Gość: MikeL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.05, 22:24 Blue sky nad jego duszą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guma Re: Śmiertelny skok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:37 znałem go!!! Piotrek per aspera at astra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma Re: Śmiertelny skok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:38 per aspera at astra Pioottrek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Śmiertelny skok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:25 Przepraszam, a czy możecie podać jego nazwisko? Zastanawiam się, czy to nie był mój stary znajomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effcia Re: Śmiertelny skok IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.05, 10:37 szkoda chłopaka, ale czy tak do końca nie wiadomo, co z tym spadochronem? Skoczek może i był doswiadczony, ale każdy pobliski mieszkaniec i sporo grupa znajomych wie, że chłopaki stamtąd uwielbiali ryzyko, a zabawa w otwieranie spadochronów na ostatni dzwonek, to była jedna z ulubionych zabaw, i to wcale nie ta najbardziej ekstremalna. To nie pierwszy taki wypadek. Ta, to straszna wiadomośc, ale mam wrażenie, że może to byc smierć na własne zyczenie. Udało się 10 razy, a za 11 niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Re: Śmiertelny skok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:35 A skad masz takie wiadomosci? Bylas na strefie, widzialas jak sie otwieraja? A dla Twojej informacji otwarcie nie bylo za niskie. W skakaniu jest wiele newralgicznych czynnikow. Blue Sky Piotrek [i] [i] [i] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernd ( COWBOY ) Re: Śmiertelny skok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:22 He touched the BLUESKY. In memory Justyna & Bernd ( Cowboy ) Odpowiedz Link Zgłoś