Dodaj do ulubionych

jestem okropna

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.04.05, 21:00
Jaka ja jestem nieczuła ==>wniosek po wejściu na gg i przeczytaniu 15
wiadomości o tej samej treści pt''

w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do
katedryprzekasz to wszytkim osobom ktorych masz na gg jesli tego nie zrobisz
jestes bez sercav

Jaka ja jestem okropna , skoro dzisiaj w szkole nie modliłam się za Papieża i
nie roniłam łez podczas gdy innym rozdawałam chusteczki,

i nie mam w sobie ani odrobiny ironi tylko dziwny stan.
bo nikt jakos nie chce zwrócić uwagi na to , że jestem osobą kompletnie
niezwiązaną z Papieżem, a mimo to muszę wylewać z siebie ból po Jego stracie.

rozumiem, że to ważna osoba.
naprawdę rozumiem
i nie zabraniam puszczania tvn 24 ciągłej transmisji z Watykanu, ale
proszę...pozwólcie ludziom normalnie żyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: jestem okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:06
      Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ JESTEŚ OKROPNA .
      Odszedł od nas Największy Autorytet człowieka ,nikt nie każe Ci płakać,żyj
      sobie tak jakby nic się nie stoło masz do tego prawo .
      Ale nie afiszuj sie z tym ,nie przynos wstydu nam Polakom ,bo wim że czytają to
      forum nie tylko idioci!
      • ukalo Re: jestem okropna 04.04.05, 21:12
        A mnie zastanawia czemu można się afiszować smutkiem, a jego brakiem nie?

PS. Mnie jest smutno.
      • kawu Re: jestem okropna 04.04.05, 21:20
        Jak już ktoś napisał w innym wątku na forum - wyłączyć jeszcze prąd, bo jest
        żałoba. Uczcijmy pamięć Jana Pawła II. A raczej niech uczczą ją Ci, którzy chcą,
        którzy czują, taką potrzebę. Nie zmuszajmy jednak ludzi do wiary. Życie toczy
        się dalej...
      • huann Re: jestem okropna 04.04.05, 22:52
        Gość portalu: gabi napisał(a):

> Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ JESTEŚ OKROPNA .
        > Odszedł od nas Największy Autorytet człowieka ,nikt nie każe Ci płakać,żyj
        > sobie tak jakby nic się nie stoło masz do tego prawo .
        > Ale nie afiszuj sie z tym ,nie przynos wstydu nam Polakom ,bo wim że czytają
        to forum nie tylko idioci!

na FORUM każdy może podejść do całej sytuacji w jaki mu się sposób podoba, pod
        warunkiem, że nie łamie netykiety. na tym m.in. polega forum.

ps. żeby była jasność - mi osobiście jest smutno. ale się z tym nie afiszuję, bo
        to moja sprawa. tak samo jak "okropnej" brejb sprawą jest to, że się nie
        afiszuje z brakiem swego smutku. tylko informuje o głupich jak dla mnie i
        będących de facto moralnym szantażem łańcuszkach.
        acha - ja też się z tym nie afiszuję pisząc to co właśnie piszę, tylko informuję
        - takie zadanie m.in. pełni forum.

jak mawiał Papież - tolerancja dla drugiej osoby to za mało.
        jak widać - dla Gabi - zdecydowanie za dużo.
        i tyle jak widać zostaje z nauki Jana Pawła II.

ps. możecie mnie nazwać kolejnym idiotą na forum. w odpowiedzi nadstawię drugi
        policzek. zgadnijcie - dla Kogo...
      • Gość: HultaJ Re: jestem okropna IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 23:41
        Nie tylko Idioci to prawda ale Ja jestem tegoż samego zdania... wszystko co
        jest robione Marsze i inne cuda to tylko POKAZÓWKA (tylko i wyłącznie moje
        zdanie)
        Pozdrawiam!
      • Gość: Lidka Gabi. Dlaczego ranisz uczucia innych ludzi ?! IP: *.spectraweb.ch 05.04.05, 03:25
        Moze nie w takim tonie ?!

Dlaczego ranisz uczucia innych ludzi ?!

Sprawia ci to przyjemnosc ?!

• lenny-g Re: jestem okropna 04.04.05, 21:13
      Wkurzją mnie te szantaże w takich wiadomościach. A już najbardziej jak ktoś pisze: "wyślij te wiadomość 4 osobom, bo inaczej spotka cie nieszczęście". Zgroza
      • dartles Re: jestem okropna 04.04.05, 21:22
        Hmmm... niedaleko czasów żyjemy, gdyby w TVN pojawił się komunikat... wyślij
        SMS pod numer 79.., a otrzymasz co 3 godziny do piątku najnowsze wiadomości z
        Watykanu. Mnie też jest smutno, ale... też chcę normalnie żyć, a m.in. TV robi
        nas "koniec świata"...
    • al_ Re: jestem okropna 04.04.05, 21:23
      Taki mamy naród... Wyścig mediów po kasę a ludzi po uznanie w oczach innych...
      Takie coś powinni przeżywać w ciszy spokoju... Sami z własnymi myślami, a nie
      na pokaz przed innymi...

Nie nie jesteś nieczuła, jestes normalna.
    • Gość: Racjonalizator PRO Re: jestem okropna IP: 195.69.82.* 04.04.05, 22:01
      O matko boska, przeciez ten post lamie regulamin! Na osla lawke z nim!
      Buhehehehehehehe
      • Gość: please Re: jestem okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:19
        TAK JAK NAPISAŁA GABI ,NA TYM FORUM SĄ DE...E
        • Gość: blablabla Re: jestem okropna IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 22:37
          Gość portalu: please napisał(a):

TAK JAK NAPISAŁA GABI ,NA TYM FORUM SĄ DE...E

O, to naprawdę chrześcijańskie - przecież oczywiście chodzi o słowo "DECYBELE",
          albo "DEDUKCJE", czy też np. "DEPRECJACJE". Tylko które konkretnie??
        • Gość: Racjonalizator PRO Re: jestem okropna IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.04.05, 22:38
          1. wylacz caps lock
          2. sprawdz znaczenie slowa sarkazm
          3. wyloguj sie
          4. sprzedaj komputer
      • Gość: sory Re: jestem okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:22
        obraziłamsię:0)na cię please!-syory
    • Gość: J.S. Ma pani moje pelne poparcie /nt IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.04.05, 23:12
    • the_elviz Tak jesteś okropna ale wybaczam ci... 04.04.05, 23:30
      tracisz obecnie największego Polaka. Świat cały również i widzisz to i
      przyznasz, bo nie masz żadnych innych argumentów. Jednocz się bo jest szansa w
      takim bolesnym momencie. Trwaj z narodem i przy wartościach. Nie umrzesz bez m
      jak miłość i kazimiery szczuki. Tydzień nie trwa wiecznie - włącz sobie VIVĘ
      niemiecką i już.
      • szprota <yeb> 05.04.05, 02:12
        a ja gratuluję pani odwagi i ciepło pozdrawiam :)
    • Gość: Lidka Bardzo doceniam Twoja wypowiedz !!! IP: *.spectraweb.ch 05.04.05, 03:20
      Mnie osobiscie laczy z Papiezem bardzo wiele,
      ale bardzo doceniam Twoja wypowiedz !!!

P. S.
      Jestes jedna z niewielu doroslych emocjonalnie ludzi w Polsce !!!

Masz osobowosc i silna tozsamosc !!!

A takich ludzi jest w Polsce jak na lekarstwo...

• tuti hm, czy 05.04.05, 09:04
      wyznacznikiem twojej osobowosci jest wiadomosc na gg(groźba JESTES BEZ SERCA?)
      cyz masz swoj rozum
      czy może jednak zle sie czujesz z tym ze nie potrafisz w sobie znalesc smutku i zalu
      Czujesz sie tak jak Cie inni oceniaja, czy czujesz sie zgodnie ze swoimi
      przekonaniami, wyznawanymi wartosciami
      bo nei rozumiem
      jesli jestes okropna, i Ci z tym źle ( a wyglada na to ze tak, bo zalisz sie az
      na forum gazety) TO TO ZMIEŃ!
      jesli jestes okropna, tylko w tym sensie, ze tak postrzegaja Cię inni, To sie
      nie martw
      usmiechnij sie:)
      I znajdz argumenty by przekonac innych czemu sie nie smucisz.
      easy;)
      • Gość: brejb Re: hm, czy IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.04.05, 18:19
        1.wyznacznikiem twojej osobowosci jest wiadomosc na gg(groźba JESTES BEZ SERCA?)

wyznacznikiem mojej osoby są ludzie , których kocham i ich zdanie na mój temat

2.cyz masz swoj rozum

ciągle posiadam rozum

3.czy może jednak zle sie czujesz z tym ze nie potrafisz w sobie znalesc smutku
        i
        zalu

ból noszę w sobie. tak się złożyło, że w piątek zmarła osoba z mojej rodziny,
        niekoniecznie związanej w sposób bezpośredni , lecz b. ważna dla mnie. Swój ból
        spowodowany śmiercią Papieża ukrywam w sercu, nie noszę czarnej wstążki, nie
        opłakuję , lecz noszę w sobie.

4.jesli jestes okropna, i Ci z tym źle ( a wyglada na to ze tak, bo zalisz sie
        az
        > na forum gazety)

nie żalę się , tylko objaśniam sytuację , która z okresu żałoby zamieniła się w
        absurdalną sytuację całego polskiego społeczeństwa. Pisząc ten post chcę
        zwrócić uwagę na to , że każdy z Nas odczuwa ból na swój sposób i uważam, że
        każdy ma do tego prawa. Skoro ja nie przeszkadzałam ludziom w refleksjach
        podczas apelu żałobnego w szkole to i oni mogą uszanować to , że ból jest we
        mnie , a nie poza mną.

ps.ten post nie był po to , aby się dowartościować.

ciepło pozdrawiam
        • huann Re: hm, czy 05.04.05, 18:22
          dokładnie tak, brejb, w 100% należy się zgodzić.
          ps. wyrazy współczucia z powodu piątkowej smierci bliskiej osoby z rodziny.
          • Gość: lavinka z nielogu Jeszcze lepiej IP: *.arch.pw.edu.pl 07.04.05, 11:59
            Wybrałam cudowne wyjscie. Odzwyczaiłam się od tv. Czekając na kolejne zlecenia,
            jeśli nie pracuje-wychodze na dwu trzy godzinny spacer z psem na leśną polanę.
            Z daleka od wielkiego świata i wielkiej żałoby. Wiem tylko jedno-przypomina mi
            się taka fraszka Kochanowskiego "na nabożną". skoroś taka święta, czemu się tak
            często spowiadasz? (to nie cytat tylko przytoczenie sensu)
            Tak mi się zdaje,że Ci ludzie którzy tak oddają te hołdy muszą miec nieczyste
            sumienie. Nie oddali mu hołdu swoim życiem i postępowaniem ... więc robią to
            teraz bo ich sumnienie ruszyło... Weżmy takich miłosiernych kibiców.... jakże
            oni doskonale oddają hołd... akurat bo się zmienią... za trzy miesiące znów się
            będą napieprzali... ale dziś... umyci, biali, niemal święci....

lav

lav
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka