Dodaj do ulubionych

Likwidacja motodromu

IP: *.toya.net.pl 19.09.05, 23:54
a co na to nasza "cudna" Kropa??! i jego przydupasy? jak zwykle NIC, bo cóż na
tym można "politycznie" wygrać... M A T O Ł Y i D A R M O Z J A D Y
Obserwuj wątek
    • Gość: SLD Re: Likwidacja motodromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:15
      Co tu pieprzysz człowieku. Miej pretensje do komuchów którzy bez patrzenia na
      tytuły własności postanowili w "czynie społecznym" zrobić motodrom. Jesli na
      twojej działce ktoś by zbudował miasteczko ruchu drogowego to teraz krzyczałbyś
      najgłosniej. Więc zamknij mordę czerwona świnio.
      • Gość: stffn ładna replika. taka...chrześcijańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:10
        to ja już widzę kto tego oszołoma wybrał. gratuluję kultury CIEMNY BURAKU
    • Gość: grzyb Re: Likwidacja motodromu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:20
      pamietam swoje wizyty na motodromie gdy bylem dzieciakiem - swietna sprawa,
      nauka nie poszla w las :) nie mozna czegos podobnego zbudowac w innym,
      uregulowanym prawnie, miejscu?
    • ania24_lodz1 egazamin na kartę motorowerową 20.09.05, 09:30
      To było fajne miejsce! Gdy byłam w szkole podstawowej sama zdawałam tam na
      kartę rowerową a najpierw z kolezankami i kolegami uczyłam się jeździć na
      rowerze! W zeszłym roku jak sądze już ostatni raz brat zdawał na kartę
      motorowerową - to jedyne miejsce w Łodzi gdzioe można było ukończyć kurs i
      przystąpić do egzaminu!!!!!!!!!! Obecnie moja siostra chce taki egzamin zadać i
      nie ma gdzie a o nauce na motorowerze już nie wspominam!!! Z tego wynika że
      edukacja młodego pokolenia jest olana i skopana przez biurokrację i adwokatów.
      Wymyślcie coś podobnego bo Motodromu szkoda!
    • h8red szkoda :( / nt 20.09.05, 09:31

• szrek17 nauka jazdy na ulicy! 20.09.05, 09:38
      Zbliża się 22 września europejski dzień bez samochodu!!!!! Czyli dzień na
      rowerze a tu taki numer! Dlaczego zlikwidowano najfajniesze miasteczko ruchu
      drogowego!!!!!!!!!!! A co w zamian ????????????? Dzieci lepiej aby jeździły po
      ulicy tam się równie szybko nauczą oby nie na błędach!!!!!!!!!!!!!!
    • kierowca_lodz Oddajcie motodromu! 20.09.05, 09:44
      Co do tego ma politka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieciaki są ważne! Oddajcie im
      Motodrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Bart Re: Likwidacja motodromu IP: *.mnc.pl 20.09.05, 16:49
      O nie, tm znajduje się autentyczny tor dla mini tramwaju!
      • Gość: literka_m Re: Likwidacja motodromu IP: 217.6.80.* 20.09.05, 17:11
        a co z miasteczkiem ruchu drogowego mieszczacym sie w parku przy wlokniarzy
        (zaraz przy geancie) ?
      • Gość: Roberto Ten tramwaj mogl tam zostac IP: 195.69.82.* 20.09.05, 17:15
        • Gość: przemeqq Re: Ten tramwaj mogl tam zostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:02
          Szkoda:(
          W jakiejś I bądź II klasie podstawówki poszedłem tam z klasą uczyć się zasad
          przechodzenia przez jezdnię po pasach.I znowu żal ściska serce:(
      • michal.ch Re: Likwidacja motodromu 21.09.05, 12:29
        Jedziemy wykopywać torowisko? ;)
    • Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 11:35
      Muszę powiedzieć, że ja mam dosyć tej demokracji. Jeden cholerny matoł, który
      dziesiątki lat nie interesował się "swoją" działką, teraz zażądał jej zwrotu i
      jego prawa okazują się ważniejsze od praw tysięcy dzieci. I zamiast motodromu
      będziemy mieli... hipermarket?

Komuno wróć!
      • Gość: literka_m Re: Likwidacja motodromu IP: 217.6.80.* 21.09.05, 13:57
        > Muszę powiedzieć, że ja mam dosyć tej demokracji. Jeden cholerny matoł,

czlowieku, z calym szacunkiem, Ty sie dobrze czujesz ?
        Jezeli jest to czyjas wlasnosc, i wlasciciel sie po nia zglasza bo mu ja
        ukradziono, to mu sie ja oddaje i demokracja nie ma z tym nic wspolnego. ja
        wiem, ze niektorzy tesknia za starym zlodziejskim systemem ale czas zwrocic
        wieksza uwage na WLASNOSC.
        Inaczej mowiac, jak ja Ci ukradne Twoje auto, pomaluje na bialo i podaruje
        szpitalowi (szczytny cel) to co, zrezygnujesz z praw wlasnosci do niego ?
        • Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 15:11
          Tak, dobrze się czuję. Nie musisz w to powątpiewać tylko dlatego, że się ze mną
          nie zgadzasz.

Jeśli jest tak jak napisałeś, to ja jestem za powrotem demokracji
          socjalistycznej, dla której dziecko było ważniejsze niż kułak :)
          • Gość: IGGU Re: Likwidacja motodromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:08
            Demkoktacja socjalistyczna to oksymoron. A twoje twierdzenie jakoby wtedy
            dziecko liczyło sie bardziej niż kułak to szczyt bezmyslności. Rozumiem, że
            chcesz by każdego kto dochodzi praw do swojego majatku traktować jak kułaka w
            ZSRR, czyli kula w łeb albo zsyłka. Jeśli masz mieszkanie to może dokwaterować
            ci paru meneli pozbawionych dachu nad głową przez naszą obecną kułacką
            demokrację
            • Gość: Michał M. Re: Likwidacja motodromu IP: *.lodz.msk.pl 21.09.05, 18:09
              Nie denerwuj się :)

- Nie słyszałem, żeby w latach 70-tych które ledwo pamiętam komuś w Polsce
              dokwaterowano menela. A mimo to dopiero teraz są na ulicach bezdomni.
              - W latach 80-tych które dobrze pamiętam, szkoły zajmowały się organizowaniem
              dzieciom i młodzieży wolnego czasu. Kółka przedmiotowe, wspieranie harcerstwa.
              Teraz nie ma kasy już na nic. Dzieci miejsce jest na ulicach.

A motodrom tylko wkomponowuje się w ten obrazek. Był potrzebny w tej dzielnicy.
              W przeciwieństwie do potomka właściciela tego gruntu.

Obserwacja lat 90-tych spowodowała, że czara goryczy się we mnie przelała.
              Zacząłem mieć dość słuchania, że powinienem cieszyć się z osiągnięć demokracji,
              której zawdzięczam wolne wybory, bezrobocie, przestępczość i brak perspektyw
              dla młodego pokolenia.
              • Gość: IGGu Re: Likwidacja motodromu IP: *.calan.pl 22.09.05, 12:51
                W PRL były świetne perspektywy - 15 - 20 lat czekania na mieszknie, talon na
                samochod itp. Przestępczość też była tylko nikt o tym nie pisał a melele bały
                się wystawic łba z bramy bo od razu trafaił na 48 godzin do aresztu. Tak
                zgadzam się z Tobą teraz jest BEE, przed '89 było cacy a wszyscy byli
                szczęśliwi jak norki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka