Gość: K. IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 29.04.05, 23:30 bo III LO jest najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: Nabór do szkół średnich IP: 81.219.* / 81.219.160.* 30.04.05, 00:04 Ukończyłem je w 1989r. i wtedy też było najlepsze. Pozdrawiam wszystkich absolwentów Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinforomowany Re: Nabór do szkół średnich IP: *.toya.net.pl 30.04.05, 23:06 Nie wiem tylko, czy wszyscy kadydaci, a właściwie kandydatki, wiedzą, że od 2 lat tworzona jest klasa żeńska (same dziewczyny) o czym p. Rajch nie informuje. Dziewczynkom, które muszą chodzić do takiej klasy wcale nie jest "do śmiechu". Która ma to wątpliwie szczęście okazuje się dopiero we wrześniu po egzaminach z angielskiego. Niech więc wszystkie dziewczyny zastanowią się czy aby napewno chciałyby trafić żeńskiej klasy????? Jeszcze mogą zmienić wybór szkoły. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta z żeńskiej Re: Nabór do szkół średnich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:28 Jestem w 2 klasie 3LO w Łodzi... w tej żeńskiej:) idąc do trójki nie spodziewałam się, że może powstać coś takiego jak żeńska klasa. Mimo tego co powiedziała ta dobrze poinformowana osoba, jestem zadowolona, na początku byłam zła, potem stało mi się to obojętne. Nie chce wyjść na feministke, ale żeńska klasa ma swoje plusy i wcale nie jestem tak napalona na facetów, aby rzucać się im na szyje lub omdlewać na widok męskich łydek:) PS. A szkoła jest naprawde super:))) Był to mój najlepszy wybór w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Nabór do szkół średnich IP: 80.51.227.* 23.05.05, 23:03 III LO to szkoła koedukacyjna. A to oznacza, że w klasach mają być i faceci i dziewczyny. Stworzenie klasy babskiej, to ze strony dyrektor Rajch zwykłe lekceważenie wszystkiego i wszystkich. Znajdzie się w końcu kij na nią i na jej chore pomysły z krótkimi spodniami (przypominam - ośmieszyła się rok temu). Znam jedną z Twoich koleżanek z klasy, nie powiem którą :) Jej się babska klasa nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia a jak to się ma do ilości miejsc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś