Dodaj do ulubionych

Czy czynny homoseksualista może być stomatologiem?

22.08.05, 21:33
znam bardzo znanego łódzkiego stomatologa, który jest tako samo znany w
środowiskach gejowskich
Obserwuj wątek
    • sztamka Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 22.08.05, 21:37
      Na pewno zakłada rękawiczki i osłonę na twarz jak każdy stomatolog.
      Ale może masz inny problem?
      • sztamka A nieczynny ?Jakaś różnica?Bo nie wiem (nic) 22.08.05, 22:03
        • zamek Re: A nieczynny ?Jakaś różnica?Bo nie wiem (nic) 22.08.05, 23:13
          Nieczynny (homoseksualista, heteroseksualista, zresztą każdy) to już chyba
          wdział dębową jesionkę i sobie leży.
          • sztamka Re: A nieczynny ?Jakaś różnica?Bo nie wiem (nic) 22.08.05, 23:20
            zamek napisał:

> Nieczynny (homoseksualista, heteroseksualista, zresztą każdy) to już chyba
            > wdział dębową jesionkę i sobie leży.

I zajada żołędzie i jest mu rybka a najlepiej pstrąg.
    • yarro Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 22.08.05, 21:40
      A dlaczego nie? Wiem, chodzi ci tu zapewne o ochrone przed HIV/AIDS itp., ale
      mysle ze kto jak kto, ale lekarz wie jak sie zabezpieczyc i zabezpieczyc
      innych, w tym pacjentow.

Pozdrawiam!
    • hermina5 Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 22.08.05, 21:42
      A ja znam ginekologa, który po całonocnym balu idzie na zabiegi i co z tego?
      • Gość: xz Re: Czy czynny heteroseksualist może być stomatolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:47
        czy czynny heteroseksualista może być stomatologiem?!
      • Gość: Knoppers Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:00
        > A ja znam ginekologa, który po całonocnym balu idzie na zabiegi i co z tego?

Nie wiem, co z tego, ze znasz. Nie popisuj sie.
    • brite Czy czynny wulkan może być antropofagiem? 22.08.05, 21:58
      no czy może?

antropo-fagiem, heh heh, heh heh.
    • Gość: suchoj2 Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.05, 22:06
      Ja rozumiem gdybyś się o proktologa pytał, ale stomatolog? co ma piernik do
      wiatraka...
      • Gość: :D Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:37
        heh... gdyby byl proktologiem - wykonywałby śmierdzącą robotę z pasją. :)
        • Gość: suchoj2 Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.05, 23:17
          hobby i powołanie, cóż może być lepszego.
      • szprota suchoj2 zapytał: 23.08.05, 23:59
        co ma piernik do wiatraka...

to mąka i to mąka
        • Gość: anka Re: suchoj2 zapytał: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:24
          to bardzo odkrywcze, ja na modenkę przystało ;-)
          • Gość: suchoj2 Re: suchoj2 zapytał: IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 00:27
            Gość portalu: anka napisał(a):

> to bardzo odkrywcze, ja na modenkę przystało ;-)

naga prawda.

nie doś że odkrywcza to jeszcze daje dobry przykład ;)
            • Gość: anka Suchoj2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:37
              Nie pisze się : doś, tylko w dosie.
              Nie wiesz?
              • Gość: suchoj2 Re: Suchoj2 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 00:42
                mam wadę wypisu (taka wada wymowy tylko przeszła mi na palce), nie potrafię
                napisać literki 'ć'
                a przynajmniej nie potrafiłem

w dosie wierzę, 80% gospodyń z warszawy nie mogło się mylić
                • Gość: anka Re: Suchoj2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:51
                  W Dosie to ja mam program firmy.
                  Pałant jesteś i tyle ')
                  • Gość: suchoj2 Re: Suchoj2 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 00:54
                    owszem jestem, mam w tym lata praktyki i komplet odznaczeń klubowych.
                    • Gość: anka Re: Suchoj2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:58
                      Pewnie bardzo prestiżowych?
                      W klubie z Andrzejowa?
                      • Gość: b00g13 Re: Suchoj2 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 01:00
                        i owszem, prestiż to moje drugie imie

a klub jest nieważny od kiedy mam powołanie do reprezentacji
                        • Gość: suchoj2 Re: Suchoj2 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 01:01
                          i wydało się... a miałem nie używać tamtego nicka...

do zobaczenia w nowym wcieleniu
                        • Gość: anka A to ci wtopek >>ooo<< [nic] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:07
    • Gość: sklepowa A czy moze byc ginekologiem ?! IP: *.cybernet.ch 22.08.05, 22:09
      ???
    • kobieta-filolog Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 23.08.05, 10:34
      a co to Ci przeszkadza?

Widać tolerancyjny jesteś............
    • Gość: Knoppers Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:03
      Boisz sie ze ci wrazi penisa w twarz?
    • pan.agrafek Czy normalny polski zając może ru.. nie skakając 23.08.05, 11:40
    • gray a włożył ci do buzi... 23.08.05, 16:58

... coś czego nie powinien tam wkładać czy po prostu, twoim zdaniem, zbyt
      poufale dotyka twoich dziąseł?
      • Gość: suchoj2 Re: a włożył ci do buzi... IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.08.05, 00:28
        Być może odczuwa dreszcze w koronkach

• Gość: Eklektyczna Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:52
      A czy Ty nie masz większych problemów niż to, co robi po godzinach Twój
      dentysta?
      • Gość: TOYAnin A jeśli czynny homo-stomatolog... IP: *.toya.net.pl 26.08.05, 08:11
        "robi TO" (próbuje...) w godzinach pracy? Np. przytula się do co-
        przystojniejszego pacjenta, głaszcze po główce, cmoka dla odstresowania i w
        ogóle jest trochę "krejzy" z podniecenia - w swych działaniach?!
        Albo na odwrót - jest czynnym zwolennikiem praktyk S-M?
    • szprota muzyczne skojarzenie 25.08.05, 14:44
      niechaj martwi się dentysta
    • fauve Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 25.08.05, 14:49
      Czynny czy nie czynny jako homoseksualista to nie ma znaczenia :) Ważne by był
      czynny jako stomatolog, najlepiej całą dobę :) Poza tym to, że jest bardzo
      znany w środowiskach gejowskich nie znaczy, że jest gejem. Skądinąd znany Pan
      Kaczyński, też znany w środowiskach gejowskich, gejem nie jest :)

Pozdr
    • aard Oczywiście /nt 25.08.05, 17:56

• sloggi_so Re: Czy czynny homoseksualista może być stomatolo 27.08.05, 14:17
      A czy bywalec burdeli może być ginekologiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka