Gość: lavinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:34 Warszawa jest niesamowita. Ciekawe kiedy dojdzie(doleci) to do Łodzi. Dziś wchodze do metra (wagonu) a tam co? Reklama linii lotniczych na PODŁODZE. niebieska. lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Ech,ta komercja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:57 u nas szybko tego nie będzie, bo zanim wybudują metro to ho, ho ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ech,ta komercja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:08 No wiesz, w końcu Łódź ma ambicje wielkomiejskie prawda? Poza tym jestem pewna,że gdyby dzis w Łodzi ktos zaczął kopac to i tak skończyłby pierwszą linię przed W-wą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Ech,ta komercja... IP: 80.51.227.* 24.06.05, 15:06 Łódź nie ma wielkomiejskich ambicji, Łódź jest wielkim miastem. Trochę mi to przypomina prezydenta Kwaśniewskiego, który musiał wejść do UE, żeby poczuć się Europejczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Ech,ta komercja... 24.06.05, 13:04 Wpisuję się w Twoim watku, bo muszę Cię utrzymywać w przekonaniu, ze Cię śledzę na forum, osaczam i jestem nienormalna:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś