kasia_skorpion81 12.07.05, 00:11 Mam pytanko... W jakich knajpach najczęściej bywacie u nas w Zgierzu? Ja uważam że jedyną dobrą knajpą w Zgierzu jest klub AgRafKa, dobra muzyka, tanie piwo, i ogólnie świetny klimat. Czekam na wasze opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiassss Re: fajna knajpa 12.07.05, 07:31 Zdecydowanie CORONA. AgRafKa na dobicie jak już wszystkie knajpy zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: fajna knajpa 12.07.05, 11:02 W coronie jest chora i przepojona obsługa z tego co słyszałem, ja w wolnych chwilach przesiaduje w Veronie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: fajna knajpa 12.07.05, 11:18 A co do obsługi to masz rację. Starą ekipę zwłaszcza by mogli wymienić na nową. Niemniej jednak nie chodzę tam żeby spotykać się i rozmawiać z obsługą. Pomimo, że obsługa to niestety ujma dla lokalu, to i tak wolę coronę niż np. Trio. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: fajna knajpa 12.07.05, 17:24 nie chodzę do korony,lokal niby fajny ale "plastikowy" czego dowodem mogą być przesiadujący w nim bodygardy,ruscy i inni, po za tym wszystko takie warszawskie ,wyglancowane ,dopracowane w szczegółach, ale wogóle bez klimatu nie czuję tego miejsca p.s. sharki czy verona,to ta budka na parzęczewskiej, bosh,z zewnątrz to wygląda,strasznie. nie. to niemozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_skorpion81 Re: fajna knajpa 12.07.05, 21:49 Lesław zgadzam się z Tobą... Corona nie ma swojego kliamtu i chodzi tam wyższa pier...encja. NIe czuję tego klimatu, tak samo zresztą jak w Trio... Jak dla mnie ONLY AGRAFKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: fajna knajpa 12.07.05, 23:25 Nie lesław, Verona to pizderia w Domu Cechu Rzemiósł na Łódzkiej na górze (ale zamotałem zdanie) :) Odpowiedz Link Zgłoś