oto_nowy_login 11.07.05, 20:37 Bo mnie boli noga (ale w biedrze nie strzyka) bo mnie drzwi przywaliły i okolice kostki mam koloru śwliwki, a wielkości czegoś bardziej dużo wielkościowego. Ogólnie w ten łiken raczej nie zatańczę :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Kogo co teraz boli 11.07.05, 20:48 mnie ząb. i co z tą słynną równością? czy wszystkich boli ząb? nie, tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova coż za genialny wątek i to w takim momencie!! IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 00:19 czyżbyśmy były obie osamotnione? a może dwie to już grupa? żaden apap nie pomaga, a miało boleć tylko przez dwie - trzy godziny :/ coś mój zegarek chyba szwankuje ! pozdr obolała :( Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: coż za genialny wątek i to w takim momencie!! 14.07.05, 00:22 Goździki trza rzuć, tylko nie pomylić z gwoździkami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: coż za genialny wątek i to w takim momencie!! 14.07.05, 00:23 a mnie sie gazik do ropy. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Gazik na ropę?? 14.07.05, 00:27 To byl pierwszy samochod jakim w zyciu jechalem. Wypisano mnie wlasnie za szpitala. Mialem jakies dwa tygodnie. I nie bolalo. Chyba. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tak jak w piosnce 14.07.05, 00:25 Prze rzuć to sam, prze rzuć to sammm!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova a może wystarczy IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 00:32 podzierżyć goździki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: coż za genialny wątek i to w takim momencie!! IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 00:28 gwoździki byłyby tu nawet bardziej wskazane, skupiłabym uwagę na innym rodzaju bólu, a to mogłoby być z kolei ciekawym doświadczeniem ;) (tzn. ten inny rodzaj bólu rzecz jasna a nie samo skupianie się na nim , że pozwolę sobie zastosować wyjaśnienie charakterystyczne w stylu do ) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Kogo co teraz boli 13.07.05, 23:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=26398194&a=26427412 horzy wszystkih wątkow - chop chop :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy hopla do góry 13.07.05, 23:55 bo do żywych przywrócon i powietrza pragnienie ma. Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Bo moja noga wyzdrowieje 14.07.05, 00:05 ale mózg niektórych to już chyba nie ... ciekawe, czym się kierowano amputując ten wątek. To jest dopiero zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Bo moja noga wyzdrowieje 14.07.05, 00:12 Pewnie nie jestes juz taki oto_nowy_login, tylko oto_troche_starszy_dla_niektorych_srednio_ulubiony_i_na_pewno_i_z_urzedu_netykie te_lamiacy_login. Wiec. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Bo moja noga wyzdrowieje 14.07.05, 00:13 kurcze, ale to jest wiecej niz trzydziesci znakow... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Kogo co teraz boli 14.07.05, 00:59 A jak rwie to też mogę się wpisać? W sumie rwanie to swoisty rodzaj bólu. To mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja się nie znam 14.07.05, 01:02 ale mnie też rwie, bo się pogo da zmienia (pogo nie! właśnie przez to rwie!) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: ja się nie znam 14.07.05, 01:07 To się wypowiem w takim razie, a co, niech mnie skasują najwyżej:p Odczuwam swoisty rodzaj bólu potocznie nazywany rwaniem, chodzi konkretnie o partię mego ciała nazywaną kolanem (nie mylić z kopytkiem). No już taki mój urok. Rwie i rwie, cholerka! Odczuwam związany z tym dyskomfort, a tu praca czeka! Tak to na pewno pogoda się zmienia. Drodzy Państwo, zapowiadam duże opady w najbliższym czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota możemy wręcz i wnóż obie zapowiedzieć 14.07.05, 01:32 primo współczuję i łączę się w tymże secundo deszcz dzisiaj zaobserwowano na Dolnym Śląsku. Na szczęście grzecznie zaczekał na zdrapanie się ze Ślęży i wyjechanie z Wro. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: możemy wręcz i wnóż obie zapowiedzieć 14.07.05, 01:42 Wielkieś mi uczyniła smutki w domu moim, Moja droga Szproto, tym mega rwieniem swoim. O cierpieniu za naród nie będę się rozpisywać;) Rwanie jest narastające- duży deszcz w sobotę:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: możemy wręcz i wnóż obie zapowiedzieć 14.07.05, 01:48 gdy obie z nóg moich na przemian rwą i bolą jakże mi teraz skoczyć po marlboro? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Kogo co teraz boli 14.07.05, 01:54 Choc niniejszego nałogu owszem nie pochwalam, to w imię Twych boleści jedengo lighta zjaram... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Kogo co teraz boli 14.07.05, 02:05 doceniam empatię, współczuciem się zachwycam aż mi z radości kraśnieją smętne lica Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Kogo co teraz boli 14.07.05, 02:17 padam na twarz, ów kolano z bólu stoi, za niewykonaną pracę szef mnie ochromoli... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Kogo co teraz boli 14.07.05, 02:22 zatem nie zatrzymuję a na ręce jako i ust korale składam milutkie nocki i kolorowych śniątek parę ;) Odpowiedz Link Zgłoś