babeczkaa 18.03.05, 18:22 własnie sobie weszłam na stronke sieradzkiego domu kultury i jestem mile zaskoczona ile się dzieje w Sieradzu, nie ma co narzekać, to miasto żyje!!! www.umsieradz.pl/mdk/file/aktualnosci.htm Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apropos5 Re: Miejski dom Kultury 18.03.05, 19:01 Witam Babeczkę i Was wszystkich! Tez jestem mile zaskoczona! Nie mieszkam w Sieradzu juz od 10 lat i widze ogromne zmiany! Jest o wiele lepiej! Moje wizyty w Sieradzu smuciły mnie szarością i pustką kulturalną tego miasta - wreszcie coś sie dzieje! Trzymam kciuki za Was i wasze inicjatywy! ps. Czytuje forum codzien! Ciesze sie z reaktywacji!Pozdarwiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Miejski dom Kultury 18.03.05, 19:05 Witaj Agato, dawno Cie tu nie widziałam :) Ja nie mieszkam w Sieradzu od 15 lat :) Tez sie ciesze że cos sie dzieje, pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
apropos5 Re: Miejski dom Kultury 18.03.05, 19:09 Babeczko!ZA TO MAMY CUDOWNE WSPOMNIENIA Z DZIECIŃSTWA W SIERADZU!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Miejski dom Kultury 18.03.05, 19:01 BTW. Fajną tam jest ankieta: Jakiego artystę chcielibyście usłyszeć/ zobaczyć w Sieradzu ? Kombi Maanam Kazik Liroy Czerwone Gitary Marcin Rozynek Acid Drinkers Peya No ja sobie myślę ze ten "Peya" by dał niezły koncert... Bardzo bym chciał usłyszeń na żywo kawałek "Materialna dziwka". Normalnie bym sie posikał ze szczęścia, gdybym usłyszał ze sceny pierwsze wersy tej piosenki... "Żadna dziwka, żadna bambera wiesz co we mnie drzemie wciąż podnosisz mi ciśnienie Yo, lanca twój osprzęt towar jest pierwszej czystości, wyjmujesz podajesz przy tym mruczysz "mała, possij".. " Bardzo mi sie podoba ta inicjatywa i osobiście zagłosowałem na tego artystę. Teksty ma świetne, naprawdę mi sie podobają. Melodia niestety nie pamiętam z czego została ukradziona ale to nic nie szkodzi... Głosujcie na "Peyę" - zwracam się do Was z goracym apelem. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Miejski dom Kultury 18.03.05, 22:22 I to ty piszesz, ktory mnie szykanowales za pomysly gwiazdy na dniach SIeradza? sam pisales ze bluznia itp itd... to chyba byles ty:> Ja bym tam wolala KAZIKA! Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Miejski dom Kultury 19.03.05, 00:03 Blond włosy w Twoim prezypadku to nie przypadek jak mniemam :| Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Miejski dom Kultury 19.03.05, 13:57 on to chyba ironizowal, paenko :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Miejski dom Kultury 19.03.05, 17:01 a w jakim celu? czy to ladnie tak robic , cytuje disperse, "osobiste wycieczki"? Odpowiedz Link Zgłoś