Gość: japajeju IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 22:40 Glosujcie na Witka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teufel Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.cordef.net.pl 20.09.02, 22:43 I jego basen (na kuku gówienko)szpitalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 22:45 A Twoj basen jak wyglada? Co zrobiles w swoim zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.cordef.net.pl 20.09.02, 22:47 Mój basen jest w moim ogrodzie 10m na 2m Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde 21.09.02, 00:42 Daruj sobie te włazidupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 24.09.02, 22:08 Moj boze dekadent, a co z tego rozumiesz? Czy to przypadkiem nie tyczy Ciebie samego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 25.09.02, 22:39 Wszyscy odpowiedzialni na Pietryne w piatek!!! ;-))) glosowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenczuk Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 23:49 Ludzie, pozdrawiam aktywistow z toya.net.pl ktorzy jak widze mocno wspolpracuja z UW i Mlodym Centrum(czy jakos tak). Tak Witek jest super....a jego szef Marek "supermarket" Czekalski jeszcze bardziej - az szkoda ze to nie on startuje ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywista Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 26.09.02, 22:06 Dokladnie, tak jest, wilkie kolo spympatykow wspomaga jego kampanie wyborcza ;- ))) GLOSUJCIE NA WITKA zdobyl wyksztalcenie uczciwa droga Marka sobie daruj Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde 27.09.02, 13:26 Do qrvy nędzy, co ta agitka jeszcze tu robi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agitka Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 28.09.02, 19:31 To samo dupku tu robie co ty wyrazam wlasne poglady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.p.lodz.pl 28.09.02, 19:35 Cicho, Zamek. Przeciez to cudowna antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: 5.3R2D* / *.visp.energis.pl 29.09.02, 12:20 I wyżej. Masz rację Flipie - takie wątki trzeba wręcz promować. Będą zniechęcać do Rosseta (Rossetów?), a warto zniechęcać. MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
icharyd Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde 28.09.02, 23:45 Dlaczego te włazidupstwa jeszcze nie wylądowały na oślej???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde 29.09.02, 12:05 Ja nie bede na niego glosowal. Never. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vmaxim Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.mirtel.pl 29.09.02, 12:32 na nastepce Czekalskiego nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeju Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.toya.net.pl 29.09.02, 21:56 Jasne tu same komuchy siedza ;-)) Pewnie wyksztalcenie to samo macie ;-)) co wasz kandydat ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde 29.09.02, 23:04 Chłopcze, jak podskoczysz wyżej moich dwóch fakultetów i ukończonych studiów podyplomowych oraz otwartego przewodu doktorskiego, to może z Tobą pogadam. Ale wpierw sprawdzę w kalendarzu, czy mam na to czas. Głosuję na Panią Banasik. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Witold Rosset Super Kandydat na SuperDO ZAMKA 29.09.02, 23:09 Nie przejmuj sie tym zalosnym czyms. PS. Nie glosuje na jedyna pania, ale pozdrawiam Lewego Stopera. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek (Bartuch) 29.09.02, 23:24 Ależ ja się nie przejmuję..., ja tylko taką małą akcję uświadamiającą przeprowadzam, żeby gościu nie błądził :) Wyjątkowo Lewy Stoper odpozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeju Polowa PO do Banasik IP: *.toya.net.pl 30.09.02, 22:07 cyli glosujesz na rozlamowa czesc PO ;-))) ktora porzucila poslow juz nie wiadomo jakiej opcji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Polowa PO do Banasik 30.09.02, 22:46 I kurwa gówno ci do tego. Wypad z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szubkare Re: Polowa PO do Banasik 01.10.02, 13:18 Tak sobie czytam i wychodzi, ze niejaki Zamek to kawał prymitywa. I nie pomogą tu żadne fakultety i otwarte przewody doktorskie. Jak ktos się urodził wróblem, to kanarkiem nie umrze. Zawsze, jak brak argumentów to pojawiają się wulgaryzmy. Żal mi ciebie zamek, jestes taką żałosną galaretą bez kręgosłupa Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Polowa PO do Banasik 01.10.02, 13:41 No to w koncu wrobel czy galareta? Bo ja juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Polowa PO do Banasik 01.10.02, 14:17 Nie chce byc uszczypliwy, ale nawet wrobel wie jak sie pisze mentalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
szubkare Re: Polowa PO do Banasik 01.10.02, 14:13 wróbel bez kręgosłupa, czyli galareta Odpowiedz Link Zgłoś
szubkare Re: Polowa PO do Banasik 01.10.02, 14:18 wyjaśniam pisownię słowa "mętalnosc" - od słowa męt, nie mylić z mentalnością, o której w przypadku niejakiego "zamka nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: Polowa PO do Banasik IP: *.toya.net.pl 01.10.02, 22:39 Brawooooooooooooooooooooo szubkare ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Witold Rosset Super Kandydat na Super Prezyde IP: *.uml.lodz.pl 02.10.02, 13:35 Rosset nie ma konkurencji!!!! Przemawia za nim inteligencja, osobisty urok i wiedza. Pozostali zostają daleko, daleko w tyle. I gdyby startował w innym, niż Łódź mieście wygrałby w cuglach. Ale to miasto jest opanowane przez zwolenników socjalizmu, legitymujących się pochodzeniem robotniczo-chłopskim i Rosset - klasyczny przedstawiciel inteligencji, jest dla nich tak samo niezrozumiały, jak fizyka jądrowa. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Czy jestescie sklonowani?? 02.10.02, 13:46 Bo nawet takie same teksty piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Czy jestescie sklonowani?? IP: *.toya.net.pl 02.10.02, 22:22 Do gory Rosset ;-))) siuuuuuuuuuuuuuuuuup Odpowiedz Link Zgłoś