Gość: stffn IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 23:54 a co na to nasza "cudna" Kropa??! i jego przydupasy? jak zwykle NIC, bo cóż na tym można "politycznie" wygrać... M A T O Ł Y i D A R M O Z J A D Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SLD Re: Likwidacja motodromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:15 Co tu pieprzysz człowieku. Miej pretensje do komuchów którzy bez patrzenia na tytuły własności postanowili w "czynie społecznym" zrobić motodrom. Jesli na twojej działce ktoś by zbudował miasteczko ruchu drogowego to teraz krzyczałbyś najgłosniej. Więc zamknij mordę czerwona świnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stffn ładna replika. taka...chrześcijańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:10 to ja już widzę kto tego oszołoma wybrał. gratuluję kultury CIEMNY BURAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Likwidacja motodromu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:20 pamietam swoje wizyty na motodromie gdy bylem dzieciakiem - swietna sprawa, nauka nie poszla w las :) nie mozna czegos podobnego zbudowac w innym, uregulowanym prawnie, miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
ania24_lodz1 egazamin na kartę motorowerową 20.09.05, 09:30 To było fajne miejsce! Gdy byłam w szkole podstawowej sama zdawałam tam na kartę rowerową a najpierw z kolezankami i kolegami uczyłam się jeździć na rowerze! W zeszłym roku jak sądze już ostatni raz brat zdawał na kartę motorowerową - to jedyne miejsce w Łodzi gdzioe można było ukończyć kurs i przystąpić do egzaminu!!!!!!!!!! Obecnie moja siostra chce taki egzamin zadać i nie ma gdzie a o nauce na motorowerze już nie wspominam!!! Z tego wynika że edukacja młodego pokolenia jest olana i skopana przez biurokrację i adwokatów. Wymyślcie coś podobnego bo Motodromu szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
szrek17 nauka jazdy na ulicy! 20.09.05, 09:38 Zbliża się 22 września europejski dzień bez samochodu!!!!! Czyli dzień na rowerze a tu taki numer! Dlaczego zlikwidowano najfajniesze miasteczko ruchu drogowego!!!!!!!!!!! A co w zamian ????????????? Dzieci lepiej aby jeździły po ulicy tam się równie szybko nauczą oby nie na błędach!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_lodz Oddajcie motodromu! 20.09.05, 09:44 Co do tego ma politka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieciaki są ważne! Oddajcie im Motodrom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Likwidacja motodromu IP: *.mnc.pl 20.09.05, 16:49 O nie, tm znajduje się autentyczny tor dla mini tramwaju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Likwidacja motodromu IP: 217.6.80.* 20.09.05, 17:11 a co z miasteczkiem ruchu drogowego mieszczacym sie w parku przy wlokniarzy (zaraz przy geancie) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeqq Re: Ten tramwaj mogl tam zostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:02 Szkoda:( W jakiejś I bądź II klasie podstawówki poszedłem tam z klasą uczyć się zasad przechodzenia przez jezdnię po pasach.I znowu żal ściska serce:( Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Likwidacja motodromu 21.09.05, 12:29 Jedziemy wykopywać torowisko? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 11:35 Muszę powiedzieć, że ja mam dosyć tej demokracji. Jeden cholerny matoł, który dziesiątki lat nie interesował się "swoją" działką, teraz zażądał jej zwrotu i jego prawa okazują się ważniejsze od praw tysięcy dzieci. I zamiast motodromu będziemy mieli... hipermarket? Komuno wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Likwidacja motodromu IP: 217.6.80.* 21.09.05, 13:57 > Muszę powiedzieć, że ja mam dosyć tej demokracji. Jeden cholerny matoł, czlowieku, z calym szacunkiem, Ty sie dobrze czujesz ? Jezeli jest to czyjas wlasnosc, i wlasciciel sie po nia zglasza bo mu ja ukradziono, to mu sie ja oddaje i demokracja nie ma z tym nic wspolnego. ja wiem, ze niektorzy tesknia za starym zlodziejskim systemem ale czas zwrocic wieksza uwage na WLASNOSC. Inaczej mowiac, jak ja Ci ukradne Twoje auto, pomaluje na bialo i podaruje szpitalowi (szczytny cel) to co, zrezygnujesz z praw wlasnosci do niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 15:11 Tak, dobrze się czuję. Nie musisz w to powątpiewać tylko dlatego, że się ze mną nie zgadzasz. Jeśli jest tak jak napisałeś, to ja jestem za powrotem demokracji socjalistycznej, dla której dziecko było ważniejsze niż kułak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGGU Re: Likwidacja motodromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:08 Demkoktacja socjalistyczna to oksymoron. A twoje twierdzenie jakoby wtedy dziecko liczyło sie bardziej niż kułak to szczyt bezmyslności. Rozumiem, że chcesz by każdego kto dochodzi praw do swojego majatku traktować jak kułaka w ZSRR, czyli kula w łeb albo zsyłka. Jeśli masz mieszkanie to może dokwaterować ci paru meneli pozbawionych dachu nad głową przez naszą obecną kułacką demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 18:09 Nie denerwuj się :) - Nie słyszałem, żeby w latach 70-tych które ledwo pamiętam komuś w Polsce dokwaterowano menela. A mimo to dopiero teraz są na ulicach bezdomni. - W latach 80-tych które dobrze pamiętam, szkoły zajmowały się organizowaniem dzieciom i młodzieży wolnego czasu. Kółka przedmiotowe, wspieranie harcerstwa. Teraz nie ma kasy już na nic. Dzieci miejsce jest na ulicach. A motodrom tylko wkomponowuje się w ten obrazek. Był potrzebny w tej dzielnicy. W przeciwieństwie do potomka właściciela tego gruntu. Obserwacja lat 90-tych spowodowała, że czara goryczy się we mnie przelała. Zacząłem mieć dość słuchania, że powinienem cieszyć się z osiągnięć demokracji, której zawdzięczam wolne wybory, bezrobocie, przestępczość i brak perspektyw dla młodego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGGu Re: Likwidacja motodromu IP: *.calan.pl 22.09.05, 12:51 W PRL były świetne perspektywy - 15 - 20 lat czekania na mieszknie, talon na samochod itp. Przestępczość też była tylko nikt o tym nie pisał a melele bały się wystawic łba z bramy bo od razu trafaił na 48 godzin do aresztu. Tak zgadzam się z Tobą teraz jest BEE, przed '89 było cacy a wszyscy byli szczęśliwi jak norki. Odpowiedz Link Zgłoś