sie wczoraj obejrzec program "Idol" . Dlaczego pisze to w wątku muzycznym , cholera ci ludzie którzy tam występują super spiewają . Naprawdę , widzialem kiedys jak były eliminacje i spiewali tam smiesznie jacys dziwni ludzie , ale teraz naprawdę zopstało kilka osób które mają super pojęcie o spiewaniu . Wiem ze ten program wielu ludzi wysmiewa , uwazajac ze to jest totalna komercja , ale jesli cui ludzie ktorych tam wczoraj widzialem dziek temu zaistnieją jako wokalisci to kurcze to jest super program ;-)) pzdr mian Co myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:58 ogladalam dwa razy bo godziny nie te i nie moge powiedziec co mysle o samym programie bo nie wiele zalapalam,z zasady uwazam ze nie nalezy wysmiewac zadnych programow jezeli ktos je oglada , mozna je co najwyzej zignorowac,wiekszosc zycia to juz swego rodzaju komercja :))nie potepiam tego typu programow,uwazam ze jezeli ktos lubi na przyklad BB to jego sprawa ja zaczelam ogladac nocne przekazy w tv7 i mnie wciagnelo i nawet zaczynalo bawic .no to sie powymadrzalam a teraz dobranoc i milych snow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:10 Raczej chodzi mi o tym co myslisz o spiewajacych tam ludziach , bo program to totalna komercja i tyle ( w kazdym razie tak jest ulozony ) . Ale czy myslisz ze to jest dobry sposob na odkrywanie talentów ? pzdr i milych snow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 00:18 jeszcze tylko Enya poleci , pamietacie taki przebój Orinoco Flow , spokojniutki , o już leci ............. Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) 26.06.02, 09:16 W miescie w ktorym mieszkam, w parku pod fontanna, odbywa sie raz w miesiacu festiwal spiewakow-amatorow (ale w doslownym tego slowa znaczeniu-kazdy, ale to kazdy moze wdrapac sie na scene). Nieraz sluchajac tych mlodych chlopcow czy dziewczyny, zastanawiam sie jak to jest, ze niektorzy robia kariere, a inni, moze i wiecej utalentowani, znikaja w niebycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 22:07 mysle ze kazdy sposob zeby sie pokazac jezeli oczywiscie ktos chce jest dobry i takich imprez powinno byc jak najwiecej niektorym sie uda innym nie ale nie beda mieli poczucia ze cos stracili.czasami w programie Manna podziwiam utalentowana mlodziez ktora na glowe bije stare pokolenie wykonujac ich utwory o niebo lepiej i ciekawiej,niestety niewielu udaje sie przebic a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:29 przed snm tylko spokojne rzeczy dzisiaj bede taka bardziej romantyczna i poslucham A.Szalapak bardzo ja lubie ale tylko wieczorem zwlaszcza ostatnia plyte "Zywa woda" no to dobranoc po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 21:00 Ktoś własnie na cały "regulator" puścił ........ czort wie co puścił , bo ciągle przełacza . pzdr zmykam milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 22:50 dzisiaj slucham sobie Kitaro i sama nie wiem co o tym myslec,chyba to jednak nie jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) 01.07.02, 09:09 Z wlasnego dowiadczenie wiem (mam kilkanascie plytek kompaktowych Kitaro), ze do sluchania jego muzyki potrzebny jest odpowiedni nastroj. Wieczor po dlugim spacerze i dotlenieniu pluc, cisza i najlepiej przy swietle swiec. Musze przyznac, ze nie wszystkie plytki Kitaro sa udane. Do moich ulubionych naleza: Silk Road, Oasis, Tunhuang i Mandala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:49 w zwiazku z sytuacja w tv slucham mojej ukochanej Dinah Waschington a plytka pod tytulem Mad about the boy i ta tytulowa piosenka jest dla mnie nr 1 od kiedy poznalam te wokalistke - moze kiedys posluchacie i polubicie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 17:19 dzisiaj dotarla wiadomosc o smierci Lucji Prus niewiele znam jej piosenek,ale jedna pozostanie na zawsze w "annalach" polskiej piosenki W ZOŁTYCH PŁOMIENIACH LISCI"chyba nie ma osoby nie znajacej tej pieknej i smutnej piosenki................zawsze szkoda gdy odchodzi ktos kto moglby jeszcze nam tyle wyspiewac...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 19:47 mam dzisiaj prawdziwy klejnocik dostarczyl mi go kolega wreczyl z namaszczeniem i zagrozil wszelkimi mozliwymi konsekwencjami jezeli cos "zmajstruje"wiec wrzucam z namaszczeniem i slucham tytul plyty "Collection"a spiewa Emma Kirkby najpiekniejszy glos Anglii i nie ma w tym ani odrobiny przesady,mialam okazje byc w zeszlym roku na jej koncercie i wiem ze moge spodziewac sie wszystkiego co najlepsze.kompozytorzy na krazku tez najznamienitsi:Purcell,Monteverdi,Bach i moj ulubiony Sigismondo d"India no to mam uczte :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 16:33 i muzyki slucham sama,no to przed wyjazdem sie nastroje i poslucham muzyki tunezyjskie,ktora jest niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 08:02 A ja sobie wczoraj odgrzebałem niesłuchanego juz bardzo bardzo dawno Iggy Popa . Kiedys mi kolezanka podarowała jego płytkę "Blah blah blah " .Super głos , mimo ze to Tytan punk rocka to każdemu polecam , jest czego posłuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
mian Starsailor Love is Here 19.07.02, 20:51 Własnie sobie sciagnałem z netu . Super płyta . Chyba stanę sie fanem tej muzyki ;-))) pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Starsailor Love is Here IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 20:05 po cichutku wlaczylam sobie "Mystere"to skladanka nawiedzonej muzyki m innymi Ocean Voyager Sarah Brightman Celtic Spirit Pilgrimage Morana i nastepne kawalki tez w tych nastrojach na pochmurny wieczor jak znalazl,dobrze kolysze do snu-chociaz staram sie bronic bo jeszcze wczesnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 15:31 do tego jedzonka z pomidorowego watku slucham sobie Kate Bush stara plyta Never for Ever lubie czasami takie klimaty moje ulubione utwory z tej plyty to Blow Away , Egypt i The Infant Kiss aaaaa no i oczywiscie Army Dreamers ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian A u mnie Dylan leci IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 18:41 Niedawno go odkryłem i ......jest boski !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: A u mnie Dylan leci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 20:00 ja tez go lubie a teraz slucham Zeppelinow Good times,bad times a najbardziej z tej plyty lubie Dazed and confused . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 00:16 poniewaz sen mnie odlecial to poslucham po nocy i spokojnej muzyki a poniewaz jest lato to bedzie to muzyka w ogrodzie plyta zatytulowana Vauxhall Gardens a spiewaja E.Kirkby (jeden z najwspanialszych glosow epoki) i R.Morton utwory ktore lubie najbardziej to The morning i Jenny.no juz nie przynudzam wrzucam i dam sie poniesc muzyce......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 23:37 poniewaz sen nie nadchodzi wrzucilam sobie Elle Fitzgerald a poniewaz jest to podwojny album wiec jest tu WSZYSTKO.moj ulubiony mr.Paganini,Lemon drop,Chewing gum,Sing song swing i wiele wiele innych a poniewaz noc dluga wiec wszystko przedemna.pozdrawiam muzyczna nocna mysza :)) ciekawe jak jutro dotre do pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Oj długo nic nie słuchaliśmy .... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:41 Odnowiłem ten wątek . Wprawdzie Bruce Sprinsteen wydał nową płytę , ale niestety jej nei mam wiec posłucham sobie starej " The ghost of tom " . Bardzo go lubie , spokojny , mocny głos , jest super . pozdrawiam mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian The ghost of tom joad IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 19:47 pomyłka sie wkradła , wybaczcie ;-)) mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: The ghost of tom joad IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 23:13 ja z imprezki prosto do luzeczka,radio tylko brzeczy cichutko ale niestety same "szakiry" :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: 213.25.158.* 14.09.02, 11:11 poniewaz pogoda okropna znalazlam w radio spokojna muzyczke - Machalia Jackson - pospiewuje smetnie , ale bardzo sympatycznie . jeszcze kilkanascie takich minut i zamiasy pracowac bede spala jak niemowle :)))pozdrawiam szaro i deszczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Muzyka jest z nami wszędzie-czego słuchacie ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 16:59 slucham dzisiaj muzyki z Amelii,milo,spokojnie i mozna sie poczuc jak w Paryzu- pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś