evonka 20.04.05, 19:11 i do tego wybiórcze...... czemóż mojego wątku o chomikach, kretach i innych majeczkach nie ma...? a reklama emotokonów gg wciąż jest..??? oj admin, admin..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius pytanie do admina (iksilt?) 21.04.05, 12:44 Giną wątki. Czemu nie można usunąć/ ocenzurować posta łamiącego regulamin, tylko wycina się cały wątek? Może przypomnieć zasady moderacji? Ależ proszę: Cenzurujemy Chamski, wulgarny lub obraźliwy post/posty w środku normalnego wątku. Nie kasujemy całego wątku!!! Założyciel jest niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM FORUM ŁÓDŹ! kocham forum łódź! IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 12:56 Kocham Forum Łódź.<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28076">Kocham Forum Łódź.</a> Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ośla ławka????? 21.04.05, 13:14 niby w którym momencie w wątku jest coś co go wysyła do oślej ławki????? chyba trochę przeginacie z cenzurą...... nie wywala się obelg i bluźnierstw, a ironiczny post tak.... weź sie adminie obudź! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ośla ławka????? 21.04.05, 13:25 evonka napisała: > weź sie adminie obudź! może lepiej nie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad z rarogami Re: ośla ławka????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:21 I cos mi sie wydaje, ze ten admin byl powolany do robienia porzadkow na Polityce, a nie do robienia durnego burdelu z Forum Łodz. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Nie jestes sama. Moje rowniez wywalaja. IP: *.cybernet.ch 21.04.05, 16:01 z ta roznica, ze ja nie robie sobie iluzji, co do "wolnej" Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka mam wrażenie 21.04.05, 16:13 że "admin" uwielbia prace ręczne... a moze brakowało mu(jej?) owych zajęć w szkole podstawowej... a już na pewno brakowało zajęć z kultury ludowej i zabaw z nożyczkami, bo teraz widzę, że wpadł(a?) w jakiś amok wycinankowy.... ale potem bedzie: to ni my, to jakiś chochlik, to sie komputery zgrzały..... oj, kierownictwo, kierownictwo, dorośnijcie wreszcie i przestańcie psuć to forum..... Odpowiedz Link Zgłoś