Dodaj do ulubionych

Lód stoi brązowym do nas

12.06.06, 10:36
w zasadzie tak połowicznie.

1977, podoba Ci się nowy wątek?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa202 Re: Lód stoi brązowym do nas IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 11:37
      1977 odpowiedz
      • excentrix Re: Lód stoi brązowym do nas 12.06.06, 11:39
        nie prowokuj...
        • excentrix i lud się jakoś tak brązowym odwrócił / nt 12.06.06, 11:41
          • excentrix jakoś tak szybciej dziś chodzo / nt 12.06.06, 11:41
            • excentrix jak w takim tępie będę sobie monologował 12.06.06, 11:42
              to w piątek x 2000
              :D
              • yavorius jak w takim tępie będziesz sobie monologował 12.06.06, 11:43
                To wiesz, dwójką i do końca :)
            • aaa202 I chyba ciepło, bo kończyny mają na wierzchu 12.06.06, 11:47
      • aaa202 Jaka skuteczna interwencja! 12.06.06, 11:44
        Dzięki, podszywaczu!
        a IP umiesz sobie zrobić?
        • Gość: aaa202 Re: Jaka skuteczna interwencja! IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 11:48
          Nie umiesz, no to słaby jesteś podzywaczu.
          • Gość: aaa202 grzej się, grzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:53
            uszczknij sobie nieco glorii, jaka mnie otacza.
            całuję
            • Gość: aaa202 Re: grzej się, grzej IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 11:55
              O podszywacz kolejny...
              • Gość: aaa202 każdy może być aaa202 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:00
                nawet ja. ale taką wytłuszczoną Aaa202 może być tylko Ona. Jedyna, prawdziwa, A
                • mag.gie a jak już zaczniecie bawić się 12.06.06, 14:39
                  w "Dwa ognie" to mnie zawołajcie, okej? :)
                  • excentrix czy jak piszę jako aaa202 to wiadomo że to ja ?? 12.06.06, 14:42
                    a Ty skąd wiesz ???
    • gray lód stoi brązowym okoniem jak oczy w słup soli 12.06.06, 15:23

• aaa202 I, cholera, nie zauważyłam, kiedy się odwrócił! 12.06.06, 15:25
      • excentrix a kiedy się można Ciebie tam spodziewać ?? /nt 12.06.06, 15:29
        • aaa202 Przy lodzie? 12.06.06, 15:32
          już dziś "namiejskie" sprawy załatwione.
          • excentrix eszszsz.... 12.06.06, 15:34
            widzisz, to nie trza było wychodząc się zaanonsować ? " Mili moi, umiłowani w
            J.Ch. Panu naszym na TEJ ziemi, będę o taj i o tej tu i tu, paluszek na print
            screen " no ja bym czekał dlanaprzykładu
            • aaa202 E tam, zaanonsuję się, potem godzinę obsuwy mam 12.06.06, 15:38
              bo ten czy ów mi rzyć zatruje i co? z gęby cholewę zrobię?
              Ale jeśli Ty się wybierasz, to co z tym print screen mam zrobić i co to da?
              • gray Re: E tam, zaanonsuję się, potem godzinę obsuwy m 12.06.06, 15:43
                aaa202 napisała:

> Ale jeśli Ty się wybierasz, to co z tym print screen mam zrobić i co to da?

da vincyj!
              • excentrix Re: E tam, zaanonsuję się, potem godzinę obsuwy m 12.06.06, 15:47
                print screenem można uwiecznić moją aurę, gimnastykującą się przed bacznym okiem
                kamery, ale obawiam się że wymagany byłby jeszcze jakiś program który to
                umożliwia. Czyli - najpierw Ty....
                • aaa202 Usłam 12.06.06, 16:32
                  czytuję tu i ówdzie, że komuś nawtykałeś na gadu-gadu.

Jak dzisiaj przechodziłam przed tą witryną, to stał tam taki człowiek bez
                  jednej nogi. Zastanawiałam się, czy to ktoś z forum. Dość charakterystyczna to
                  cecha, taki brak kończyny. Cassani ma obie nogi? A 1977?
                  • excentrix nikomu nie nawtykałem!!! 13.06.06, 08:47
                    już prostuję to wszędzie i na różne znane mi sposoby. To pomyłka, to nie ja.
                    Okazuje się że i na excentrixów jakiś urodzaj nastał. Nikomu nie wtykam, no
                    chyba że się naprasza, albo nadepnie na któryś szczególnie bolący mnie odcisk.
                    Napisałem do pani, wyjaśniłem. I bez takich mnie tu proszę...
                    :)
                    • aaa202 No dobrze, dobrze 13.06.06, 09:19
                      przecież to nie moja sprawa. zauważyłam tylko mały kwasik.
                      dzień dobry
                      • excentrix no wreszcie ! 13.06.06, 09:22
                        gdzie Ty się podziewasz ? Ja siedzę, ślipię, od wciskania F5 lew mi kreci z
                        palca a Ciebie nie ma.... tak nie można, czy chciałabyś żeby tęsknota mnie zabiła ??
                        Nie było kwasiku...mam nadzieję że odkręciłem
                        dzień dobry :*
                        • aaa202 Andrzej Dąbrowski do mnie napisał 13.06.06, 09:30
                          i, o zgrozo, chce mi wysłać płytę! ;)

boooo żeńska rzeeeeeeecz być daleko...
                          • excentrix Re: Andrzej Dąbrowski do mnie napisał 13.06.06, 09:36
                            jak to napisał? jesteś w fanclubie? wysłałaś mu jakieś wyrazy zachwytu? czy on
                            tak pisze do wszystkich jak Chajzer dzwoni? Ale Chajzer płyt nie wysyła. A
                            dlaczego o zgrozo? Bierz jak daje może będzie ten hicior o zieloności a w
                            ostateczności opchniesz płytęc w jakimś komisie to będziemy mieli na flaszkę :))
                            • aaa202 Odpisał na mój list, oczywiście 13.06.06, 09:41
                              bardzo sympatycznie zresztą (choć przy końcu nieco smutnawo). a płytę nową
                              wydał w tym roku.
                              • excentrix Re: Odpisał na mój list, oczywiście 13.06.06, 09:46
                                ja go chyba bardziej cenię jako perkusistę jazzowego, bo chłopak ma dobry
                                warstat i kilka fajnych dokonań na niwie... o od Dąbrowskiego wolę chyba Meca a
                                od Meca jego córkę, którą miałem okazję spotkać kilkakrotnie i to wybitnie fajny
                                mumin :))

piszesz do Dąbrowskiego ? a do kogo jeszcze ?
                                • aaa202 Nie "piszę" tylko "napisałam" 13.06.06, 09:52
                                  jeszcze do prezesa BRE Banku, Lachowskiego. Potem, nieszczęsna, spotkałam go na
                                  żywo i powiedział, że dałam mu do wiwatu;)
                                  Zastanawiam się, czy rozwija się u mnie natręctwo, które gnębiło mojego
                                  dziadka. Pisał do tow. Kani, że tak i tak, do Gierka, że w Tajmsie wyczytał, do
                                  Suzina, że źle krawaty dobiera, do Jaruzelskiego, że trzeba zrobić inaczej.
                                  Tylko że jemu nikt nie odpowiedział. W każdym razie, dopóki pióro mógł
                                  utrzymać, to ustawiał świat do pionu epistołami;)
    • aaa202 Nie ma lodowej figurynki!!! 13.06.06, 09:32
      • excentrix JEST !! JEST !! 13.06.06, 10:12
        ustawili go. Ufff, już myślałem że dzień bez loda...
        mógłbym sobie nie dać rady
      • excentrix dziś brązowym w prawo / nt :) 13.06.06, 10:13
        • aaa202 A ja widziałam wczoraj jak pani go zabierała 13.06.06, 10:21
          był kwadrans przed 22.
          Stawia go gdzieś o 10 zatem?
          Ale wczoraj był wcześniej?
        • aaa202 Szczytowym glutkiem w prawo 13.06.06, 10:23
          • excentrix czy to nie fascynujące ?? 13.06.06, 10:30
            obserwowanie codziennego życia loda z plastiku to taki lodowy Big Brother. Ja
            mam bardzo ciekawą sytuację do obserwacji przez okno. Otóż w centrum miasta na
            jednym z budynków zamieszkał ptak. Ptak jest duży bardzo ładny, brązowy z
            białymi końcówkami skrzydeł, nie jestem znawcą ale wygląda mi na drapieżnika;
            jemiołuszkę albo innego gila. Ptak ma przkićkane przez swoją inność, okoliczne
            kawki, wrony czy jak się to czarne miejskie zwie nie dają mu spokoju, gonią
            stadami, czemu towarzyszy niezły jazgot. Ptak ma chyba gniazdo i młode gdzieś we
            wnęce pod dachem, ostatnio zacząłem kłaść mu na parapecie surowe mięso drobiowe,
            coby może się ze mną zakolegował. Jeszcze nie przyszedł ale kto wie, kto wie...
            • longeta Re: czy to nie fascynujące ?? 13.06.06, 10:45
              Faktycznie,ja w tamtym roku chodowałem pająka za oknem,niestety zginoł,ajax go
              wykończył.
            • aaa202 Tak samo fascynujące jak wszystko w telewizji 13.06.06, 10:46
              ja oglądam jak zmienia się światło, jak chmury mkną, jak ludzie są ubrani, jak
              jedzą te pieprzone lody. Z okna nie widać u mnie nic ciekawego. Krajobraz
              niezmienny, czasem płat tynku spadnie z kamienicy, ale podstępnie wtedy, kiedy
              nie patrzę.
              A swojego ptaka może tutaj znajdziesz:
              eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/4141/idc/19/
              • excentrix Re: Tak samo fascynujące jak wszystko w telewizji 13.06.06, 10:54
                ten mój ptak, że się tak wyrażę, bardziej egzotyczny. Będę musiał dokwaterować
                sobie jakiegoś ornitologa, bo bardzo mnie to obserwowanie wciągnęło
                • aaa202 Bardziej egzotycznego nie znam 13.06.06, 11:03
                  pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBo%C5%82na
                  • excentrix Re: Bardziej egzotycznego nie znam 13.06.06, 11:07
                    no, ten jest ładny, ale to nie taki. Spodobało mi się natomiast; Nadrząd:
                    neognatyczne Rząd: kraskowe ... a nierząd...?
                    wpadniesz na wódeczkę to Ci pokażę ptaka :)
                    mieszka sobie na collegium anatomicum...co czyni sprawę jeszcze ciekawszą
                    • aaa202 Na gzyms pójdziemy? 13.06.06, 11:11
                      zawsze marzyłam, żeby pochodzić po gzymsach.
                      uświadomiłam sobie, że nigdy nie napisałam słowa "gzyms".
                      • excentrix Re: Na gzyms pójdziemy? 13.06.06, 11:17
                        pierwszego dnia pobytu w Łodzi, pewna pani pokazała mi niezwykłą trasę
                        zaczynającą się na klatce schodowej gdzieś na Jaracza, należało wejść na dach a
                        potem tymi dachami można było dojść aż na dach hotelu Polonia, do przeszklonej
                        altanki znajdującej się na szczycie. Wyprawa mrożąca krew w żyłach tymbardziej
                        że lato, tymbardziej że smoła topiła się pod butami tak że grzebnąć jak pijany
                        kominiarz nie było wielkim wyzwaniem. Trasa - miodzik !! nie wiem czy to jeszcze
                        działa
                        • aaa202 Trasa może działać, ale nie do końca 13.06.06, 11:21
                          Polonia oddzieliła swój dach od reszty solidnym płotkiem po tym, jak jakiś
                          chłopiec popełnił samobójstwo rzucając się z dachu hotelu.
                          Czyli ta trasa jest szerzej znana, możliwe, że ten chłopiec właśnie tamtędy
                          wszedł.
                          Pamiętasz mniej więcej ile kamienic przeszliście po dachach? To się
                          zrekonstruuje.
                          • excentrix Re: Trasa może działać, ale nie do końca 13.06.06, 11:26
                            na pewno całą przecznicę...gdybym tylko mógł znaleźć stację A. Ale to było tak
                            dawno temu. Pamiętam właz w korytarzu i małą rozklekotaną drabinkę...ale to
                            jest do utalenia, na pewno gdzieś na rogu Kill'a i Jaracza. Choć nie wiem czy
                            zaryzykowałbym takie przejście po raz drugi. Pamiętam że trzeba było dawać susy,
                            bo gdzieniegdzie dachy stykały się tylko narożnikami a w dół z 10 m. Brrrr..
                            • aaa202 Rozpoznanie trzeba zrobić na trzeźwo 13.06.06, 11:37
                              a wykonanie po koniaczku. potem dzwonimy po straż pożarną, żeby nas zabrała z
                              dachu i to dopiero będzie przygoda!:)
                              księżycową nocą najlepiej.
                              • excentrix Re: Rozpoznanie trzeba zrobić na trzeźwo 13.06.06, 11:41
                                nocą ? ja korzystając z okazji przygotowałbym jakiś transparent coby go na tej
                                wieżyczce na Polonii zawiesić. Połączyć adrenalinkę i konkretnym i jasnym
                                przesłaniem. Jak Marek Kamiński, Jak Martyna Wojciechowska, Jak Arkady Fiedler...
                                być Martyną choć przez pół godzinki... :))
                                • aaa202 No tak, zapomniałam, że Ty masz jakiś mesydż 13.06.06, 11:47
                                  dla ludu, choć wciąż nie wiem jaki.
                                  ja zaś mam pociąg do miejskiego survivalu.
                                  tak, martyna to klawa baba. i ładna do tego. taka blond i taka rosła.
                                  • excentrix dobrze, opracuję tę trasę 13.06.06, 12:03
                                    a mesydż? ja pragnę tylko propagować swą tfu!rczość. Czy to tak wiele ? A gdzie
                                    znajdę lepszą powierzchnię wystawianniczą w centrum miasta ??
                                    • aaa202 Entelygencja TFUrcza 13.06.06, 12:45
                                      musi to być galanta płachta, żeby zakryła całą tę bidę hotelu Polonia nigdy nie
                                      odnowionego, a żal.
                                      szykuje mi się zmiana mieszkania. właściciel jest w stanie terminalnym i nie
                                      wiem, co będą chcieli zrobić z mieszkaniem jego zstępni. Czerwiec jeszcze
                                      mieszkam. ech, przeprowadzki... tygodnie oglądania zasyfionych ruder, miesiące
                                      remontu, a potem wypier.
                                      muszę ziemi kupić i kozę żywicielkę;)
                                      • excentrix uuu....nie znoszę tego 13.06.06, 12:50
                                        też co pewien czas mam taki problem. Mam nadzieję że tym razem zagnieździłem się
                                        na dłużej bo miejsce idealne, ale jak pomyślę o kolejnych ewentualnych zmianach
                                        to dostaję febry. A już tak pięknie było ...10 lat w jednym miejscu. No ale coś
                                        to zawsze nowego do życia wnosi, może w nowym mieszkaniu będą żyli wegetarianie
                                        i odejdzie kłopot z wysłychiwaniem młotka na schabach....szukaj pozytywów :)
                                        • aaa202 Zawsze są jakieś pozytywy 13.06.06, 13:00
                                          mnie tam młotki, cudzy seks, cudze remonty, cudze imprezy, cudze schaby nie
                                          denerwują. Wkurzałabym się raczej gdybym wiedziała, że ktoś ma młotek, seks,
                                          remont, imprezę, schab, a ja śpię tymczasem, jak ostatnia oferma;)

miejsce było (jest jeszcze) dobre, bo samo centrum a cicho jak na wsi (poza
                                          klimatyzacją filharmonii;). tylko te sadze. wszędobylskie, leciuteńkie, lepkie
                                          czarne kuleczki. też to masz?
                                          • excentrix otóż nie, sadzy nie mam 13.06.06, 13:08
                                            mam natomiast poważne ilości kurzu, nad którym trudno zapanować. A tekstylia w
                                            wystroju ograniczyłem do minimum. Żadnych tam firan, narzut i tego typu
                                            wylęgarni. Okno otwarte na okrągło a po powrocie do domu wszystko spowija
                                            delikatna mgiełka. Już nawet zacząłem wolno stąpać żeby tego nie przemieszczać,
                                            bez galopad przez wnętrza, ale nic to nie daje. no kurzy się, shit!
                                            • aaa202 Kuciuboszek loda odwrócił się niczym święta figura 13.06.06, 13:18
                                              i wskazuje teraz ku Kościuszce.
                                              Masz okna na Narutowicza? Bo ja, jeśli spojrzę przez murek rozdzielający
                                              parcele, widzę podwórko kamienicy na Jaracza. Teraz nie widać, bo jest tu coś w
                                              rodzaju ogrodu, w którym rośnie wielki orzech i zasłania. Może tam ludzie mają
                                              jakieś piecyki produkujące sadze. Prawdziwe utrapienie.
                                              • excentrix Re: Kuciuboszek loda odwrócił się niczym święta f 13.06.06, 13:27
                                                no tak, okna na Narutka, na plac D. Ale nie wiem czy tu ktoś pali w piecach. Ja
                                                mam centralne i paradoks tego centralnego polega na tym że kilka żeberek
                                                zaledwie a powierzchnia znaczna i zimna zimą nie odczułem w żaden sposób a zima
                                                jaka była - wiemy. To zimniej było teraz, jeszcze parę dni temu... ale słoneczko
                                                wróciło...jest znośnie.
                                                Może te sadze kotłują się w podwórzu, robi się taki komin... u mnie wszystko
                                                wiatr niesie dalej
                                                • excentrix Kuciuboszek ?? 13.06.06, 13:32
                                                  a szto eta??

Podana fraza - kuciuboszek - nie została odnaleziona.

Podpowiedzi:

* Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane.
                                                  * Spróbuj użyć innych słów kluczowych.
                                                  * Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych.
                                                  • aaa202 Kuciuboszek!!! 13.06.06, 13:37
                                                    grunt, żeśmy się zrozumieli.
                                                    No, ten dzyndzel.
                        • brite jeżeli 13.06.06, 13:19
                          jeżeli planujecie rekonstrukcję tej trasy, to ja się zgłaszam!
                          • excentrix super!! 13.06.06, 13:28
                            lubię takich aktywnych. Obiecuję że jak coś, to będziesz wiedział
                            • aaa202 No to trzeba ruszyć w teren 13.06.06, 13:33
                              czyli wszedłeś na dach kamienicy przy Jaracza, róg Kilińskiego? A wejście na
                              dach było z klatki schodowej czy z zewnątrz?
                              • excentrix Re: No to trzeba ruszyć w teren 13.06.06, 13:38
                                to może być pierwsza kamienica na tym rogu, wchodziło się do klatki, potem na
                                ostatnie piętro a tam był właz bez zabezpieczenia. Popchnąć - otwarte. Sprawdzę
                                to dziś bo aż mnie samego zafrapowało. Można wycieczki zabierać za niewielką
                                opłatą....
                                • aaa202 A może koncert na dachu? 13.06.06, 13:41
                                  oby się nie okazało, że niekonserwowane dachy...
                                  nie ma co gadać, ahoj! przygodo!
                                  • excentrix Re: A może koncert na dachu? 13.06.06, 13:46
                                    po którejś flaszce to nie ma szans żebym nie zaśpiewał... ja bym się zastanowił
                                    gdzieby się tam pod prąd podłączyć, bo możnaby wzmacniacz wtargać i gitarkię i
                                    "Sama w taką noc" odegrać ku ucisze ziomali
                                    • excentrix muszę zmnienić pracę 13.06.06, 13:48
                                      no wkurzają mnie cały czas, ciągle ktoś coś ode mnie chce...no już spokojnie na
                                      forum sobie nie mogę popisać. Skandal!! Obawiam się że przeginają. Jak mnie nie
                                      stanie to zorientują się jaka to strata.
                                    • aaa202 Dobra, ja muszę spadać 13.06.06, 13:54
                                      trudne zadanie mam, wtórne, głupie, niepotrzebne i niemożliwe. ale idę.
                                      pa!
                                      • excentrix całuski :) 13.06.06, 13:56
                                        • excentrix Byłem, sprawdziłem... 14.06.06, 08:40
                                          To poważna trasa. Dużo kilometrów. I to nawet nie w poziomie tylko w pionie a
                                          powszechnie wiadomo że w pionie liczy się podwójnie. Zszedłem więc te piętra,
                                          obskoczyłem cztery klatki, gdzieś między trzecią a czwartą miałem lekki stan
                                          przedzawałowy ale wziąłem pigułkę i dalej...
                                          W rezultacie włazu nie znalazłem ale na pewno wiem już gdzie go nie ma wobec
                                          czego obszar poszukiwań uległ zacieśnieniu. Nie ma jednak tego
                                          złego...zwiedziłem kilka przeciekawych podwórek. Miłośnikom starego budownictwa
                                          i ciekawostek architektonicznych polecam szczególnie klatkę schodową róg
                                          Piramowicza i Jaracza. Niezłe rozwiązanie. Wejście od ulicy i z podwórka, klatka
                                          przedzielona małymi zakratowanymi drzwiczkami wysokości 1,50 m jak dla
                                          krasnoludków. Powyżej drzwiczek przeszklona ściana oddzielająca dwie klatki
                                          schodowe.
                                          Poszukiwania będą kontynuowane.
                                          • aaa202 Czacik czacik, głupawy czacik, czacik trwa tralala 14.06.06, 09:23
                                            kiedyś koleżanka miała pisać artykuł o łódzkich bramach. aprowizacja, dobre
                                            buty i idziemy. zwiedziłyśmy wszystkie piotrkowskie bramy i powiem Ci, że
                                            napatrzyłam się na niesamowitości. w jednych bramach czułam się jak w
                                            mediolanie, w innych przenosiłam się o 150 lat wstecz. te detale, ozdoby,
                                            ogrody, tajemne przejścia. a to przecież była tylko pietryna, mały fragment
                                            tego, co kryje się w tym mieście.
                                            moja kamienica nie jest taka ciekawa, bo rok budowy to 1938, ale swego czasu
                                            był w technologicznej awangardzie, bo ma windę. winda nie działa, ale ponoć
                                            tylko dlatego, że mieszkańcom hałas przeszkadzał;)
                                            szkoda, że nie przypadłam do gustu właścicielowi mieszkania, bo mógłby mi
                                            zapisać całe mieszkanie (ja wynajmuję wydzieloną 1/3 z własnym wchodem, niegdyś
                                            dla służby. ale całość ma 150 kwadratnych metra, 2 balkony. tyle, że mur można
                                            paznokciem wydłubywać)
                                            • excentrix u mnie na klatce 14.06.06, 09:29
                                              jest też bardzo ciekawe rozwiązanie. Nie ma na niej okien, jest tylko szyb windy
                                              wmontowany w zewnętrzną ścianę od podwórza i ktoś ten szyb sprytnie przeszklił,
                                              słońce wstaje właśnie od tej strony i w taki słoneczny dzień jak dziś to światło
                                              rano tak pięknie się po korytarzu rozlewa. Winda jest, winda działa. Kamienica
                                              wielce charakterystyczna i wielce elegancka....
                                              i znakomite dziś tam rozpoczęcie dnia (ale to może później bo jestem wzywany...:)))
                                              • aaa202 A ja wiem, jakie było to znakomite rozpoczęcie dni 14.06.06, 09:37
                                                a;)
                                                • excentrix no jakie, no jakie ?? /nt 14.06.06, 09:50
                                                • aaa202 Re: A ja wiem, jakie było to znakomite rozpoczęci 14.06.06, 09:50
                                                  wracałeś ze sklepiku na rogu, w szeleszczącej reklamówce miałeś świeże
                                                  rogaliki, paczuszkę wiejskiego masła i torebkę świeżo zmielonej arabiki. I gdy
                                                  tak wspinałeś się po schodach do swojego mieszkania, z góry schodziła Ona, o
                                                  idealnych proporcjach, alabastrowej skórze, a przez delikatną materię jej
                                                  sukienki prześwitywało ciepłe, miękkie światło z szybu windowego, ukazując
                                                  napięcie mięśni jej gładkich ud. Rzęsy ocieniające Jej świetliste źrenice
                                                  chwytały łapczywie światło i złociły się cudnie, nie pozwalając Ci nie pomyśleć
                                                  o innych kępkach włosów owej doskonałej pani, które być może już, już byś
                                                  dojrzał, ale to było półpiętro i pani nieubłaganie spłynęła w dół, a Ty
                                                  zostałeś na górze pieszcząc jeszcze wspomnienie jej smukłej pęciny.

Tak było?
                                                  • longeta Re: A ja wiem, jakie było to znakomite rozpoczęci 14.06.06, 09:55
                                                    Co to charlekiny piszesz?
                                                  • excentrix :DD 14.06.06, 09:59
                                                    tak byłoby idealnie. Niestety, jeśli na coś mogę narzekać to na nieurodzaj
                                                    narybku w posesji. To znaczy gdzieś w podwórza głębi coś tam się kłębi...:)...
                                                    Nie nie, sytuacja miała się zgoła inaczej. Pani sąsiadka, nieznana dotąd
                                                    rozmawiała z cieciem przy drzwiach wejściowych. Przepuściłem ją przodem a ona
                                                    zapytała ciecia "a gdzie to u nas taki ładny mężczyzna mieszka".
                                                    Pani sąsiadka niemłoda może ale na pewno nie miała wady wzroku... :)
                                                    Miło, co ? nawet jak nieprawda....
                                                  • aaa202 Będzie lód 14.06.06, 10:02
                                                  • aaa202 Widziałam stawianie! 14.06.06, 10:08
                                                    widzisz, prawie trafiłam. już wiem, jakiego typu poranne historie Cię
                                                    uskrzydlają.
                                                    a u mnie było tak (słyszałam, nie widziano mnie):
                                                    sąsiadka: gdzie ten jamnik mieszka, ten sparaliżowany, widzę, jak go po
                                                    schodach znoszą, ale nie wiem czyj on jest.
                                                    druga sąsiadka: a tam, na drugim, pod tą czarną profesórką, co to jej prawie
                                                    nie ma, tam chyba mieszka.
                                                    pierwsza: a od czego ta profesórka?
                                                    druga: a kto ją wi. tera to wszystkie profesory. tylko robić nie ma komu.
                                                  • excentrix mnie tam wystarczy 14.06.06, 10:27
                                                    troszeczkę ziemi
                                                    troszeczkę słońca
                                                    gdy dzień nie dzieli
                                                    a noc nas łączy

• aaa202 A kobiety to normalnie z gołymi plecamy chodzom 14.06.06, 10:37
                                                    A Ty widziałeś, żeby ktoś te lody jadł? No, kupił sobie w tym okienku i ukazał
                                                    się jedząc w kamerze. Bo ja nie. Przecież potencjalni lodożercy nie mogą
                                                    wszyscy w jedną stronę iść.

• excentrix zaserwowałem sobie loda 14.06.06, 10:50
                                                    wczoraj na placu D. Pani lodziarka zapytała przezornie "mały czy duży"?
                                                    Myślę ciepło, mam czas, usiądę oddam się kontemplowaniu loda oraz pasażerek
                                                    czekających na 57. Muzyczka gra, okular osłania oczy, lodzik...no idealnie.
                                                    Pierwsze wątpliwości zaczęły się kiedy pani nie mogła się oderwać od podajnika
                                                    lodów. Napełniała wafelek tym cimnym czymś. Myślałem że zasnęła bo napełniała,
                                                    napełniała, napełniała a ja już w połowie wiedziałem że nie dam rady...potem
                                                    zamoczyła to w wanience z takim brązowym a kiedy z lekka zakrzepło upaćkała to
                                                    jeszcze w mieszczance kruszonych orzechów. Wyglądało to jak profesjonalny
                                                    estradowy mikrofon. Wydawało mi się że wszyscy na mnie patrzą i na potwora,
                                                    którego dzierżę w dłoni. Po 10 minutach już miałem dość, zaczęło się to topić,
                                                    ściekać, jeszcze przypatałętał się koleżka, który poprosił o złotówkę a ja z tym
                                                    lodem i nie ma jak. więc ciepnąłem badziewie, dałem mu złotówkę i leżałem
                                                    spasiony jak bąk z godzinę.
                                                  • brite Re: zaserwowałem sobie loda 14.06.06, 10:58
                                                    > przypatałętał się koleżka, który poprosił o złotówkę

Aż złotówkę? To tam jakaś ekskluzywna strefa musi być, na Pietrynie proszą o
                                                    20-50 groszy.
                                                  • excentrix Re: zaserwowałem sobie loda 14.06.06, 11:01
                                                    koleżka w sensie znajomy. Nie taki że codzień się widujemy ale znam go sprzed
                                                    lat. Co tam, co tam, pożycz zyla bo mi do piwka brakuje...
                                                    dałem, nie mogłem odmówić skoro stać mnie na "takiego" loda :)
                                                  • aaa202 A mnie proszą o 2 złote. 14.06.06, 11:01
                                                    Mówią: Szefowo, dałabyś dwa zeta na flaszkę. Wypijemy szefowej zdrowie.
                                                    No to daję, wspieram, tym bardziej, że moje zdrowie od tego zależy;)
                                          • brite Re: Byłem, sprawdziłem... 14.06.06, 10:44
                                            > polecam szczególnie klatkę schodową róg
                                            > Piramowicza i Jaracza.

Zanotowałem, sprawdzę. Można tam chodzić bez obstawy? Bramy wiodące do podwórek
                                            często zasysają mnie do środka swoją magiczną mocą ssącą.
                                            • brite Re: Byłem, sprawdziłem... 14.06.06, 10:46
                                              tutaj jedna z nich, w której bywam niemal codziennie:
                                              www.brite.madebymonkeys.net/photos/Lodz/panoramy/?p=pano_struga4.jpg
                                              • aaa202 Cudna zabawa! Bardzo fajne zdjęcia. 14.06.06, 10:59
                                                mogłabym nawet porzucić oglądanie lodu/loda.
                                                Pytanie zapewne nazbyt laickie, żeby na nie odpowiadać, ale jak to się robi i
                                                czym?

(Ja co prawda zostałam obdarowana przez rodzinę cyfrówką, ale zrobiłam 4
                                                zdjęcia, aparat domaga się karty pamięci, którą co prawda mam, ale w pudełku,
                                                którego nie mogę otworzyć;) )
                                                • excentrix Re: Cudna zabawa! Bardzo fajne zdjęcia. 14.06.06, 11:10
                                                  skoro nie możesz otworzyć pudełeczka z kartą to wyjaśnianie tego byłoby chyba
                                                  rzucaniem Cię na zbyt głęboką wodę...
                                                  Skoro Brite nie odpowiada to ja zaryzykuję...
                                                  robisz serię zdjęć przy użyciu statywu, łączysz je w jeden pasek przy pomocy np
                                                  Photoshopa, wrzucasz ten pasek do Flasha, dodajesz nawigację i gotowe.
                                                  Brite - sprostuj jeśli namieszałem
                                                  • aaa202 Wyjęłam, zgodnie z instrukcją odblokowałam 14.06.06, 11:13
                                                    takim małym... tym... kociuboszkiem /kuciuboszkiem z boku, ale wyświetla się,
                                                    że karta zablokowana. Jeszcze coś mam zrobić? Nie chce mi się czytać instrukcji
                                                    po japońsku.
                                                  • excentrix Re: Wyjęłam, zgodnie z instrukcją odblokowałam 14.06.06, 11:16
                                                    zablokowana ?? a co uno pisze ? może drugim końcem , co ??

polecam jeszcze ładne panoramki z zagranicy
                                                    www.nantes.fr/detente/tourisme/album/index.asp
                                                  • aaa202 Ale nie da się drugim końcem 14.06.06, 11:20
                                                    zresztą, piktogram jest, a na czym jak na czym, ale na znakach pisanych to ja
                                                    się znam.
                                                    normalnie muszę tę instrukcję znaleźć, bo ojce domagają się dowodów
                                                    materialnych, że prezent mi się podoba.
                                                    może ta karta zwalona jest?
                                                  • brite Re: Ale nie da się drugim końcem 14.06.06, 11:22
                                                    A może właśnie pipsztoczkiem zablokowałaś kartę? Jaki to aparacik?
                                                  • aaa202 Próbowałam w obu pozycjach pipsztoka 14.06.06, 11:27
                                                    a aparat jest srebrny;)
                                                    są na nim jakieś napisy, interesują Cię?
                                                  • brite Re: Próbowałam w obu pozycjach pipsztoka 14.06.06, 11:31
                                                    > są na nim jakieś napisy, interesują Cię?

Napisy mnie zawsze intereszą.
                                                  • aaa202 Na obudowie wyryto 14.06.06, 11:39
                                                    samsung, shd lens, 5.1 mega pixels, i inne. i jeszcze, żeby do kosza na śmieci
                                                    nie wyrzucać.

normalnie biorę się za lekturę instrukcji.

dla mnie to zbytek, nigdy nie robiłam żadnych zdjęć, ale ma mieć chyba wartość
                                                    pamiątkową.
                                                  • excentrix Re: Ale nie da się drugim końcem 14.06.06, 11:23
                                                    jeśli nowa i zapakowana powinno być wszystko ok. Masz salonik foto pod domem
                                                    przy Pio, zejdź, poproś, pan Ci na pewno chętnie włoży
                                                  • aaa202 Ooooo, mój drogi, nie znasz mnie 14.06.06, 11:30
                                                    poprosić pana o pomoc byłoby dla mnie gorsze niż... niż... gdyby mi się
                                                    spódnica wiatrem na głowę zarzuciła.
                                                    nigdy!
                                                  • excentrix mientka nie jesteś, lubię takie /:)) 14.06.06, 11:32
                                                  • aaa202 Niee, ta karta musi być popsuta 14.06.06, 12:09
                                                    zapoznałam się z instrukcją karty, aparatu i wszystko powinno być dobrze, a nie
                                                    jest.
                                                    chyba pójdę jednak do pana, żeby mi włożył (najlepiej "chętnie włożył"), albo
                                                    jadnoznacznie stwierdził że coś powinno być reklamowane.
                                                  • excentrix Re: Niee, ta karta musi być popsuta 14.06.06, 12:14
                                                    ja też wertują tę instrukcję bo rozumiem że to model digimax S 500 ?
                                                    załóż blond perukę, nikt Cię nie pozna, albo pojedź do Ozorkowa, zero obciachu.
                                                    Ja lubię czasem kogoś poprosić o pomoc. Idź i poproś. Albo nie proś. Każ sobie
                                                    toto zapakować i już. Zepsute? a łyżka na to "niemożliwe"
                                                    Daj znać jak wrócisz
                                                  • aaa202 A Ty co? Instrukcje wszystkich aparatów masz? 14.06.06, 12:21
                                                  • excentrix Re: A Ty co? Instrukcje wszystkich aparatów masz? 14.06.06, 12:24
                                                    no a jak ? nie po to mi Pan Bóg internet kopsnął żebym czegoś nie miał :))
                                                    www.samsungcamera.com/product/pro_view.asp?prol_uid=1057&cat_uid=11
                                                    --
                                                    God Bless the Web
                                                  • aaa202 Istotnie. Doceniam, że poświęcasz swój czas 14.06.06, 12:34
                                                    i talenta żeby pomóc niewieście.
                                                    O karcie tu niewiele. Nikt nie zakłada chyba jakiejkolwiek awarii tej części.
                                                    Pakuję wszystko i jadę egzekwować prawa klienta.
                                                  • excentrix Matka mnie tak wychowała 14.06.06, 12:38
                                                    pomóż kobiecie - wpajała, kochaj bliźniego swego - perrorowała, nie bądź luj -
                                                    dźwięczy mi do dziś w głowie...
                                                    i widzisz, efekty są

nigdzie nie jedź zejdź na parter, to jest 20 sekund roboty, no chyba że
                                                    poczekasz aż wyjdę z pracy
                                                  • aaa202 I tak muszę jechać 14.06.06, 12:44
                                                    bo mnie moja mama wydzwoniła, że brata mam wyciągać z otchłani nieróbstwa
                                                    (wziął sobie chłopina urlop z trzech lat, jak w maju się położył spać, tak
                                                    dotąd się nie obudził).

• excentrix Re: I tak muszę jechać 14.06.06, 12:46
                                                    to może defibrylator od razu weź
                                                    albo sole trzeźwiące

nie wiem , nie mam brata...
                                                  • aaa202 Mogę go pogilgotać 14.06.06, 12:51
                                                    a właściwie to jadę wytłumaczyć matce, żeby się od niego odwampirzyła;)
                                                  • brite Re: Cudna zabawa! Bardzo fajne zdjęcia. 14.06.06, 11:15
                                                    z photoshopem byłoby za duuuużo roboty. Od tego są specjalne programy do
                                                    zszywania zdjęć, np taki autostitch w darmowej wersji:
                                                    www.cs.ubc.ca/~mbrown/autostitch/autostitch.html
                                                    Najlepszy byłby aparat z szerokokątnym obiektywem, ale takim nie dysponuję,
                                                    zatem robię 3 obwody zdjęć (w poziomie, lekko w górę i lekko w dół), wrzucam do
                                                    programiku i gotowe. Niestety, nie zawsze program zrobi to dobrze, jak widać na
                                                    panoramie z Sienkiewicza/Roosevelta.
                                                  • brite Re: Cudna zabawa! Bardzo fajne zdjęcia. 14.06.06, 11:21
                                                    akurat dziś wziąłem statyw, może coś po pracy popstrykam na mieście.
                                            • excentrix Re: Byłem, sprawdziłem... 14.06.06, 10:55
                                              szczerze liczyłem że znajdziesz tego posta i Cię zainteresuje. Klatkę sprawdź
                                              koniecznie. Widziałem wiele fajnych ale wczorajsze wejście tam to było jakbym
                                              odkrył grobowiec Tutenhamona. Zajebiste miejsce.
                                              Ja miałem lekkie obawy kręcąc się tam, zwłaszcza że tambylcy zauważyli że
                                              wchodzę do kilku klatek i pytali z okien - a pan tam czego szuka ??
                                              więc zgodnie z prawdą odpowiadałem że chciałbym się dostać na dach, że robię
                                              reportaż i szukam miejsc zdjęciowych (tu zełgałem)

bardzo fajne te panoramki robisz :)
    • Gość: guma niedlugo bedzisz pisal ze juz 100000 postow IP: 210.101.174.* 14.06.06, 08:53
      wypociles na forum. uwielbisz organizowac sobie tutaj glupawe czaciki, wiec
      rekordy zagrozone, excentrixie.
      tylko nie podniecaj sie tak jak przy 1000-ym, bo szkoda serca.
      • excentrix to prawda... 14.06.06, 08:59
        uwielbiam "głupawe czaciki", widać nie ja jeden bo głupio czacikować z samym
        sobą.Dziwię się że chciało Ci się do tej głupoty dopisać. Ale nie na Ciebie tu
        czekam. Psik mi z czacika !! :)
      • Gość: dr Alban Re: niedlugo bedzisz pisal ze juz 100000 postow IP: *.4web.pl 14.06.06, 09:36
        Każdy ma jekiegoś bzika. Trzepanie postów na potęgę, to też fajne hobby.
        • aaa202 Generalnie trzepanie czegokolwiek jest fajne 14.06.06, 09:38
          • longeta Re: Generalnie trzepanie czegokolwiek jest fajne 14.06.06, 09:40
            zwłaszcza tutaj na forum.
        • excentrix Re: niedlugo bedzisz pisal ze juz 100000 postow 14.06.06, 09:41
          na potęgę ?? a co powiesz o tych którzy mają po 14000 ?? sie siedzi, sie pisze,
          sie dostaje za to pieniążka a płacą od ilości. Co byś zrobił ??
    • aaa202 Malownicza chmurka nad Notem. Loda niet. 14.06.06, 09:29
      • excentrix Re: Malownicza chmurka nad Notem. Loda niet. 14.06.06, 09:36
        trzebaby się dziś przyczaić na stawiającego... około 10 mówisz ?>/?
        • excentrix godzina 9:49, Stirlitz obserwuje, loda brak 14.06.06, 09:49
          • aaa202 Nie ma, nie ma loda na pustyni 14.06.06, 09:53
            za to chyba widziałam swojego ojca, co znowu nie jest takie od czapy, albowiem
            not on wizytuje. myślałam jednak, że tylko tę knajpę na dole, ale widocznie nie.
            • excentrix Jest!! pani w różowym ustawiła o 10;02 :)) 14.06.06, 10:03
              • aaa202 Cudnie się bieli! Jak żagiel chłopców, 14.06.06, 10:10
                którzy odpłynęli
    • mag.gie dokąd zmierza ten świat...? 14.06.06, 12:29

zaczęło się od loda a stanęło na instrukacja obsługi aparatów cyfrowych!
      Dziwne :>
      • excentrix Re: dokąd zmierza ten świat...? 14.06.06, 12:35
        ja bym zaryzykował swierdzenie że nie stanęło...wątek ma się dobrze i tak
        naprawdę nie wiadomo co z nigo wyniknie.
        Ale co cenne, rozwija się płynnie, nienerwowo, mięciutko przechodzi sobie z
        tematu na temat.
        wiążę z nim duże nadzieje
        :))
        • aaa202 A myśl się niesie lekko... 14.06.06, 12:40
          wciąż odleglejszy biorąc kurs,
          płynie, unosi nas, okrywa
          noc skrzydłem swym i już
          ledwie zarysy skał widzimy...

(dalej bym napisała, jak to się nasz stateczek roz pier dala na tych skałach,
          ale jakoś mi się nie kce)
      • aaa202 Zaraz ten wątek wejdzie na stronę Gazeta-Łódź 14.06.06, 12:36
        i dopiero obciach będzie;)
        że się Łodzianie emocjonują, że lód brązowym do nich stoi
        • aaa202 Stało się;) 14.06.06, 13:33
          • excentrix opowiadaj / :) 14.06.06, 13:37
            • excentrix wiem... 14.06.06, 13:38
              okazało się że bez bateryjek nie zadziała ???
              • aaa202 Misiu, chcesz, żeby ci się oczko urwało? 14.06.06, 13:41
                stało się to, że wątek o lodzi wszedł na stronę Gazeta - Łódź. Co prawda na
                ostatnią pozycję, ale goni lokale dla singli i kładkę manufakturalną.
                w kwestii aparatu to zdążyłam zaledwie prysznic wziąć.
                • cassani Re: Misiu, chcesz, żeby ci się oczko urwało? 14.06.06, 13:42
                  co Wy tak sobie dogadzacie?
                  • excentrix ech, jakoś tak wiosną powiało.... / :) 14.06.06, 13:45
        • cassani Re: Zaraz ten wątek wejdzie na stronę Gazeta-Łódź 14.06.06, 13:45
          Przeciw morderstwom ! ! !(211)
          Zakaz otwierania kościołów w niedzielę(206)
          Połączyć Manufakture z Parkiem Staromiejskim(141)
          Jakie puby, lokale dla singli w Lodzi ?(134)
          Lód stoi brązowym do nas(128)

w ogóle co najmniej dwa wątki wydają się być dziwne :)
          • excentrix Re: Zaraz ten wątek wejdzie na stronę Gazeta-Łódź 14.06.06, 13:46
            oni tam mają mocno nieaktualne dane. Update'ują co godzinę chyba.
            A które to wątki Twoim zdaniem ??
            • cassani no jak to które! 14.06.06, 13:48

Połączyć Manufakture z Parkiem Staromiejskim(141)
              Jakie puby, lokale dla singli w Lodzi ?(134)

Te dwa - reszta jest na temat! :)
              • excentrix ja myślę że wątek "Lód stoi brązowym do nas" 14.06.06, 13:50
                powinien jak najdłużej się utrzymywać na łódzkiej stronie. Ktoś kto nie wie o
                forum a zobaczy ten tytuł na pewno chętnie zajrzy. A może coś napisze... będzie
                po kim pojeździć. Hi hi hi hi....już łapki zacieram :)))
                • cassani Re: ja myślę że wątek "Lód stoi brązowym do nas" 14.06.06, 13:52
                  ja wróżę wielką karierę!
                  • excentrix brak nam tylko rąk do pracy 14.06.06, 13:55
                    no sorry ale jeden biedny mały Exio z jedną nieszczęsną Aaa nie rozhulamy go do
                    jakiś niebotycznych rozmiarów. Mogę się podzielić 1/3 stawki za posta.
                    • cassani biere /nt 14.06.06, 13:56

• longeta Re: ja myślę że wątek "Lód stoi brązowym do nas" 14.06.06, 14:14
                  > powinien jak najdłużej się utrzymywać na łódzkiej stronie. Ktoś kto nie wie o
                  > forum a zobaczy ten tytuł na pewno chętnie zajrzy. A może coś napisze... będzie
                  > po kim pojeździć. Hi hi hi hi....już łapki zacieram :))

excentrix co ty pleciesz?
                  Ktoś kto nie wie napewno tu nie zajrzy.
        • szprota już jest :) 14.06.06, 14:01
          jak ja was lubię podczytywać :D
          • longeta Re: już jest :) 14.06.06, 14:04
            To skandal.
            Robiene lodów w miejscu publicznym o 14,07
          • mag.gie Tralala! Szprota szproci loda! ;p 14.06.06, 14:06
            przepraszam, jaką głupawę chyba stresową dziś mam :/
            • cassani spoko 14.06.06, 14:08
              dobrze zrobiony lód odstresowywuje!
              • Gość: szprota_z_kawą Re: spoko IP: *.zdnet.com.pl 14.06.06, 14:43
                ale lody nie na moje gardło niestety...
    • cassani ale tak na dobrą sprawę to dziś stoi białym 14.06.06, 13:54
      bardziej do nas - ledwo widać kawałek brązowego. a w ogóle to straszny ruch
      dookoła tego loda!
      • cassani ciekawe 14.06.06, 13:56
        czy przechodnie zdają sobie sprawę przechodząc obok loda jakie on wywołał
        emocję na regionalnym forum pewnego ogólnopolskiego dziennika!
        • aaa202 Lód się przemieszcza i obraca 14.06.06, 13:57
          i jestem ciekawa, jak to się dzieje. czy ktoś na niego wpada? Lód dryfuje.
          • cassani to jest zagadkowy lód 14.06.06, 13:58
            nigdy mi takiego nikt nie zrobił! zawsze się jakoś odkręcał mimowolnie!
            • aaa202 Idź tam. Pani w różowym tak Ci lód ukręci 14.06.06, 14:01
              że do wielkiego postu zapamiętasz.
              a Ex przy okazji zrobi Ci zdjęcia
              • cassani do wielkiego postu? 14.06.06, 14:03
                to te nasze posty są małe?
                • cassani zresztą jak bym się mógł pokazać w domu 14.06.06, 14:04
                  z tak odjechanym lodem!
            • excentrix Słuchajcie... 14.06.06, 14:04
              a może by go tak zwędzić ?? bo zasłania dziad ładny widok...
              • cassani ok 14.06.06, 14:04
                to będzie jedna z najlepiej udokumentowanych kradzieży :)
                • excentrix Re: ok 14.06.06, 14:08
                  na schylonego... przesunąć go na czworaka poza obszar widzialny, do bagażnika i
                  smyk, już nas nie ma. Brawurowo...
                  • cassani ja wchodzę :) 14.06.06, 14:09
                    tylko może resztę szczegółów ustalimy na privie? Polska sie patrzy jak my sie
                    umawiamy na jumę!
                    • excentrix wyszedł mój nieprofesjonalizm 14.06.06, 14:13
                      jak się FŁ dorobi siedziby to będzie pierwszy ładny eksponat.
                      W drugiej kolejności proponuję skroić pomnik kościuszki
                      • cassani moze przestawimy po prostu figury? loda na miejsce 14.06.06, 14:17
                        Kościuszki? Przecież sie Kościuszko nie pogniewa - on nawet nie wie co to lód!
                        • excentrix on to jakiś taki naburmuszony tam stoi 14.06.06, 14:30
                          mam wrażenie że ruch dobrze by mu zrobił...
                          może z Longetą do Łagiewnik niech się przebiegnie
                          • cassani szabla 14.06.06, 14:31
                            go ciśnie - a do tego tego Manufaktury nie widzi!
                            • excentrix może powinien być mobilny 14.06.06, 14:37
                              szczycimy się zestawem pomników na Piotrkowskiej a żadne miasto jeszcze nie ma
                              mobilnego pomnika. Podwiesić Tadzia pod śmigłowiec żeby i Ci z Retkini i z
                              Kurczaków mogli sobie popatrzeć na Naczelnika a i on się przewietrzy...
        • excentrix Re: ciekawe 14.06.06, 14:00
          ja mam to non stop na osobnym monitorze :) od jutra będę dokumentował panią
          rozstawiającą loda o 10. Dzięki temu skompletuję jej garderobę, może być ciekawy
          cykl. A lód zdecydowanie lepiej się prezentuje przedpołudniowo kiedy słońce go
          ładnie eksponuje
          • aaa202 Otóż lód najlepiej wygląda po zmroku 14.06.06, 14:02
            kiedy światło witryny go omiata.
          • cassani koniecznie printscreenuj ja i na forum 14.06.06, 14:02
            będzie jak filie "Dym" - zawsze o tej samej godzinie!
            • excentrix a tak swoją drogą... 14.06.06, 14:09
              na forum ze zwierzakami można zamieszczać foto a tu nie. Dlaczego ? I jak to
              zmienić. bo że warto to zmienić to chyba wszyscy zgodni
              • cassani lepiej nie 14.06.06, 14:10
                juz widzę foto od 1977...
              • excentrix Bracia i siostry !!! 14.06.06, 14:11
                wskoczyliśmy z lodem na 3 w Łodz !!!
                no dalej dymamy, dymamy...
                nie poddawać się !
                i raz...i dwa...i raz...i dwa...
              • aaa202 Mnie jest wszystko jedno 14.06.06, 14:11
                mam zablokowaną kartę;)
                • excentrix słoneczko... 14.06.06, 14:18
                  nic się nie martw. Zaraz kończę, będę na obiadku w okolicy to mogę Ci...jAk by
                  to powiedzieć żeby nie powiedzieć włożę... ?
                  zainsertuję Ci. O właśnie, zainsertuję
                  głowa do góry, bądź zuch !!
                  • aaa202 No więc wyjaśniło się z aparatem 14.06.06, 18:55
                    karta była dobra, ale aparat zwalony. mam drugi.
                    utraciłam jednak kilka głupich zdjęć z wieczoru szantowego.
                    będziesz te kpiny ze mnie odszczekiwał pod stołem, zobaczysz;)
              • cassani PROSZĘ: 14.06.06, 14:12
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=43602883
                tu dawaj zdjęcia :) jateż dołożę jak uchwycą loda w ruchu!
                • excentrix Re: PROSZĘ: 14.06.06, 14:16
                  o, świetnie !! mam nadzieję że nikt nie przemianuje tego forum na "zło dzieje
                  pewnego loda" :)
                  • cassani Re: PROSZĘ: 14.06.06, 14:19
                    robisz odpowiedz i masz miejsce na 3 zdjęcia loda :)
                    wątek wisi na galerii zdjęć:) mam nadzieję że mnie por_borewicz i szkal_el nie
                    przeklną!
    • cassani o cholera - alarm! 14.06.06, 14:39
      jakiś rikszasz sie czai na naszego loda - do tego podjechała beemka - pewnie
      współpracuje z mafią!
      • cassani alarm odwołany 14.06.06, 14:43
        rikszasz zabrał jakąś lalę a i beemka odjechała - ufff - ale przez chwilę było
        ostro!
      • excentrix skurczybyki !! 14.06.06, 14:43
        żeby nas nie ubiegli...zwietrzyli interes mogą nas teraz wykiwać. Trzeba jakieś
        patrole tam puścić ochotniczo
    • szprota tak swoją drogą 14.06.06, 15:05
      to jesteście niehumanitarni dla moderatorki. mam zapalenie gardła i nie mogę
      lodów :(
      • cassani tak szczerze to mi ten temat lata 14.06.06, 15:24
        bo nie lubię lodów :)
        • excentrix Re: tak szczerze to mi ten temat lata 14.06.06, 15:30
          czy na forum loda trzeba czekać na szakala albo porucznika żeby zaistniało ???
          • cassani Re: tak szczerze to mi ten temat lata 14.06.06, 15:33
            oni muszą spojrzeć na zdjęcia czy nie są jakieś obsceny - ale to trwa chwilę -
            zazwyczaj w ciągu godzinki się pojawiają - nieraz dłużej nieraz od razu -
            cierpliwości :)
            • excentrix Re: tak szczerze to mi ten temat lata 14.06.06, 15:35
              to boję się że to samo puściłem dwa razy ale z pewnością jako neoficie zostanie
              to wybaczone
              • cassani Re: tak szczerze to mi ten temat lata 14.06.06, 15:36
                spokojnie. wybaczają - mi też kiedyś musieli wybaczać :)
      • excentrix Re: tak swoją drogą 14.06.06, 15:34
        ja mam nieżyd gardła... a tu dziś meczi bez zimnego browa się nie obejdzie...:(
        • cassani nieżyd? 14.06.06, 15:35
          to straszne - obrzezałeś język i odrosło???
          • excentrix ooops ! 14.06.06, 15:37
            nie powinienem był, fakt...zapomniałem gdzie piszę. Konta to już na pewno nie mam.
            • cassani wszak 14.06.06, 15:44
              pamiętaj i o Cassansztajnie!
              • excentrix i shalom 14.06.06, 15:46
                dla Excentrixbauma
        • aaa202 Moją ambicją jest, żeby lód przeskoczył morderstwa 14.06.06, 18:15
          zresztą, lody też są wegetariańskie.
          • szprota Moją ambicją jest, żeby lód przeskoczył 15.06.06, 17:17
            no więc co tak dzisiaj cicho o nim? czuję się bez świeżych wieści nieco zagubiona...
            • aaa202 Spójrz na to 15.06.06, 17:22
              moya.toya.net.pl/site_online.php?s=&m=4
              oto, co widać. kupa nie lód. serce się wyrywa z piersi!
              ;)
              • szprota no patrzę 15.06.06, 17:29
                i zamiast loda widzę fascynujący wihajster u dołu ekranu ;)
    • excentrix odkurzanie wątku 19.06.06, 09:49
      tja...wytarłem na mokro i na sucho. Zleżał się wątuś, zapaprał...
      uzdatniłem. Jedziemy !!!
      • aaa202 Zrobiłam mu wczoraj parę zdjęć, temu lodu 19.06.06, 09:56
        zdjęć eksperymentalnych, z monitora.
        • excentrix a kamerka jak działa ? /nt 19.06.06, 09:59
          • aaa202 Działa, lód już stoi 19.06.06, 10:03
            • excentrix uchwyciłem panią :)) 19.06.06, 10:13
              zaraz zamieszczę na lodowej stronie
              • aaa202 Różową panią? 19.06.06, 10:17
                a wiesz, co było z tą zablokowaną kartą? okazało się, że aparat ma feler. dano
                mi drugi egzemplarz (ale nie dano szansy odzyskać z poprzedniego kilku zdjęć z
                imprezy. trudno.).
                • excentrix pani dziś w bielach 19.06.06, 10:23
                  a to ci feler...uszkodzony?? widzisz zatem jak to czasem warto sobie coś
                  wymienić... a te zdjęcia z monitora to w/w aparatem robisz ??
                  • aaa202 Tak właśnie, aparatem z monitora 19.06.06, 10:27
                    najlepsze jest to, że na zdjęciach wszystko widać lepiej, niż jakbym własnymi
                    oczami ujrzeć zdołała.
                    mogę na przykład sfotografować sąsiada, a potem w zaciszu domowym policzyć mu
                    włosy w nosie. to rodzaj nowego hobby;)
      • brite Excentrixie 19.06.06, 10:38
        Jak się udał mecz? ;-D
        • excentrix Mecz ? 19.06.06, 10:40
          nie wiem... oczy miałem skierowane w zgoła innym kierunku...

a jak Jaracza/Piramowicza ?
          • brite Re: Mecz ? 19.06.06, 10:43
            Nie byłem jeszcze... Mam lekkie opory przed wedrowaniem tam w pojedynkę.
            • excentrix spoko 19.06.06, 10:45
              mogę być Twoim bodygardem. Z moim fizys... :)) możemy się umówić któregoś
              popołudnia
              • aaa202 Napiszcie kiedy idziecie 19.06.06, 10:51
                żeby był jakiś ślad dla policji i nadzieja dla Waszych rodzin i bliskich;)

• brite Re: Napiszcie kiedy idziecie 19.06.06, 10:53
                  aaa202, chodź z nami!
                  Ja mogę nawet i dziś, po 18-tej.
                  • aaa202 Mam spore tłumaczenie i depresję 19.06.06, 10:57
                    więc słaby dziś ze mnie kompan.
                    Ale czy trasa dachowa do Polonii jest już zrekonstruowana?
                    • brite deprecha 19.06.06, 11:00
                      Nie ma lepszego sposobu na doły jak wspięcie się w górę i z polotem odbyty marsz
                      po dachach!
                      • excentrix wystarczy że mnie spotkasz 19.06.06, 11:02
                        i depresja minie Ci bezpowrotnie. Mam kojące działanie. Rewitalizuję i przynoszę
                        ulgę. Bez recepty....
                        • aaa202 Wobec dzisiejszych niusów o lodach 19.06.06, 11:11
                          kręconych przez wszystkich i wszędzie, jestem po prostu załamana swoją
                          niezaradnością, brakiem ambicji, wtyk, dojść, znajomości, pleców i gębą
                          poczciwą.
                          nic mi nie pomoże.
                          lobotomia może.
                          o boże.
                          wyjazd nad morze.
                          nur w zboże.
                          trzy noże.

e tam
                          • excentrix czy jest w stanie pocieszyć Cię fakt 19.06.06, 11:17
                            że za około 4 do 5 postów i wskoczymy na miejsce nr 1 w Łodzi ??

ja jeśli chodzi o zaradność i przedsiębiorczość to jakoś podobnie, a wszyscy
                            znajomi mówią mi "stary, z taką "łapą" powinieneś od lat jeździć zajebistą bryką
                            i sr.. na wszystko. Jak się okazuje "łapa" nie wystarczy. Trzeba się jeszcze do
                            tego sporo nagimnastykować. Ale cierpliwie na ten moment czekam.
                            • aaa202 Nic mnie nie pocieszy 19.06.06, 11:30
                              ponoć kobiety doprowadzone do ostateczności pocieszają się zakupami, a ja ich
                              nienawidzę. zakupów, nie kobiet.
                              bryka... sześciokonna, malowana w trzy ogniste farbki.
                              ja nie mogę czekać, muszę działać
                              • excentrix zamieścili 19.06.06, 11:34
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=43602883&wv.x=2&a=43817925
                                • aaa202 Jakie parametry ma mieć zdjęcie 19.06.06, 11:39
                                  żeby weszło na forum?
                                  • excentrix Re: Jakie parametry ma mieć zdjęcie 19.06.06, 11:42
                                    Pyt: Jaki jest maksymalny rozmiar zdjecia?

Odp: 64kB :)
                                    • aaa202 Wszystko jedno zresztą 19.06.06, 11:44
                                  • excentrix uprzedzę kolejne pytanie :) 19.06.06, 11:43
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=30973989&wv.x=2&a=34990124
                                    • aaa202 Przeceniasz moje aspiracje 19.06.06, 11:48
                                      obecnie sięgają najwyżej niezsikania się w majtki

(to i tak lepiej niż ma Whitney Huston)
                                      • excentrix strasznie mi to czytać... :( 19.06.06, 11:58
                                        pora się pozbierać, moja droga. Nie znam Cię takiej i nie chcę znać. Słoko
                                        świeci, wietrzyk wieje, ptaszek śpiewa piosnkę żewną, ciesz się ciesz się, śmiej
                                        się śmiej się, w kaftan włożą Cię na pewno....
                                        • aaa202 Ach, więc tak? Może jeszcze mi powiesz, 19.06.06, 12:16
                                          że za krótko byłam w wojsku? i jeszcze, że ludzie w Nigrze mrą jak muchy, ale
                                          czekając na zrzut zjełczałego brytolskiego masła tańczą z radości. i że Maciuś
                                          z "Klanu" ma zespół Downa, a nie stęka.
                                          • brite Re: Ach, więc tak? Może jeszcze mi powiesz, 19.06.06, 12:23
                                            +10 pkt. za cytat z 'jesiennej deprechy'.
                                            • aaa202 O, a ile ogółem punktów jest do zgarnięcia?:) 19.06.06, 12:47
                                              • brite No ładnie ładnie! 20.06.06, 10:21
                                                Ja, słysząc że ktoś za nami podąża, usunąłem się w cień klatki schodowej i nie
                                                dane mi było omieść wzrokiem muminowego lica, ino głosik niewieści me uszy
                                                popieścił...
                                                +10 punktów dla pani za happening z przekazywaniem wiadomości.

A aaa202 wie może, do czego jest ten wielki metalowy zbiornik podczepiony pod
                                                dachem?
                                                • brite oops 20.06.06, 10:22
                                                  nie tu poszło.
              • aaa202 Ile się czeka na pojawienie się zdjęcia 19.06.06, 10:55
                na forum lodowym?
                nie widzę pani.

A, Ex, wiesz już którędy się wchodzi na dach? Czy też idziecie tylko obejrzeć
                kamienicę?
                • excentrix Re: Ile się czeka na pojawienie się zdjęcia 19.06.06, 10:58
                  no jak widać trochę się czeka...zamieściłem foto ok. 10

nie wiem którędy się wchodzi ale będzie do sprawdzenia świetna okazja

jest jeden problem, jak mi się wydaje wtedy nie było tyle domofonów na klatkach,
                  można było wchodzić wszędzie, teraz co druga klatka zadomofoniona, ale da się to
                  obejść, jak sądzę
                  • aaa202 "Dzień dobry, ulotki"? 19.06.06, 11:05
                    ostatecznie mówienie, że szukacie planów zdjęciowych nie jest takie od czapy.
                    ludzie mogą nawet co ciekawsze miejsca pokazać.
                    • brite Re: "Dzień dobry, ulotki"? 19.06.06, 11:06
                      nawet dziś statywik ze sobą mam, to mogę go rozłożyć, żeby być bardziej
                      przekonywującym.
                      • excentrix a ja wezmę rozkładane krzesełko 19.06.06, 11:09
                        z napisem "rezyser"

i megafon

• aaa202 A ja będę wrzeszczała AKCJA 19.06.06, 11:15
                          ewentualnie mogę was co chwila pudrować

chociaż nic Wam to nie da, typy zakazane, co to nocami włamy na klatki robią
                          • brite Klapa 19.06.06, 21:48
                            zamknięta. Na kłódkę. Pani w podwórku wskazała nam drogę, całe podwórko nam
                            kibicowało, doszliśmy jednak jedynie pod więźbę dachową i wielki zardzewiały
                            metalowy zbiornik.
                            • aaa202 Tam na rogu Piramowicza i Jaracza? 19.06.06, 22:39
                              • brite Re: Tam na rogu Piramowicza i Jaracza? 20.06.06, 00:08
                                bliżej rogu Jaracza/Kilińskiego chyba.
                                • aaa202 Zdjęcia z dachu pewno byłyby fajne, szkoda 20.06.06, 09:12
                                  ale to chyba nie z tej kamienicy wiedzie szlak dachowy do Polonii. Ta część
                                  jest chyba z czterech stron otoczona dwupasmowymi jezdniami.

Każda kamienica musi mieć przecież wyjście na dach. Problem z otwarciem.
                                  • excentrix właz znaleziony wczoraj 20.06.06, 09:18
                                    nie jest włazem z którego korzystałem przed laty...
                                    musi być jeszcze inny
                                    ale np znaleźliśmy świetną kamienicę gdzie mnóstwo wolnych powierzchni całe
                                    piętra w monumentalnym budynku. Dziś dzwonię do administratora, zobaczę czy mają
                                    jakieś duże wolne mieszkania.
                                    • aaa202 O, spytaj o koszty najmu. Przecież możliwe, 20.06.06, 09:27
                                      że ja będę się musiała wynosić.

A ja Was widziałam wczoraj. Wyszłam na posiłek i wracając pomyślałam, że zboczę
                                      ku Piramowiczowi. No i idzie dwóch chudzielców, jeden ma statyw, drugi ma
                                      kitkę. To było o 18:50.
                                      No, ale musiałam być konsekwentna. Miało mnie nie być. To poszłam.
                                      • excentrix O koszta oczywiście zapytam 20.06.06, 09:32
                                        tam jst ponoć jakaś kiepska sytuacja prawna tego budynku. Jakieś procesy, próby
                                        ustalenia właściciela. Nie znam konkretów, ale poznam.
                                        Za chudzielca to się policzymy innym razem...
                                        Też się za Tobą rozglądałem, wiedziałem że nie wytrzymasz i będziesz gdzieś
                                        wokół krążyć... musisz się przełamać
                                        • aaa202 Właściciel mojego mieszkania 20.06.06, 09:34
                                          jest administratorem jakichś kamienic na Jaracza, ale nie wiem których.

E, miszczu, zamieniliśmy nawet zdanko;)
                                          • excentrix Re: Właściciel mojego mieszkania 20.06.06, 09:37
                                            żartujesz.... :))
                                            jesteś tym posłańcem od staruszki przy którym mnie tak przytkało.... ???

kamienica jest na Killińskiego. Ta gdzie są mieszkania
                                            • aaa202 Tak, właśnie robiłam zwrot 20.06.06, 09:44
                                              gdy starsza pani złapała mnie sękatą dłonią za łokieć i powierzyła mi misję:
                                              panienka tam wejdzie i ostrzeże tych panów, bo oni na dach chcą!

A ja pomyślałam, że to da ciekawy efekt "przyszłam, lecz nie przyszłam";)
                                              • excentrix o shit !! 20.06.06, 09:47
                                                ależ słodki z Ciebie mumin :))
                                                aż pobiegłem po Brite żeby pokazać mu jakiego pambók nam donosiciela podesłał...

je suis enchante !!
                                                • aaa202 Mumin... 20.06.06, 09:52
                                                  rozumiem, że to rewanż za "chudzielców"
                                                  • excentrix nie, nie... 20.06.06, 09:59
                                                    ależ skąd, "Mumin" to sposób w jaki ciepło określam ładne i miłe dziewczynki.
                                                    Nie stać mnie na złośliwości. Za wcześnie jest. Trzeba było mnie uprzedzić, nie
                                                    wiedziałem że to aż tak.... :) Wymiękłem
                                                  • aaa202 Miła dziewczynka 20.06.06, 10:06
                                                    cóż, w duszy jestem heroiną, czarną mambą, ale z jakiegoś powodu portier nie
                                                    chce mi wydawać kluczy do pracowni.

Jak miałam uprzedzić? Postanowiłam, że jeśli zobaczę w Twym licu choć cień
                                                    domysłu, że to ja, to się przyznam. Ale tylko bredziłeś coś o dobrych wieściach
                                                    i "kluczyku";)
                                                  • excentrix Sporadycznie ale jednak 20.06.06, 10:12
                                                    zdarzają się sytuacje, kiedy tracę cały rezon. Wczoraj straciłem 1/3 ale widać
                                                    wystarczyło. Zachodziłem w głowę skąd na takim podwórku... a zresztą, dajmy
                                                    spokój...
                                                    czyli jednak nas śledziłaś. W podstępny i chytry sposób chciałaś z "partyzanta"
                                                    wybadać jakie muminy z Exa i Brite ?? Szkoda że nie dołączyłaś, miałem alko w
                                                    torbie i afterek u mnie był. Skromny ale zawsze...
                                                  • aaa202 Nie no, rezon był, full rezon, bomba rezonu. 20.06.06, 10:22
                                                    E, nie śledziłam. Skręcając w Jaracza zobaczyłam jak nikniecie w bramie.
                                                    Przyspieszyłam, weszłam, tam pani sękatą i tak dalej.
                                                    Przeszło mi tylko przez myśl, że to wrednawo umawiać się o 19 na placu, a 10
                                                    minut przed tym czasem być już gdzie indziej. Żadnej szansy dla innych
                                                    potencjalnych uczestników eskapady.

No, ale zarejestrowałam, że jesteś bardzo delikatny i kulturalny w obyciu;)

Wypiliście chociaż?
                                                  • excentrix miau... 20.06.06, 10:28
                                                    aaa202 napisała:

> No, ale zarejestrowałam, że jesteś bardzo delikatny i kulturalny w obyciu;)

mogłabyś napisać mi to jeszcze raz ?? albo dwa ??

ja wypiłem. Jedno w drodze, kolejne w domu. Brite ma wszywkę
                                                  • aaa202 No tak, kulturalny młodzieniec 20.06.06, 10:33
                                                    zszedł ze schodów, żeby nie górować. używał zdrobnień. nawiązywał kontakt
                                                    wzrokowy. mówił pełnymi zdaniami. pytał, czy może, czy aby, czy gdyby;)

wery dżentl
                                                  • excentrix za "młodzieńca" 20.06.06, 10:36
                                                    jestem w stanie zrobić dla Ciebie wszystko. Dziękuję ! To najładniejszy
                                                    komlement jakiego się nawet nie ośmielałem oczekiwać.

"młodzieniec" - hi hih hihihhiiiiii
                                                  • aaa202 Kadź innym, a tobie będzie kadzone;) 20.06.06, 10:41

chociaż... żuję tego mumina i nijak mi nie wychodzi, że to pozytywne
                                                    określenie.
                                                  • excentrix ależ zapewniam Cię 20.06.06, 10:45
                                                    solennie...Muminek to miłe stworzonko. Małe, ciepłe, ogonek ma zakręcony.... dla
                                                    mnie stopień najwyższy od określenia "fajna laska". Uwierz. Popytaj moich ziomów
                                                    jak Ex się wyraża jak ktoś go olśni...

"młodzieniec" ??? ihahahaaaaa.... miodzik !!
                                                  • aaa202 Ale powiedz 20.06.06, 10:50
                                                    nie miałeś cienia, małej, białej niteczki domysłu, że to ja Was napadam w
                                                    przebraniu?

No bo Wasza para była nie do podrobienia;)
                                                  • excentrix kompletnie nic 20.06.06, 10:53
                                                    ale to absolutnie...nic a nic. Pomyślałem jedynie że jak na takie podwórko to
                                                    wyjątkowo interesujący lokatorzy/ka. Zachodziłem w głowę jak to możliwe.
                                                    Ale gdybym wiedział nawiązywał bym wzrokowo i werbalnie równie intesywnie. Może
                                                    tylko zszedłbym dwa stopnie niżej
                                                  • aaa202 Mnie się zaś wydawało 20.06.06, 10:56
                                                    że miny robię porozumiewawcze.

ale widać lepsza jestem w konspirze.
                                                  • excentrix miałem wrażenie 20.06.06, 11:03
                                                    że gdzieś się w okolicy pojawisz. Nie sądziłem że się ujawnisz (ujawniłaś się
                                                    koniec końców jako incognito)... rozglądałem się kiedy spacerowaliśmy jaracza,
                                                    killem, ale nie wiedziałem że będziesz aż tak blisko. Rozczaruję tylko dodając
                                                    że to niestety jednorazowa akcja.
                                                    Ewentualnie możesz pójść na szprotkanie i zainstalować się przy stoliku obok. Bo
                                                    tylko ja wiem jak wyglądasz, tak ???
                                                  • aaa202 A tam, uczeszę się, ubiorę jak kobieta 20.06.06, 11:05
                                                    rzęsę tuszem pociągnę i się nie kapniesz
                                                  • brite Re: za "młodzieńca" 20.06.06, 10:42
                                                    Dobrze zatem, że nie padły żadne epitety dotyczące mnie.
                                                  • aaa202 Cóż, Brite, zwiałeś;) 20.06.06, 10:44
                                                    nie dałeś mi szansy. Ale Ex dzielnie się konfrontował;)
                                                  • excentrix Ex 20.06.06, 10:46
                                                    to teraz dopiero by się pokonfrontował.
                                                    Zjesz ze mną kolację ??
                                                  • aaa202 Uważaj! Dużo jem;) 20.06.06, 10:54
                                                  • excentrix poradzę sobie 20.06.06, 10:57
                                                    wezmę pożyczkę w Lucas banku.
                                                    Ja też potrafię w to ciałko chudzielca sporo zapakować... zwłaszcza w miłej
                                                    kompaniji
                                                  • brite Re: Cóż, Brite, zwiałeś;) 20.06.06, 10:52
                                                    Wspiąłem się na z dołu upatrzone wyższe pozycje! Poza tym Ex impregnował się od
                                                    środka dla kurażu, ja szedłem bez otępiania zmysłów i miałem szeroko oczy
                                                    otwarte na wraże zaczepki.
                                                  • aaa202 Re: Cóż, Brite, zwiałeś;) 20.06.06, 11:00
                                                    Ex spytał, czy możecie wejść i zobaczyć, a mnie przeszła myśl diabelska, żeby
                                                    powiedzieć, że kategorycznie nie wolno. Wtedy dramaturgia by wzrosła.
                                                    No, ale zgodziłam się wspaniałomyślnie;)
                                                  • brite Re: Cóż, Brite, zwiałeś;) 20.06.06, 11:06
                                                    Ex to kurtularny jest. Ja bym podziękował za informację, poczekał aż
                                                    niebezpieczeństwo w postaci wścibskiego mumina się oddali, a następnie
                                                    kontynuował wędrówkę.
                                                    Ale wciąż jestem pod wrażeniem wicu w wykonaniu aaa202!
                                                  • excentrix ja również jestem tym nieziemsko podjarany 20.06.06, 11:08
                                                    muszę iść na dyma...
                                                    skjuzmi
                                                  • szakal_el [PRV] excentrix - odbierz maila:) 20.06.06, 11:10

• aaa202 Tak, Ex jest społecznie rozwinięty 20.06.06, 11:34
                                                    i mediuje, nie ucieka.
                                                  • brite Re: Tak, Ex jest społecznie rozwinięty 20.06.06, 11:37
                                                    Ktoś musi uciec, by nie uciekać mógł ktoś!
                                                  • excentrix społecznie rozwinięty ?? 20.06.06, 11:38
                                                    a cóż to u licha znaczy?? że lubię sobie z ludźmi pokonwersować ? czasem lubię z
                                                    gruntu jednak jestem samotnikiem, zwierzem solowym i odpychającym mrukiem.
                                                    Nieraz mi się włączy a jak się już włączy to trudno mi odciąć dopływ prądu.
                                                    Społecznie rozwinięty....
                                                    Zapiszę to sobie
                                                  • brite Re: społecznie rozwinięty ?? 20.06.06, 11:43
                                                    Przychylam się do wniosku o społecznym rozwinięciu Excentrixa.
                                                    A teraz już zostawiam Was samych, bo właśnie muszę się posocialize'ować z
                                                    zagramanicznym gościem, który ma nadejść lada chwila. A tak mi się nie chce...
                                                  • aaa202 "Społecznie rozwinięty młodzieniec" - zapisz 20.06.06, 11:46
                                                    ja też jestem odpychającą mruką (?), bo gdyby nie inspiracja mieszkanki, to
                                                    nawet nie weszłabym do tej klatki. A gdybym nawet weszła, to nie miałabym
                                                    poręcznego tekstu;) Powiedziałabym coś głupiego w stylu: dzień dobry, jestem
                                                    Gucio.
                                                  • brite Re: "Społecznie rozwinięty młodzieniec" - zapisz 20.06.06, 11:49
                                                    wśród odpychających mruków jestem jednym z bardziej mrukliwych odpychaczy.
                                                  • aaa202 To, że zamierasz w bezruchu na schodach 20.06.06, 11:50
                                                    nie oznacza, że jesteś odpychliwy.
                                                    W wypowiedź Twą, Brajcie, nie wierzę.
                                                  • excentrix popatrz moja droga 20.06.06, 11:52
                                                    jak mylne mogą być wrażenia wyciągane na podstawie lakonicznych wymian zdań via
                                                    net i jak mylące są przypadkowe spotkania na klatkach schodowych. Określenie
                                                    "S.R.M." nie pasuje do mnie w żaden sposób, nie określa mnie jest kompletnie
                                                    mylne i zaciera obraz piszącego te słowa. Nic ze mnie z młodzieńca ani z tego
                                                    drugiego. I nie wiem co z tym zrobić, czy to co piszesz miło mnie łechce, czt
                                                    dorabiasz mi gębę, która nie jest moją gębą ale za którą mogę tu się bezpiecznie
                                                    skryć

a jaka to mieszanka ???
                                                  • aaa202 Coś Ty tak nagle spoważniał i 20.06.06, 12:06
                                                    zaczynasz czyścić terminy?
                                                    Młodzieniec, nie młodzieniec, rozwinięty, niedorozwinięty, społeczny,
                                                    aspołeczny? Czujesz się stary? Mrukliwy? No i co z tego wynika dla populacji?
                                                    Starcem nie jesteś, szczeniakiem też nie. Podobnie jak ja. I dobrze. Za żadne
                                                    skarby tego świata nie chciałabym mieć teraz 17, 19, 21 lat. Nawet 27 nie.
                                                    Mrukliwym samotnikiem możesz sobie być. Ułatwi Ci to może zrozumienie, że taka
                                                    muminowata ja woli sobie jechać sama skodą na dziki, niż siedzieć nad piwem z
                                                    na wpół obcymi ludźmi. A jednak zlazłeś z tych schodów i rozmawiałeś ze mną.
                                                    Gąb masz tysiące. Ta jedna, to małe S.R.M. na pewno nie zaszkodzi Ci bardziej
                                                    niż inne.

Mieszkanka - pani o sękatej dłoni, zaciśniętej na moim łokciu, która ze
                                                    strachem w spłowiałych źrenicach rzekła: panienka młoda, panienka biegnie i
                                                    ostrzeże tych panów, bo oni na dach chcą wejść! a tam zamknięte!
                                                    (tam cały sejmik mieszkańców już się zebrał i deliberował nad Wami)
                                                  • excentrix to nie było poważne... 20.06.06, 12:18
                                                    to cały czas mieści się w granicach mojego poczucia humoru, aczkolwiek bez
                                                    mimiki może być mało czytelny. To jest właśnie niższość tego kontaktu nad tym
                                                    przy wspólnym stole... :)
                                                  • aaa202 Tej mimice to ja bym tak nie ufała 20.06.06, 12:24
                                                    naprężałam się jak mogłam, by na licu się ukazało aaa202, i nic;)
                                                  • excentrix trzeba było 20.06.06, 12:30
                                                    powiedzieć - Tam niestety jest zamknięte panie Gerhardzie.
                                                    Powiem tyle, że byłem tak skołowany faktem pojawienia się tak miłej panny że nie
                                                    załapałbym nawet jakbyś się przedstawiła. Pamiętam jedynie że chciałem coś
                                                    powiedzieć, utknąłem gdzieś w połowie zdania, zapomniałem od czego zacząłem i do
                                                    czego zmierzałem. Nie spotyka mnie to, taka pustka, no chyba że....
                                                  • aaa202 Zdania były pełne, na to zwracam uwagę 20.06.06, 12:36
                                                    wiem, wiem, to spojrzenie moich piwnych ocząt tak pustoszy;)
                                                  • excentrix niestety to prawda/ :) 20.06.06, 12:38
                                                  • aaa202 Tak, żona Bazyliszka - Bazylicha ze mnie 20.06.06, 12:40
                                                    wystarczy jednak pokazać mi lusterko;)
                                                  • excentrix poczciwa gęba....napisałaś kiedyś 20.06.06, 12:44
                                                    to jest "poczciwa gęba" ?? mam kompletnie inne wyobrażenie poczciwej gęby. To
                                                    coś kompletnie innego.... innymi słowy to wypada opisać.
                                                  • aaa202 Niestety, nie jest to gęba 20.06.06, 12:51
                                                    którą kiedykolwiek zdołałabym kogoś zwieść. poker odpada. szachy też.
                                                  • brite ale 20.06.06, 15:49
                                                    ktoś może Ci taką gębę, albo co gorsza pupę przyprawić!

Ja na przykład przyprawiłem Ci gębę (choć tej prawdziwej nie widziałem)
                                                    wścibskiej lokatorki, króra pod pretekstem przekazania wiadomości patrzy kto to
                                                    i co chce.
                                                  • aaa202 Nie! Brite! Nic więcej z tyłu mi nie przyprawiaj;) 20.06.06, 16:24
                                                  • excentrix Dziękujemy ! Dziękujemy ! 20.06.06, 21:17
                                                    tiny uerel: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=43602883&a=43918210
                                                  • brite No ładnie ładnie! 20.06.06, 10:22
                                                    Ja, słysząc że ktoś za nami podąża, usunąłem się w cień klatki schodowej i nie
                                                    dane mi było omieść wzrokiem muminowego lica, ino głosik niewieści me uszy
                                                    popieścił...
                                                    +10 punktów dla pani za happening z przekazywaniem wiadomości.

A aaa202 wie może, do czego jest ten wielki metalowy zbiornik podczepiony pod
                                                    dachem?
                                                  • excentrix Stary.... 20.06.06, 10:27
                                                    co za jazda !!! :DD uważaj tylko z tymi punktami...z Aaa to trochę ryzykowna gra
                                                    jeśli o punkty chodzi.
                                                    Toż nas podeszła, co ??
                                                  • brite Re: Stary.... 20.06.06, 10:28
                                                    czuję się strasznie podeszły!
                                                  • aaa202 Podeszłam Was jak Wine-tu jaki;) 20.06.06, 10:31
                                                  • excentrix proponuję starą harcerską grę 20.06.06, 10:33
                                                    w podchody, co ?? Możnaby się zonani... oops! zorganizować któregoś pięknego
                                                    przedpołudnia i pobuszować po mieście
                                                  • aaa202 To mogą być zbiorniki gaśnicze 20.06.06, 10:30
                                                    starsza pani powierzyła mi rolę i po prostu nie miałam wyjścia. Nie mogłam
                                                    powiedzieć "Psssyt, chłopaki, trzeba nocą przyjść z przecinakiem"
                                                  • brite Re: To mogą być zbiorniki gaśnicze 20.06.06, 10:35
                                                    Ja dosłyszałem taką lekką nutę rozdrażnienia w zdaniu "ja tylko przekazuję
                                                    wiadomość", zapewne spowodowaną rozczarowaniem na widok chudzielców.
                                                  • aaa202 Wasze mikre sylwetki mnie nie zdziwiły 20.06.06, 10:37
                                                    nuta rozdrażnienia? żałowałam, że nie mam "kluczyka":P

lubię krzyczeć na klatkach schodowych generalnie
                                                  • brite Re: Wasze mikre sylwetki mnie nie zdziwiły 20.06.06, 10:41
                                                    Zupełnie przypadkowo skojarzyło mi się to teraz ze sceną z filmu 'Se7en', gdzie
                                                    seryjny Kevin Spacey w przebraniu reportera spotyka się na klatce schodowej z
                                                    nieświadomym Bradem Pittem.
                                                  • excentrix mikre, mikre.... 20.06.06, 10:42
                                                    uprzedzałem już na forum, że jeśli o fizys chodzi to no rewelka, że karakan
                                                    jestem i takie tam...ale że chudzielec ??
                                                    Dziś pójdę tam po zmroku. Wezmę raki, drabinę sznurkową i przecinak. Przetrę szlak.
    • excentrix jes!jes!jes! 19.06.06, 11:29
      no to mamy mistrza !!! lód żondzi !! :D
      • aaa202 Lud żondzi niepodzielnie 19.06.06, 17:48
        albowiem są nawet dwa wątki o nim:)
        Nadal jednak dyskusyjne pozostaje, czy lód lepiej wygląda o 10 rano, czy o 10
        wieczorem.
      • brite ja też mam sukces 19.06.06, 18:01
        dziś umieścili link do mojego vloga na głównej stronie portalu gazeta.pl.
        miastozinnejbeczki.blox.pl/resource/mzibgazeta.jpg
        nigdy bym tego nie zauważył, gdyby nie statystyki ze stronami linkującymi do
        bloga w panelu administracyjnym.
        • mag.gie Re: ja też mam sukces 19.06.06, 18:24
          o, jaaaaaaaaaaaaaaaa. Ale fajnie. A pozwoliłes GW na to? ;p
        • aaa202 GRATulacje!!!:) 20.06.06, 09:12
          • longeta chcesz pobić rekord... 20.06.06, 09:14
            w robieniu lodów tym wątkim na forum?
            • aaa202 Bądź spokojny. Kategorie, w których Ty brylujesz 20.06.06, 09:28
              są dla mnie całkiem niedostępne.
              • longeta odblokuj i wyluzuj sie... 20.06.06, 09:32
                łażenie po dachach jest zgubne.
                • aaa202 O mnie się nie martw 20.06.06, 09:40
                  Jestem absolwentką korespondencyjnej szkoły kaskaderów;-)

No ale zobacz, jak podbijasz nam lodziarski wątek!
                  • longeta Re: O mnie się nie martw 20.06.06, 09:48
                    Ile razy mam się jeszcze wpisać by powstał lód,a może lud.
                    • aaa202 De skaj ys de lymyt 20.06.06, 09:53
                      ile dusza zapragnie
        • brite właśnie zdjęli 20.06.06, 10:57
          Bilans: 307 wejść wczoraj i 137 dziś. Słabo, jak na tak popularny portal.
          • excentrix UUU :( 20.06.06, 10:59
            ale co tam, miałeś swoje 5 minut, albo i dobę.
            Tymczasem w świecie loda ....
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=43602883&a=43879681
            • aaa202 Pani bosko stawia loda 20.06.06, 11:03
              ale to blue to fartuszek, a co pod fartuszkiem?
              • excentrix pod fartuszkiem też blue 20.06.06, 11:24
                obrobię i zawieszę. O ile mogę jeszcze wieszać tego typu foty. Zaraz się okaże...
                • aaa202 No właśnie 20.06.06, 11:27
                  zaraz się okaże, że zdjęcia nie są Twoje, tylko kamerowe i nie spełniają
                  kryteriów forum.
                  • excentrix Re: No właśnie 20.06.06, 11:31
                    właśnie dostałem wiadomość od admina foto że są wątpliwości. Sam nie wie co z
                    tym zrobić wobec czego przyszłość lodowej strony pod dużym "?"
                    • aaa202 Ale chodzi o wizerunek pani, czy o sposób robienia 20.06.06, 11:37
                      zdjęć via cudza kamera?
                      • excentrix chodzi o mojość 20.06.06, 11:41
                        bo foto wykonałem ja. Przysięgam ! Tylko cudzym aparatem. Publicznym. Ale
                        paluszek - sprawca był mój. Jak więc to jest z copyrightem ?? Rozpętajmy
                        ogólnonarodową dyskusję; publiczny aparat a prawa Exa
                        • brite a gdyby 20.06.06, 11:45
                          zrobić zdjęcie monitora aparatem i takowe wrzucić?
                          • aaa202 No ja właśnie takie robię 20.06.06, 11:48
                            są mniej wyraźne, niż te wprost z monitora, ale wyglądają tak samo. Zatem?
                            • szakal_el Re: No ja właśnie takie robię 20.06.06, 12:09
                              Zatem administracja sie martwi:)
                              • dziad_borowy Re: No ja właśnie takie robię 20.06.06, 12:11
                                Nie rozumiem problemu. Obraz jest publiczny wiec o co chodzi?
                                Dzierżżżż!!!!
                                • szakal_el Re: No ja właśnie takie robię 20.06.06, 12:13
                                  Ale autorstwo mozna interpretowac roznie:/ Wlasciciel wlaczonej kamerki czy
                                  osoba ktora w danym momencie zdjecie wykonala...
                                  • excentrix a gdybyśmy tak poszli w plener 20.06.06, 12:15
                                    w dziesięć osób z jednym aparatem i każdy robił nim zdjęcia, to czyje one są ?
                                    Pstrykającego czy właściciela aparatu ??
                                    • dziad_borowy Re: a gdybyśmy tak poszli w plener 20.06.06, 12:22
                                      Tym bardziej, ze wlasciciel aparatu daje pozwolenie na robienie zdjec jego
                                      aparatem. Tu przeciez nie ma zadnych watpliwosci.
                                      Dzierżżż!!!
                                      • szakal_el Oficjalna odpowiedz - lód jest i będzie:)) 20.06.06, 16:19
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=43602883&a=43902680
                                        • aaa202 Pabieda budiet s nami!!! Urrrrra 20.06.06, 16:23
                                  • dziad_borowy Nie sądzę 20.06.06, 12:16
                                    Obraz z kamery jest na publicznej stronie i umieszczajac go tam wlasciciel
                                    kamery godzi sie na wykorzystywanie go.
                                    Dzierżżż!!!
            • brite Re: UUU :( 20.06.06, 11:08
              wczoraj gdy wracałem, lód był jeszcze wystawiony i pani zamiatała swoje okienko.
              Pstryknąłemn nawet jakąś niewyraźną fotę.
    • aaa202 Lód stoi niczym anioł stróż! lub Anioł Stróż nawet 21.06.06, 10:14
    • aaa202 O JENY! Jak piknie dziś nasz bohater wygląda!!!! 22.06.06, 12:04
      jak nigdy przedtem!
      • excentrix rzeczywiście 22.06.06, 12:09
        ekspozycja dziś wyjątkowo mniamuśna
        a zobasz jak ślicznie się ma plac szybkości
        • aaa202 Weź go obfotografuj należycie 22.06.06, 12:13
          • excentrix co tylko zechesz najmilsza / :) 22.06.06, 12:15
            • excentrix coś się właśnie skiepściło 22.06.06, 12:17
              tak się zachmurzyło
              słonko się ukryło
              zaraz spadnie dzeszczyk z nieba
              dawno go nie było

• aaa202 Ja bym chciała tradycyjnie krokodyla 22.06.06, 12:20
              ale gdzie go będę wyprowadzać? Pod filharmonię? Żeby na te marmury fajdał?
              • aaa202 Zdjęcia Huanna są dosyć dobre 22.06.06, 12:22
                widać nawet te żłobkowania lodowego balasa
                • excentrix najlepsza jednak mari huanna / 22.06.06, 12:24
                  • aaa202 Być może. Temat mam rozpracowany ledwo pobieżnie 22.06.06, 12:25
                    • excentrix z chęcią zdradzę Ci wszelkie arkana 22.06.06, 12:26
                      • aaa202 Tak ostatnio sporządniałam, że nawet nie wiem 22.06.06, 12:32
                        o czym mowa.
                        "Porzućcie wszelką nadzieję wy, którzy wchodzicie" w arkana...
                        • aaa202 A'propos, na horyzoncie za lodem NOT się wspaniali 22.06.06, 12:40
                          a tam właśnie ostatnio miałam do czynienia z materią. A było to mniej więcej po
                          odtańczeniu poloneza, a przed konsumpcją zimnawego de volaya :D
                          • excentrix ale Ty popa... 22.06.06, 12:43
                            tam się chmurzy a ja tu w promieniach słońca buźkę grzeję i nogi w misce z wodą
                            sobie moczę, pepsi z lodem.... ale coś się zaciąga
                            • aaa202 Szarówa jak pod grzybem atomowym 22.06.06, 12:44
    • cassani nie ma jeszcze loda :( /nt 26.06.06, 10:15

• brite Już stoi 26.06.06, 12:24
        trochę krzywo dziś, i zawijasem równolegle do kierunku widoku z kamery.
        • cassani Re: Już stoi 26.06.06, 12:41
          ja myślę że gorąco temu lodu...
          • mag.gie czemu ten wątek dziś tak nisko ?/lód się topi? 26.06.06, 14:58

• brite Dziś stoi w cieniu /nt 03.07.06, 13:04

• cassani no własnie 03.07.06, 13:05
          co tam u loda kochanego?
          • excentrix Re: no własnie 03.07.06, 13:07
            pobudzili się !!! Jezu, pobudzili...
            Tu się zrobiło jak w książce Rossendorfera "Wielkie solo Antona L."
            no wypisz-wymaluj.
            zastój jak uj
            • cassani Re: no własnie 03.07.06, 13:32
              tylko porządny lód może postawić mnie na nogi!
        • aaa202 Zaraz rzucę okiem na naszego plastika 03.07.06, 13:29
          ale wiecie co? Nad morzem mają lody lepsze, większe, różnorakie, fantazyjniej
          skręcone, lody przewyższające człowieka. Ale ich nie doceniają tak, jak my
          naszego szaraka, wiernego druha.
        • aaa202 A co to tam stoi za lodem, w pasażu? 03.07.06, 13:35
          namiot dla krwiodawców? kiermasz taniej książki?
    • cassani Lód dziś stoi 04.07.06, 15:47
      bardziej na prawo - jakby lekko ukosem! więcej widać białego - ale brązowe też
      widać. zdecydowanie stoi ukosem.
      • excentrix jak to miło że duch w narodzie nie ginie 04.07.06, 15:48
        i ktoś jeszcze tam zerknie w stronę smutaska :)
        • cassani ba! 04.07.06, 15:51
          codziennie patrzę :)
      • aaa202 Lody, lody, lody roztańczone, tańczą lody, tańczą 05.07.06, 09:30
        jak szalone.

chyba, że są spalone.

Co z tego, że się zalogowałam? Uchroniło to kogoś przed moją nachalną głupotą?
        • excentrix siedziałem wczoraj na pasażu Schillera 05.07.06, 09:33
          i wpadł mi do głowy pewien mały sabotażowy zabieg. Niestety nie byłem
          przygotowany ale dziś pewnie to zrobię, zobaczymy co się stanie. Ot, tak, dla
          urozmaicenia...
          Akcję planuję na godz. 20. Kto żyw za prt scr łap !!
          • aaa202 O 05.07.06, 09:34
            mnie nie będzie przed komp. Ale ciekawam. Mów.
            • excentrix ani mru mru / siedźta i patrzta 05.07.06, 09:40
              • aaa202 Ale ja nie zobaczęęęęęęęę 05.07.06, 09:42
                • excentrix może Brite skręci / albo ktoś 05.07.06, 09:44
                  • aaa202 Ludzie stoją przed kamerą!!! 05.07.06, 09:57
                    i ewidentnie wyczekują postawienia loda
                    • excentrix wysłałem komitet powitalny / sendsend 05.07.06, 10:00
                      • aaa202 Stojom i czekajom na mesjasza z jajec 05.07.06, 10:06
                        • mag.gie powiedz, powiedz//plis, plis :D 05.07.06, 10:31

• aaa202 Powiedz, powiedz czemu, świat twój milczy cały 05.07.06, 10:34
                            blady od wzruszeń...

mag.gie, nie ja mam powiedzieć, tylko Excentryczny starszy pan, hę?
                            jeśli to do niego był apel, to się przyłączam. jeśli do mnie, to podrzuć temat,
                            a powiem Ci wszystko jak ikonie.
                            • mag.gie Józek, nie daruję Ci tej nocy! 05.07.06, 10:37
                              tak sobie nucę, a co?! ;P

taktak apel skierowany był do Ex.
                              <proszę_proszę>

droga aaa202! co do podrzucania tematu to... wpadnij na szprotkanie to
                              pogadamy :)
                              • aaa202 Jak ktoś mi mówi: wpadnij to pogadamy 05.07.06, 11:03
                                to normalnie się boję, że chce mi manto spuścić.
                                • excentrix w sumie to 05.07.06, 11:15
                                  jakiegoś browka to mogłabyś mi dziś postawić bo do piątku w innym wypadku jestem
                                  na przymusowym odwyku.
                                  Płytkę bym Ci przekazał...
                                  cy cóś...
                                  • aaa202 Pozbawiłam się zarobku 05.07.06, 11:34
                                    około 2000 pln. Może postawię Ci cielęcinę z truflami i flachę różowego
                                    szampana?
                                    • excentrix żartowałem 05.07.06, 11:38
                                      mogę nie jeść, ale na alkohol kaska zawsze się musi znaleźć...taki już smętny
                                      mój pijaczy los

:DD
                                      • aaa202 Tak... 05.07.06, 11:45
                                        ja w lodówce mam: dwuletnią mandarynkę (obserwuję, co z niej będzie. chyba
                                        zakończę obserwacje, bo zrobiła się z niej zwykła ciemnopomarańczowa
                                        grzechotka), pół butelki lubuskiego, puszkę hajnekena, szczepionkę na grypę i
                                        musztardę. Co przeważa?
                                        Wieczorny ochlaj ma być żeński. Żeński.
                                        • excentrix mnie jak się okazuje 05.07.06, 12:05
                                          plany się komplikują. Mam już dwie alternatywne opcje ale słowa dotrzymam i
                                          przynajmniej na moment podjadę i to zrobię.
                                          Cassani - jesteś niedaleki prawdy :))
                                          • aaa202 No widzisz 05.07.06, 12:06
                                            o suchym pysku nie będziesz musiał chodzić AŻ do piątku
                                • mag.gie Re: Jak ktoś mi mówi: wpadnij to pogadamy 05.07.06, 11:42
                                  pogadamy pogadamy!

przecie ja bym muszki nie skrzywdziła! takiego tyci komarka również nie :)

• excentrix Czemu, czemu pragniesz 05.07.06, 10:40
                              Dojrzeć w oknach świata cześć odległą
                              Niczym drzewo więdnące bez skargi
                              Czekająšce na deszcze z nadzieją!

co wyście kobitki takie niecierpliwe...9 i pół godziny. Dacie radę....
                              • aaa202 Wstań, powiedz: nie jestem sam i nigdy więcej już 05.07.06, 10:44

To ja bede lazła na żywo, pietrynom, na nogach, bo normalnie spodlić chce sie
                                dzis alkoholowo i zrobie to w ogródku. Ale ci się nie pokaże, terefere.
                                • excentrix och, wredoto pospolita 05.07.06, 10:47
                                  radarek mam na Ciebie tak wyskalowany że namierzam Cię z 50 metrów. Z dzisiejszą
                                  poranną niespodzianką to już na pewno
                                  • aaa202 Hłe, hłe, hłe 05.07.06, 10:53
                                    dam sobie nos obciąć, że nie namierzysz, choćbyś się wytężał, taki to ciężar.
                                • mag.gie o! ja też mam plan spodlenia siebie 05.07.06, 10:48
                                  i siostry;P

Ex nie znasz dnia ani godziny i miejsca obserwacji :)
                                  Nie daj się prosić!
                                  Ale nie rób krzywdy temu lodu ;P
                                  • excentrix Dziewczynki... 05.07.06, 10:52
                                    możemy wszak ubydlić się cuzamen. Czy nie ??
                                    I sabotaż wyjdzie mi bez oporów a Wy zaczaicie się gdzieś w krzaczkach i
                                    będziecie obcinać czy psy się nie zbliżają... :))

lodu krzywdę ?? za nic w świecie...
                                    • aaa202 Re: Dziewczynki... 05.07.06, 10:55
                                      W krzaczkach? W ten klombik, w piramidkę tę kwiatową na pasażu wleziemy. Straż
                                      miejska najpier nami się zajmie.
                                      Wtedy wypróbuję patent z odstawianiem Romki, albo Roma. Romka.
                                      • mag.gie no nic, nie chcesz powiedzieć to nie ;P <foch> 05.07.06, 11:02
                                        teraz zostaje nam prośba do Brite'a o ewentualną dokumentację tego zdarzenia :)

• brite a propos upodlenia 05.07.06, 12:51
                                    Też przebiera się we mnie chęć do autosponiewierania, ale ostatnio zbyt dużo
                                    chłeptam piwa jak na mnie. W celu samoograniczenia przyswajania procentów
                                    postanowiłem użyć roweru do poruszania się między domem a pracą.
                                    • mag.gie Re: a propos upodlenia 05.07.06, 12:53
                                      brite napisał:

> Też przebiera się we mnie chęć do autosponiewierania, ale ostatnio zbyt dużo
                                      > chłeptam piwa jak na mnie. W celu samoograniczenia przyswajania procentów
                                      > postanowiłem użyć roweru do poruszania się między domem a pracą.

<brawo!>
                                      to teraz ani kropeki bo Ci rower zabiorą ;P
                                      • excentrix Re: a propos upodlenia 05.07.06, 13:02
                                        ja jeszcze do pracy nie zaryzykowałem w tym roku. Drugi komplet ubrań w plecaku
                                        to stanowczo za dużo jak dla mnie.
                                        I tu napiszę coś po czym z pewnością stanę się wielce tu niepopularny ale na
                                        popołudniowych trasach rowerowych browar przestał mi nawet przeszkadzać.
                                        Uwaga!! Kręcę w parkach i nie używam jezdni.

Brite, wyp....ś się dziś ?? Wszystko w porządku ??
                                        • brite Re: a propos upodlenia 05.07.06, 13:16
                                          > Brite, wyp....ś się dziś ??

Nie, na poboczu drogi płynęła rzeczka z hydrantu, a mój rower nie ma błotnika.
                                          Piękny deseń mi się ułożył na plecach koszulki. Dobrze, że w pracy znalazła się
                                          zapasowa.
                                          • aaa202 Koszulki Brajta 05.07.06, 13:18
                                            z rękami skrzyżowanymi na plecach trudniej chodzić, hę?
                                            • brite Re: Koszulki Brajta 05.07.06, 13:30
                                              > z rękami skrzyżowanymi na plecach trudniej chodzić, hę?

Jak kiedyś Windows doprowadzi mnie wreszcie do obłędu, to się przekonam.
                                    • aaa202 Rower substytuuje Ci piwo? 05.07.06, 13:01
                                      bo mnie piwo może zastąpić wino, albo gin.
                                      Rower może mi zastąpić pieszochodztwo, samochód, autobus.

No chyba, że chodzi o sponiewieranie się. Że piwo poniewiera i rower
                                      poniewiera. To tak. To rozumiem.
                                      • mag.gie Re: Rower substytuuje Ci piwo? 05.07.06, 13:02
                                        aaa202 napisała:

Że piwo poniewiera i rower poniewiera.

Sprawdzę to po 22.07 w Słowacji ;P
                                        • aaa202 O, ale masz fajnie! 05.07.06, 13:13
                                          kapitalnie się piwoszy na Słowacji.
                                          To porozumienie bez słów z barmanem, który na jedno Twoje spojrzenie wymienia
                                          końcówkę ogrzanego piwa na nowy wspaniały kufel... ech
                                          I tylko te kreseczki rysowane na podstawce liczysz.
                                          Ja raz doliczyłam ośmiu. No, ale miałam wtedy 20 lat i bardziej wydolny
                                          organizm. Dziś przy drugiej trzeba mi brodę podtrzymywać, bo zasypiam.
                                          • mag.gie sądzę, że jak juz dojadę na rowerze 05.07.06, 13:15
                                            'do źródełka' to po jednym małym rozcieńczonym sokiem zasnę ;P
                                            • aaa202 Spytajmy zatem Brajta 05.07.06, 13:17
                                              czy to o taki rodzaj sponiewierania mu chodzi. Jeździ aż zaśnie? Pije aż zaśnie?
                                              • brite Re: Spytajmy zatem Brajta 05.07.06, 13:28
                                                Odpowiem rzeczowo: Piwo zwykłem niegdyś pijać rzadko, od okazji do okazji.
                                                Obecnie aura sprzyja, po wyjściu z pracy grzechem byłoby wracać od razu do domu,
                                                a że zatrzęsienie ogródków na Pietrynie tuż obok, zatem zmieniłem nawyki i
                                                zacząłem przesiadywać w towarzystwie lub częściej bez żłopiąc chłodny browar i
                                                wlepiając gały w przechodzące naszym deptakiem biusty i inne wyeksponowane
                                                krągłości. Nie miałbym w zasadzie obiekcji przed spędzaniem w ten sposób
                                                większej części dnia, ale trochę obciążające to i dla portfela i dla postury,
                                                choć zalążka mięśnia piwnego jeszcze nie widać.
                                                Zatem, dla odmiany spróbowałem z rowerem, bo to też frajda. Główna wada to
                                                biusty szybciej i krócej migające przed oczyma.
                                                • aaa202 Proponuję jogging 05.07.06, 13:37
                                                  rewelka, jeśli chodzi o obserwację biustów zbliżających się z naprzeciwka,
                                                  biustów kinetycznych.
                                                • excentrix Brajcie 05.07.06, 13:37
                                                  no jakbym siebie słyszał...
                                                  cóż za cenna analiza, widzę że priorytety jakimi się kierujemy są tożsame.

• mag.gie a zdrowie, kondycja, wiatr we włosach?/ :D 05.07.06, 13:39
                                                  • aaa202 Chłopaki sobie patrzą 05.07.06, 13:44
                                                    ja też lubię na cycki popatrzeć, bo lubię dziwić się światu.
                                                  • mag.gie kurde, jak żyję, a żyję już trochę 05.07.06, 13:47
                                                    nie wpadłam na to, żeby jadąc na rowerze patrzeć na cycki.

I to nie swoje! <olaboga>
                                                  • excentrix Re: kurde, jak żyję, a żyję już trochę 05.07.06, 13:49
                                                    ja chętnie też oglądam pupki. A na postojach stopy lubię sobie pooglądać. coś na
                                                    stopy mnie ostatnio wzięło
                                                  • mag.gie w takim razie najwyższy czas, żebym zadała sobie 05.07.06, 13:53

to pytanie po cholerkę jezdzę na rowerze.

już wiem, ten wiatr we włosach. to o to chodzi:)
                                                    ja mam dłuższe, więc nie wiecie o czym mówię ;P
                                                  • excentrix jak to nie, ja wiem... :)) 05.07.06, 13:55
                                                  • mag.gie a no tak! rzeczywiście! :) 05.07.06, 13:57

w sumie teraz pewnie masz dłuższe, bo ja obcięłam :)

to ponownie zadaję sobie pytanie: dlaczego?
                                                  • excentrix ja kupiłem rower 05.07.06, 13:59
                                                    tylko po to żebym w ciąg jednego dnia miał okazję widzieć więcej cycków. Fakt,
                                                    krócej ale więcej.
                                                    Wiatr też, ale widzisz, jestem wzrokowcem.
                                                    Może jeździsz po to samo, tylko nie możesz się sama przed sobą przyznać ??
                                                  • aaa202 Naprawdę na cycki nie patrzysz? 05.07.06, 14:04
                                                    nie wierzę.
                                                    ja gustuję zwłaszcza w takich, które, podparte poduchą w staniku, wypchnięte są
                                                    pod obojczyk gigantyczną bułą. Właścicielka cyców ciągle bezwiednie się po nich
                                                    maca - sprawdza, czy poduchy są na swoim miejscu.
                                                  • mag.gie Re: Naprawdę na cycki nie patrzysz? 05.07.06, 14:07

nie no, pewnie, że patrze.

Ale nie w trakcie jazdy na rowerze! :)
                                                  • aaa202 W tracie, na trakcie, w antrakcie 05.07.06, 14:12
                                                    wsio rawno.
                                                    U mężczyzn zaś podziwiam karki, nogi i nosy. Kark smukły, nogi nawiasowate i
                                                    długie + nos jak klamka od zakrystii i kolana mi się gną. I czaszkę niech ma
                                                    kształtną i dużą.
                                                    Jeszcze na coś patrzę, ale zwykle niewiele widać. Zwłaszcza na rowerze.
                                                  • mag.gie swoją drogą to może być bardzo wygodne! 05.07.06, 14:12
                                                    aaa202 napisała:

> nie wierzę.
                                                    > ja gustuję zwłaszcza w takich, które, podparte poduchą w staniku, wypchnięte
                                                    są pod obojczyk gigantyczną bułą. Właścicielka cyców ciągle bezwiednie się po
                                                    nich maca - sprawdza, czy poduchy są na swoim miejscu.

jak poduchy są bardzo zadarte to pochylasz głowę i juz możesz spać :)

a to dla pasjonatów: pokacycki.fotolog.pl/
                                                  • aaa202 Hm, to nie każda tak ma. 05.07.06, 14:15
                                                    Jednak materiał wyjściowy musi być z tych dorodniejszych.
                                                    Ja śpię na płaskim;)
                                                    A może tylko szyję mam za krótką?
                                                  • mag.gie osobiście preferuję spanie w pozycji 05.07.06, 14:19
                                                    horyzontalnej więc takiego problemu nie mam :P

• aaa202 Koleżanka mnie kiedyś instruowała, jak spać 05.07.06, 14:23
                                                    żeby się nie pomarszczyć.
                                                    Otóż na boku nie, bo pół pyska się płaszczy, czoło się marszczy i między
                                                    cyckami robi się zmarcha. Na brzuchu nie, bo szyja się skręca, pół pyska
                                                    płaszczy i piersi się deformują. Wyszło jej, że pozycja właściwa dla pięknej po
                                                    wieki wieków amen kobiety to na wznak, broda wskazująca sufit a ręce zaplecione
                                                    pod piersiami, żeby je ustrzec przed rozlaniem się na boki.
                                                    Wdrażała to w życie. A chrapała przy tym, owa piekność, jak chory na migdały
                                                    hipopotam.
                                                  • excentrix nie ma wątpliwości 05.07.06, 14:25
                                                    to mój ukochany wątek

• aaa202 Prawda? Niezły jest on, ten wątek. 05.07.06, 14:34
                                                    ta koleżanka jeszcze prasowała majtki przed założeniem, twierdząc, że kobieta
                                                    która tego nie robi, niechybnie będzie miała grzybicę, rzęsistkowicę,
                                                    chlamydie, pochwicę i buk wie jeszcze co.
                                                    A jedząc śniadanie zawsze mówiła, że wszystko jej "w ustach rośnie".
                                                  • brite Re: swoją drogą to może być bardzo wygodne! 05.07.06, 14:17
                                                    mag.gie napisała:

> a to dla pasjonatów: pokacycki.fotolog.pl/

Mam stażystę za plecami, nie będę deprawował chłopaka.
                                                  • aaa202 Cyckami się zdeprawuje? 05.07.06, 14:19
                                                    ten stażysta, co potem opowiada, że nie używa dezodorantu?
                                                  • brite Re: Cyckami się zdeprawuje? 05.07.06, 14:22
                                                    > ten stażysta, co potem opowiada, że nie używa dezodorantu?

On tego nie musi opowiadać.
                                                  • mag.gie Brite, niech chłopak ma coś od życia 05.07.06, 14:22

pokaż mu cycki ;P
                                                  • aaa202 Brite, daj mu cycki, chłopaku temu 05.07.06, 14:24
                                                  • brite Re: Brite, niech chłopak ma coś od życia 05.07.06, 14:25
                                                    > pokaż mu cycki ;P

Zawału by dostał. On się wszystkiego boi. Wygląda i zachowuje się tak, jakby był
                                                    jedną wielką fobią. Ja się boję cokolwiek do niego powiedzieć, bo a nuż użyję
                                                    zbyt agresywnej modulacji głosu i chłopak się zamknie w sobie.
                                                  • excentrix Re: Brite, niech chłopak ma coś od życia 05.07.06, 14:26
                                                    albo zabijesz go jak ów sąsiada. A dwa morderstwa to recydywa.
                                                  • aaa202 B, a może widok tych cycków by go wyzwolił 05.07.06, 14:40
                                                    z okowów (?) nieśmiałości i zahukania?
                                                  • brite Re: B, a może widok tych cycków by go wyzwolił 05.07.06, 14:48
                                                    Ja szanuję indywidualność i odmiennośc, więc nie mnie wyzwalać go z
                                                    czegokolwiek, poza tym o ile wiem on jest starszy ode mnie...
                                                  • aaa202 Ja tam lubię wyzwalać 05.07.06, 14:54
                                                    ale do Iraku bym się nie pakowała. Do Iranu tym bardziej.

Turystycznie chętnie.
                                                  • brite Re: Ja tam lubię wyzwalać 05.07.06, 15:00
                                                    > ale do Iraku bym się nie pakowała. Do Iranu tym bardziej.
                                                    >
                                                    > Turystycznie chętnie.

Ach, zobaczyć krainy Sumeru, Persji, Babilonu...
                                                    Póki co zwiedzam tylko palcem po Google Earth.
                                                  • excentrix chciałbym zdementować pogłoski... 05.07.06, 20:22
                                                    jakoby akt wandalizmu, którego się dopuściłem nie ukazuje,nie gloryfikuje ani w
                                                    żadnym stopniu nie nawiązuje do Aaa202. To nie jest 202. Powtarzam; TO NIE JEST
                                                    202 !! Nakleiło się krzywo i jest to końcówka wyrazu "ERROR". Kto nie wierzy
                                                    niechaj sprawdzi.
                                                    Dla wstrząśniętych oszpecaniem naszej reprezentacyjnej ulicy wlepkami
                                                    informuję, że jutro to odkleję o ile nie zrobi tego SM.

p.s.
                                                    TO NIE JEST 202

pozdrawiam
                                                    EX
                                                  • brite Sabotaż! 05.07.06, 20:29
                                                    A poza tym, podświadomość Cię zawsze zdradzi!
                                                  • excentrix Re: Sabotaż! 05.07.06, 20:33
                                                    nie wiem co powiedzieć,....
                                                    jak to możliwe ??
                                                    dlaczego napisałem to takim krojem liter ?
                                                    Normalne nie budziłyby żadnych wątpliwości
                                                  • aaa202 Ach, a ja nie wiem, o co chodzi! 06.07.06, 00:37
                                                  • excentrix i po wszystkim 06.07.06, 08:22
                                                    służby szybko uporały się z wandalem. Było i się zmyło. Pozostało wspomnienie i
                                                    dokumentacja by Brite. >> tinyurl.com/h24g2

chciałbym tylko dodać że to nie jest 202

• aaa202 Tak, to nie jest 202, zdecydowanie;-) 06.07.06, 08:54
                                                    nie potrafię się odnieść do wartości artystycznej przedsięwzięcia, bo ja
                                                    bardziej taka matematyczna jestem. No i dwójki piszę inaczej:)
                                                  • mag.gie napisane było ROR, tak? :) /nie?:) 06.07.06, 09:57

• aaa202 Rachunek Oszczędnościowo Rozliczeniowy, tak 06.07.06, 09:59
                                                    Ex pracuje w okienku bankowym;-)
                                                  • excentrix Re: napisane było ROR, tak? :) /nie?:) 06.07.06, 10:10
                                                    tinyurl.com/hxdjo
                                                  • brite Re: Brajcie 05.07.06, 14:07
                                                    > cóż za cenna analiza, widzę że priorytety jakimi się kierujemy są tożsame.

Nie mogło być inaczej. Nie znajduję zrozumienia dla tych, którzy obruszają się
                                                    na takie postawienie sprawy, bo albo są zakłamani, albo mają kłopoty z percepcją.
                                                    Bo przecież każdy lubi piękno (a właściwie to, co za piękno uważa) i każdy lubi
                                                    sycić nim wzrok. Poza tym, mimo postępów nauki, wciaż jesteśmy niewolnikami Natury.
                                                  • excentrix Re: Brajcie 05.07.06, 14:12
                                                    a cóż piękniejszego może popieścić nasz narząd wzroku teraz, kiedy ciepło, kiedy
                                                    rozneglożowano ikiedy tak nieskrępownie niż para ślicznych, miękkich ciepłych i
                                                    obłych michałków.

lato u nas takie krótkie
                                                  • dziad_borowy Co do tych michałków obłych 05.07.06, 14:33
                                                    No wlasnie, coz moze byc piekniejszego:-)
                                                    Dzierżżżż!!!
                          • excentrix ale frajdy niet 05.07.06, 10:37
                            a i przez moment mignę w środkach masowego przekazu.
                            Polecam zasadzić się przed kompem o 20.
                            Pomacham Ci z osobna :))
                            • mag.gie I wonna frayda! :D 05.07.06, 10:39
                              ale będę nieobecna o 20.

Nie można całego życia spędzić przed kompem! ;P
                              • aaa202 Ex, nas nie będzie! Gadaj. 05.07.06, 10:41
                                My łont tu hef frajda
                                • cassani ex 05.07.06, 11:45
                                  pokaże tyłek! właśnie podali w tvn 24!
                                  • brite No dobra, Ex 05.07.06, 12:39
                                    Postaram się zarem dotrzeć do domu na 20 i włączyć nagrywanie. Może ślnij mi
                                    sygnała żebym nie zapomniał, o rozkojarzony ja.
                                    Ale ale, zastrzegam, że jeżeli będzie widowiskowe, to zapożyczę do mojego
                                    videobloga! I cały świat to zobaczy!
                                    • excentrix będzie ogień, będzie dym !! 05.07.06, 12:41
                                      puszczę SSmana 5 minut przed

• mag.gie Brite, wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :) 05.07.06, 12:42

życzę trasy 'z wiatrem' ;P
                                      • aaa202 Nie wywołuj Diogenesa (i jego wiatrów) z lasu 05.07.06, 12:48
                                        Super, Brite! Koniecznie na bloga z tym!
                                        • cassani Re: Nie wywołuj Diogenesa (i jego wiatrów) z lasu 05.07.06, 13:47
                                          na bloga i na zdjęcia o lodzie!
    • szprota dwudziesta minęła 05.07.06, 20:49
      czy coś się wydarzyło, bo o tej godzinie zostałam zmasakrowana za pomocą zdjęcia
      moich drogich pedagogów z mojego drogiego liceum?
      • excentrix owszem... 05.07.06, 21:55
        pogorszyła się widoczność >>
        moya.toya.net.pl/site_online.php?s=daa4515a465ea3308d159780541079fb&m=4
        ale to nie jest 202

• excentrix dziwne... 05.07.06, 22:01
          dziwne...
          pod FF widać a pod IE nie
          a u Was ??
          • szprota Re: dziwne... 05.07.06, 22:10
            u mnie pod FF widać, pod niczym innym nie crashtestowałam.
            • aaa202 No i co z akcją? 06.07.06, 00:35
    • aaa202 Dobywam z otchłani i z zapomnienia odmętu 10.07.06, 11:41
      • aaa202 Relacja ze zwijania loda 11.07.06, 23:42
        otóż od godziny 22 czyhał na panią lodziarkę pan w T-shircie i dziewczynka -
        czarnuszka, z kitką i w białej sukience. Dziewczynka niecierpliwie biegała
        dookoła słupa informacyjnego, mężczyzna przebierał nogami. O godz. 22:14 wyszła
        pani lodziarka w białym fartuszku - kopia dziewczynki, tylko większa, krótkie,
        ciemne włosy. I zrobiła tak: chwyciła lód oburącz, dotoczyła go do drzwi,
        następnie wyciągnęła lód (wafel + zawartość) z podstawki i oparła o cennik.
        Pozostałosć, tj. podstawkę-obciążnik chwyciła za rurę, która dotąd zagłębiona
        była w lodzie i zabrała do środka, następnie wróciła po część główną. Zamknęła
        się wraz z lodem przeszklonymi drzwiami. Okrążenie słupa zajmuje dziewczynce
        coraz mniej czasu. Po chwili wyszła pani lodziarka, dziewczynka zaczęła skakać
        i łapać panią lodziarkę w pasie, mężczyzna w T-shircie z rezerwą pocałował
        panią w bok głowy. Wszyscy wsiedli do białego transita i ujechali.
        Było pięknie!:)
        Relacjonowała aaa202 usadowiona w ogródku Hortexu (nie polecam miejsca).
        Dziękuję.
        • graz.ka Dziś opóźnienie :) 12.07.06, 09:57
          moya.toya.net.pl/site_online.php?s=&m=4
          • cassani ale znów stoi brązowym do nas! /nt 12.07.06, 15:58

• excentrix z obowiązku dokumentalisty 14.07.06, 11:19
              pragnę odnotować że mokrego jeszcze nie widziałem.
              • cassani jako dokumentalista i tak jesteś skompromitowany 14.07.06, 11:22
                bo jesz pierogi z błeeeee serem!!!
                • excentrix jem co wysępię 14.07.06, 11:23
                  albo co zostanie nie dojedzone w mlecznym. Jakbym miał wybór to na chińskie bym
                  poszedł
    • cassani dziś zdecydowanie białym do widzów 25.07.06, 11:04
      lekko brązy z lewej widać. no i łepek brązowy - ale zdecydowanie jaśniej niż
      ciemniej.
      • aaa202 Tak, bardzo jest dziś powabny on, ten lód, bardzo! 25.07.06, 11:18
        A co to są te smugi czarne na niebie? Kable?
        • bryzolin Re: Tak, bardzo jest dziś powabny on, ten lód, ba 25.07.06, 11:50
          Kable zapewne, połamane jakieś
          • excentrix Drodzy fani loda, mam bardzo złe wieści... 28.07.06, 12:40
            Stało się ! Ktoś się nie bał i zaj ebał ! Jak to się mogło stać ?? Musimy go
            odzyskać, teraz to już sprawa honoru.
            • dziad_borowy Pytanie pomocnicze 28.07.06, 13:29
              Kto ostatnio byl w okolicy loda? I pamietajmy, ze juz przynajmniej raz w zyciu
              cos za..l. No kto?
              Dzierżżż!!!
              • excentrix to dokładnie napisałem 28.07.06, 13:38
                w sms do nieobecnej Aaa. Tak się jakoś skrzat dziwnie lampił nań.
    • diogenespies Zdjęcie loda :-) 29.07.06, 23:36
      www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=952773
      • diogenespies jeszcze jedno 29.07.06, 23:40
        diogenes.i.fullframe.pl/index.php?itemid=69
    • cassani w wyniku opadów 04.08.06, 11:43
      lód odsunięto na skraj obrazu! jest biało brązowy - ale to przesunięciecie jest
      symptomatyczne!
      • aaa202 Wczoraj zaobserwowałam, iż lód nasz 04.08.06, 11:48
        ma poważną perforację brązowej części powłoki. Jest dziura wielkości pięści.
        Pierwszy zwój od dołu, tuż nad waflem.
        • cassani o jeny 04.08.06, 11:56
          to mu sie dziś naleje!
          • aaa202 Wafel mu rozmoczy 04.08.06, 12:01
            w ogóle miałam wczoraj wrażenie złe. Otóż, kiedy wcześniej przechodziłam obok
            naszego gieroja, byliśmy równego wzrostu - moje czoło = jego zawijasek. Zaś
            wczoraj był jakiś takiiii... do ramienia mi sięgał zaledwie. Może un
            podmieniony? Zabrali tamten, dali inny, dziurawy?
            • cassani pewnie podmienili po wizycie Prezydenta 04.08.06, 12:05
              z dwóch powodów:
              1. pierwszy lód był wyższy od Miłościwego.
              2. pierwszy lód miał większą popularność (wszak zdobył z 400 już głosów
              elektorskich forum)
    • cassani nie chcę być złym prorokiem 24.08.06, 15:09
      ale albo loda odsunęli zbyt daleko - albo podmienili na mniejszego!
    • cassani nie ma loda :( 30.11.06, 12:25
      jeno mur jakiś postawili. pewno wojna bydzie.
      • cassani jakiś facet z kamerą stoi na miesjcu loda! 30.11.06, 12:29
        coś kręci!
        • cassani przesłuchuje jakiegoś gościa 30.11.06, 12:31
          he, sam nie wie że jest obserwowany gagatek!
    • bryzolin Nie facet tylko kobieta! 30.11.06, 14:12
      Loda stawiała kobieta! Nie facet, faceta zostawcie w spokoju, musi być kobieta.
      Przynajmniej mnie tak się wydaje....
      • jelonek72 Re: Nie facet tylko kobieta! 30.11.06, 14:15
        a co to za homofobia ?!?!?!:):) patrzcie no " musi być kobieta"
        Bryzolinie , ja tam sobie kobiety nie życzę
        • bryzolin Re: Nie facet tylko kobieta! 30.11.06, 14:19
          No kiedyś jakiś facet trochę pomagał, jak ona go stawiała to on patrzył czy
          dobrze stoi! Ale wszystko ok, to chyba był jej mąż.
          • jelonek72 Re: Nie facet tylko kobieta! 30.11.06, 14:25
            hmmm a to tylko przy meżu można ?
            • bryzolin Re: Nie facet tylko kobieta! 30.11.06, 14:41
              Nie, tylko raz widziałem jak przy mężu. Innymi razy stawiają przy przygodnych
              przechodniach!
              • cassani co za świat... 30.11.06, 15:06
                kobiety już stawiaja lody przy przygodnych przechodniach! Ech, niedługo
                zalegalizują picie haszyszu i lizanie marihuany!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka