Gość: marcin IP: 213.25.190.* 23.06.01, 00:00 Mamy kolejna stacje radiowa na lodzkich falach eteru. A jakiej stacji wy sluchacie najchetniej? Czego oczekujecie wlaczajac radio i co dostajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 217.97.178.* 10.07.01, 21:38 A ja wole ESKE. Teraz graja Non Stop... takie MTV i eterze. Szkoda, ze konkurencja bezlitosnie i niestety nieudolnie probuje nasladowac. A moze cos ciekawszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pETER Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodz.mtl.pl 30.07.01, 18:57 Zawsze kochałem MANHATTAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.25.90.* 30.07.01, 19:03 to musiałeś przeżyć załamanie, kiedy umarło. ja - TOK FM, bo lubię jak gadają nawet, gdy się czasem denerwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: RADIO.Tylko ktore?? 09.08.01, 22:27 Pepe! łączy nas co raz więcej! Ja też TOK FM a czasem Radio Łódź Ps po co tworzycie wątki które już istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguar Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.mnc.pl 30.07.01, 15:51 Zdecydowanie Radiostacja, mimo, że słucham jej przez internet. Kiedyś słuchałem radia Manhattan jeszcze za czasów, kiedy była Lista 20 i 1 z Paprocką i Bosiorkiem (wychowałem się na tej audycji), Rewolwery x 4 z Wilczkiem i Kolasińskim i cotygodniowym odcinkiem Łośhattanu. Teraz w eterze nie ma niczego ciekawego bo wszystkie stacje nadają tę samą, komercyjną kichę. Ale tak już musi byc bo inaczej to by popadały jak muchy w rosole. Trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: RADIO.Tylko ktore?? 31.07.01, 08:14 Najlepsze jest jednak RMF FM. Świetna muzyka, informacje na bieżąco. Tylko od kiedy zlikwidowano regionalne oddziały trochę się zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: RADIO.Tylko ktore?? 18.08.01, 15:35 Wielka szkoda że to zlikwidowano!!! Terz głuwnie kasety cd i Radio Łódź - Nocny Trans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:15 moim zdaniem najlepsza jest Zetka tyle ze latem leci tylko muzyka najlepsza jest na pewno w okresie jesien-zima-wiosna tylko nie wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 02:33 eska - sformatowane radio dla sformatowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.25.90.* 05.08.01, 12:48 Rzeczywiście, niemal to wszystko zapomniałem. Łoś (Sebastian?) to było mistrzostwo świata. Na 1 roku, na wykładzie, wpisałem go na listę obecności. Kiedy pani prof. wyczytała "Łoś Sebastian", 120 osób ryknęło śmiechem. W Paprockiej się kochałem, chociaż nigdy nie widziałem jej na oczy. To były czasy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: RADIO.Tylko ktore?? 09.08.01, 14:15 Nie ma to jednak jak RMF. W tym roku wymyślili szukanie szpiega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbark Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.toya.net.pl 09.08.01, 15:41 szukanie szpiega i...? myslalem, ze w radio najwazniejsza jest muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.25.90.* 09.08.01, 15:44 niech poszukają w MONie, tam ich pełno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.toya.net.pl 09.08.01, 15:39 Fakt! Manhattan to bylo cos! :))) To se ne vrati? Moze jednak...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbark Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.toya.net.pl 09.08.01, 15:50 Oj tak. To bylo radio. W Paprockiej kochali sie wszyscy a ja jak ja zobaczylem to na kolana :))) Piekne stworzenie i boskie w dodatku! :) A Manhattan mial swoj klimat... ale zdechl :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.25.90.* 09.08.01, 15:55 widziałeś Paprocką???!!! A masz gdzieś może jej zdjęcie? Nie załamuj, że była tak ładna, jak się wydawała przez głośnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.Astral.Lodz.PL 13.08.01, 13:06 Widziałem Wiolę - jest zjawiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguar Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.mnc.pl 15.08.01, 11:14 Ja też mam wspólne zdjęcie z Paprocką i Bisiorkiem bo kiedyś należałem do fun clubu radia manhattan. Pamiętam, że co jakiś czas odbywały się zebrania w radio i można było poznać dj-ów i innych fun clubowiczów. To było coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodzbynight.com 17.08.01, 14:42 chyba nadal mozna odwiedzic liste w pitaki po 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grobit Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.eskalodz.pl 17.08.01, 20:12 Gość portalu: fran napisał(a): > chyba nadal mozna odwiedzic liste w pitaki po 18 :) oczywiscie ze mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodzbynight.com 17.08.01, 14:41 tutaj: http://www.eskalodz.pl/Galeria_20i11.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodzbynight.com 17.08.01, 14:44 oraz w galerri www.funaberia.prv.pl :))))) a najlepiej przejsc sie tam osobiscie i zobaczyc V. na zywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrGrobit Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.eskalodz.pl 17.08.01, 20:11 > A Manhattan mial swoj klimat... ale zdechl :( wydaje mi sie ze tylko zmienil nazwe poki co ludzie tworzacy Manhattan nadal pracuja w tym samym miejscu i ja jakos wydaje sie byc zywym ale moze mam omamy Grobit Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: RADIO.Tylko ktore?? 18.08.01, 01:35 Oj tak Wiola i Bisior stworzyli naprawde konkretny duet :) Deduktorek to byla moja ulubiona audycja. Teraz nie slucham zbytnio polskich stacji,a to dla tego ze moje uszy maja zakodowane by chaly nie wpuszczac!!!! NO dobra,jesli juz to ESKA. W tok fm za duzo gadaja,ok ciekawe sa audycje ale dla mnie radio to powinno byc cos wiecej! Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguar Re: RADIO.Tylko ktore?? do pepe IP: *.mnc.pl 15.08.01, 11:17 A nie wiesz może, czy odcinki Łośhattanu autorstwa Łosia można gdzieś przeczytać w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrGrobit Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.eskalodz.pl 17.08.01, 20:07 > radia Manhattan jeszcze za czasów, kiedy była Lista 20 i 1 z Paprocką i > Bosiorkiem (wychowałem się na tej audycji), Rewolwery x 4 z Wilczkiem i > Kolasińskim i cotygodniowym odcinkiem Łośhattanu. Teraz w eterze nie ma niczego > > ciekawego bo wszystkie stacje nadają tę samą, komercyjną kichę. Ale tak już > musi byc bo inaczej to by popadały jak muchy w rosole. Trudno... hmmm tak sobie mysle ze to ty jako sluchacz w pewnym sensie kreujesz te rzecz zwana komercja, radio odpowiada na Twoje zapotrzebowanie jesli przysluchasz sie to z pewnoscia poza kicha uslyszysz w ciagu dnia kawalki , ktore w Manhattanie moglyby byc grane poznym wieczorem DrGrobit czyli facet na ktorym sie wychowales :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguar Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.mnc.pl 18.08.01, 12:47 > hmmm tak sobie mysle ze to ty jako sluchacz w pewnym sensie kreujesz te rzecz > zwana komercja, radio odpowiada na Twoje zapotrzebowanie masz rację, ale jakby przeanalizować wypowiedzi na tym wątku to śmiało można by stwierdzić, że zapotrzebowanie internautów zaspokoiłoby radio Manhattan z 1996 czy 1997r. :)))))))))))))))))))))))))) pozdrawiam Cię, Marcin, trzymaj się dobrze i pamiętaj o nas, tj. o fanach starej, dobrej 20i1 i jeszcze paru innych audycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grobit Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.195.147.* 19.08.01, 01:44 na podstawie 5 osob nie mozesz budowac opinii a prawda jest taka ze manhattan sie powoli konczyl jego formula sie przezyla jedno co mozna bylo zrobic to ja zmienic i to sie udalo Eska jest najlepiej sluchana dzis stacja wreszcie jest muzyczne radio a nie troche muzyki polityki publicystyki, porady dla cioci zeni kiedys manhattan gral siekane caly dzien a troche fajnej muzyki wieczorem dzis w esce takie rzeczy jak Travis, Stereophonics, Coldplay , U2 jada obok Britney, Ctraiga Davida i JLO bo na tym polega muzyczne radio na graniu muzyki bez wzgledu na styl jest jeden wyznacznik podoba sie to jedziemy a nie tworzenie jakis enklaw czy gett muzycznych po kolejne: czym rozni sie moj sposob prowadzenia programu od czasow manhattanowych wydaje mi sie ze niczym a teraz mam wiecej mozliwosci moge cie wyslac na koncert U2 do Dublina i z Shaggym na Jamajke za chwile dowiesz sie o kolejnych super akcjach jako pierwsi w Polsce gralismy nowe Cranberries, kiedys byloby to niemozliwe a poza tym codziennie mozesz ode mnie wygarnac mnostwo plyt i innych nagrod tylko za to ze ze mna jestes i sluchasz a o starych fanach nie zapominam wpadaja w piatek bo wiedza ze radio twworza ludzie i tyle pozdrowienia Grobit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobina Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 192.168.0.* / *.toya.net.pl 16.08.01, 19:35 prosze! starzy fani Manhattanu! milo was spotkac! skrobnijcie jesli chcecie drobina@interia.pl -zdjecia nagrania wspomnienia plotki fan clab ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 02:15 A ja zaproponuje trojke czyli 3 program Polskiego Radia moim zdaniem zdecydowanie wyroznia sie na plus tle wszystkich stacji komercyjnych. pozdro vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.Astral.Lodz.PL 18.08.01, 13:49 Racja siostro !!! A potem zajrzyjcie lub posluchajcie nas w sobote od 20.05 tez kultowo i juz jedno pokolenie sie wychowalo - 99,2 FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominic Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.mnc.pl 18.08.01, 11:40 a ja zapraszam do dyskusji w wątku "Czy chciałbyś, aby Radiostacja nadawała w Łodzi?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:19 Gość portalu: marcin napisał(a): > Mamy kolejna stacje radiowa na lodzkich falach eteru. A jakiej stacji wy > sluchacie najchetniej? Czego oczekujecie wlaczajac radio i co dostajecie? Przypadło mi do gusto TKM FM.Dużo muzyki współczesnej i ostatnich 30 lat, mało gadania i reklam .Ewentualnie RADIO PARADA.Chociaż wkurzają mnie głupawe horoskopy-ale ogólnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: 213.195.147.* 19.08.01, 01:33 > Gość portalu: marcin napisał(a): Ewentualnie RADIO PARADA. dzizas nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauela Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.toya.net.pl 19.08.01, 01:37 Gość portalu: M napisał(a): Ewentualnie RADIO PARADA.Chociaż wkurzają mnie głupawe > horoskopy-ale ogólnie może być. Hmmm... to w atkim razie dla mnie Parada jest jednym wielkim glupawym horoskopem... tego nie da sie wytrzymac nawet przez pol minuty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk19 Re: RADIO.Tylko ktore?? IP: *.toya.net.pl 19.08.01, 13:58 :))) Parada to dla mnie najbardziej badziewne radio pod sloncem!!! Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś