Gość: Ingo IP: 213.17.170.* 25.03.05, 09:15 Wszystkim forumowiczom życzę wiosny na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moherowy.beret Re: Wesołych Świąt 25.03.05, 23:15 Oj, wiosny ci u nas dostatek. Zimowe kurtki hop do szafy! Wsiego najlepszego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Wesołych Świąt 26.03.05, 02:06 www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&pg=1&cmd=show&id=154&category=5 Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Wesołych Świąt 26.03.05, 09:35 Wszystkiego żółciutkiego,puchatego i męciutkiego jak kaczuszka :D, energicznego jak królczek i wilgotnego jak ... hmm.... no nie wiem, niech kazdy wstawi co mu pasuje... ;) Kochani, buzial dla Was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Wesołych Świąt IP: 80.51.227.* 26.03.05, 11:03 Wszystkim forumowiczom życzę: Ciepłej wiosny. Łask Bożych od Chrystusa zmartwychwstałego. Smaczego jajka. Smaczego makowca. Mokrego i kulturalnego Dyngusa. Zepsutego telewizora i długich spacerów w Święta. Każdy może sobie wybrać to co chce (może nawet wybrać wszystko podwójnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 26.03.05, 14:33 Niychej Ponboczek w nos zmartwychwstanie Take jest moje powinszowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Wesołych Świąt 26.03.05, 15:46 Ja z okajzi Świąt oraz Wiosny (bo może ktoś nie obcohdzi któregoś z wymienionych) życzę Wam moi Drodzy uśmiechu dużo :) , żeybście mogli pełni sił i raodści z patyczkiem po łąkach sobei biegać ... szczęście głosząc i różne dorbe nowiny :) ... I zdrufka Wam też życzęi pięknych krajobrazów pełnych inspiracji na nadchodzące już latko :) Świąteczno wiosenne buziaki :* ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka kurczak, Strzałka i zajączek... 27.03.05, 09:20 życzą Wam Wesołych Świątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Wesołych Świąt 27.03.05, 15:32 Wszystkim starym znajomym i tym nieznajomym życzę spokojnych spedzonych w cieplej rodzinnej atmosfere Świąt Wielkiej Nocy. Smacznych jajek, mazurków, babek drożdżowych i wszystkich innych potraw. Życzę abyście odpoczeli i nabrali wewnętrznych sił na każdy następny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:00 Dziekuję, u mnie dziś przepięknie, słoneczko, ciepełko po zimowych mrozach!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 27.03.05, 17:09 ALLELUJA Już momy niydziela - grob cołkym łotwarty A ciała Jezusa w środku wcale niy ma Możno je wykradli - dyć to niy som żarty Z martwych powstoł? Może radować sie ziymia? Maria Magdalyna przi grobie łostała Anioły spytały jom czamu fest ślinto Z niymi ALLELUJA piyrszo zawołała Postać jego przeca ujrzała tyż świynto. Odpowiedz Link Zgłoś