Gość: obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fulko de Lorsz Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 17:00 Daj spokój z tym "żks".... Wiem że niektóre pacany z za miedzy piszą "żydzew" ale ktoś powinien być mądrzejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.mnc.pl 11.09.05, 21:27 Jak zwykle w tematach o ŁKSie ze swoimi kompleksami wylatuje podmiejski motloch ze wsi ficew. Dziewczyny - wyzej sracie niz dupe macie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 17:42 No to pojechales nas. Prawdziwy z Ciebie twardziel. A do tego mysliciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:09 Gdzie ta 1 liga?Z taka gra to cienko was widze.W niedziele was Jaga pojedzie.Gdzie tan lks Rufus71?Hahahahaha.Napinaczu.Widzewek po dobrym meczu wygral z Radomiakiem 3:2.A grali bez Laty,Iwana,Kuzery.Nazwiska nie graja.Goszczynski chyba z zalu wypil jabole ktore produkuje.TYLKO WIDZEW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:38 O jak miło , mam nadzieje Fulko , że Ci tak zostanie. Krótki komentarz do meczu , gramy SŁABO. Obiektywny faktycznie musi być twardziel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus71 Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:03 jestem pajacu.masz swoje forum o widzewie to wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks TYLKO GRAJCIE TAK DALEJ, A W DERBY WAS ROZWALIMY! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 18:37 EKSTRAKLASA DLA WIDZEWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: TYLKO GRAJCIE TAK DALEJ, A W DERBY WAS ROZWAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:41 Freriks mam nadzieję że znasz przysłowie , że „raz do roku to i z kija do szczotki się strzeli”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: TYLKO GRAJCIE TAK DALEJ, A W DERBY WAS ROZWAL IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 19:10 Rany, chłopie, żenuje mnie twoja głupota i znajomość powiedzonek... Normalnie mnie zatkało, już się boje, że z tego kija do szczotki się strzeli. Pewnie nad bramką i piłka poleci daleko w trybuny. :-))) Widzew póki co w każdym meczu strzela brzynajmniej jedną bramkę, a w derby pyknie wam ze 2 Bartek Grzelak, na którego talencie się nie poznaliście. A Sypniewskiego się nie boimy, pewnie znów za dużo myśli o uciechach, a za mało o grze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio do freriksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:41 Daruj sobie tego „chłopa” pastuchu. Wali mnie co Cię żenuje . Pewnie tak jak obiektywny poczułeś się lepiej obrażając na odległość . Co do derbów mam nadzieję , że jeśli przegracie to nie uciekniesz w zagon kapusty i pojawisz się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: do freriksa IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 19:54 Jasne, że nie ucieknę. Nigdy nie uciekam, nawet po gorszych meczach. Ale co do tego, że przegramy derby - to jest forum GW, a nie portalu FANTASTYKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: do freriksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:56 ..."to jest forum GW, a nie portalu FANTASTYKA"...na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: do freriksa IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 20:02 to po co wchodzisz na to forum, skoro wolisz fantastykę zamiast sportu? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: ŁKS - Kujawiak Włocławek 0:0 11.09.05, 18:47 Hm, Sypniewski do rezerw natychmiast, powinien ze soba zabrac takze Kłusa. To dwaj zdecydowanie najslabsi zawodnicy w spotkaniu z Kujawiakiem. Mecz byl przerazliwie nudny, stal na zenujacym poziomie. Druzyna gosci praktycznie caly mecz murowala bramke, ŁKS nie mial pomyslu by strzelic. Mysona nawet nie walczyl jak zawsze, a jego niecelne dosrodkowania mogly irytowac. Piatkowski najbardziej waleczny, ale jak mial 100% okazje to i tak nie strzelil. I na dokladke Wyparlo te jego dlugie wykopy w drugiej polowie do najnizszego w zespole Niznika... Reasumujac, bez napastnikow nie da sie wygrac meczu zwlaszcza takiej druzynie, ktora zastosowala taktyke Mławy/Piasta z poprzedniej rundy. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diaboli perfectum Derby dla WIDZEWA!!! IP: *.chello.pl 11.09.05, 18:52 PANOWIE Z ŁKS-U, PROSZĘ UTRZYMAJCIE SWOJĄ SZCZYTOWĄ FORMĘ, ŻEBY W DERBY BYŁO DOBRE WIDOWISKO HEHEHE. PODZIELAM ZDANIE FULKO NA TEMAT LITERKI "Ż", NIE ZNIŻAJMY SIĘ DO TEGO POZIOMU, POKAŻMY, ŻE JESTEŚMY MĄDRZEJSI, W SUMIE LATKA LECĄ, A W TEJ KWESTII JAKOŚ NIE WIDAĆ POSTĘPU... TYLKO WIDZEW!!! TM&WWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: Derby dla WIDZEWA!!! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 19:15 Tak jest, popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Derby dla WIDZEWA!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.09.05, 10:29 Popieram!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Derby dla WIDZEWA!!! 13.09.05, 23:08 ŁKS-Kujawiak 0:0 i póki co, to chyba wydaje się być problemem, choć niekoniecznie dla wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 19:24 Niedawno spędzałem wakacje za granicą, poznałem tam wielu fajnych ludzi, z Czech, Włoch, Anglii, Niemiec, Słowacji, Portugali.... Pytali się skąd jestem, więc mówię, że z Polski. Pytają z jakiego miasta, więc mówię, że z Łodzi. Niewiele im to mówiło, więc pytam czy się interesują futbolem i mówię "Widzew Łódź". I od razu słyszę : Si, si, Zibi. Zibi - a very good player. Albo: Yes, I know. They played against Liverpool. Albo: Champions League, an excellent match against Broendby. A od Portugalczyków: Jose, a great goalkeeper from Porto.Cieniasy z ŁKS-u - możecie sobie wymieniać Wieszczyckich, Leszczyńskich i Sypniewskich i wasz dwumecz z Manchesterem - nikt o tym nie pamięta. Do historii europejskiej piłki przeszły mecze Widzewa z najlepszymi klubami, a Boniek, Smolarek czy Młynarczyk są znani na całym świecie i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Col Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:41 freriks bo sie spocisz. Naprawdę nie musisz nikomu nic udawadniać. Ja i tak was olewam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 19:52 Widzew już dawno udowodnił, kto jest lepszy, a my możemy teraz się z z tego cieszyć. Zaś ja was nie tylko olewam, tylko leję szerokim strumieniem i mam głęboko w pewnym miejscu. III liga, III liga ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:57 no i się zlałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 20:01 tak, z ciebie i twojego ŁKS-u. Mam nadzieję, że po derby też będzie się z tego nędznego zestawu pozlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:07 ale nam jedziesz , Ty musisz być straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 20:54 Owszem, dla Pejsów jestem straszny... Nienawidzę ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapio Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:03 patrz, a ja przez jakiś czas mieszkałem we Włoszech i mimo że miałem do czynienia z kibicami Romy to nie mieli zbyt pochlebnych opinii o bońku, z osiągnięć fidzefa najlepiej pamiętali pasjonujący pojedynek z Eintrachtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMA Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: 213.199.193.* 11.09.05, 22:51 i pozstań tam sprzątając kloaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:08 hehe jakie wspomnienia kombatanckie. bylo minelo, kto chce to wam zazdrosci ale twierdzenie, ze w erze futbolu globalnego (pt. real, barca, chelsea, itd.) a w polsce futbolu podworkowego, widzew (grajacy w 2. lidze podworkowej) po tylu latach jest rozpoznawalna marka to naduzycie. to tak jak by powiedziec, ze znana marka jest omonia nikozja albo karpaty lwow, bo ja czlowiek z innego kraju je potrafie wymienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: WIDZEW JEST DUŻO BARDZIEJ ZNANY W ŚWIECIE! IP: *.toya.net.pl 12.09.05, 16:42 Stary Ty weż sę lecz... ja tez mam włochy pod pachami ale do nich nie gadam, zresztą jezeli nawet to z pewnością nie gadałyby takich bzdur. A może pomyliło Ci bo Si Si i good player to raczej dwa różne języki... Z atkim talentme powinieneś zostać bajko pisarzem. O wdzew może kiedyś co nieco się ciut głośniej mówiło ale to tylko w waszych pustych głowach nabrało to takiego echa, a w chwili obecnej widzew jest niczym w światowm footbolu a w Polsce jest chuchnącym bagnem kojarzonym z "kiwką" rudego... Zejdźcie na ziemie marzyciele, widzew w tej chwili to tylko nazwa coś tam oznacza bo wiąze się z jakimiś wspomnieniami ale teraz... Zresztą zyjcie przesłością to zdecydowanie pomoże wam w budowaniu silnego zespołu. Za pare lat kiedy na piłsudskiego bedzie market stał dalej będziecie podniecać sie jak to 20-30 lat temu jakiś pomiejski klubik wybił się na chwile. Historia widzewa to raptem dwadziescia kilkalat bo do 80 roku nie istnieliście w footbolu, potęge wam grajwski z pawelcem zbudowali pomogli osiągnąc sukces i wybić się (niestey przekręty były nie do uniknięcia) a potem wykopaliście ich na zbity pysk i macie do nich straszne ale... chociaż osiągnięcia przypisujecie sobie (oczywiscie gdyby nie durni kibice to pewnie w ogóle nicby takiego nie było). Gdzie wasz honor i wasza duma... Jestescie żałośni i patetyczni. Waszy byt i waszą egzystencję budujecie na nienawiści do ŁKSu i innych klubów, wmawiacie sobie rózne frazesy (widzewski charakter itp), ale jedyne na co stać takich kibiców to napinka na forum i to najlepiej pod newsami ŁKSu. Trochę godności panowie i won na swoje podórko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Liverpool, Manchester Utd, Juventus, 1/2 PM, LM IP: *.toya.net.pl 14.09.05, 02:34 Ty to nazywasz chwilowym wybiciem? pófinał Pucharu Mistrzów. Liverpool, Juve i ManU na kolanach. Liga Mistrzów. żyjesz za szybą mały człowieku. WIDZEW - tej historii nigdy nie dorównacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Liverpool, Manchester Utd, Juventus, 1/2 PM, IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 14.09.05, 09:40 jak dalej bedziesz żył historią to zostaniesz historykiem , pomiętak NIGNY NIE MÓW NIGDY !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny no i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:42 tak bardzo was boli że zamiast ł napisałem ż???jak chcecie..to i tak nic nie zmienia moży być i ł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny fulko de Lorsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:51 napisz do mnie na gg3726082(w sprawie 90 minut) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu wstyd, wstyd, jeszcze raz wstyd, a jak boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:46 Bardzo boli, niestety, iz jedyny lodzki zespol ( ŁKS ) gra bezbarwnie, polotu, bez wiekszego zaangazowania, dzialacze, z super menedzerem na czele, nie potrafia sprowadzic choc jednego dobrego napastnika. Taki oto scenariusz: ŁKS nie awansuje do I ligi, D. Goszczynski ( szacunek ) przestaje sponsorowac druzyne, buduja nowa hale i .....zaorane boisko z ekipa w IV lidze....... Przesmiewcy z ...jak sie nazywa ta dzielnica?...niech sie tak nie pysznia, zawsze mieli szczescie, cholerne szczescie ( jak chociazby w dzisiejszym meczu z Radomiakiem ), tego im tylko zazdroszcze, niczego wiecej....Lepszy ma zawsze szczescie, powiadaja, tylko nie mowia, ze nic wiecej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: wstyd, wstyd, jeszcze raz wstyd, a jak boli IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 23:56 Dlaczego uważasz, że Widzew ma zawsze szczęście? Przyznaję obiektywnie, że w I lidze zadomowił się dużo później niż ŁKS, wcześniej nikt o Widzewie w Polsce nie słyszał. A jednak już wkrótce grał w pucharach, gdzie potrafił ograć Manchester City, zdobył 2 mistrzostwa Polski, grał w półfinale Pucharu Europy. Sukcesy te były wynikiem ciężkiej pracy, realizacji założonego planu, mądrej polityki transferowej. W tak krótkim czasie stał się zespołem lepszym i bardziej utytułowanym niż ŁKS. Poza tym ten słynny Widzew z początku lat 80-tych powstał m. in. z zawodników niechcianych w ŁKS-ie (np. Grębosz). Zaś co do szczęście - gdybyśmy je mieli, to wiosną awansowalibyśmy do I ligi. Nie masz czego zazdrościć, to niemiłe uczucie. Raz na wozie, raz pod wozem, może kiedyś role się odwrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q100 Re: wstyd, wstyd, jeszcze raz wstyd, a jak boli IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 20:01 Jeśli chodzi o widzew to raczej w nawozie :) Co do gry ŁKS-u chyba wszyscy widzą, że chłopaki dają dupy, nie mamy napastników i obrońców. Z taką grą niewątpliwie czerwoni mogą nas w derbach pojechać. Nic nie wnosi napinanie się obrażanie itd... abicje kibców zarówno jednego jak i drugiego zespołu nic nie wniosą w poziom naszych rodzimych kopaczy, żyjemy przeszłością bo "DERBY" w 2 lidze polskiej nie są porównywalne z pojedynkami w niższej klasie w Angli, Włoszech czy Niemczech. Życzę naszym zawodnikom jak i widzewowi by tym spotkaniem emocjowała się cała piłkarska europa tak jak derbami Mediolanu w 1/4 finału LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: wstyd, wstyd, jeszcze raz wstyd, a jak boli IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.09.05, 10:27 jedyny łódzki zespół??? pewnie pochodzisz z jakiejś podłódzkiej wsi skoro twierdzisz że w Łodzi jest tylko jeden łódzki zespół. jesteś głupcem, megalomanem i radzę udać się szybko do lekarza może uda się coś z tym zrobic. i radzę poczytać łódzką książkę telefoniczna, znajdziesz tam na pewno nieco więcej łódzkich klubów wieśniaku. chyba że nie umiesz czytać i bazujesz na tym co ci sąsiadzi mówią oraz tata z mamą, ale podobnie jak z nieznajomości prawanie zwalnia od jego przestrzegania tak nieznajomość historii nie usprawiedliwa od pisanie pierdół na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś