Dodaj do ulubionych

Oferta pracy dla Leszka Millera

IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 23:03
Fajny happening. BRAWO DEMOKRACI.PL
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtas Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.retsat1.com.pl 26.07.05, 06:10
      Właśnie udowodnili, że młodzi z PD uprawiają taką samą politykę, co Młodzież Wszechpolska. A miało być inaczej. I tak kolejna OSZOŁOMIASTA partia na równi z LPR-em czy PiS-em. Wyszło szydło z worka. Niech już więcej nie wmawiają, że chcą uczciwej polityki. Bo nie tędy droga. Nie lubiłem SLD i Millera, ale z góry przekreślam takie partie, dla których najważniejsze jest oczernianie, a tak właśnie zrobili w PD. PD = LPR = PiS = Samoobrona. Najpierw potrzeby ludzi, a dopiero później walki międzypartyjne - Tak powinno być, ale wymienione partie mają to w d...
      • teufel Re: Oferta pracy dla Leszka Millera 26.07.05, 08:22
        Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi.
        • yavorius :D 26.07.05, 08:24
          Nie bardzo? Ja w ogóle nie rozumiem:)
        • Gość: Michal trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:06
          Choć nie przepadam za SLD i innymi partiami lewicowymi jak i ich liderami
          uważam ze zachowanie Pana Roberta jest poniżej krytyki. Zastanów się człowieku
          nad tym co robisz reprezentujesz partie demokraci.pl gdzie liderami są ludzie
          obyci w świecie polityki i reprezentują sobą autorytet a ty zachowujesz się jak
          lider samoobrony lub LPR. Tak nawiasem mówiąc Pamiętam Cię ze szkoły (tu
          przemilczę twoje osiągi ;) )i jakoś nie chce mi się Wierzyc ze przeszedłeś
          jakąś wielka przemianę wewnętrzną która pozwalała by sądzić iż nadajesz się na
          polityka lub choćby radnego.
          Jestem Ciekaw co zrobiłeś dla swojej społeczności lokalnej bo wydaje mi się ze
          nic, czy przypadkiem nie jesteś królikiem wyciągniętym z kapelusza, robisz z
          siebie przysłowiowego pa..ca człowiek który kandydował do parlamentu
          europejskiego nie zachowuje się jak byle gó..arz z ulicy myślę ze twoje
          miejsce jest w LPR lub innym skrajnym ugrupowaniu prawicowym.

A mówienie tu cytuje
          „Biorąc pod uwagę dotychczasowe dokonania pana premiera nasz sztab pragnie
          zaproponować adekwatne do posiadanych przez niego umiejętności stanowisko
          roznosiciela ulotek.”

Doprowadza mnie do szalu bo nie dorastasz temu człowiekowi do pięt i co
          najwyżej mógł byś mu pucować buty.
          Wiem ze premierem był słabym choć byli i gorsi np. Waldemar Pawlak tak wiec
          uważam ze należy się temu człowiekowi odrobina szacunku.

To były Premier Polski może Ci się to nie podobać ale nie należy takiej osoby
          traktować w ten sposób, jestem bardzo Ciekaw jaki cel Ci przyświecał olśnij
          mnie bo chyba nie za bardzo mogę znaleźć sens twojego zachowania. Tak nawiasem
          mówiąc Miller pokazał klasę ze Cię zaprosił do siebie i zechciał wysłuchać tych
          dyrdymalow ja na jego miejscu wykopał bym Cię na ulice. Życzę Ci abyś nigdy nie
          został politykiem lub choćby plecakiem jakiegoś innego polityka.

Co do władz demokraci.pl mało was w telewizji ale takie akcje raczej nie
          przysporzą wam zwolenników kiedyś głosowałem na UD, UW, później na PO a teraz
          myślałem o was miałem nadzieje ze powstanie nowa prawica PO demokraci i PIS a
          tu niespodzianka, widzę ze się myliłem, zostały wam tylko znane twarze i nic
          więcej.

a i zacznij Panowac nad emocjami bo trzesiesz sie jak osika przed kamera ;)
          • teufel Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie 26.07.05, 09:37
            Ale ja się nie nazywam Pawlak.
            • Gość: Michal do teufel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:00
              Czy ty czytasz to co komentujesz ??? To nie do Ciebie byl kierowany ten text ;))
              • teufel Re: do teufel 01.08.05, 21:46
                Swój post napisałeś pod moim.
            • Gość: gumiś Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:39
              Naprawde??? A jak sie nazywasz??? :)))))))))))
          • Gość: Jypli Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.07.05, 01:33
            Jak chcesz głosować na prawicę to nie wiem czego szukasz w PD. U nas prawicy nie znajdziesz, podobnie jak lewicy...
      • Gość: 5T1L9Ar Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: 62.233.181.* 26.07.05, 20:12
        Dlaczego? Moim zdaniem zrobili to uszczypliwie, ale z jajem. I Miller chyba to docenił bo nie zaperzył się, ale przyjął cios z klasą.
        Młodzież Wszechpolska na pewno najpierw by go zwyzywała a potem obrzuciła kamieniami.
    • Gość: Politolog Re: Wyszło na jaw całe piękno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:05
      tych wszystkich pachołków edelmana
    • cassani oczywiście brawo. 26.07.05, 09:09
      oczywiście że brawo DEMOKRACI.PL, trzeba bić to brawo jak najszybciej, bo po 25
      września może już nie być okazji.
    • Gość: Kuba Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 10:54
      Czekam na wizytę u pani poseł Katarasińskiej z wiaderkiem koniaku.
    • Gość: leslaw_m Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.73.* 26.07.05, 11:12
      przecież liderzy demokratów,pochodzą z rządu millera
      schizofrenia-współczuję
    • Gość: SMLowiec Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:39
      Robert, osobiście uważam że trochę przegiałęś z odwiedzinami u Leszka. Ale
      chyba można było się tego spodziewać bo Ty i twoi koledzy z MC szczególnie nie
      darzą SLD sympatią. Jako autor kilku udanych happeningów zapodam Ci jeszcze
      jeden. Odwiedź swoja dawną partyjną koleżankę poseł Katartasińską i wręcz jej
      np. Certyfikat KIPERA - degustatora i znawcy trunków, albo skopij pomysł z
      pracą i zaproponuj nocną zmianę w monopolowym. Tylko pospiesz się, bo Cię
      jeszcze FMS ubiegnie.
    • Gość: wiśniak NIKT nie zrozumiał prawdziwego powdu happeningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:56
      nikt nie zrozumiał podtekstu happeningu chodziło o krytyke SLD za przedmiotowe
      traktowanie Senatu a nie samego Leszka Millera, on zdaje sie jako jeden z
      nielicznych to zrozumiał może daltego że jako jeden z nielicznych rozmawiał z
      organizatorami, przecież gdyby faktycznie poczół sie urażony, zapewne
      wdepatłby ich w ziemie.
      • Gość: nomore3 Re: NIKT nie zrozumiał prawdziwego powdu happenin IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 13:59
        Dla mnie ok. Polity musi się liczyć z krytyką nawet mało subtelną.
        Chyba nieładnie jest obrażać LPR ( tak na marginesie )
        Czekam na wiaderko koniaku :)
    • Gość: kicaj Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 16:42
      Cieszę się, że jeszcze ktoś nie zieje jadem i zrozumiał o co Młodym Demokratom
      chodziło!!! Nikogo nie obrazili, bo gdyby Miller poczuł się urażony to znając
      jego cięty język dałby im popalić. Myślę, że bardziej obrażeni poczuki się Ci
      co ze swojej listy parlamentarnej usunęli Millera, traktując publicznie Senat
      jak WC. Dziwi mnie więc fakt, że proponują do Senatu swoich kandydatów, bo jak
      się tak traktuje Senat - to nowi baronowie SLD - odrobina konsekwencji - nie
      typuje się tam swoich!!! Miller jak zwykle wykazał poczuciwe humoru i właściwie
      dziwię się, że się nie zgodził na propozycję PD, skoro jego ludzie zamienili go
      na bezpłciowego MIECZYSŁAWA TEODORCZYKA. (Ten rzeczywiście nic złego nie
      zrobił - BO NIC NIE ZROBIŁ!!!) Brawo PD, - SLD do WC.
    • Gość: MILLER Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.astral.lodz.pl 28.07.05, 22:01
      Były premier powiedział w Radiu Łódź, że nie czuje się urażony propozycją
      roznoszenia ulotek Partii Demokratycznej. Dodał, że takie propozycje i
      zachowania są czymś normalnym w życiu politycznym. Miller dodał, że w życiu był
      przedmiotem takich doicnków, pomówień i potwarzy, że to co zrobili
      Demokraci.pl, traktuje jako żart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka