Dodaj do ulubionych

600 -setny wpis na FORUM.

05.08.05, 23:10
Miło patrzeć jak pięknie rozwija się to miejsce wymiany zdań -myśli-refleksji.
Pozdrawiam Wszystkich piszących tutaj........
Założyciel tego "FORUM".......podroznik11.
Obserwuj wątek
    • tibby Re: 600 -setny wpis na FORUM. 05.08.05, 23:41
      podrozniku gratulacje:)czujesz sie dumny?;)
      zamawiam tysieczna notke:) pzdr
    • dinozaurka Re: 600 -setny wpis na FORUM. 06.08.05, 01:07
      Podrozniku, to Ty jeszcze istniejesz na tym forum? Myślałam, że je całkiem
      osierociłeś.
      Ale i tak chwała Ci za to, że kiedyś wpadłeś na pomysł aby je utworzyć.
      • edmurphy Re: 600 -setny wpis na FORUM. 06.08.05, 01:24
        Podróżniku miło Cię poznać. Dzięki za założenie forum... i cieszę się, że tu
        jeszcze zaglądasz. Sądziłem, że zajrzałeś do Żychlina, założyłeś forum i
        powędrowałeś dalej nie interesując się ziarenkiem, które tu posiałeś. Jak
        widzisz nieśmiało kiełkuje. I jak tylko niektórzy się wyśpią ... to się ostrzej
        wezmą do roboty.
        Gdzie podróżowałeś, jakie nieznane krainy odwiedziłeś, jakich poznałeś na
        szlaku ludzi?
        • ibir1 Re: 600 -setny wpis na FORUM. 07.08.05, 14:12
          Ciekawe kiedy będzie ten 1000 wpis. Za dotychczasowe dzięki, dzięki .........
          • dinozaurka Re: 600 -setny wpis na FORUM. 07.08.05, 22:56
            a zauważyluście, jak ładnie to nasze forum zaczęło się piąć w górę w
            rankingu "używalności"? Juz jesteśmy na 3-cim miejscu w województwie łódzkim, a
            forum Kutnowskie można śmiało powiedzieć, że.......... dogorywa :P ;)
            • edmurphy Re: 600 -setny wpis na FORUM. 08.08.05, 00:26
              Zauważyliśmy. Zaglądałem na kilka innych, jest drętwo; choćby forum łódzkie. No
              więc kochani do roboty!
              • adamari1 Re: 600 -setny wpis na FORUM. 08.08.05, 22:30
                Toteż dzis staram sie wyrobic norme i choc moj stan umyslowy jest watpliwy (10
                godz. przed kompem i to niestety sluzbowo), to jednak dopisuje sie dzielnie
                gdzie sie da :D
                • edmurphy Re: 600 -setny wpis na FORUM. 09.08.05, 00:10
                  Dziś się tak rozpisaliście, że aż "serce rośnie".
                  Chciałbym pogadać o wszystkim, ale to chyba się dziś nie uda, bo mam jeszcze
                  trochę innej robótki.Ale może gdzieś "świtem bladym, białym ranem"?
                  • acid33 Re: 600 -setny wpis na FORUM. 09.08.05, 05:31
                    "świtem bladym, białym ranem"??? Co Ty tu dywersyjną propagande rozsiewasz? kto
                    wstanie świtem białym, chłopie? Ale jask już by wstał... to zapraszam do neta.
                    Hej a do adamari słówko, bo pewnie tu zajrzy: ten Twój (nasz) jegomość, to
                    fajny koleś? Który rocznik? może słówko o nim?
                    • edmurphy Re: 600 -setny wpis na FORUM. 10.08.05, 01:40
                      No właśnie: KTO? Jakiś acid chyba.....
                      • adamari1 Re: 600 -setny wpis na FORUM. 11.08.05, 07:21
                        Bladym switem moze nie, ale zwloklam sie wlasnie i prasujac spodnie, druga reka
                        zagladam na forum (to sie nazywa podzielnosc uwagi ;)).
                        Acid > pytasz o mojego zyciowego partnera? Rocznik '74, pewnie ze fajny :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka