Gość: Paweł IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 14:07 Słyszałem że w ciągu 2-3 lat ma powstać w pobliżu Lublinka hotel na 150-200 osób??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vito Re: Hotel IP: *.toya.net.pl 19.10.05, 12:21 Też słyszałem.Ale jakos nikt nie chce podjąć tego wątku.Czyzby lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Hotel IP: 193.109.123.* 19.10.05, 12:30 akurat wczoraj rozmawiałem z jedną Panią menago z CM na Okęciu i powiedziała mi tylko bardzo enigmatycznie, że takie palny są na najbliższe 2-3 lata ale jeszcze bardzo dużo ustaleń wewnętrznych u nich natomiast byłą dobrej mysli. Więcej mi powiedzeć nie chciała:( Pozdr Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Hotel 19.10.05, 14:00 Strona Stowarzyszenia Twoim przyjacielem ;) wystarczy odrobinkę na niej poszukać... www.lotniskodlalodzi.org/medium.php?id=193 www.lotniskodlalodzi.org/medium.php?id=122 Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Hotel 23.10.05, 09:05 Tak czytam w pierwszym linku o autobusie pośpiesznym - wiadomo coś więcej, bo niedługo koniec miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Hotel IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.05, 21:02 No przypomnijmy sobie jak dziarsko Porty Lotnicze brały się do inwestycji w Lublinek. Hotele lotniskowe najczęściej obsługują ruch lotniskowy - przesiadki. Komu by się chciało przylatując do nowego miasta mieszkać na takim pustkowiu? Chyba że lubi spacery. Inna sprawa że hoteli u nas w mieście nie ma za wiele wiec pewnie wszystko jest kwestią standardu i CENY. Byłem niedawno w Dortmundzie i zatrzymałem się na dwie nocki w hotelu Etap sieci Accor- kopletny basic jeśli chodzi o pokoje z plastkikową toaletą. Ale cena bardzo przystępna. Na parkingu wieczorem full niemieckich bardzo dobrych aut wiec pewnie nie wszyscy muszą/chcą spać w Marriocie. pozdr OLO Odpowiedz Link Zgłoś