Dodaj do ulubionych

Łódź dziękuje WILKOM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:59
Wczorajszy koncert był świetny, Gawliński w doskonałej formie wokalnej. Dali
dużo fajnej energii. Były piosenki i dla Baśko-fanów :) i dla tych co wolą
słuchać płyt niż radia (np. piękna transowa opowieść Kochankowie z bram).
Zero gwiazdorki, wspólne śpiewanie, fajne teksty do publiki, autografy,
zdjęcia przed i po koncercie. Jak będą grali gdzieś w klubie napewno kupię
bilet.
Obserwuj wątek
    • keridwen Re: Łódź dziękuje WILKOM 23.05.05, 12:58
      sry slonko, ale napiszze 'lenka dziekuje wilkom'....
      bo np. ja nie mam za co panstwu gawlinskim dziekowac.
      • lea Re: Łódź dziękuje WILKOM 23.05.05, 13:29
        ja mu dziekuje za to, ze mnie mdłości biorą, jak słysze, że Baśka miała fajny
        biust, a bohema ostro bawi sie, zwlaszcza w tych sytuacjach, gdzie nie mam
        mozliwosci zmienic programu w radiu. a najbardziej dziekuje Wilkom za to, ze
        mnie wczoraj na koncercie nie bylo i dzieki temu zaoszczedzilam sobie troche
        zrowia. a najgorecej podziekuje, jak skoncza kariere.
        amen
    • the_elviz A anty są tylko mózgi z papki kartoflanej.... 23.05.05, 13:43
      dziękuję, że takich osób nie było bo by śmierdziało zbukową atmosferą. Ważne że
      Ci co byli świetnie się bawili. Kto nie chciał nie słuchał i już. A Wilki mieli
      lepsze i gorsze momenty ale raczej oceniam ich na plus. A o tej Baśce - wielkie
      biusty są ok. Chudzielce gnaciate sa wielce.
      • huann hipopotamy... 23.05.05, 14:19
        z wielkymy brzuchamyyyy
        jak słonie w galopie
        z grubymy trąbamyyyy.......
    • cassani ogólnie powiem Wam tak: 23.05.05, 14:20
      jakbyście zapłacili za koncert to bysta nie narzekali bo albo byscie wydali
      kase i by nie wypadało albo byście nie wydali i nie mieli pojęcia jak było- na
      darmowe zawsze się narzeka.
      Ale co do koncertu - nie jestem fanem wilków - ale koncert był ok. ogólnie
      lubie słuchać na żywo muzyke żywą (gitara-bas-perkusja - malo efektów) bo nawet
      zespoły nieszczegolnie przeze mnie cenione wypadają dobrze. Koncert był w
      porządku tylko ludzie pozhizowani od samego początku co przerwę między
      piosenkami wołali "Baśka, Baśka!!!" - szczerze mówiąc to mógł sie Gawliński
      przyhylic do próśb i zagrac na początku, by połowa poszła szczęśliwa spać i
      mozna byłoby spokojnie obejrzeć i posłuchać to co naprawdę jest ciekawego w
      muzyce Wilków.
      • huann Re: ogólnie powiem Wam tak: 23.05.05, 14:30
        cassani napisał:

ludzie pozhizowani od samego początku co przerwę między piosenkami
        wołali "Baśka, Baśka!!!

no, żeby na koncercie wołać wiewiórkę - zhiza taka, jak stąd do dzierżbór :)))
        • cassani do dzierżbór i nazad 23.05.05, 14:37
    • Gość: m Dzięki za spóźnienie godzinne!!!!! phi! <bez> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:39
    • Gość: J.S. Re: Łódź dziękuje WILKOM IP: 195.69.82.* 23.05.05, 17:31
      Ja im nie dziekuje. Nie generalizuj z laski swojej
    • marecki997 Re: Łódź dziękuje WILKOM 23.05.05, 18:48
      Ja też im nie dziękuję. Niech ten podstarzały plejbojek wyśpiewuje sam sobie do
      lustra kogo oprócz Baśki przeleciał. Chociaż jak chodziłem do podstawówki to
      piosenka "Synu nie bluzgaj" odegrała rolę wychowawczą - spowodowała, że mniej
      bluzgaliśmy. Gdy jeden z uczniów powiedział jakieś vulgarne słowo, to drugi
      mówił mu "synu, nie bluzgaj!" i pomagało.
      • Gość: jarek Re: Łódź dziękuje WILKOM IP: *.toya.net.pl 23.05.05, 19:54
        ja mysle ze wilki w porownaniu z normalsami ktorzy grali po nich wypadli po
        prostu zenujaco.Mamy w lodzi kapele na naprawde swiatowym poziomie. Szkoda
        tylko ze malo kogo to obchodzi i normalsi jak na razie nie sa zbyt znani...
        • marecki997 Re: Łódź dziękuje WILKOM 23.05.05, 20:21
          To prawda - normalsów nikt już słuchać nie chciał. Ale grająca dzień wcześniej
          Ingrid wywarła na mnie korzystniejsze wrażenie. Widać się się ta pani do występu
          przyłożyła - nawet całkiem dużo nauczyła się słów po polsku, nie jak inni
          zagraniczni artyści grający w Polsce "diekuja". A Wilki spóźniły się na występ o
          prawie godzinę - pewnie w ostatniej chwili zażądali wyższej zapłaty i do
          ostatniej chwili trwały negocjacje.
          • Gość: lenka Re: Łódź dziękuje WILKOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:51
            A Wilki spóźniły się na występ
            > o
            > prawie godzinę - pewnie w ostatniej chwili zażądali wyższej zapłaty i do
            > ostatniej chwili trwały negocjacje.

Rozumiem, że sam tak byś robił gdybyś był na ich miejscu, stąd taka teoria.
            Bardzo polska zresztą.
            Rozmawiałam z prowadzącym przez chwilę przed koncertem - Wilki miały według
            umowy zacząć po zmierzchu, wiec zanim wypiszesz następne rewelacje, że np.
            Gawliński był pijany, albo gitarzysta zjadł dziecko - sprawdź, czy to prawda,
            czy może twoja wybujała wyobraźnia.
            • marecki997 Re: Łódź dziękuje WILKOM 23.05.05, 22:03
              Występ Wilków zapowiadany był na godzinę 20:00, a o żadnym zmierzchu w planie
              obchodów dnia wina piwa i kulinariów nie napisano. A jeżeli ty piszesz o
              jedzeniu dzieci, to pewnie samemu się nimi odżywiasz.
              • Gość: lenka Re: Łódź dziękuje WILKOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:12
                Tak, zjadłam wczoraj dwa Czerwone Kapturki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka