orientman 19.09.05, 17:45 Serdeczne pozdrowienia dla forumowiczow z Paryza! Darmowe Wi-Fi na La Defanse w Paryzu jest OK. Dziekujemy Ci McDonald's ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani Re: Pozdrowienia :) 20.09.05, 11:52 nie zdążył powiedzieć, padł jak długi po BigMacu. szkoda chłopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: heh 20.09.05, 11:57 by zobaczył "Jak" "Skąd" "Dlaczego" by chłopak jeszcze żył :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: Pozdrowienia :) 20.09.05, 11:55 dzięki:D serdecznie pozdrawiam ze słonecznej Łodzi. Darmowa NEO z firmy. Dziękuję Ci szefie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani może korzystając z okazji 20.09.05, 12:10 byś tego pana załatwił jakoś: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29279103 bo nie ma jak sie dogadać. Ja próbowałem, ale chyba nie zna mojego francuskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Odpowiedz zbiorcza 22.09.05, 12:26 Uff.. Musialem sie zbierac z McDo (jak mowia Paryzanie) i od tamtego czasu nie korzystalem z sieci. Ogolnie we Francji gorzej z tym niz w Niemczech :( Na targach nawet sa tylko platne sieci, a ich cena mnie powalila (6 euro/pol godziny). Francuzi zreszta rowniez na to narzekali. I ten jezyk.. Paskudny.. A najgorsze sa liczebniki. To jest dopiero chore... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Odpowiedz zbiorcza 22.09.05, 13:05 Korzystałem kiedyś z kafejki internetowej we wschodniej części Paryża - nie pamiętam cen, ale nie było tak źle. Tylko ten dziwaczny układ francuskiej klawiatury :) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Odpowiedz zbiorcza/Lodz 26.09.05, 00:08 ja to zboczony jestem, bo z wlasnym laptopem jezdze, wiec kafejki nie za bardzo lubie :) zreszta jechalem na targi komputerowe i myslalem, ze znajde tam pare sieci do wyboru. okazalo sie, ze dostepna byla tylko jedna, droga.. totalna porazka.. wlasnie wrocilem do lodzi.. paskudnie.. w dodatku 4 kolesi bilo czlowieka pod moim blokiem.. co za gowno.. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Cholera ich wie.. 26.09.05, 10:45 Poszkodowany, z racji wieku, to raczej zwolennik PiSu czy Samoobrony lub nawet SLD.. Odpowiedz Link Zgłoś