Dodaj do ulubionych

Nowość - Ośrodek Jeździecki Kuśnie k/Sieradza

11.07.05, 23:01
Niedawno otworzono niedaleko Sieradza ośrodek nauki jazdy konnej w Kuśniach. Jeżeli ktoś nie ma planów wakacyjnych, a ma trochę grosza - może się przez wakacje nauczyć jeździć konno. Przypadkiem odkryłem ten ośrodek, przejeżdzając przez Kuśnie. Oto wyciąg z ich oferty:

"Oferujemy naukę jazdy konnej na wszystkich poziomach zaawansowania

Okolica obfituje we wspaniałe tereny na krótkie jak i długie wypady zarówno konne jak i piesze

Jazdy odbywają się pod okiem wykwalifikowanego instruktora

Zapewnimy konie odpowiednie do każdego poziomu zaawansowania zarówno dla osób uczących się jak i umiejących już jeździć

Organizujemy hubertusy, rajdy ...

zadzwoń lub napisz aby umówić się na jazdę :
tel. 501 19-17-44
(43) 82-83-125

e-mail: kusnie@kusnie.pl"

Mają nawet wlasną stronę www:
www.kusnie.pl/ - to chyba pierwsza stronka o Kuśniach;-))
Obserwuj wątek
    • ebusia_fam_fatal Re: Nowość - Ośrodek Jeździecki Kuśnie k/Sieradza 11.07.05, 23:26
      bardzo niedawno? ja mam z nimi kontakt od stycznia :D a i pewnie wczesniej
      dzialali..
      no ale kazda informacja potrzebna

w kazdym razie jeszcze gdzies w te strone na kusnie ale nie tam jest osrodek
      jexdziecki. zawiozalbym Was tam, aczkolwiek teraz nie kojarze gdzie to jest:)

a za blaszkami sa strusie:):):)
      • zodiak72 Re: Nowość - Ośrodek Jeździecki Kuśnie k/Sieradza 11.07.05, 23:35
        Ja tamtędy dość często jeżdzę i nie zwrociłem uwagi - a tablica i wybieg jest dość widoczny, więc zauważyłbym;-) Chyba, ze tablicę postawili niedawno, a wybieg mogl być wcześniej.
      • sieradzak Strusie ;-) 12.07.05, 00:30
        a co te biedne strusie robią za Blaszkami ;-)
        • paenka Re: Strusie ;-) 12.07.05, 10:08
          strusi jest etraz pelno na trasie z sieradza do Łodzi chyba sa ze dwa mini zoo ze strusiami. Wczoraj przezjezdzalam w okolicach Widawy i tam tez byly strusie. To ci musi byc niezly interes.
          • sieradzak Re: Strusie ;-) 12.07.05, 11:08
            Sie normalnie rozmnażają, jeszcze tylko kangury i normalnie australia będzie ;-)

Interes jest bo: mięsko, pióra, jajaeczka i jeszcze coś tam ... przeważnie
            schodzą na pniu ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka