mavika7 25.05.05, 08:13 poszukuję optyka w Łodzi gdzie mogłabym kupić naprawdę niedrogie i ładne oprawki (poniżej 130 zł) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dalet Witam IP: *.retsat1.com.pl 25.05.05, 14:42 Proponuje Fielmanna np. w Galerii Łódzkiej. Naprawde maja fajne oprawki. Czasami udaje sie wybrac niedrogo cos + oczywiscie fachowa obsługa:)sam tam kupowałem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: OPTYK!!!!!!! IP: *.cargosped.pl 25.05.05, 15:58 A ja proponuję optyka w budynku naIp.przy Pionierze nad kwiaciarnią .Bardzo dobra,profesjonalna obsługa - klient czuje się dopieszczony.Cała moja rodzina tam zamawia okulary - oczywiście mamy rabat dla stałych klientów.Oprawki z różnych półek co kto sobie życzy i na co go stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda7110 Re: OPTYK!!!!!!! IP: *.dsl.telepac.pt 25.05.05, 18:36 Retkinia ul. Armi Krajowej p. Przemysław Pluta. Tam kupowałem swoje okulary i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Bałuty IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 25.05.05, 19:52 Limanowskiego przy klonowej. U pani iwonki od lat sie zaopatruje. okulary lanvin całość, plastikowe szkła, antyrefleks itd. za 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirpoprostu Re: OPTYK!!!!!!! 20.01.19, 03:34 ja tam bym próbował tutaj. dobry profesjonalny optyk, świetna jakość, nalepiej przez internet optyga.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś