negev56 27.05.10, 16:27 Witam, Co się stało,że nie mogę ani pisać ani edytować ?, od wczoraj. Wdzięczna będę za pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: Service Temporarily Unavailable 27.05.10, 17:06 Przed chwilą mogłaś trafić na restart, ale cały czas od wczoraj to raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Service Temporarily Unavailable 27.05.10, 17:13 Dziękuję, już działa , i mówię poważnie, od wczoraj aż do teraz nic nie działało. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Service Temporarily Unavailable 27.05.10, 20:31 Wczoraj też coś było do kitu. Przynajmniej między 23 a 1 w nocy (potem uderzyłem w kimę) nie mogłem wleźć do edycji jednego z moich blogów. Na samego bloga tak. Do edycji innych również. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Service Temporarily Unavailable 27.05.10, 20:58 O, to tak jak ja. Znaczy, nie na bieżącym loginie, tylko na innym - jeden blog się edytował bez problemu, a drugi ni huhu, w jednym oknie, w kilku zakładkach próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś