wiedzminin 25.04.05, 23:34 halo halo.!!!! To jest wątek specjalny. ocenmy naszych moderatorow ich dotychczasową działalność i w czasie moderacji. cenimy wszystkie wypowiedzi. przychylne i negatywne. --- wiara czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subjective Re: Oceńmy moderatorów. 25.04.05, 23:46 A czy nie za wcześnie jeszcze? Dopiero co zostali moderatorami. Dajmy im się przyzwyczaić do nowej roli... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Oceńmy moderatorów. 25.04.05, 23:50 no na razie to co oceniać? rozumiem ,ze to przyszłosciowy wątek, mam nadzieję,ze okaże się zbędny, co najwyzej ktos co nieraz zaspiewa: łubu-dubu łubu-dubu, niech nam zyje moderacja naszego klubu! nieeeeeeeeeeeeeech zyje nam! to spiewałem ja -lesław_m forumowicz drugiej klasy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 Re: Oceńmy moderatorów. 25.04.05, 23:56 a mozna o przeszłosci.???? no to booloo jest cienias prosiłam go z 50 razy zeby dał namiar na jakies zdjecie - a on nic prosiłam zeby zaktualizował statystyki- sama musiałam to zrobic ale są pozytywy-duzo pisze na forum negatywy--nie wypowiedział sie na najbardziej buzujących wątkach czyli facet bez jaj. zgierzak---hmmm niestety facet abstrachuje od otoczenia i wszystko w temacie. --- cze Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 29.04.05, 00:20 + 1 wątek za uporczywy spam. - razem 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 30.04.05, 01:06 zostało wysłane jedno zapytanie do założyciela w zasadzie archiwalnego wątku o ukrycie tegoż. Powód - "Powielenie w nazwie wariactwa jakiegoś typa szukającego guza". patrz: Regulamin p. 21134/6325. Proszę jednosześnie o otwarcie innego wątku o podobnej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 Re: Oceńmy moderatorów. 30.04.05, 02:10 jeszcze raz zacytujesz regulamin i mozesz podac sie do dymisji zgierzak. ---- cze Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 30.04.05, 16:53 ten cytowany "regulamin" nie istnieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak koniec z PSOWIEM 30.04.05, 22:13 - do odzysku w razie protestu autora - Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 05.05.05, 03:37 natrafiłem na wątek forum GW o moderacji naszego forum. Bardzo prosimy o uwagi i opinie lokalnie. Maj majem a robota robotą... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Oceńmy moderatorów. 05.05.05, 11:17 odpowiadałem wiedzminowi.który raczył tam temat zapodać, zadnych uwag nie posiadam, zyczę bezowocnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 22.05.05, 22:48 Wylot jednego wątku za uporczywą agitkę polityczną incognito. To już druga próba z tej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Oceńmy moderatorów. 24.05.05, 19:36 ukryłem dwie reklamy nie mające nic wspólnego ze Zgierzem... Odpowiedz Link Zgłoś
subjective Re: Oceńmy moderatorów. 24.05.05, 21:59 Byle tak dalej panowie moderatorzy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Oceńmy moderatorów. 25.05.05, 00:02 do reggae: za mało się wysiliłeś... nie mam nic przeciwko reggae, lubię Boba ale z przykrością ukrywam twojego posta.. odsłonie go w razie sprzeciwu forumowiczów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 25.05.05, 01:49 Wyleciał mój własny post dotyczący festiwalu k/Piotrkowa bo to jednak w większości darmowy festiwal a do tego miałem zastrzeżenia. Info na: www.festiwal.rosa.org.pl Tzn. nie płatna jest większość imprez dla uczestników, płacą rowery, kafelki, meble i benzyna. - hurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Oceńmy moderatorów. 31.05.05, 21:25 zostałem zobiligowany do usunięcia postów mocno łamiacych regulamin, a że nie sposób dokładnie ocenić który jest który, to ukryłem wątki w którym te posty występują... dajcie znać jeśli macie coś przeciwko takiemu rozwiązaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Oceńmy moderatorów. 31.05.05, 21:28 aha i byłbym wdzięczny za wskazanie pozostałych łamiących regulamin, bo nie sposób wszystkie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
fry.wolna Re: Oceńmy moderatorów. 31.05.05, 22:20 booloo napisał: > zostałem zobiligowany do usunięcia postów mocno łamiacych regulamin, > a że nie sposób dokładnie ocenić który jest który, to ukryłem wątki w którym te > > posty występują... boolo, niepotrzebnie tłumaczysz się usuwając wiadome posty. Wiem, że chcesz być w porządku wobec wszystkich. Wiesz / życie! /, że nie jest to możliwe. Zobacz, jak robią to na forach GW. Post znika i ... już. Ktoś tam pobiadoli, ktoś pokwęka, a postu... nie ma!! No kurczę, chyba nie udajesz, że jesteś moderatorem??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klos.t Re: Oceńmy moderatorów. 01.06.05, 00:41 booloo napisał: > zostałem zobiligowany do usunięcia postów mocno łamiacych regulamin, > a że nie sposób dokładnie ocenić który jest który, to ukryłem wątki w którym te > > posty występują... dajcie znać jeśli macie coś przeciwko takiemu > rozwiązaniu... ------------ chciałem napisać słowo tylko spokojnie ja tylko tak informacyjnie niech pan nie zapomni usunąc posty swoje na innym nicku i pana zgierzaka na innym nicu. i prosze bez nerwów nie chciałem nikogo urazić tylko napisałem tak ku informacji ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Oceńmy moderatorów. 01.06.05, 00:57 Następny inwigilatorek się odezwał. Masz koncesję na przetwarzanie danych niejawnych kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Oceńmy moderatorów. 01.06.05, 11:21 czy posiadasz dowody na uzywanie du lub więcej nicków przez jednego usera na tym forum? to albo je przedstaw,albo nie podawaj takich informacji, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: Oceńmy moderatorów. 01.06.05, 19:05 popieram oczywiście powiedz jak jest przerwijmy ten teatr Odpowiedz Link Zgłoś