Gość: sdh IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.06.05, 13:56 mam pytanie czym można dojechać z Konstantynowa do Aleksandrowa? jest gdzieś może jakiś rozkład w sieci? z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: jak dojechać? 09.06.05, 13:59 Wsiadasz w 43 lub 43bis. Jedziesz do pl. Wolności w Łodzi i przesiadasz sie w 78 i już;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: jak dojechać? 09.06.05, 14:01 teufel napisał: > Wsiadasz w 43 lub 43bis. Jedziesz do pl. Wolności w Łodzi i przesiadasz sie w 7 > 8 i już;-) "Trochę" głupi pomysł... to już pieszo szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: jak dojechać? 09.06.05, 14:06 > "Trochę" głupi pomysł... Dla MKMa niekoniecznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: jak dojechać? 09.06.05, 14:08 teufel napisał: > > "Trochę" głupi pomysł... > > Dla MKMa niekoniecznie;-) A to oczywista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: jak dojechać? 09.06.05, 14:10 No włąśnie, a sdh widze nie poraz pierwszy wiec, moze jest MKM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: jak dojechać? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.06.05, 14:10 a bezpośrednio nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: jak dojechać? 09.06.05, 14:15 Kiedy jezdziło( teraz to nie wiem) Jest jeszcze wariant 43 i 97:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: jak dojechać? IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 14:23 A mnie wydaje się że przejeżdża tamtędy BUS Pabianice - Aleksandrów lub Aleksandrów - Konstantynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: jak dojechać? IP: *.prokom.pl 10.06.05, 12:42 Jes już tylko bus Konstantynów - Pabianice. Kiedyś był bus Tramwajów Podmiejskich z Chocianowic przez Konstantynów do aleksandrowa. Ale to juz przeszłość. W Łodzi busiarze niesty tylko obsługują połączenie do Łodzi. A okoliczne miasta, gminy nie sa w ogóle zainteresowane transportem ziobrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ventlan Re: jak dojechać? 10.06.05, 14:20 Mozna prywatnym busem dojechac do Niesiecina, a z tamtad 97. Jak prywaciarz jezdzi (i czy w ogole jeszcze) to nie wiem, 97 co ok 35 minut i dojezdza tylko na skraj Aleksa. Jak do centrum to jeszcze kawalek spacerku i jest 78. Chyba szybciej juz przez plac Wolnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: jak dojechać? 10.06.05, 14:52 A tak nawiasem mówiąc jest dla mnie dziwnym że aby przejechać z jedengo miasta do drugiego należy jechać przez Łódź. Chyba szybciej byłoby rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
ventlan Re: jak dojechać? 10.06.05, 15:02 Jesli Alex i Kansas nie sa na tyle duze, zeby wygenerowac rozsadny ruch pomiedzy soba, to po co mialoby cos je laczyc. Od biedy jednak da sie dojechac przez Lodz. Odpowiedz Link Zgłoś