Dodaj do ulubionych

Piąteczek

24.05.24, 12:42
więc wyszło i wychodzi muzyki mnóstwo dużo i już widzę, że kupię sobie Morgue, a jeszcze wyjdzie Rotting Christ.

Z Rotting Christ mam problem. Szanuję ich wielce, kocham ich na żywo, ale studyjnie zawsze byli dla mnie ciut za symfoniczni. Ale od tej solowej płyty Salisa optyka mi się zmieniła. Ciekawam zatem, co będzie.

Oszoł debil zawył na Religii, że będą na Woodstocku i już podskoczyłam, ale zełgał, jak zwykle.

Popracowałam rano i już nie pracuję i mam wolne, do taty jedzie mama, cóż za cudowne uczucie. Będę słuchać muzyyyyyyyyki.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 12:57
      Cudeńko, Morgue dana... ooo, jaki piękny Riff...

morguecult.bandcamp.com/album/close-to-complete-darkness
      • czan-dra Re: Piąteczek 24.05.24, 13:09
        Doooobre, czuję jak deprecha mię się cofa.
        • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 13:33
          No nie? Ja też :)

E, to nic z tego, co wcześniej dawałam, nie pomogło! A bu!

Kumpla mam. Jakoś zaraz potem, jak żeśmy się poznali, zmarł mu ojciec. Miał nieuleczalnego raka i wszyscy wiedzieli, że umrze, ale dawali mu jeszcze rok, dwa.
          I ja tego kumpla trzymałam za rączkę całą moją noc, wirtualnie, bo Amerykanin, i podrzucałam muzykę. Może było łatwiej, bo też metal. Dziwnie wiążą takie rzeczy, kumpli ci u mnie dostatek, ale z tym mamy taki jakiś szczególny sentyment. I co, że się przypuszczalnie twarzą w twarz nie spotkamy nigdy w życiu. Kumpel.
    • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 13:34
      tfu, Sakisa, nie Salisa, a coś mi się wydawało, że coś jest nie tak.
    • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 14:16
      No i nie ma czego wyrzucić z wishlisty, wszystko dobre. No i co ma być!!!
    • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 14:51
      Jest! Rotting Christ.

rottingchrist.bandcamp.com/album/pro-xristou
      • yoma Re: Piąteczek 24.05.24, 16:09
        kurde dobre!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka