zgierzak Re: kim jest leslaw? 04.06.05, 07:07 a może normalnie zgierzakiem a nie sąsiadem? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: kim jest leslaw?-odpowiadam 04.06.05, 14:55 a kto pyta? nie jestem z krakowa. nie jestem lesławem m. naprawdę dawniej uzywałem nicka lelo1977,który w pewnym momencie wydał mi się wysoce nieciekawy. akurat po raz kolejny wypłynęła przy jakiejs okazji sprawa pana lesława maleszki,byłego sb-ka i pracownika agory, a w dodatku ten gosc ma smieszne połączenie imienia i nazwiska pasujące po trosze do mojego postanowiłem zostać więc leszkiem-maleszka, no i tutaj niespodzianka*wszystkim chętnym polecam próbę zalogowania jako leszek_maleszka ,zabawa gwarantowana nie pozwolono mi również zostać leslawem_maleszką, gdyz to niby podszywanie pod inną osobę, natomiast toleruje się na forum gazeta janów kulczyków i paru innych a więc zgodnie z panującą linią gw zostałem leslawem_m tak jak gw ukrywa zatrudnianie pana m.tako i ja się ukryłem, aby móc pisać cokolwiek proszę o wybaczenie za wynaturzenia natury osobistej, ale zostałem wywołany do odpowiedzi, cos jeszcze? czym zasłuzyłem sobie na wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
niaguska Re: kim jest leslaw?-odpowiadam 04.06.05, 15:02 leslaw a jakies namiary na siebie:) gg czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: kim jest leslaw?-odpowiadam 04.06.05, 15:20 najedz na nick osoby w odpowiedzi , kliknij lewym przyciskiem myszy...i masz ;) nawet jesli ktos tam zagląda czasami (po zalogowaniu to przecież nie problem) znów lewy myszy i w pasku u góry, czwarty od lewej...poczta):) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: kim jest leslaw?-odpowiadam 04.06.05, 18:17 Achhh..... to Tyyyyyyyyy. Mam Cię!!!!!!!!! A myślałam, że zaginąłeś. "Znamy się tylko z widzenia..." No, gadaliśmy chyba ze dwa razy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: kim jest leslaw?-odpowiadam 04.06.05, 22:15 > Achhh..... to Tyyyyyyyyy. Mam Cię!!!!!!!!! A myślałam, że zaginąłeś. odp1: blefujesz:) miałem zmianę nicka w podpisie na początku odp.2: noooooooooo,to ja.cały czas tu byłem:) p.s. wybór odpowiedzi należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś