geograf 13.08.02, 22:04 Własnie podano, że poziom wody w Weławie na terenie Pragi podniósł się o 7 m. Napięta sytuacja utrzymuje się ównież w Austrii i południowych Niemczach.... Co Ty na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Praga (i Czechy ) popłyyyyyyyyyynęły.... 13.08.02, 22:06 Dodatkowo w dorzeczu Odry poziom wody również systematycznie podnosi się... Czyżby nowa powódź?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip szansa dla Slaska IP: *.p.lodz.pl 13.08.02, 23:14 To duza sznasa dla Slaska. Zawsze jest mozliwe, ze woda zniesie do Baltyku pare ruin poniemieckich zabytkow. Przez co problem zniknie, a i w oczy nie beda dluzej kluly. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: szansa dla Slaska 14.08.02, 00:14 ale czy reszta Polski jest przygotowana na przepłynięcie tych "ruin" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Praga (i Czechy ) popłyyyyyyyyyynęły.... 13.08.02, 22:11 Mala Strana niech zostanie - chcę ją w końcu zobaczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROVER SLOWACJA IP: 195.72.2.* 14.08.02, 14:14 Podobno w Bratyslawie oglosili alarm powodziowy, takze wakacje mam urozmaicone Wiecie cos moze wiecej na temat Slowacji¨ Grover Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SLOWACJA 14.08.02, 14:18 W tym rejonie w którym jesteś chyba nic Ci nie grozi. W Bratysławie jest alarm bo zbliza się fala powodziowa, ale tego co się dzieje w Pradze naszczęście nic "nie przebije" Ps Witam ponownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: SLOWACJA IP: 195.72.2.* 14.08.02, 14:26 A ja jestem 25 km od Bratyslawy, poza tym chcialbym jakos wrocic do Bratyslawy a potem do POLSKI hehe Grover Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: SLOWACJA 14.08.02, 14:47 No to lepiej się zacznij zastanawiać jak wrócić, ale do Polski! Przed chwilą podali że fala na Dunaju jest coraz blizej stolicy Słowacji. Fala która idzie od strony Austrii jest wyższa o 3m (11,5m) od największej z powodzi jaka nawiedziła te okolice w latach '50. Najgorsza sytuacja ma być własnie nie w samej Bratysławie ale w okolicznych miejscowościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: SLOWACJA IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 14.08.02, 18:37 Oj Grover, to będą dla Ciebie niezapomniane wakacje. Ale bądź twardy! Aha, do Bratysławy zbliża się fala największa od 130 lat. pozdrowionka :) Pamiętaj: uważaj na wiry, pływaj wolno i patrz czasem w lusterko, żeby Cię jakaś surfująca Skoda nie strzeliła w potylicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: SLOWACJA IP: 195.72.2.* 19.08.02, 10:28 Gość portalu: pepe napisał(a): > Oj Grover, to będą dla Ciebie niezapomniane wakacje. Ale bądź twardy! > Aha, do Bratysławy zbliża się fala największa od 130 lat. > pozdrowionka :) > > Pamiętaj: uważaj na wiry, pływaj wolno i patrz czasem w lusterko, żeby Cię > jakaś surfująca Skoda nie strzeliła w potylicę. U mnie juz grzeje niemilosiernir, powodz przeszla bokiem, a Slowacy jezdza strasznie, ale o tym powiem po powrocie GROVER Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Praga (i Czechy ) popłyyyyyyyyyynęły.... 14.08.02, 14:20 Łodzi nic nie grozi. Nas nie zaleje. My przetwamy wszystko, bo jesteśmy wybrańcami.:) Odpowiedz Link Zgłoś