huann 2 - gaście ludziska kompy! 08.04.05, 21:35 jeśli wam sprawny windows miły! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Można odpalać! n/t 08.04.05, 21:55 właściwie, to nic innego nie mógłbym odpisać niż to, co nie piszę, więc zmilczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To tak jak ja 08.04.05, 22:03 możesz napisać, że wiesz, ale nie powiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: To tak jak ja 08.04.05, 22:04 To powiem, że wiem, ale nie napiszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Poszło 08.04.05, 22:12 tak, powtórzę za Tobą, żeby nie było niedomówień: Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Ładnie to tak podsłuchowywać?!;) 08.04.05, 22:21 nie wiem czy ładnie! a ładnie? stałam akurat na linii i słowa przebiły me uszy, na wskroś!! a fe!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Czemu a fe?! 08.04.05, 22:25 Przecież były to słowa przesiąknięte miło...., o choroba, nie powinienem tego mówić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Czemu a fe?! 08.04.05, 22:30 możesz powiedzieć, i tak już słyszałam i przekazałam innym "a fe" bo przed kąpielą, poza tym chyba ostatnie dwa wyrazy mi zniekształciło Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czemu a fe?! 08.04.05, 22:32 Nie dość, że podsłuchuje to jeszcze kręci. Trza jednak wziąć Cię w krzyżowy ogień pytań. Tak jak sugeruje huann! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czemu a fe?! 08.04.05, 22:33 big_news napisał: Trza jednak wziąć Cię w krzyżowy ogień pytań. Tak jak sugeruje huann! Krzyżowy?? Broń Boże!!! ja nic takiego nie sugerowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czemu a fe?! 08.04.05, 22:38 Paździerzowy?? żeby ktoś pomyślał, że to od Października?? (to taki miesiąc jak np. Kwiecień!) przestań, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czemu a fe?! 08.04.05, 22:41 Ty to masz skojarzenia! Paździerzowy z październikiem:) I tak dobrze, że nie z 7 listopada;) Odpowiedz Link Zgłoś
dova bierzcie 08.04.05, 22:43 ale nie w pytań ogień tylko jakiś inny wymyślcie! tylko trochę zwolnijcie w tym galopie bo mój koporumak jeszcze sie nie rozbujał (w ogóle dziś osowiały jakiś :( ) a ja za Wami na piechtę truchtać długo nie pociągnę! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: bierzcie 08.04.05, 22:44 dova napisała: mój koporumak jeszcze sie nie rozbujał (w ogóle dziś osowiały jakiś :( ) może jest po prostu jakiś przygaszony dziś?... czasem tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: bierzcie 08.04.05, 22:45 Już już chciałem użyć brzydkiego wyrazu, alem w pore sobie przypomniał, że na innym wątku powiedziałem, iż jestem dobrym człowiekiem. W takim razie nie skomentuję tego ociekającego seksem postu. Żałoba trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: bierzcie 08.04.05, 22:48 Nie odpisuj na posty łamiące regulamin (Twój osobisty też!) Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: bierzcie 08.04.05, 22:50 Chyba podpadłem. Że niby taki świętoszkowaty, a nie świntuszkowaty jestem, czy co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Poszło 08.04.05, 22:27 o, tak ;) ale moze nie powinienem o tym mówić, bo wszyscy tak będą i biedna Dova znajdzie się w Krz... w ogniu odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Poszło 08.04.05, 22:29 O tak;) Lepiej o tym nie mówmy. Szkoda Dovy, chociaż marzy mi się podsunąć Jej mięciutki fotelik:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Poszło 08.04.05, 22:33 Podsunąłem. Służę także poduszeczką. Mięciutką!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Poszło 08.04.05, 22:34 ach co za tortura :D na szpileczki jak znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Poszło 08.04.05, 22:36 Dawno na forum nie było rycerza, który mówi: ni! Ten bez trudu rozprawiłby sie z Dovą;) Odpowiedz Link Zgłoś
dova zaraz zaraz 08.04.05, 22:37 fotelik? fortelik? ale wtedy będę poniżej linii :( nic to wolę, jak mam mięciutko niż gdy me uszy kalane są nieczystściami Bighuanowymi ;) no to dalej po(d)suwajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: zaraz zaraz 08.04.05, 22:40 to wolę, jak mam mięciutko niż gdy me uszy kalane są nieczystściami > Bighuanowymi ;) to ja już będę grzeszczny :-O Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: zaraz zaraz 08.04.05, 22:43 Ooooaaa, o czym tu się mówi! Chyba zrejteruję, wszak jeszcze żałoba trwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: zaraz zaraz 08.04.05, 22:45 no, w takim razie już zamilknę o czym dalej nie napisałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: zaraz zaraz 08.04.05, 22:47 Aż mnie przeraża sama myśl o tym przypuszczeniu. To jest dzisiaj nie, powtarzam NIE dopuszczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canx Re: Można odpalać! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:16 boards of canada - super muzyka:)czego jeszcze podobnego sluchasz? sorry ze tak bez zwiazku ale przy okazji:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 08.04.05, 22:00 Uprzejmie informujemy odbiorców, że w dniu 10 kwietnia zostanie wyłączone zasilanie na terenie miasta Łodzi. Prowadzone będą prace naprawcze przy urządzeniach przesyłowych, które spłonęły na skutek masowego zaniku poboru prądu o godzinie 21:37 dnia 9 kwietnia br. ŁZE ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamrozona_banka_mydlana Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 08.04.05, 23:14 a to jutro o 21:37 coś się wydarzy??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Bleee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:38 Ależ bydło na tym forum się panoszy. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Bleee... 08.04.05, 22:40 nie przesadzaj, tu jest duuuużo gorzej: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20791 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Gadaj zdrów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:52 Po pierwsze - uderz w stół, a nożyce sie odezwą... Po drugie - jeżeli myślisz, że będę gdzieś klikał w jakieś linki, to się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Gadaj zdrów... 08.04.05, 22:59 po pierwsze: uderzanie w stół powoduje z czasem jego zużycie. oraz pachnie Niejednym Kantem i nie jest to żadna filozofia. po drugie: link zawierający forum.gazeta.pl z pewnością jest b. niebezpieczny, a przynajmniej może Być! (Być - dla zdezorientowanych: samiec Bydlęcia Połci Mięskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Nadal gadaj zdrów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:29 huann napisała: > po pierwsze: uderzanie w stół powoduje z czasem jego zużycie. oraz pachnie > Niejednym Kantem i nie jest to żadna filozofia. Tak, tak. Jasne. Ble ble. Na zdrowie. > po drugie: link zawierający forum.gazeta.pl z pewnością jest b. niebezpieczny, Nie w tym rzecz, że się boję, lecz w tym, że mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Elektrow Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:46 czy wy chcecie zebym z cala rodzina na bruk poszedl? Kto wymysla takie pomysly? Nie macie nawet pojecia jakie to straty. Nie chce tez nic mowic o tym ze zalamal nam sie nagle stan sieci bo wszyscy wylaczyli swiatla. ludzie takimi pomyslami mozna rozlozyc caly system energetyczny kraju. A tak wogole to jaki zwiazek ma zaloba po smierci naszego ukochanego Papieza z wy;laczaniem pradu? Jaki cel? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 08.04.05, 22:49 to nie ja! ja tylko zgasiłem dla Świętego Spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Tak dla przypomnienia, 08.04.05, 22:55 bo widzę, że nie wszyscy wiedzą, o czym mówią: Wartością skuteczną prądu sinusoidalnego, nazywamy taką wartość prądu stałego, który przepływając przez niezmienną rezystancję R, w czasie odpowiadającemu okresowi T, spowoduje wydzielenie na tej rezystancji takiej samej ilości energii cieplnej, co prąd sinusoidalny w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
dova dobrze, ze przypominasz 08.04.05, 23:01 :) szkoda tylko, że nie wiem jak Ci odpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Trzeba mieć jakieś zasady! 08.04.05, 23:07 Na przykład superpozycji - wtedy by nie było problemów z odpowiedziami, gdyż: Odpowiedź układu fizycznego liniowego na kilka wymuszeń równa się sumie odpowiedzi na każde wymuszenie z osobna. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Trzeba mieć jakieś zasady! 08.04.05, 23:11 michael00 napisał: > Na przykład superpozycji - wtedy by nie było problemów z odpowiedziami, gdyż: > > Odpowiedź układu fizycznego liniowego na kilka wymuszeń równa się sumie > odpowiedzi na każde wymuszenie z osobna. > To mi pachnie mobbingiem, albo caravaningiem, wszystko jedno, ważne że brzydko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamrozona_banka_mydlana Re: Trzeba mieć jakieś zasady! 08.04.05, 23:17 big_news napisał: > To mi pachnie mobbingiem, albo caravaningiem, wszystko jedno, ważne że brzydko > pachnie. To się umyj! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Trzeba mieć jakieś zasady! 08.04.05, 23:18 Nie nadymaj się tak, bo pękniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Trzeba mieć jakieś zasady! 08.04.05, 23:13 michael00 napisał: > Odpowiedź układu fizycznego liniowego na kilka wymuszeń równa się sumie > odpowiedzi na każde wymuszenie z osobna. Ale wtedy wymuszenie, to sumaryczne i izolowane, przeczy ideii zasadowości, ba ! nawet może przekonwertować ją w kwasowatość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canx a widziales kiedys prąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:17 ...bo ja nigdy, podobno istnieje, ale nikt go nie widzial:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Właśnie, właśnie, dla przypomnienia! 08.04.05, 23:18 michael00 napisał: > > Wartością skuteczną prądu sinusoidalnego, nazywamy taką wartość prądu stałego, > który przepływając przez niezmienną rezystancję R, w czasie odpowiadającemu > okresowi T, spowoduje wydzielenie na tej rezystancji takiej samej ilości energi > i > cieplnej, co prąd sinusoidalny w tym samym czasie. Przecież Gazeta wyraźnie prosiła, by powstrzymać się od komentarzy na temat trwającej żałoby i związanych z nią wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Właśnie, właśnie, dla przypomnienia! 08.04.05, 23:22 latajacy_rosomak napisał: > Przecież Gazeta wyraźnie prosiła, by powstrzymać się od komentarzy na temat > trwającej żałoby i związanych z nią wydarzeń. spoko, robię zrzut jakby co! a więc: do dzieła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak No nie... Następny... 08.04.05, 23:25 huann napisała: > spoko, robię zrzut jakby co! > a więc: do dzieła ;) Prosiła też by powstrzymać się od komentarzy na temat doktryny Kościoła. Twoja wiadomosć, Huannie, to już przekroczył wszelkie dopuszczalne granice cynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 09.04.05, 21:51 Idźcie ludzie już spać. I zgaście światło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t IP: *.astral.lodz.pl 09.04.05, 22:13 michal.ch napisał: > Idźcie ludzie już spać. I zgaście światło. ;) ok, ok już pędzimy! ale z tym gaszeniem to już przesada! naprawdę musimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 09.04.05, 22:18 Mnie by raczej światło przeszkadzało. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 09.04.05, 22:23 a mnie przeszkadza zdecydowanie! ach jak ja lubię sie przekomarzać :D miłej nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 09.04.05, 22:24 Kiedyś dostałem pokój w hotelu z widokiem na latarnię uliczną. Nie wyobrażasz sobie nawet mojej frustracji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: Przypomnijmy: Za 7 minut 20° zasilania! b/t 09.04.05, 22:31 chyba wyobrazam, bo mi przeszkadza nawet światło z telewizora :) a w sypialni zamontowałam sobie specjalne żaluzje "light less" , które zresztą i tak mnie nie zadovalają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Podbiję sobie ten wątek 11.04.05, 19:29 może teraz Administracja go dostrzeże i USUNIE tę obrazę boską i ludzką w peezdoo ełej! Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Podbiję sobie ten wątek 11.04.05, 19:36 aard napisał: > może teraz Administracja go dostrzeże i USUNIE tę obrazę boską i ludzką w > peezdoo ełej! Nie? Hołd czy prowokacja? ;p Odpowiedz Link Zgłoś