bergo.torino 01.10.05, 22:16 Panorama pokazała zdjęcia zza okna w którym leży Otylia. Na mój gust to jest świństwo, cholerne świństwo. A wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paudys Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 01.10.05, 22:51 Trójka dołączyła, widać to nowy standard w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 01.10.05, 23:36 Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: 195.69.82.* 02.10.05, 02:09 Lata mi to kolo d* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.4web.pl 02.10.05, 10:40 to nieladnie...a w ogole mam nadzieję,że wrói do zdrowia- psychicznego rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 09:08 I odpowiGość portalu: Klara napisał(a): > to nieladnie...a w ogole mam nadzieję,że wrói do zdrowia- psychicznego rowniez. i mam nadzieję że odpowie przed sądem za spowodowanie śmierci swojego brata. Prawo powinno być jednakowe dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
glonojad19 Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 03.10.05, 10:31 Dobrze , niech odpowie. Ja wiem jedno - jak ty bedziesz miał wypadek z Twojej winy i zabijesz własną matkę - to pamiętaj , bedą ludzie, którzy też bedą krzyczeć o sprawiedliwości i wsadzeniu cie do ciupy, nie bacxąc na to, że nie jesteś w stanie myslec, mówić i żyć myśląc o tym, ze ją zabiłeś. Swiadomość to gorsze pieko niż kamieniołom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 11:07 glonojad19 napisał: > Dobrze , niech odpowie. Ja wiem jedno - jak ty bedziesz miał wypadek z Twojej > winy i zabijesz własną matkę - to pamiętaj , bedą ludzie, którzy też bedą > krzyczeć o sprawiedliwości i wsadzeniu cie do ciupy, nie bacxąc na to, że nie > jesteś w stanie myslec, mówić i żyć myśląc o tym, ze ją zabiłeś. Swiadomość to > gorsze pieko niż kamieniołom. Ja tylko oczekuję sprawiedliwości. Gdyby tym samochodem kierował ktoś nieznany a pasażerką która zginęła była Otylia głosów osądzenia Go byłoby co niemiara. Ale gdy Otylia jest sprawcą to Ty życzysz mi abym zabił w wypadku swoją matkę. Zastanów się, zanim coś napiszesz. Bo bardzo często takie życzenia szybko wracają do nadawcy. Pozdrawiam Dużo zdrowia dla Twojej Mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
glonojad19 Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 03.10.05, 11:15 Kompletnie nie zrozumiałeś mojej odpowiedz- sugeruję więc usiąść i pzreczytać jeszcze 4 razy, a może pojmiesz, co napisałem. wlasnie - ta wściekłośc i domaganie się kary, bo ktoś zrobił krzywdę sam sobie, to jeszcze sprawiedliwie dokopmy lezacemu, to nic innego jak rzecz, która często wraca do nadawcy. Kamieniowac, bo sławna, nei wazne, że sama może nigdy nie wrócić do normalnego stanu. ONa doskonale wie, że zabiła brata, więc nie musisz jej tego przypominać Ame. I pozdrowienia dla mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 11:21 Zrozum ze zrobila krzywde nie tylko sobie. Gdyby brat nie zginął nie byłoby mojego komentarza. Gdyby jechala sama, niechby źgała 230km/h. Ale wiezienie kogoś samochodem i wyprzedzanie z predkoscia 180km/h to chyba jest nie tylko brak wyobrazni. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
glonojad19 Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 03.10.05, 11:28 Ależ ona doskonale wie, ze zrobiła krzywde nie tylko sobie. Zapewne zauwazyła, że zabiła brata, którego wiozła na 19 urodziny. Zapewne spojrzała już w oczy własnej matce - tej, która tego syna , a jej brata urodziła. Może też dziewczynie brata, kolegom. Ona naprawde wie o tym doskonale, że zabiła własnego brata i ta sprawiedliwośc nazywa się "Wyrzuty sumienia". gorsza niż wszelkie sądy świata tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 17:38 glonojad19 napisał: > Ależ ona doskonale wie, ze zrobiła krzywde nie tylko sobie. Zapewne zauwazyła, > że zabiła brata, którego wiozła na 19 urodziny. Zapewne spojrzała już w oczy > własnej matce - tej, która tego syna , a jej brata urodziła. Może też > dziewczynie brata, kolegom. Ona naprawde wie o tym doskonale, że zabiła > własnego brata i ta sprawiedliwośc nazywa się "Wyrzuty sumienia". gorsza niż > wszelkie sądy świata tego. A skąd Ty tak dobrze wiesz , że Otylia Jędrzejczak ma wyrzuty sumienia? I jak wielkie sa to wyrzuty sumienia? A poza tym, jeśli ktoś ma wyrzuty sumienia to ma już prawo uniknąć sprawiedliwego wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.4web.pl 03.10.05, 18:25 Wiesz co? Daj se spokój. Chyba tylko człowiek pozbawiony jakichkolwiek uczuć moze pisać, że ona nie ma wyrzutów sumienia. Masz brata? Ja mam. I nie muszę być nia, żeby wiedzieć jak bym się czuła , gdybym go zabiła przez własną głupotę. A Tobie wydaje się, że ona jest z drewna i ma to w dupie. Nie sadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko pytam Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 21:07 Problem cały polega na tym czy ma odpowiadać za swą głupotę czy nie? Czy Mistrzyni Olimpijska może sobie bezkarnie nadużywać przepisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżdżę powoli. STOP WARIATOM DROGOWYM IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 08:23 Gość portalu: tylko pytam napisał(a): > Problem cały polega na tym czy ma odpowiadać za swą głupotę czy nie? > Czy Mistrzyni Olimpijska może sobie bezkarnie nadużywać przepisów? Tu można przeczytać sporo wypowiedzi na ten temat: wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14699374,41349070,1819572,0,forum.html I chyba większość normalnych luddzzi jest zgodna co do tego, że powinna odpowiedzieć za swój czyn Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: STOP WARIATOM DROGOWYM 04.10.05, 09:25 A ktoś powiedział, że nie odpowie? Dobrze by było, żeby większość tych ludzi przypomniała sobie, kiedy ostatnio nie zapięla pasów, albo przekroczyła o 50km/h predkość - ale akurat im się udało. może trzeba było prosto z samochodu zaciagnąć ja na salę sądowa? Po co szpital - juz -odpowieadać!Oprócz sprawiedliwości, o której takie krzyki, to może i zwykła"ludzkość" by się przydała? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: STOP WARIATOM DROGOWYM 04.10.05, 09:26 Zresztą nie wiedziałam, że ludzie dzielą sia na normalnych i nienormalnych, a podział warunkuje chęć linczu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwazny Re: STOP WARIATOM DROGOWYM IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 10:28 hermina5 napisała: > Zresztą nie wiedziałam, że ludzie dzielą sia na normalnych i nienormalnych, a > podział warunkuje chęć linczu:P A kto mówi o linczu oprócz Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: STOP WARIATOM DROGOWYM 04.10.05, 17:25 hermina5 napisała: > A ktoś powiedział, że nie odpowie? Dobrze by było, żeby większość tych ludzi > przypomniała sobie, kiedy ostatnio nie zapięla pasów, albo przekroczyła o > 50km/h predkość - ale akurat im się udało. może trzeba było prosto z samochodu > zaciagnąć ja na salę sądowa? Po co szpital - juz -odpowieadać!Oprócz > sprawiedliwości, o której takie krzyki, to może i zwykła"ludzkość" by się > przydała? Jeżdżę samochodem od 15lat i nie przypomnę sobie kiedy nie zapiąłem pasów. Dlatego że mam taki odruch, że zawsze zapinam. Poza tym samochód przypomina mi o zapięciu pasów. I moze mi ktos wierzyc lub nie, ale nigdy nie przekroczylem dozwolonej predkosci o wiecej niz 20km/h. Z Twojej wypowiedzi wynika, że większość z kierowców nie zapina pasów i przekracza dozwoloną prędkosc o ponad 50km/h. Ciekawe skąd masz takie informacje? Tatuś pracuje w drogówce? Czy sama tak jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani nie martw się - odpowie prawnie, to pewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:57 ale pomyśl następnym razem zanim cos napiszesz - to nie boli. nie życzę ci takiego doświadczenia jakie teraz jest udziałem Jędrzejczak i takich komentarzy jak Twój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 09:25 My jak myslimy to nas głowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Od kiedy TVP2 korzysta z ofert Paparazzi? 03.10.05, 09:37 to samo pomyślałem, zreszta potem wszystkie telewizje to pokaząły oprócz TVN. ciekawe czy pani/pan redaktor chciałaby zeby cała olska oglądała ją w takiej sytucji. dla mnie ch..oza do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś