szaramysza9 14.09.05, 21:09 Jeden z tych domków wypoczynkowych, które to straszą teraz. Może komuś to otworzy oczy, ale niestety wątpię. A szkoda:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Spaliła się chatka w parku 14.09.05, 23:22 heh z tego co wiem to jedna z tych chatek splonela cale wieki temu. a ja dzisiaj tam bylam i nie widzialam "nowych zniszczen" Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Spaliła się chatka w parku 14.09.05, 23:57 wczoraj (albo przedwczoraj) był nowy pożar, komuś się widocznie nudziło :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Spaliła się chatka w parku 15.09.05, 09:55 Jak nie ma chętnych do renowacji tych domkow to powinni to wszystko zburzyć i stworzyć plac zabaw dla dzieci ale taki z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Spaliła się chatka w parku 15.09.05, 10:21 byla juz o tym mowa. na pewno sa chetni by te chatki tak nie wygladaly (chociazby szaramysza), ale problem tkwi w kasie. a raczej jej braku. zburzenie to rowniez bardzo duzy wydatek a jeszcze CI sie marzy plac zabaw z prawdziwego zdarzenia wszystko idzie o kase.... a tej brakuje, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Spaliła się chatka w parku 16.09.05, 01:59 ebusia_fam_fatal napisała: > byla juz o tym mowa. na pewno sa chetni by te chatki tak nie wygladaly > (chociazby szaramysza), ale problem tkwi w kasie. a raczej jej braku. > zburzenie to rowniez bardzo duzy wydatek I dodatkowo pewnie, jeszcze jakieś sprawy prawne ;-) Bo pewnie były dzierżawca narobił jakiś długów i zanim się to wszystko wyklaruje to ... ;-) A zanim się ktoś inny znajdzie, to też chwila minie, podejrzewam, że z rok dwa w tym temacie będzie zima, choć gdzieś już słyszałem, że są jakieś plany, czy ktoś chce to kupić lub wynająć ? > a jeszcze CI sie marzy plac zabaw z prawdziwego zdarzenia > > wszystko idzie o kase.... a tej brakuje, niestety :( Brakuje kasy ? Wątpię myślę, że jest ona po prostu marnotrawiona lub źle inwestowana ;-( Jakiś bum jest na kostkę brukową (też potrzebną), a to sporo kasy kosztuje, a możnaby inwestować w pierwszej kolejności w to co przyniesie jakieś dochody, a nie w chodniki (wiem że potzrebne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Spaliła się chatka w parku 15.09.05, 10:30 tia, a moze to Ty podpalilas? hehe ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Spaliła się chatka w parku 15.09.05, 17:40 Mnie takie głupie pomysly nie chodzą po glowie. Komuś się nudzilo a może tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Spaliła się chatka w parku 15.09.05, 19:19 eeeehehhhehe ales Ty przewrazliwiona :)))))))))))) po pierwsze to bylo do szarejmyszy a po drugie zartowalam - chodzilo mi o to, ze mysza byla taka zalamana tym, ze nikt sie nie interesuje stanem domkow - i napisala ze moze teraz ktos o tym pomysli - to troche zabrzmialo makabrycznie, ale zartowalam, daj spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Spaliła się chatka w parku 16.09.05, 08:51 Ok. Ale może teraz ktoś zainteresuje sie tymi domkami? Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Spaliła się chatka w parku 24.09.05, 15:57 szkoda ze tylko ta jedna .... Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Spaliła się chatka w parku 26.10.05, 14:16 W dzisiejszym wydaniu 7 dni piszą o domkach w parku-będą rozbierane, reszta parku-jakieś niemrawe przymiarki. Na łamy forum częściej zapraszamy prasę:) Odpowiedz Link Zgłoś