topjes 16.08.05, 08:50 Mam nadzieję, że to oznacza także dostępność maszyn na loty z Łodzi! www.lotniskodlalodzi.org/media-zrzut.php?id=113 pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S&F Re: Rozwój Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:43 Jak jeszcze w tym roku zakupią te samoloty, to może jeszcze wtym roku polecimy. Było by fajnie, np do Rzymu. Za nieduże pieniądze odwiedzić grób Papieża JPII,dostając się szybko tam i z powrotem - to poleci pół Łodzian, zwłaszcza starszych, dla których podróże autokarami czy pociagami są bardzo meczące. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Rozwój Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:46 Zapomniałem jeszcze dodać, że wycieczki autokarowe są o wiele droższe niż tanie linie lotnicze, bo muszą zajmować dużo więcej czasu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Rozwój Centralwings IP: 217.96.12.* 16.08.05, 17:34 Podobno jest decyzja o rejsach z Lodzi do Frankfurtu. nie wiem jeszcze jakim liniami. Ciekawe co jak i czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Rozwój Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:45 Mimo wszystko uważam, że po Londynie to własnie Rzym będzie miał najlepsze wzięcie.Ale na początek i Frankfurt jest dobry, byle by tylko coś latało. A tak a propos - gdzie te reklamy lotów do Londynu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś