Dodaj do ulubionych

Myśleli, że to bomba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:10
Zatrzymywać podejrzanych powinna policja a nie firma detektywistyczna. W tym
wszystkim chodzi tylko o reklamę i pieniądze - przecież wszystko było
filmowane przez TVN a o akcji wiedział v-ce prezydent i policja. Jednym słowem
skandal.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:26
      A czego sie spodziewac po jełopie miary Rutkowskiego?
      Ktoś kto nie reprezentuje żadnego poziomu intelektualnego musi na każdym kroku
      udowadniać swoją męskość.
      Okazywanie wyzszości przemocą jest typowe dla zwierząt, ale tylko tych
      prymitywnych.
      Uwierzcie mi: swoim wyborcom zaimponował.

Aha, jeszcze małe ale do Pani Urazińskiej: wypowiedź Janiaka dotyczyła
      raczej "jakichś Rambo" a nie "jakiś Rambo".
      • Gość: sonia Re: Myśleli, że to bomba IP: 212.51.203.* 12.08.05, 08:44
        jak jełopy policjanci sobie nie radzą to bardzo dobrze ,że są tacy ludzie jak
        Rutkowski
        • Gość: Marian Rutkowski = Polski Brudny Harry! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:29
          Brawo Rutkowski! Tak trzymac!

A swoja droga to ciekawe co to za "gosci" mial lodzki "restaurator", ktorzy na
          widok zatrzymania przestepcow schowali sie pod stolik i uciekli... (dobrze ze
          nie ostrzeliwujac sie)...

A koles z Esplanady tez dobry -> widac ze co najmniej sympatyzujacy z bandyta...
          • ukropp Brudny tak, ale zeby harry... 12.08.05, 09:58
            misio mysli, ze jest na dzikim zachodzie... bale przebierancow. takie faaajne.
            i cool. no przeciez sciga groznych przestepcow. to co oni od niego chca.
            ciekawe jak dlugo wybieral koszule do zdjec z akcji...
            • Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: NORMI RUTKOWSKI TY AKTORZE! PO CO TA SPEKTAKULARNOSC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:28
                twoi ludzi mogli byc ubrani po cywilnemu i ich zatrzymac a nie petardy i te
                chore okrzyki im glosniej tym lepiej! pajace!!!
          • frank_drebin Re: Rutkowski = Polski Brudny Harry! 12.08.05, 10:08
            Rutkowski to Dirty Harry'emu moglby ewentualnie, jesli ten by mu laskawie
            pozwolil, zamiatac przed domem. Chociaz sadze, ze to zadanie to za duze wyzwanie
            dla jego inteligencji ..... O reszcie twojego postu z litosci nie wspomne bo jak
            go czytalem to faktycznie machanie miotla przerasta mozliwosci twojego yntelektu.
            • Gość: shms Re: Rutkowski = PAJAC MIESIĄCA! IP: *.dami.pl 12.08.05, 11:28
              prostak i pajac, chciwy i kłamliwy, gra na wszystkie fronty jakie mu tylko do
              glowy przyjda,
              jeszcze sympatykow niejednym zaskoczy
              szkoda tylko, ze kosztem innych
          • Gość: mario Nie lubię RUTKOWSKIEGO !!!! IP: *.btsnet.pl 12.08.05, 11:42
            Jest zarozumiały, stawia siebie ponad prawem, uważa się za lepszy "gatunek"
            obywatela. Natomiast bardzo podoba mi się wykonywana przez jego ludzi robota.
            Niech wyłapie wszystkich sqr...ów i nie przeszkadza mi to, że filmuje to TV. Ja
            nie oglądam programów o Rutkowskim, ale przestępcy - może tak.
            NIECH SIĘ BOJĄ !!!!
          • Gość: peru Re: Rutkowski = Polski Brudny Harry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:54
            "chwilowa utrata połączenia z mózgiem"-taka diagnoze Ci wyda lekarz-
      • drewsaq Bojówki Rutkowskiego 12.08.05, 08:59
        Kto mu na to pozwala?

Dlaczego nie mógł poinformować o spotkaniu policji?

Jeszcze raz: kto mu na to pozwala?
        • arius5 Jeszcze sie toleruje tego palanta ? 12.08.05, 09:11
          W kazdym normalnym kraju Rutek poszedlby siedziec, tylko w Polsce byle idiota
          moze robic taki cyrk.
          • Gość: Marian Brawo Rutkowski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:36
            Nie ma litosci dla sk.....now!

Jakby chcial zawiadomic policje to by pewnie do dzisiaj czekal na przyjecie
            zgloszenia... "kszzzz .... klik ... posterunek pollicji prosze czekac na
            przyjecie zgloszenia .... kszzzz ... klik" - znacie to?
          • Gość: lodz Re: Jeszcze sie toleruje tego palanta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:27
            naprawde nie ma nikogo w tym kraju zeby zrobil porzadek z debilem
            rutkowskim,przeciez ta kreatura niczym sie nie rozni od tych co probuje ich
            lapac!!!
          • Gość: blay Re: Jeszcze sie toleruje tego palanta ? IP: 62.148.92.* 12.08.05, 11:46
            w każdym normalnym kraju bandyci trafiają do więzienia, w Polsce śmieją się nam
            prosto w oczy
          • Gość: Maciek Re: Jeszcze sie toleruje tego palanta ? IP: *.mayo.edu 12.08.05, 16:16
            Eksportowac go na Bronx, albo gdzie indziej. I zamknac w celi z duzymi, silnymi
            Murzynami!
      • Gość: mar Re: Myśleli, że to bomba IP: *.fredolsen.no 12.08.05, 12:30
        A jak to sobie wyobrazasz zatrzymanie przestepcow, ktorzy moga byc uzbrojeni?
        Dziecinnada.

Brawo Rutkowski. Tylko zdecydowanie.
        Skoro policja nie moze.

• Gość: poziomika Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:24
        Ludzie typu pana Rutkoskiego,nie zastanawiają się poprostu chcą żeby było cool i fajnie.Bo myślą że dzięki temu staną się facetami do których wzdychać będą wszystkie kobiety!Też mi coś.Zawiódł pan nas panie Rutkowski!!!
      • Gość: ćcc Re: Myśleli, że to bomba IP: 217.153.5.* 12.08.05, 16:30
        czy ty trepie wiesz kto to Andrzej Jaroszewicz?,stary grożny pokomunistyczny
        mafioso!!!!
        • Gość: gumiś Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:32
          Już za rządów jego tatusia były z nim problemy.nazywany był "czerwony książe"
      • Gość: mindek Re: Myśleli, że to bomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:25
        Maciek, piszesz o zwierzętach prymitywnych... chodziło Tobie oczywiście o
        pantofelka i amebę? A poza tym w ogóle nie masz racji...
    • sebek611ldz Re: Myśleli, że to bomba 11.08.05, 19:33
      kto zgadza sie z tym ze Rutkowski to największy żigolak w Łodzi, który pcha sie
      tam gdzie są fotoreporterzy, kamery itp itd
    • Gość: ZENADA Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:53
      Smiech na sali. Ciekawy w czym petarda hukowa, oprocz przestraszenia zwyklych
      ludzi mialaby pomoc w zatrzymaniu.
      • Gość: gdr Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:39
        Petarda hukowa zapewne miala przestraszyc i zdezorientowac nie tylko "zwyklych
        ludzi" ale przede wszystkim osoby ktore mialy zostac zatrzymane!
        • zeev Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 16:36
          Gość portalu: gdr napisał(a):

> Petarda hukowa zapewne miala przestraszyc i zdezorientowac nie
          tylko "zwyklych
          > ludzi" ale przede wszystkim osoby ktore mialy zostac zatrzymane!

Ojej, naprawdę?
    • gray Myśleli, że to bamba 11.08.05, 19:56

a bamba się odmurczy i goła powróci.
      • zamek Nie bądź taki Cyprian Cyberotoman 11.08.05, 20:09
        względnie Gniewny Gienek Gienierator ;)
        A nawiasem mówiąc o p. Rutkowskim i jego akcji da się powiedzieć tylko jedno:
        żałosna popisówa godna pięciolatka - nikt mnie nie zauważa, to zrobię hałas...
    • Gość: gdr Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:44
      Tyle tylko,ze Nasz policja ma ciekawsze zajecia niz zatrzymywanie przestepcow!
      Rutkowski robi wokol siebie duzo halasu (rowniez doslownie) ale co by nie mowic
      jest skuteczny! Zawsze to jedna gnida na wolnosci mniej!
    • kuubaa Ja mam zasadnicze pytanie: 11.08.05, 20:58
      "- Tę kwestię wyjaśniamy, czy środki użyte do zatrzymania były zgodne z
      przepisami - mówi Tomasz Klimczak z KWP."
      Czy w ogóle w Polsce jakiś prywatny detektyw może kogoś _zatrzymywać_?

Rutkowski nie jest tym, za kogo go uważacie. To bardzo inteligentny gość który
      doskonale wie, jaki show robić żeby wyborcom się przypodobać. Nie miejcie
      pretensji do niego tylko to tych, którzy na niego głosują. A jak zazdrościcie i
      uważacie, że jesteście mądrzejsi, to sami do Sejmu wystartujcie.
    • Gość: Kot Behemot A mnie zastanawia, co będzie jak... IP: *.hsd1.ut.comcast.net 11.08.05, 21:10
      ...jak w takim ogródku będzie sobie siedział policjant po służbie, usłyszy huk,
      zobaczy wpadających zakapiorów w kominiarkach i opróżni w nich magazynek. Komuś
      będzie bardzo łyso, i będzie to pan Rutkowski, oraz ci, którzy w jego show nie
      widzą nic zdrożnego.
      • Gość: myszka Miki Re: A mnie zastanawia, co będzie jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:50
        Kocie, policjant po służbie będzie sobie siedział w Esplanadzie?! No, chyba, że
        generał albo mafijny kolaborant...
      • Gość: zaorac was debile rutkowski to idiota wspomagany przez sld IP: *.hsd1.wa.comcast.net 12.08.05, 11:19
        aresztuje sie ludzi po cihu, kiedy juz wyjda z restauracji. ten glupek wali z
        petard w miejscu publicznym? w cywilizowanym kraju ten polgowek pokomunistyczny
        juz by siedzia, a licencja detektywa odebrana. po za tym prywatny detektyw moze
        tylko sledzic, nigdy aresztowc. rutkowski jest wspomagany przez ubekow, na
        wariackich papierach. w kraju rzadzaonym przez spasla czerwona swinie kwacha to
        normalne.
    • maxxman Re: Myśleli, że to bomba 11.08.05, 21:20
      He, he, kompletnie sie z Wami nie zgodze.

Po pierwsze, detekndyw Rutkowski jest skuteczny. Lapie i wsadza bandziorow do
      pudla. Bo sie ich nie boi i nie ucieka przed nimi jak policja.

Po drugie, zauwazcie do kogo zglaszaja sie zastraszani w calej Polsce. Oni nie
      ida na policje, oni nie ida do ksiedza. Ida do Rutkowskiego. Bo mu ufaja. I
      wlasnie to zaufanie jakim obdarzaja go ludzie pokrzywdzeni, wrecz powinno
      wymuszac szacunek do detektywa.

Po trzecie, mowicie, ze jestescie przerazeni "drastycznych" metod jakie stosuje
      detektyw... Coz, to jest mafia, dzieci, tutaj nie mozna grzecznie. Bo jesli
      jestes grzeczny i posluszny, to jestes szczuty jak ofiary ktore w desperacji
      zglaszaja sie w koncu do det. Rutkowskiego. Tutaj trzeba zrobic huk, sflugac,
      skuc i rzucic na ziemie. Albo mafia, albo spoleczensto. Choose.

Po czwarte, detektyw Rutkowski uzywa petard hukowych juz od dluzszego czasu w
      roznych miastach w Polsce. Teraz akurat zatrzymal podejrzanych na glownej ulicy
      Lodzi. Pech.... Ale powracajac do meritum, jesli pominiemy rzeczywiscie bardzo
      stanowcze metody operacyjne det. Rutkowskiego, to przeciez wyjonuje on tak
      naprawde prace bardzo pozyteczna. Jest naturalnym wilkiem tej miejskiej
      dzungli. Ryzykujac przy tym swoje zdrowie i zycie.

Szacunek, forumowicze, szacunek przede wszystkim. A jak nie, to prosze idzcie
      sami na mafie. I badzcie kulturalni, he he :p

maxxman
      • Gość: mistrz rutkowski to nie najlepszy detektyw!! IP: 195.69.80.* 11.08.05, 23:00
        zapomniałeś tylko dodać że nie jest najlepszym polskim detektywem bo sprawy
        największych wyłudzeń i największą kasę zarabiają detektywi których ty nie znasz
        a nie robią oni w okół siebie tyle hałasu bo nie potrzeba im tego!robi go tylko
        rutkowski bo inaczej nie umie ludzi do siebie przyciągnąć...nikt nie publikuje
        jednak jego kilku bardzo pokpionych spraw o jednej tylko było głośno ale...nie
        ma to jak siła reklamy...

pamiętaj najmniej mleka daje ta krowa co najwięcej muczy....!

• maxxman Re: rutkowski to nie najlepszy detektyw!! 11.08.05, 23:16
          Medialny charakter jego pracy uwazam za pozytywny - ludzie obserwujac to
          przekraczaja pewne tabu strachu, leku. A pozyteczne rzeczy - chociac zgadzam
          sie ze z pewnymi drobnymi zastrzezeniami - nalezy i warto wspierac medialnie.

O reszcie sie nie wypowiadam bo ich nie znam.

maxxman
        • Gość: lili Re: rutkowski to nie najlepszy detektyw!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 09:09
          a Ty znasz innych detektywów w Polsce którzy skutecznie łapią przestępców? To
          powiedz, kto to taki. Rozgłos o skuteczności detektywa też jest potrzebny, bo
          może choć trochę odstraszy przestepcę.
          Rutkowski jaki by nie był, robi dobrą robotę, a że się przy okazji "polansuje"
          to przecież tym mądralom co mają mu to za złe też wolno.Łapać przestepców nie
          każdy może, bo nie każdy ma odwagę i wiedzę jak to zrobić.
          Wielu mu zazdrości, a nie słyszałam , by tak wielu chciało robić to co on.
          Właśnie, z szacunkiem bo gość jednak bardzo ryzykuje przy każdej takiej akcji.
        • gadery Re: rutkowski to nie najlepszy detektyw!! 12.08.05, 14:35
          Jeden z tych ludzi pracuje dla Rutkowskiego.
      • muszalik20051973 Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 17:28
        Porawki.
        Do Biura Doradczego K.Rutkowski niestety zglaszaja sie najczesciej osoby ktore
        nie moga zlatwic swojej sprawy na drodze prawnej-wiesz zaden sad nie wyda
        tytulu egzekucyjnego wierzytelnosci wynikajcej z handlu prochami, telewizorami
        na lewych papierach i tak dalej, czesto tez osoby ktore zalatwiaja jakies
        dziwne operacje. Normalni zglaszaja sie poniewaz naoogladaly sie telewizyjnych
        bredni. Obywatel ktory naprawde ma klopoty bez swojej winy idzie grzecznie na
        policje-naprawde Polska Policja ma wiele sukcesow i jest skuteczna. Ten pan ma
        akurat na bakier z glinami bowiem jakies trzy lata temu pod W-wa zatrzymano
        samochodziki BD K.Rutkowski na numerkach ktore nigdy! w Polsce nie zostaly
        wydane. Dziwne.
      • Gość: jaco Re: Myśleli, że to bomba IP: *.ci.uw.edu.pl 12.08.05, 18:18
        Szacunek za tę wypowiedź.
        Tak wszyscy narzekaja na P. Rutkowskiego, ponieważ jeszcze nie mieli okazji
        odczuć ręki bezprawia. Ale jeszcze sami do niego przyjdą. Pozdrawiam
        • Gość: uve Re: Myśleli, że to bomba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:45
          Odczułam rekę bezprawia i poszłam do Rutkowskiego i teraz rekę bezprawia
          odczuwam jeszcze bardziej. Oj dzieci, dzieci kochajcie Rutkowskiego i
          oglądajcie jego wygłupy w TVN kiedy będzie wam brakować kasy na wypożyczenie
          w najbliższej wypożyczalni filmu klasy D z cyklu "zabili go i uciekł".
    • barracuda7110 Re: Myśleli, że to bomba 11.08.05, 21:35
      Co to jest "kuk"?
      • gray Re: Myśleli, że to bomba 11.08.05, 21:38

kucharz na statku :D
        • barracuda7110 Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 09:28
          Po co on był potrzebny Rutkowskiemu? :D

ps szkoda, że nie złapałem screena. Widać do kompa w redakcji dorwał się ktoś
          myślący i tytuł poprawił.
    • gray a ja mam jedno pytanie 11.08.05, 21:37

czy gdyby identyczną akcję, w indentyczny sposób, przeprowadziła łódzka policja
      - cieszylibyście się czy nie?
      bo ja uważam, że chodzi tu głównie o to BMW, które wszyscy tu zebrani mogą sobie
      pooglądać jedynie w kolorowym folderze i jeszcze o parę innych rzeczy.

a to że o rutkowskim jest program? a o drogówce, dochodzeniówce i każdej innej
      formacji policyjnej nie ma? dlaczego więc nikt nie lubi rutkowskiego a nie
      sierżanta x, który niedawno leciał 140kmph na ograniczeniu do 40 żeby zatrzymać
      pirata w punciaku (widziałem to kilka dni temu w 'drogówce')? czyżby wyścig po
      wąskiej drodze przelataną skodzinką był mniejszym zagrożeniem niż petarda?
      więc dlaczego tylko akcja rutkowskiego jest karygodna?

tak, to prawda, że rutkowski nie ma takich uprawnień jak policja ale gdyby
      policja z tych swoich uprawnień w pełni korzystała to nie byłby potrzebny ktoś
      taki jak rutkowski - tyle.
      • arius5 Re: a ja mam jedno pytanie 12.08.05, 09:13
        Jestes duren.
        Po to jest policja, zeby robic takie rzeczy, a nie byle wypierdek twojego pokroju.
        • gray Re: a ja mam jedno pytanie 12.08.05, 09:22

pomijając twoją buraczaność - dlaczego zatem policja tego nie robi?
          • barracuda7110 Re: a ja mam jedno pytanie 12.08.05, 09:30
            Pan poseł Rutkowski ma immunitet a policjanci nie.
            • gray Re: a ja mam jedno pytanie 12.08.05, 10:53

no bez przesady - mają duże możliwości ale jakoś z nich słabo korzystają a jak
              skorzystają to później wychodzi, że ostrzelali nie ten samochód co trzeba :|
            • maxxman Re: a ja mam jedno pytanie 12.08.05, 12:58
              Immunitet go tutaj przed niczym nie chroni. Nie laczmy kapusty z lodami.
        • Gość: gosc Re: polskie realia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:33
          Arius5, sam jestes durniem.
          Moja firme okradziono 3 lata temu i nadal ten sam typ ja okrada a policja
          prowadzi sledztwo. 3 ekspertow zrobilo ponad 10 tomow(!) ekspertyz ktore ten
          fakt potwierdzaja, jest kilkaset dowodow a pani sedzia sie zastanawia od prawie
          3 lat, czy to byla kradziez. Nie wspomne, ze facet nadal jest na wolnosci.
          Oto jest polska sprawiedliwosc. Dziwisz sie wiec, ze sa ludzie ktorzy uwazaja to
          panstwo za glownego zlodzieja i swego wroga i zatrudniaja Rutkowskiego? A na
          temat Polakow w Europie panuje taka opinia jaka panuje?
          Pozdrawiam i zycze, bys na swej drodze zyciowej nie spotkal przestepcow bo na
          polski wymiar sprawiedliwosci nie masz co liczyc.
          • jolkak11 porównaj zarobki oficera policji i Rutkowskiego i 12.08.05, 10:03
            gdyby zarabiali choć połowę tego i w dodatku mieli tylu ludzi do dyspozycji -
            zobaczylibyśmy kto jest lepszy!!! a tak to nie mają szans!
            • gray Re: porównaj zarobki oficera policji i Rutkowskie 12.08.05, 10:56

no i czyja to wina? rutkowskiego?
    • Gość: q to on miał ze sobą kucharza ze statku ? IP: *.toya.net.pl 11.08.05, 21:48
      • Gość: kas Re: to on miał ze sobą kucharza ze statku ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.08.05, 22:49
        Część,pierwszych wypowiedzi jest żenująca! Lepiej żeby bandyci sie zabijali na
        deptaku i prali w ogródkach?!Nie macie pojęcia matołki ile pozytywnych rzeczy
        dokonał Rutkowski.Pewnie sami schowalibyście się pod stołki w kawiarni lub
        restauracji! Policja jak zwykle /mimo monitoringu / niewiele robi! A pan Janiak
        coraz mniej mi się podoba ze swoimi wymądrzackimi wypowiedziami w mediach!
        Ciekawe komu teraz się chce przypodobać!!!Jeszcze niedawno można było
        przeczytać na łamach tejże gazety,wręcz odmienne wypowiedzi!Coś o komandosach z
        Los Angeles czy NY.Co za śmiech!!!
        • Gość: jolo Re: to on miał ze sobą kucharza ze statku ? IP: *.uni-math.gwdg.de 11.08.05, 23:38
          > irytował się Piotr Dopierała, właściciel sąsiadującej
          > z Esplanadą Łodzi Kaliskiej. -
          > W ogródku miałem 20 gości z Niemiec

A gdyby to byli goscie z Wólki Górnej, albo z Albanii, to czy dla
          pana Dopieraly z L.Kaliskiej byloby to jakos inaczej ocenione?
          • Gość: Rambo Re: to on miał ze sobą kucharza ze statku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:13
            Brawo Panie Rutkowski i jeszcze raz brawo-tak trzeba uczyć jełopstwo jak się
            przeprowadza akcje na dobrym europejskim poziomie.Tak trzymać.
        • gadery Re: to on miał ze sobą kucharza ze statku ? 12.08.05, 14:44
          Takie sa zasady bezpieczenstwa. Jak ktos strzela to trzeba sie schowac, albo
          upasc na ziemie.

Tak poza tym to widzialem kiedys jak aresztowano jakiegos czlowieka. Cala akcja
          nie trwala nawet pol minuty i facet lezal skuty na ziemi. Jak dla mnie to ten
          granat to byl efekt specjalny dla TVNu.
    • Gość: steffan nagle "Andrzej.J"? - na głównej było Jaroszewicz. IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 01:38
      świętsi od centrali?
    • Gość: 61f Re: Myśleli, że to bomba IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 07:10
      hukiem sie pisze barany
    • Gość: yeti O co tyle hałasu?! IP: 194.42.116.* 12.08.05, 07:46
      A jak miał się zachować Rutkowski?Poprosic przestępców aby poszli z nimi!
    • honkers Re: Myśleli, że to bomba 12.08.05, 08:04
      Jak można spodziewać się racjonalnego postępowania od kogos kto był w
      Samoobronie ? Ten facet to świr a nie detetktyw.
    • yavorius Detektyw Rutkowski wkroczył z kukiem 12.08.05, 08:07
      Na muniu, swoim.
    • Gość: ronald z łodzi Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:11
      bez przesady jeżeli jest podejrzenie że goście maja broń więc niema co sie
      zastanawiać czy dobrze zrobili urzywając granatau hukowego bez jaj wszystkie
      srodki są dobre a turysici..hm mysle ze po pierwszym strachu okazali
      zrozumienie
    • Gość: Brawo Rutkowski Ile i kto Ci zapłacił za ten artykuł? Albo bezpiec IP: *.pl / *.remcom.it.pl 12.08.05, 08:17
      zeństwo, albo... Żałosny artykuł. Brawo Rutkowski
    • Gość: MickStones Re: Myśleli, że to bomba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:51
      Rutkowski działa przynajmniej zdecydowanie i sprawnie - popieram.
    • Gość: Ad Re: Mys´leli, z˙e to bomba IP: *.pkt.pl 12.08.05, 08:56
      Jak policja nie lapie bandytów (tylko poluje jak ktos zle zaparkuje albo za szybko jezdzi) to ktos
      to musi robic
    • Gość: wg Jeżeli ktoś był w Samoobronie.... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.08.05, 08:57
    • Gość: darek Re: Myśleli, że to bomba IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 09:05
      Ten Pajac tj.Rutkowski zaczyna być nie odpowiedzialny i niebezpieczny dla
      otoczenia.Zastanawia tylko pasywność organow odpowiedzialnych za przestrzeganie
      prawa.
      • Gość: billups Tak to powinno byc !! IP: 222.* / 68.28.243.* 12.08.05, 09:26
        Powiem wam jak powinna wygladac ta cala akcja gluchego rutkowskiego !! Dwaj snajperzy powinni wymiezyc po lotce ze srodkiem paralizujaco-usypiajacym dla kazdego z dwóch podejrzanych,potem 2 panów w kominiarkach z palstrami z napisem "policja"na kaltce piersiowej powinna odniesc poszkodowanych do nyski i spokojnie odjechac, bez zadnych petard, bieganiny I calego tego zamieszania, I to bylaby akcja na 5 p. Rutkowski, a co ty myslisz sobie, w Iraku jestes buraku ? !
        • gadery Re: Tak to powinno byc !! 12.08.05, 14:47
          Chyba sie za bardzo Lundluma naczytales. Tego typu akcje to robia sluzby
          specjalne.
    • Gość: Kiepski Pajac Rutkowski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:07
      Ten pajac chce do ,,wadzy''.Andrzej Jaroszewicz to przeciwnik jakich mało
      .Trzeba petard ,wrzasku,broni ostrej.Przecież policja wie gdzie pan Andrzej
      mieszka i nie mogła go zatrzymać spokojnie bez wrzawy(albo wysłać poleceny z
      zaproszeniem na komendę).Ha ha ha !!!.Ale nie było by kasy od TVN za program
      ,,on-line'' pana Rutkowskiego.
      • Gość: gargamel Re: Pajac Rutkowski ... IP: *.lodz.mm.pl 12.08.05, 09:28
        > Ten pajac chce do ,,wadzy''.Andrzej Jaroszewicz to przeciwnik jakich mało

super przeciwnik [polityczny], puknij sie w leb

> Trzeba petard ,wrzasku,broni ostrej

tak ty bys poglaskal bandziora po glowie i kulturalnie zapytal czy da sie zakuc
        w kajdanki i pojdzie z toba na policje

> Przecież policja wie gdzie pan Andrzej
        > mieszka i nie mogła go zatrzymać spokojnie bez wrzawy

debilu a moze pomyslisz zanim cos napiszesz? przeciez rutkowski musi miec dowod
        popelnienia przestepstwa - w tym wypadku pobrania haraczu przez jaroszewicza,
        po tym fakcie po kilku sekundach rutkowski wkroczyl z hukiem i juz.
        DOWODY CZLOWIEKU, ot tak to ty se mozesz wejsc do domu sasiada i poprosic o
        cukier jak ci sie skonczyl

> Ale nie było by kasy od TVN za program ,,on-line'' pana Rutkowskiego.

no tak rutkowski jest bezdomnym i jezdzi na hulajnodze, wsparcie dla tego
        czlowieka bo nie ma z czego zyc.

BARAN
    • Gość: babcia kościelna ŁOLABOGA CO TEN RUTKOWSKI WYPRAWIA !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:07
      Robi ,do kurw... nędzy, porządek w tym kraju . Zasranym Polaczkom trudno
      dogodzić . W Ameryce takie akcje są na porządku dziennym ,a u nas Policja
      puszcza bąki w radiowozach i łapie jeleni na mandat . Wy jesteście pojeb....
      narodem ,który wszystko krytykuje ,ale sam gó.. ma . Żałosny narodek ,który
      musi być sterowany przez rusków , ameryke i żydów . Pierredolcie sie .
      • Gość: +toff Re: ŁOLABOGA CO TEN RUTKOWSKI WYPRAWIA !!?? IP: *.gl.digi.pl 12.08.05, 09:30
        Wspólczuje frustracji. Nerwosol cie uspokoi.
        • Gość: gollum Re: ŁOLABOGA CO TEN RUTKOWSKI WYPRAWIA !!?? IP: 212.160.172.* 12.08.05, 11:41
          a ja sie zgodze z Twoim poprzednikiem ;P
          chociaz sposob przekazania byl nie na miejscu IMHO ;)
          nie ma sie co oszukiwac iz 3/4 emigrantow z Polski to sredniej jakosci
          obywatele - mam na mysli nie tylko kulture czy sposob bycia ale nawet chocby
          wyksztalcenie ...
          sam mialem mozliwos obserwowania tego w USA czy Niemczech chociazby ...
          mam nadzieje ze dzieki temu iz w tej chwili mnostwo mlodych wyksztalconych
          (chcociaz to nie jest rowne z kulturalny niestety) ludzi wyjezdza z Polski ten
          obraz sie zmieni w ciagu kilku najblizszych lat ;)
      • Gość: Ania Język jakby polski+łacina, ale narodowość nie ta IP: *.chello.pl 12.08.05, 15:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka