hubar 10.09.02, 19:24 Byliście na tym spektaklu? Jak Wam się podobał? Skąd aż taka popularność tej sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Sześć lat seksu IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.09.02, 19:29 Ja na tym nie bylem, bo nie przepadam za monodramami. Sa dla mnie mało autentyczne. Ale moze sie wybiore, coby miec zdanie na temat wlasnie tej sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Sześć lat seksu IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:36 Nietstey nie była ale słyszałam że jest to naprawde dobra sztuka, a przyciaga chyba jej rzeczywistosć irealność nie jest to widzowi chyba tak odległe jak cześc sztuk w teatrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Sześć lat seksu IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.09.02, 19:41 Ja oglądałem kilka monodramów i hmmm zraziłem się do nich... Po prostu może nie wczułem się za bardzo? A może za bardzo się wczułem? W każdym razie patrzyłem na opowiadane rzeczy inaczej niz aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Sześć lat seksu 10.09.02, 20:09 tytuł chwytliwy :-) A poważnie - spektakl świetny, a Wrocławski do schrupania na surowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Sześć lat seksu IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 20:23 Wroclawskiego na surowo czy spektakl? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawior Re: Sześć lat seksu IP: *.eskalodz.pl 10.09.02, 21:23 Wroclawskiego - grillu, grillu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sześć lat seksu 10.09.02, 21:31 Skąd popularnosć? nie wiem. Może jak ktoś słyszał że jest dobre to idzie. Potem grają w następnym sezonie i ktoś usłyszał, ze jeszcze to jest na deskach- myśli- zobacze co to.. i tak dalej... Osobiśnie nie byłam (i wyjdę teraz na całkowitą ignorantkę), ale nie przepadam za teatrem :/ pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
niki-ta Re: Sześć lat seksu 10.09.02, 22:14 Spektakl jest bardzo dobry. Nie należy do smętnych i monotonnych monodramatów, a wręcz przeciwnie - zachwyca swoim humorem i lekkością. A poza tym Wrocławski nawiązuje do jakiś wydarzeń teraźniejszych, więc kiedy by go nie oglądać zawsze będzie aktualny :) gorąco zachęcam i polecam. P.S. A pozostajac w klimatach teatru - byliście na "Szalonych nożyczkach"??? To jest dopiero sztuka!!! MOżna z krzeseł pospadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Sześć lat seksu IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.09.02, 22:21 Zgadzam sie! Szalone nozyczki! Wroccie! Odpowiedz Link Zgłoś