Dodaj do ulubionych

Brda czy Wisła ??

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:47
mian napisałes ze wybierasz sie na splyw w okolice Solca Kujawskiego.wiem ze
to okolice Bydgoszczy wiec albo Brda albo Wisla zapewne - jednym slowem
wyplywasz na szerokie wody.powtarzam sie bo nie wiem w ktorym watku pytalam o
te wyprawe,a tutaj znajdziesz na pewno pozdrawiam.napisz o planach wyprawy :))
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:18
      No rzeczywiscie zapomnialem napisac , wybacz ;-)
      Spływ jest organizowany przez znajomego , spytał sie czy chce plynąc ,
      oczywiscie sie zgodzilem . Mamy płynąc pontonem , takim wielkim jak po morzu
      sie plywa ( moze widzialas nieraz akcjeekologów z Greenpeace , na takich
      pontonach ) . oOczywiscie ponton bedzie z silnikiem , ( wazy prawie 150 kg wiec
      ciezko byloby wioslowac ) . mielismy plynąc z Łowicza Bzurą , pozniej Wislłą do
      Solca Kujawskiego , ale ze jestem juz " doswiadczony spływacz " doradzilem
      bysmy plyneli co najmnej od Sochaczewa , wczesniej woda za płytka na ten
      pełnomorski " pojazd " ;-)) Mamy zamiar doplynac w dwa dni , moze sie uda ,
      troche pewno bedzie przeciagania pontonu na Bzurze i [pozniej we Włocławku na
      zaporze . Ale mysle ze doplyniemy . Acha , płyniemy tylko we dwoch , 28 , 29
      wrzesnia , taki sobie sprawilem prezent imieninowy ;-)))

Fajno nie ? ;-))
      pzdr
      mian

Relacja oczywiscie bedzie , okraszona zdjeciami ;-))
      • Gość: mysza Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:10
        to juz powazna wyprawa na powaznym sprzecie,czyli prawdziwy wilk srodladowy z
        ciebie,fajnie relacja bedzie ciekawa,zyczonka na razie wstępne a wlasciwe w
        dniu wlasciwym :))))))pozdr.
    • Gość: mysza Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 24.09.02, 08:53
      czy w zwiazku z nadejsciem pory deszczowej i do tego zimnej ta wyprawa
      aktualna ??
      • Gość: mian Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 09:21
        Nam nie straszna pora deszczowa ;-)))
        Wyprawa oczywiscie sie odbędzie , tyle ze jest przelozona o jakies 2 tygodnie ,
        miała sie odbyc 28-29 wrzesnia a teraz nowy termin połowa października .
        Troszke zimno będzie , ale jakos sie chyba przezyje ;-)0

pozdrawiam
        mian
        • Gość: mysza Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 24.09.02, 09:33
          miejmy nadzieje ze pazdziernik bedzie tak piekny jak wieszcza - ale jest plus
          bo bede ci mogla zlozyc zyczenia w dniu wlasciwym - mysza pamietajaca :))
          • Gość: m:)) Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 13:58
            mian - jak wyprawa ? pozdrowienia dla wilka rzecznego :))
            • Gość: mian Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 20:52
              Nie wiem , na razie miałem tyle roboty ze nie myslalem wcale o tym . Na razie
              pogoda nie sprzyja , Ja bym chetnie mimo wszystko sie wybrał , nie wiem jak
              kolega . jutro sie pewnie dowiem .

mian
    • Gość: mian Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 12:59
      niestety " wyprawa " przeniesiona na wiosnę z powodów pogodowych . Ja mimo
      wszystko upierałem się przy terminie jesiennym ale szybko zrezygnowałem po
      zobaczeniu miny kolegi ( patrzy na mnie jak na wariata ) ;-))))

pozdrowienia
      mian nieustraszony ( Stefek Burczymucha ) ;-)))))
      • Gość: mysza Re: Brda czy Wisła ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 14:48
        jejku zeby to nie byla wiosna zbyt wczesna bo z kra splywac bedziecie.a wiesz
        koledze sie specjalnie nie dziwie wystarczy spojrzec za okno brrrrrrr. przy
        dzisiejszym wietrze to do Gdanska w jeden dzien byscie doplyneli (no pod
        warunkiem ze z wiatrem)pozdrowienia dla wilka narazie ladowego :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka