geograf 03.09.02, 19:11 a czy Ty kierowco trąbiłeś dzisiaj o 12 na znak protestu przeciw winietkom ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamco Re: trąbiłeś?? 04.09.02, 07:55 Gdybym tylko mial pewnosc ze cala kwota z winiety pojdzie na budowe i remonty drog to bym sie wcale nie goraczkowal. Ale i tak jakies 80% rozkradna. adamco Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: trąbiłeś?? 04.09.02, 08:38 Zmartie Cie. Oficjalnie, w radiu TOK FM przyznano, nie pamietam nazwiska Pani z Ministerstwa Infrastruktury, ze na budowe drog zostanie przekazane 12 % wplywu z winietek. Pozostale pieniadze pochlonie druk, dystrybucja i obsluga urzednicza calego balaganu. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: trąbiłeś?? 04.09.02, 09:05 Te 12 % to bzdura. Zapewniam. Na autostrady przeznaczone zostanie dużo więcej. Trudno oszacować dokładnie ile, ale przewiduje się (nieoficjalnie), że ok. 65-80%. Pozdrawiam Yaa PS. U mnie pod firmą zatrąbiło tylko 2 kierowców. Znacznie więcej było dziennikarzy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: trąbiłeś?? 04.09.02, 09:49 Trąbiłem herbatę Earl Gray z czarnrgo kubka w pracy. Byłem spragniony.:) Skąd to pytanie Geo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: trąbiłeś?? 04.09.02, 17:05 Yaa, nie wierzę. Policz koszty likwidacji obecnej Dyrekcji Dróg, czy jak się tam nazywa, i powołania nowej. I tego nie rozumiem: po cholerę zakładać coś, co już jest? Nie może tych winietek rozprowadzać obecna instytucja? Yaa, jesli cos wiesz, możesz wyjaśnić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: trąbiłeś?? 09.09.02, 16:03 Pewnie, że wiem, bo (tylko mnie nie bijcie) jestem jednym ze współautorów tych ustaw. Ale wyjaśnic mogę tylko osobiście, bo publicznie nie mogę...teraz trudno o pracę ;-) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: trąbiłeś?? 09.09.02, 17:17 osobiście, Szanowny Panie Yaa, to mam ochotę powykręcać Ci wszystkie kończyny za takie pomysły. Ale za bardzo lubię Yaasia i za dobrze grasz w piłkę. Do meczu z Redakcją masz darowane. Potem sie zobaczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś