Dodaj do ulubionych

Piotrkowska 96 na sprzedaż

IP: *.pai.net.pl 12.04.05, 07:45
A po wakacjach okaże sie, że odnalazł sie dawny właściciel kamienicy i
zarząda od władz miasta 50 mln. hi hi hi!!!
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż 12.04.05, 10:19
      Marzyło mi się aby tę kamienicę zechciał odkupic pierwszy własciciel - Siemens
      (którego logo jest jeszcze widoczne na elewacji), w momencie kiedy zainwestują
      w Łodzi jakieś wiesze pieniądze... Może to marzenie ma szanse się jeszcze
      kiedyś ziścić.
      Ale jeśli nawet kupna dokonałby BOT to tez będe zadowolony. Byle tylko Miasto
      nie sprzedało tej kamienicy jakiemuś prywatnemu właścicielowi. Zdecydowanie
      nabywcą powinna być jakaś duża firma!
      • Gość: wojtek Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:27
        WSHE?
        • hubar Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż 12.04.05, 10:53
          No może nie koniecznie myślałem o jakiejkolwiek wyższej uczelni.
          Bardziej mnie interesują jakieś renomowane firmy.
    • Gość: willybob Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: 194.42.116.* 12.04.05, 10:29
      Dzieki HuBar! ja chcialem sobie kupić ale firmy nie mam i juz se kupic nie moge
      co?:-)
    • Gość: mat28 Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.profiline.com.pl 12.04.05, 10:56
      Wszystkie kamienice w centrum Łodzi powinny zostać albo sprzedane albo oddane
      dawnym właścicielom. Tylko wtedy z centrum Łodzi zniknie dzielnica slumsów.
      • hubar Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż 12.04.05, 11:50
        Raczej najpierw musi zmienić się prawo, pozwalające wyrzucić niepłacących
        lokatorów. Przydaliby sie także, właściciele, którzy inwestowaliby w kamienice,
        aby wyglądały ładniej... ale o to tez trudno :-(
      • Gość: wuwuś Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:10
        racja, racja. tylko swiete prawo wlasnosci moze wprowadzic zdrowie do polskich
        miast. notabene: ta kamienica jest chyba najpiekniejsza w Lodzi, przynajmniej
        ja mam taki gust. moglaby stac w Hamburgu, Lipsku, Frankfurcie...
      • Gość: matej Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.04.05, 16:29
        bzdura przypomnij sobie kamienice czy hale to na kilińskiego co robi z nią własiciel nic ? bo sobie siedzi w usa i ma głęboko czy sie wali czy nie a władze miasta nic niemoga mu zrobić bo to jego niech miasto ma czensc kamienic zeby zapanować nad tym a po drugie taki własciciel moze wyburzać i inne smieszne hece robić
    • Gość: aga Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.zoi.elb.pl / *.elb.pl 12.04.05, 11:48
      Zapewne prezesowi bardziej by odpowiadał Pałac Namiestnikowski.
      Ale cóż ? Lepszy rydz niz nic . A swoją drogą skąd BOT weźmie na to kasę ?
      Zapewne podniesie cenę energii . Wszak przejął cały handel energią w BOT .
      Klienci !
      Powodzeniac !
      • Gość: vg Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 12:16
        Skąd weźmie na to kase? BOT?

koobieto....puchu marny
      • hubar Re: Piotrkowska 96 na sprzedaż 12.04.05, 12:26
        Buahahahhahahaha!!!
        Dowiedz się najpier jakimi sumami obraca BOT, a potem się wypowiadaj.
        Nawet jeśli podwyższą cenę, aby zakupić tę kamieniczkę, to będzie to 1grosz na
        1000000 gigavatów
    • Gość: mr x nie znam sie na kondygnacjach, ale IP: *.p.lodz.pl 12.04.05, 13:37
      na zdjeciu widac ze przynajmniej 6. parter, 4 pietra plus poddasze... ach ci
      fahofcy z GW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka