Gość: jola IP: *.chello.pl 08.04.05, 18:37 Jest podobno fajny - specjalistyczny zakład fryzjerski dla dzieci w Łodzi, nie chodzi mi o ten na Narutowicza, ale gdzieś na końcu miasta, gdzie ciężko trafić... Podobno warto! Jakaś podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masza Re: fryzjer dziecięcy IP: *.toya.net.pl 08.04.05, 19:02 Gość portalu: jola napisał(a): > Jest podobno fajny - specjalistyczny zakład fryzjerski dla dzieci w Łodzi, > nie chodzi mi o ten na Narutowicza, ale gdzieś na końcu miasta, gdzie ciężko > trafić... Podobno warto! Jakaś podpowiedź? Małe dzieci najlepiej strzyc maszynka do wlosow. Mozna to zrobic samemu. A maszynka dobrej kalsy to wydatek 80-100 zl.. Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg Re: fryzjer dziecięcy 09.04.05, 11:10 Witaj jest całkiem niezły fryzjer dla dzieci na ulicy Lubelskiej między Przybyszewskiego a Zarzewską dzieci siedzą na śmiesznych krzesełkach sa telewizorki z bajkami a oczekując na swoja kolej mogą sie pobawić w basenie z piłeczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: fryzjer dziecięcy IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.04.05, 11:20 Mój syn (5 lat) doskonale znosi Le Grand na Pietrynce. Jest tam przynajmniej jeden fryzjer, który ma świetny kontakt z dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: fryzjer dziecięcy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.04.05, 13:49 > gdzieś na końcu miasta, gdzie ciężko trafić... aaaa ten zaklad co do niego nie trafilem! Sluchaj Bartosz, nie moge ci go wskazac, bo niego nie trafilem Odpowiedz Link Zgłoś