Dodaj do ulubionych

Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchatów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:25
Panie Puchalski popraw sie pan!
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny Re: Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchat IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 01:24
      Panie Puchalski, czas skladac dymisje i oddac prezesure profesjonaliscie.
    • Gość: GKS Lepiej jak by ufundowała alkomaty! IP: *.lze.lodz.pl 30.03.05, 07:31
      I tak wieśdzew przewali!
      • Gość: Piotrek Idiota!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:00
    • Gość: Znawca Re: Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchat IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 30.03.05, 09:30
      Przykro mi czytać oswiadczenia zarządu klubu Widzew Łódź w takim
      tonie "łaski"."Niech sobie obejrzą".Poza tym smieszne jest to że Widzew
      zarządał aby kibice gości przedstawili listę wyjazdową w dniu 25 marca!
      Pierwszy raz spotykam sie z takim aroganckim podejsciem.Śmieszne jest także to
      że przedstawiciel kibiców GKS musiał jechać na stadion Widzewa po odbiór
      biletów.To się nazywa sąsiedzka współpraca!Oby piłkarze GKS byli tak samo
      aroganccy jak cześć osób z łodzkiego klubu...
      • Gość: Reg Re: Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchat IP: *.widzew.net / *.widzew.net 30.03.05, 10:35
        czlowieku co wy macie za kibicow zeby trzeba bylo sie pytac czy wogole przyjada.
        i co to za ilosc 60 kibicow. lepiej byscie zrobili jakbyscie wogole nie
        przyjezdzali bo tych 60 odwarznych bedzie narazonych na wielki smiech
        • Gość: do Rega Re: Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchat IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 30.03.05, 11:19
          Jajko świąteczne, na mózg Ci padło mośku.
        • Gość: ŁKS 60 osób z Bełchatowa to max. jakie widzew pomieści IP: 212.51.205.* 30.03.05, 13:06
          Do tego kurnika i tak więcej przyjezdnych się nie zmieści a nie mogą sobie
          burki pozwolić by im zająć połowę stadionu! Obciach buraczki! GKS, powodzenia!
          Trzymamy kciuki!
          • Gość: vg zebys nie sapdł do III ligi IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 14:48
            o to trzymaj kciuki potomku Wasserzuga.
            • Gość: andrew GKS BEŁCHATÓW!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 30.03.05, 14:57
              Coz u nas taka specyfika, ze jak przychodzi do porzadnego wyjazdu to wszyscy sie
              cykaja, wymigaujaą itd. Nic sie juz tu nie poradzi. Z drugiej jednak strony
              Bełchatów nie jest metropolią zeby na wyjazdy jezdzilo po 500 osób. Dobrze, ze
              jedzie chociaz te 60 najwierniejszych kibiców. TYLKO GKS!!!
              • Gość: młody Re: GKS BEŁCHATÓW!!! IP: 195.69.80.* 30.03.05, 17:34
                liczy się że są...i że są wierni!!

więcej nie jest ważne!

a zobaczymy czy widzew też tak będzie się migał przed derbami!!

pamiętajcie o umowie ile was i nas tyle i nas u was!!

• Gość: Piotrek Re: GKS BEŁCHATÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:11
                  Do czego pijesz??? Nikt się z wami nie umawiał. Tak więc nie przekrecaj faktów.
                  Widać kolega nie w temacie, ale on i tak wie swoje.
                  • Gość: młody Re: GKS BEŁCHATÓW!!! IP: 195.69.80.* 01.04.05, 12:59
                    niee....

ju zaczynacie się wymigywac!!to jest ten wasz znany widzewski charakter!

a mam ci chociażby artykuły m.in. z GW pokazać...

nie ośmieszaj sam widzewa!!
                • Gość: tolek Re: GKS BEŁCHATÓW!!! IP: *.toya.net.pl 31.03.05, 11:37
                  nie ma żadnej umowy. bedziecie mieli jeszcze jeden powód zeby użalac sie na
                  całym śiatem. Dostaniecie 450 biletów (ustawowe 5%) i papa.
                  • Gość: młody to jest widzewski honor!!śmiechu warci oszuści!! IP: 195.69.80.* 01.04.05, 13:01
                    my was wpuściliśmy pare tysięcy...a w zamian wy wpuszczacie nas w maliny!]

umowa była!

ale wy ich przecież nie umiecie dotrzymywać!!
            • Gość: młody Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: 195.69.80.* 30.03.05, 17:33
              a Ty czyim potomkiem jesteś...

poza tym widać pierwotne antysemickie myślenie...skoro Ci Żydowski naród
              przeszkadza to wyjedź z tego miasta bo ten naród jest współtwórcą tego
              miasta...i między innymi dzięki nim możesz tutaj oglądać mecze ŁKSu i
              widzewa....

to pisze ja Polak dumny z wielonarodowego rodowodu Łodzi!!
              • Gość: vg Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 19:48
                znam historie Łodzi i jestem z niej dumny panie młody.

Sprawa LKSu to inna bajka.
                • Gość: młody Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: 195.69.80.* 30.03.05, 21:01
                  ta sama...dokładnie ta sama...
                  jak tego nie rozumiesz to jeszcze kilka razy poczytaj sobie historie miasta!!

a co do Polskości ŁKSu....masz wątpliowści...poczytaj sobie o dziejach barw...o
                  jego historii powstania...międzywojennej i wojennej...

zrozumiesz coś..mam nadzieje...

jak widzisz ja znam ciut historii...zarówno Łodzi...ŁKSu jak i klubu z 1922
                  roku..
                  • Gość: vg Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 22:41
                    opowiadasz farmazony bo znasz tylko ciut tą historie.

"Taubwurcel, Hirszberg, Heiman - to są wasze korzenie" podobnie jak żółto-
                    czarne barwy jak i rok załozenia 1909.
                    • Gość: Piotrek Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:13
                      Zapamiętaj młody że Widzew powstał w roku 1910. Poczytaj historię i nie
                      przekręcaj faktów.
                      • Gość: młody Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: 195.69.80.* 01.04.05, 13:06
                        w tym roku nie było klubu o nazwie widzew...z resztą ta wieś ówcześnie nie była
                        Łodzią!!

poza tym o dziwo nazwa widzew pojawia sie w 1922roku...i nie ma nic wspólnego z
                        klubem z 1910!

zapamiętaj to sobie i przestań kłamać o historii tego miasta i swojego
                        klubiku!!!
                        nawet GW pisała o tym i pokazała to samo o czym mówię!
                    • Gość: młody Re: zebys nie sapdł do III ligi IP: 195.69.80.* 01.04.05, 13:04
                      po pierwsze jełopie nie wypieram się tych jak i innych nazwisk...które
                      zakładały ŁKS...

po drugie w 1908 zaczęto grać jako ŁKS...a to że za zaborów zarejestrowano w
                      1909...nie zależało od ŁKSu.

po któres tam a czytałeś jełopie o barwach...co kazał zaborca a w czym grał
                      ŁKS...i kiedy i dlaczego doszedł biały pas do barw POLSKI?

i jeszcze jedno...a znasz historie swojego klubu od początków w 1922 roku?

i jeszcze jedno jeśli uważasz ze to że współzałożycielami naszego klubu byli
                      przedstawiciele innych nacji za obraźliwe...to żal mi że tacy kretyni mieszkają
                      w tym mieście i państwie!!
    • Gość: kibic RTS Gdzie są bilety na A6-8 ??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:05
      Ciekawy jestem jak to jest, że na stronie oficjalnej klubu pisze się, że są
      dostępne bilety na sektory A6-A8. Gdy tym czasem w kasach ich nie było .

Pani w kasie tylko lakonicznie powiedziała ze i owszem są ale trza iść do
      budynku klubowego( mówiła to 30.03.2005)bo tam są. A na stronie internetowej
      można się dowiedziec że już są sprzedane tzn. kto je kupił bo chyba nie ja.
      Znów ktoś zrobił mnie na szaro. Jeżeli ktoś wie jak można kupić te bilety to
      niech napisze mi jak to zrobił. Bardzo prosze. Bo albo ja jestem
      niedoinformowany albo coś ktoś kreci znów w tym klubie.
      • Gość: vg Re: Gdzie są bilety na A6-8 ????????????????????? IP: *.toya.net.pl 30.03.05, 19:54
        sprawa jest prosta. Te bilety były dostepne w normlanej kasie i zostały
        sprzedane wczoraj (wtorek). Były bilety na A6,A7,A8 i rodzinny, wiem bo sam
        kupowałem. Dzis (środa) zostały juz tylko te na A8. Pani w kasie chyba cie
        wprowadziła w błąd.
    • Gość: nafciarz Re: Stadion Widzewa gotowy do meczu z GKS Bełchat IP: *.c151.petrotel.pl 31.03.05, 12:25
      PŁOCCY KIBICE ON-LINE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka