Gość: ciekawski IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 23:03 Fajny happening. BRAWO DEMOKRACI.PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtas Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.retsat1.com.pl 26.07.05, 06:10 Właśnie udowodnili, że młodzi z PD uprawiają taką samą politykę, co Młodzież Wszechpolska. A miało być inaczej. I tak kolejna OSZOŁOMIASTA partia na równi z LPR-em czy PiS-em. Wyszło szydło z worka. Niech już więcej nie wmawiają, że chcą uczciwej polityki. Bo nie tędy droga. Nie lubiłem SLD i Millera, ale z góry przekreślam takie partie, dla których najważniejsze jest oczernianie, a tak właśnie zrobili w PD. PD = LPR = PiS = Samoobrona. Najpierw potrzeby ludzi, a dopiero później walki międzypartyjne - Tak powinno być, ale wymienione partie mają to w d... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Oferta pracy dla Leszka Millera 26.07.05, 08:22 Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:06 Choć nie przepadam za SLD i innymi partiami lewicowymi jak i ich liderami uważam ze zachowanie Pana Roberta jest poniżej krytyki. Zastanów się człowieku nad tym co robisz reprezentujesz partie demokraci.pl gdzie liderami są ludzie obyci w świecie polityki i reprezentują sobą autorytet a ty zachowujesz się jak lider samoobrony lub LPR. Tak nawiasem mówiąc Pamiętam Cię ze szkoły (tu przemilczę twoje osiągi ;) )i jakoś nie chce mi się Wierzyc ze przeszedłeś jakąś wielka przemianę wewnętrzną która pozwalała by sądzić iż nadajesz się na polityka lub choćby radnego. Jestem Ciekaw co zrobiłeś dla swojej społeczności lokalnej bo wydaje mi się ze nic, czy przypadkiem nie jesteś królikiem wyciągniętym z kapelusza, robisz z siebie przysłowiowego pa..ca człowiek który kandydował do parlamentu europejskiego nie zachowuje się jak byle gó..arz z ulicy myślę ze twoje miejsce jest w LPR lub innym skrajnym ugrupowaniu prawicowym. A mówienie tu cytuje „Biorąc pod uwagę dotychczasowe dokonania pana premiera nasz sztab pragnie zaproponować adekwatne do posiadanych przez niego umiejętności stanowisko roznosiciela ulotek.” Doprowadza mnie do szalu bo nie dorastasz temu człowiekowi do pięt i co najwyżej mógł byś mu pucować buty. Wiem ze premierem był słabym choć byli i gorsi np. Waldemar Pawlak tak wiec uważam ze należy się temu człowiekowi odrobina szacunku. To były Premier Polski może Ci się to nie podobać ale nie należy takiej osoby traktować w ten sposób, jestem bardzo Ciekaw jaki cel Ci przyświecał olśnij mnie bo chyba nie za bardzo mogę znaleźć sens twojego zachowania. Tak nawiasem mówiąc Miller pokazał klasę ze Cię zaprosił do siebie i zechciał wysłuchać tych dyrdymalow ja na jego miejscu wykopał bym Cię na ulice. Życzę Ci abyś nigdy nie został politykiem lub choćby plecakiem jakiegoś innego polityka. Co do władz demokraci.pl mało was w telewizji ale takie akcje raczej nie przysporzą wam zwolenników kiedyś głosowałem na UD, UW, później na PO a teraz myślałem o was miałem nadzieje ze powstanie nowa prawica PO demokraci i PIS a tu niespodzianka, widzę ze się myliłem, zostały wam tylko znane twarze i nic więcej. a i zacznij Panowac nad emocjami bo trzesiesz sie jak osika przed kamera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie 26.07.05, 09:37 Ale ja się nie nazywam Pawlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal do teufel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:00 Czy ty czytasz to co komentujesz ??? To nie do Ciebie byl kierowany ten text ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:39 Naprawde??? A jak sie nazywasz??? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: trzeba miec klase Pawlak niestety ty jej nie IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.07.05, 01:33 Jak chcesz głosować na prawicę to nie wiem czego szukasz w PD. U nas prawicy nie znajdziesz, podobnie jak lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5T1L9Ar Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: 62.233.181.* 26.07.05, 20:12 Dlaczego? Moim zdaniem zrobili to uszczypliwie, ale z jajem. I Miller chyba to docenił bo nie zaperzył się, ale przyjął cios z klasą. Młodzież Wszechpolska na pewno najpierw by go zwyzywała a potem obrzuciła kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Politolog Re: Wyszło na jaw całe piękno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:05 tych wszystkich pachołków edelmana Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oczywiście brawo. 26.07.05, 09:09 oczywiście że brawo DEMOKRACI.PL, trzeba bić to brawo jak najszybciej, bo po 25 września może już nie być okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 10:54 Czekam na wizytę u pani poseł Katarasińskiej z wiaderkiem koniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.73.* 26.07.05, 11:12 przecież liderzy demokratów,pochodzą z rządu millera schizofrenia-współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMLowiec Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:39 Robert, osobiście uważam że trochę przegiałęś z odwiedzinami u Leszka. Ale chyba można było się tego spodziewać bo Ty i twoi koledzy z MC szczególnie nie darzą SLD sympatią. Jako autor kilku udanych happeningów zapodam Ci jeszcze jeden. Odwiedź swoja dawną partyjną koleżankę poseł Katartasińską i wręcz jej np. Certyfikat KIPERA - degustatora i znawcy trunków, albo skopij pomysł z pracą i zaproponuj nocną zmianę w monopolowym. Tylko pospiesz się, bo Cię jeszcze FMS ubiegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśniak NIKT nie zrozumiał prawdziwego powdu happeningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:56 nikt nie zrozumiał podtekstu happeningu chodziło o krytyke SLD za przedmiotowe traktowanie Senatu a nie samego Leszka Millera, on zdaje sie jako jeden z nielicznych to zrozumiał może daltego że jako jeden z nielicznych rozmawiał z organizatorami, przecież gdyby faktycznie poczół sie urażony, zapewne wdepatłby ich w ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: NIKT nie zrozumiał prawdziwego powdu happenin IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 13:59 Dla mnie ok. Polity musi się liczyć z krytyką nawet mało subtelną. Chyba nieładnie jest obrażać LPR ( tak na marginesie ) Czekam na wiaderko koniaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicaj Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 26.07.05, 16:42 Cieszę się, że jeszcze ktoś nie zieje jadem i zrozumiał o co Młodym Demokratom chodziło!!! Nikogo nie obrazili, bo gdyby Miller poczuł się urażony to znając jego cięty język dałby im popalić. Myślę, że bardziej obrażeni poczuki się Ci co ze swojej listy parlamentarnej usunęli Millera, traktując publicznie Senat jak WC. Dziwi mnie więc fakt, że proponują do Senatu swoich kandydatów, bo jak się tak traktuje Senat - to nowi baronowie SLD - odrobina konsekwencji - nie typuje się tam swoich!!! Miller jak zwykle wykazał poczuciwe humoru i właściwie dziwię się, że się nie zgodził na propozycję PD, skoro jego ludzie zamienili go na bezpłciowego MIECZYSŁAWA TEODORCZYKA. (Ten rzeczywiście nic złego nie zrobił - BO NIC NIE ZROBIŁ!!!) Brawo PD, - SLD do WC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILLER Re: Oferta pracy dla Leszka Millera IP: *.astral.lodz.pl 28.07.05, 22:01 Były premier powiedział w Radiu Łódź, że nie czuje się urażony propozycją roznoszenia ulotek Partii Demokratycznej. Dodał, że takie propozycje i zachowania są czymś normalnym w życiu politycznym. Miller dodał, że w życiu był przedmiotem takich doicnków, pomówień i potwarzy, że to co zrobili Demokraci.pl, traktuje jako żart. Odpowiedz Link Zgłoś