lamurek 30.07.05, 23:47 szanowny Panie, Pana życzenie zostało spełnione ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajkonik521 wzajemności... 31.07.05, 10:45 lamurek napisała: > szanowny Panie, Pana życzenie zostało spełnione ;))) > pozdrawiam Dzięki. Mogę się zrewanżować. Tylko nie wybierz jakiejś obrzydliwości. Udanych przelotów przez P-ce i gdzie indziej. Lajkonik Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Re: środek Pietryny... BTW 31.07.05, 10:47 O jedenastej w nocy na Pietrynę latałeś? Poświęcenie! L. Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek Re: środek Pietryny... BTW 31.07.05, 12:45 nie "latałeś" tylko "latałaś" a dokładnie to wracałaś do domku Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Re: co komu w głowie .... 31.07.05, 14:14 Uuuuups! Znowu plama. Ale to stąd, iż lajkoniki w zaniku i dla podtrzymania gatunku tylko o lajkobyłkach myslą. Przeleciałem jeszcze raz twoje posty. No i rzeczywiście. Po prostu zapomniałem zastosować test łabędzia*. Ale to całkowicie zmienia sytuację! Cofam Pietrynę (wszak to "ona"), proponuję Pl. Wolności (on) w sam srodek pomnika Kościuszki (takoż). Pozdry, Lajkonik * stosowany dla rozróżnienia płci łabędzi - rzucasz chleb na wodę. Jak podpłynął - samiec. Jak podpłynęła - samica. Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek kupuję 31.07.05, 20:44 test łabędzia - oczywiście ;) Kościuszko odpada - za niski, nie chciałabym popaść w kompleks wyższości Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Re: względm tego xxxkonika... 31.07.05, 21:19 Musiałem sobie dać trochę czasu, zeby znowu czegoś nie palnąć. Po długim namyśle zdefiniowałem dwie opcje: #1. Moze zauważyłaś moje zainteresowanie na tym forum niejakim Bronkiem Notgeldem (zajrzyj do wątku nizej po jego tytulem). Otóż onże na forum śląskim pisze fraszki slaskie na przemian jako Bronek i jako Pasikoonik (głównie w watku "śloonski wandrus z familoka"). Myślałem przez chwilę, ze go gdzieś na śląskim namierzyłaś. #2. Chciałaś mnie wkurzyć tym pasikonikiem. Zgodnie z zasadą brzytwy Ockhama* wybrałem opcję # 2 - jest prosta i w swj prostocie elegancka. No to mnie wkurzyłaś. Rewanż: to jest z włoska la'murek, czy z francuska l'amurek. Podpowiedź: wolę po włosku, bo po francusku raczej się brzydzę. Pozderki łodziankom (i trzymajcie się blizej krawężnika), Lajkonik (a nie żaden pasikonik) * jak by się ktoś chciał przyczepiać do pisowni, to od razu mówię, ze nie warto - dopuszczalne pisownie są trzy. Można nawet uzyć góglownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek Re: względm tego xxxkonika... 02.08.05, 09:35 jeżeli brzydzisz się po francusku, to znaczy, że jeszcze "nie trafił swój na swego", tak przynajmniej twierdzi psychologia ;)))) pozdrawiam z włoska - ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Re: względm tego xxxkonika... 02.08.05, 14:31 lamurek napisała: > pozdrawiam z włoska - ciao! A włosek skąd? lajkonik panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek Re: względm tego xxxkonika... 02.08.05, 16:14 lajkonik521 napisał: > > A włosek skąd? A włosek z głowy Ci nie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 szacunek mlodzieży ... 02.08.05, 19:23 la'murek napisała: > A włosek z głowy Ci nie spadnie Kpić z siwizny nie wypada, ale kpić z łysizny ... to terroryzm. Lajkonik panta rei - wszystko w plynie Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek chylę czoło... 03.08.05, 13:28 moja koleżanka Basia twierdzi, że łysina to więcej miejsca do całowania ;) a na terrorystkę to ja się kompletnie nie nadaję Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Uwaga gołoledź! 03.08.05, 15:42 lamurek napisała: > moja koleżanka Basia twierdzi, że łysina to więcej miejsca do całowania ;) To ją uprzedź, by z poślizgiem nie pojechała na plecy ... (w szczególności niech się babka nie uaktywania na otwartych przestrzeniach przy temp. poniżej minus 15). > a na terrorystkę to ja się kompletnie nie nadaję O, ho, ho! Wszyscy widzieliśmy, co z ciebie wylazło jak się wkurzyłaś! Pozdry, Lajkonik (nizinny) PS. Widzę, że polubiłaś jakoś te "nieszczęsne Pabianice". Cęściej tu bywasz niż na FŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek Re: Uwaga gołoledź! 03.08.05, 20:19 lajkonik521 napisał: > > PS. Widzę, że polubiłaś jakoś te "nieszczęsne Pabianice". Cęściej tu bywasz niż > > na FŁ. bywasz, bywasz, przy tym pułapie lotu jaki prezentuje ostatnimi czasy FŁ może mnie mdlić goło - - ledź miałam nadzieję, że porządny z Ciebie facet, ale jak to facet tylko o jednym jakaś nagość w okolicach lędźwi? ;;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik521 Fatalne skojarzenia ... 03.08.05, 20:48 lamurek napisała: > bywasz, bywasz, przy tym pułapie lotu jaki prezentuje ostatnimi czasy FŁ może > mnie mdlić Ostatnio przeczytałem wątek "smutno mi", no i rzeczywiście odebrało mi chęć do życia (przy twoich skłonnościach skojarzeniowych - vide nizej - zaznaczam dobitnie, że świadomie napisałem przez "zet z kropką"). I prawdę mówiąc tu mi nieco lepiej. Choć ostatnio rozmawiam jakby sam z sobą. Ale za to się rozumiem. > goło - > - ledź > miałam nadzieję, że porządny z Ciebie facet, ale jak to facet tylko o jednym > jakaś nagość w okolicach lędźwi? > ;;))))))))))) Skoro mam na klawiaturze "ź" to równie dobrze mam "ę". Na próbę "lędź" (no dobra, możesz się tl€maczyć podejrzewaniem, ze mi się palec obsmyczył po alt'cie). Związki etymologiczne także dalekie. Trzeba naprawdę dużo dobrej woli by się ich dopatrywać. Skąd zatem ten tytuł? Nie popełnię chyba fopy, jeśli przypomnę PRL-owski dowcip o gołym milicjancie, tłumaczącym się przy znaku drogowym (ten ślizgający się samochodzik), ze nakazuje on "goło leć". Fonetykę ćwicz italiańska la'murko, fonetykę. Ale i tak kojarzysz jakby w dobrym kierunku, tak trzymaj ... I to by było na tyle. Pozderki, Lajkonik (nizinny) panta rei - wszystko w plynie (Heraklit z Efezu - odmawiając przyjęcia podawanych mu na srebrnej tacy winogron) Odpowiedz Link Zgłoś