koleszlodzi 20.10.05, 23:18 Debata kandydatów na urząd prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Donalda Tuska i Lecha Kaczyńskiego w TVN. Kto wypadł bardziej wiarygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leslaw_m moze dajmy juz spokój? IP: *.lodz.msk.pl 20.10.05, 23:35 jeszcze ci mało???:) oczywiscie ten który przez całą swoją kampanię był bardziej wiarygodny, a na kazdy argument nie odpowiadał :socjotechnika,socjotechnika; tak jakby przed godziną pierwszy raz to słowo usłyszał i był nim wciąz oczarowany /] zresztą było widać jak jeden z kandydatów wyrażnie się kieruje do elektoratu radia maryja i andrzeja leppera co podkreslał co najmniej trzykrotnie. liczy na twardy elektorat tych dwóch(?)osrodków opiniotwórczych, nadzieja w tym,ze zwolennicy tuska również nie zawiodą Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: moze dajmy juz spokój? 20.10.05, 23:37 Heh, wczoraj mialem czas przejrzec troche forum ogolne. Czasy sie zmieniaja, walczysz zajadle z Big_Newsem. ;] O tempora!!! O mores!! ;];] Swiat sie konczy. ;] Juz widze jezdzcow apokalipsy. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m nie walczę z big newsem 20.10.05, 23:42 walczę z tanim jak jabol socjalizmem i populizmem,z obiecankami bez pokrycia, z 4 rp o mordzie leppera i duchowemu wsparciu rydzyka. z big_newsem nie walczę.slepy los sprawił tylko,ze akurat podziela te poglądy,które są mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: nie walczę z big newsem 20.10.05, 23:48 Czy ja wiem, wydaje mi sie, ze sytuacja raczej sie zaostrzyla i poszlo juz Wam nieco ad personam. A co do wyborow, cieszmy sie raczej z tego, ze mamy wybor miedzy badz co badz kandydatami prawicy. Ani liberalizm Tuska nie jest taki pewny, ani socjalizm Kaczynskiego. Tusk niestety karierowicz, jakos alergicznie dzialaja na mnie ludzie z PO. Moze dlatego, ze zbyt wielu mam znajomych ze starej UW i nasluchalem sie opowiesci wielu. ;] Kaczynski jawi mi sie bardziej jako chadek a nie socjalista. Choc obiecanki sklada na prawo i lewo. ;] Reasumujac, wybiore Kaczyńskiego, bo daje mi gwarancje przewietrzenia pewnych ukladow, ktorych symbolem jest Kwaśniewski. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: nie walczę z big newsem 21.10.05, 00:06 twój wybór,ja dwa miesiące temu własciwie miałem głosować na pis do sejmu i na tuska jako prezydenta,gdyz nie chciałbym w dosc niestabilnym politycznie kraju oddawać całej władzy w jedne ręce,ręce co najmniej ambitne,a jak się okazało gotowe zabiegac poparcia u leppera czy rydzyka,czy giertycha,czy kalinowskiego, kupcząć przy tym fotelami marszałków. to ma być przewietrzenie układów? przecież samoobrona czy psl pochodzą z tych samych układów, co jak dzis sprytnie kaczorowi donald wytknął,osobisci jeszcze niedawno pis głosił. dla mnie to TKM a nie zadne wietrzenie,juz wole PO Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: nie walczę z big newsem 21.10.05, 00:19 leslaw_m napisał: > gotowe zabiegac poparcia u leppera czy rydzyka,czy giertycha,czy kalinowskiego, > kupcząć przy tym fotelami marszałków. > to ma być przewietrzenie układów? Zgoda - Kaczyński ma poparcie u Leppera (Samoobrona) oraz Pawlaka (PSL) Natomiast - Tusk ma poparcie u Giertycha (LPR) oraz Urbana, Millera i Olejniczaka (SLD) Pytam czy to ma być przewietrzenie układów? A kogo popiera mniejszość niemiecka? Dwa głosy ale zawsze... "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: nie walczę z big newsem 21.10.05, 00:26 nie chodzi o to kto ma czyje poparcie,tylko kto o poparcie u kogo zabiega. marcinkiewicz z lepperem az konferencję ponoć razem urządzili,lech wymienia z leppperem listy programowe. w sprawie psl-przed poparciem kalinowskiego było"nie wiemy czy psl ma miec marszałka".po poparciu"oczywiscie wszystkie kluby muszą mieć marszałków" moze jednak to jakaś róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: nie walczę z big newsem 21.10.05, 00:31 Nie chodzi o to kto ma czyje poparcie,tylko kto o poparcie u kogo zabiega. Rokita z Giertychem aż konferencję ponoć razem urządzili, Donald wymienia z Giertychem listy programowe. W sprawie SLD-przed poparciem Millera było "nie wiemy czy SLD ma miec marszałka".po poparciu"oczywiscie wszystkie kluby muszą mieć marszałków" moze jednak to jakaś róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: nie walczę z big newsem IP: *.lodz.msk.pl 21.10.05, 08:23 o konferencji mówił we wtorek protasiewicz w tvn a kaminski nie protestował(w programie "teraz my"),uznałem to więc za fakt. zabawa w przedrzeżnianie kazdej wypowiedzi nie ma sensu,kompromitujesz się w ten sposób,a wierzę,ze masz jednak cos do powiedzenia. PO nie rozdaje bowiem foteli marszałków,gdyż to pisowi jako zwycięzcy wyborów taki zaszczyt przypada,a jesli o sld chodzi to nie było w tym względzie wątpliwosci ani ze strony PIS ani PO,gdyz zwyczaj nakazuje głownej partii opozycyjnej taki urząd zaproponować,wątpliwosci były tylko co do psl i miał je pis i w wiadomych okolicznosciach się one rozwiały. a jesli chodzi o giertycha i listy to to są własnie chore domysły,lub nibysocjotechnika z twojej strony,jak bowiem powszechnie wiadomo kandydat lpr po apelu ojca rydzyka zrezygnował na rzecz kaczynskiego z ubiegania się o fotel prezydenta, dlaczego zagrali akurat przeciw pis w srodę,to juz musiałbys ich spytać albo ojca dyrektora. a jak juz jestesmy przy meritum,to zrywanie sejmów jest bardzo symptomatycznym znakiem przyszłych rządow pis .pierwszego posiedzenia dodam.w IIIrp jeszcze tego nie było,poszanowanie prawa na najwyzszym poziomie. oto pierwsze jaskółki IV rp......bez V klepki Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: nie walczę z big newsem 21.10.05, 00:36 ...? A gdzie f a k t y ? To był tylko przykład uprawianej z twojej strony (tak sławnego słowa) s o c j o t e c h n i k a ..... "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: nie walczę z big newsem 22.10.05, 20:24 leslaw_m napisał: ......lech wymienia z leppperem listy programowe......... ======================== z wypowiedzi tuska wyraznie wynikalo ze on tez wymienial listy takowe z andrzejem,moze nie programowe,bo donald programu niema ale zawsze mogl sie podeprzec programem pani dyrektor banku rozwoju(wywalili ja z hukiem)albo prof.lanceta ktory przy zaniku zdolnosci operacyjnych chce isc w ministry a marszalkowie p/o i tak najwazniejszy jest ten pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Ale nie przewietrzy ukladow leppera 21.10.05, 12:14 A poki tacy ludzie jak lepper beger lyzwinscy czy misztal beda mogli spokojnie sobie chodzic po ulicach i zbijac nielegalnie majatki to nie ma co mowic ze w polsce bedzie lepiej. Kaczynski pokazal ze tytlko SLD bedzie ganiane. Jesli wygra Tusk to pogoni sie tez holote z samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Debata prezydencka Lech Kaczyński Donald Tusk 21.10.05, 00:11 Niech wygra lepszy. Czyli? Właśnie, kto jest lepszy? Donald Tusk jest pewnie lepszy w piłkę nożną a i bigos dobrze gotuje. Podobno, bo jak tu nie ufać pani Małgosi? Taak… Lech Kaczyński to wzorowy dziadek i pasjonat historii. Podobno, bo jak tu nie ufać pani Marylce? Taak… Donald Tusk w domu stara się robić drobne naprawy ale większe awarie potrafi jeszcze powiększyć. Podobno, bo jak tu nie wierzyć pani Małgosi? Taak… Lech Kaczyński do domu wzywa fachowców i nie wychodzi poza jajecznicę. Podobno, bo jak tu nie wierzyć pani Marylce? Taak… Czyli??? „ŁÓDŹ – SĄ POWODY DO DUMY” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Debata prezydencka Lech Kaczyński Donald Tusk IP: *.lodz.msk.pl 21.10.05, 10:22 Dobrze, ze to już była ostatnia debata, bo jak byście tak po każdej pisali podobne watki, a do wyborów zostałyby jeszcze np. 2 tygodnie, to albo bym zwariowała, albo przestała zaglądać na to forum :P Może dajmy już spokój, jak tu ktos trafnie zaproponował. Bo właściwie to już zaden nie wypada wiarygodnie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Nawet za SLD Lepper nie mogl byc wicemarszalkiem.. 21.10.05, 12:11 A w Polsce kaczynskiego widac to nie bedzie problemem... A kto wygral? Ten co nie gadal farmazonow i co chwila nie narzekal na ataki zlosliwie zartujac z kazdej opini przeciwnika. Ten co wyraznie powiedzial ze nie bedzie popieral Leppera na wicemarszalka sejmu. Co nie musial sie glupio tlumaczyc z poparcia leppera ktorego jeszcze do nie dawna uwazal za instrument SBekow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Ostatnie pytanie Tuska do Lecha to poezja :-) IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 12:26 brzmiało ono tak: Lechu powiedz wyborcom co ja mam w sobie najlepszego :-), no pomysł super, świetle kamer trzeba mowić o przeciwniku w samych superlatywach :-). Tym co nie widzieli to przypomnę że w oryginale było tak: Co wspólnego Pan widzi w nas obu? ( mniej wiecej :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Ostatnie pytanie Tuska do Lecha to poezja :-) 21.10.05, 14:47 Chyba wspólne to mają kuperki;) "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ostatnie pytanie Tuska do Lecha to poezja :-) 21.10.05, 14:52 Pytania były tendencyjne..., nie, to było gdzie indziej;) Ale za to pytania były znane... jednemu kandydatowi. Zresztą trudno się dziwić. T(usk)VN oraz T(usk)VN 24 słyną z obiektywności:) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Ostatnie pytanie Tuska do Lecha to poezja :-) 21.10.05, 15:23 Tendencyjne pytania to padną dzisiaj w T(usk)VP 1 Para Gawryluk i Durczok i ich lider Tusk. Niestety mam prawo na poważnie tak mówić, gdyż ostatnia debata przygotowana była przeciwko Lechowi Kaczyńskiemu. Ale taka już misja telewizji publicznej. Jeśli chodzi o TVN to była raczej wyważona. Oczywiście to moje subiektywne spojrzenie. "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ostatnie pytanie Tuska do Lecha to poezja :-) 21.10.05, 15:34 Chyba nie chcesz powiedzieć, że zwykle zachowujący się jak bomba z opóźnionym zapłonem Tusk, nagle wczoraj miał przypływ ponaddźwiękowego refleksu? Kiedy spytano Kaczyńskiego o film, na którym ostatnio szczerze się śmiał, to Tusk, nim jeszcze POchanke skończyła je zadawać, wypalił: - Chyba z "Nocnej zmiany"?! A może on jest inny niż mi się zdaje? Zaczynam tak uważać, bo wczoraj dostałem z rąk listonosza śliczną widokówkę, z pięknie wypudrowanym Donaldem Tuskiem. Wypisz, wymaluj dobrotliwy władca, jakieś Słońce Karpat albo inny Ukochany Przywódca:) Za tą kartkę, to ja bym szefa sztabu wywalił na zbity pysk!!! Ale to nie moje zmartwienie przecież;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m paranoja IP: *.lodz.msk.pl 21.10.05, 17:27 spisek goni spisek i spiskiem pogania. po prostu twoj mniej wypudrowany kandydat nie chodzi do kina i tyle, jakos o ksiązkę nie miał problemów z odpowiedzią,znaczy ze cos czytał. zaden to jest zarzut,ale on po prostu nie ma o filmie pojęcia i tyle, ale oczywiscie dla chorych umysłów na sto procent jest to dowód na to,ze jeden z kandydatów znał pytanie wczesniej. reszty nie dopowiem.wrrrrrr;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: paranoja 21.10.05, 17:56 Weź wreszcie trochę wyluzuj, bo jak się będziesz tak irytował, to po ogłoszeniu wyniku wyborów dostaniesz palpitacji serca. A szkoda by było. Brakuje Ci coraz bardziej dystansu, bo o poczuciu humoru to już trudno mówić;) A propos książek i filmu i związanych z tym oczytaniem oraz znajomością X Muzy. Parę minut temu, na TVP 1, leciały obok siebie spoty reklamowe obu kandydatów. Za L. Kaczyńskim opowiedzieli się R. Kluska i E. Błaszczyk. O p. Klusce chyba nie można złego słowa powiedzieć. Przyznasz, prawda? Podobnie o p. Błaszczyk, którą los doświadczył okrutnie (nie będę się w tym miejscu rozpisywał o Jej rodzinnej tragedii), a tym samym wie Ona, co to cierpienie i Jej zachęta do głosowania na Kaczyńskiego jest w kontekście sławnych już hospicjów, nad wyraz wymowna. Natomiast Twój faworyt agitował za własną prezydenturą osobiście. I wiesz jak to zrobił? Opowiadał bajkę! Żeby to jeszcze była przypowiastka trafiona. Ale gdzie tam! Bajdurzył o jakimś królu i pewnej biedaczce. Jak na liberała i demokratę, taki dobór repertuaru? Obawiam się, że Donald jedynie właśnie do opowiadania bajek się nadaje, a i to nie takie pewne, bo trzeba też wiedzieć co i kiedy można komuś mówić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: paranoja IP: *.lodz.msk.pl 21.10.05, 18:33 to są dwie reklamy,jedna ci się podoba druga nie,kandydat ci się podoba lub nie. jak proszek do prania.podniecasz się zwykłą reklamówką. i przy całym szacunku do pana kluski i pani błaszczyk,myslę,ze to na tyle niemedialne osoby,ze ich wpływ na wyniki wyborów jest zerowy. a lepperowiec taki wzorcowy równie dobrze moze pomysleć: -błaszczyk,co to za jedna,i jeszcze jakis kluska,to juz nikt lecha nie popiera znany oprócz tego zombi z budki suflera? leppera to chociaż janusz wójcik popiera,to jest znany facet.nie idę:) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Lesiu_M złap dystans bo wysiądziesz na finiszu... 21.10.05, 18:39 ale życzę Tobie dużo zdrowia i siły. "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Lesiu_M złap dystans bo wysiądziesz na finis IP: *.lodz.msk.pl 21.10.05, 19:51 dam radę:) jeszcze 4 godzinki tylko:) powiem wam cos jeszcze,szanuje kazdy werdykt wyborców, przezyłem kwasniewskiego,millera w sejmie,przeżyję i kaczynskiego w pałacu, po prostu uważam,ze szkoda czasu na kolejną kompromitację prawicy,bo po niej przyjdzie olejniczak w najlepszym przypadku,a w nieco gorszym andrzej lepper. tylko czy uważacie jeszcze leppera za zagrozenie? a co do dystansu,to oczywiscie odpowiadam: wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Re: Debata prezydencka Lech Kaczyński Donald Tusk 21.10.05, 15:21 Raz się w Polsce dwie kaczki pobiły o urząd Jedna z nich z solidarną, bliźniaczą rzec by buzią Druga z wdziękiem kaszubskim żując „donaldówę” Polakom wpychając w dzioby wyborczą parówę Szybkim skrzydeł machnięciem ruszyły do starcia Na dziadków, co do Niemca lgnęli, hospicja bez wsparcia Na podatek liniowy, czwartą pospolitą – rzecz W miód, mleko, oscypek i prawość obfitą Publiczność im jednak ciężko było zachęcić do wsparcia Brak argumentów w rękawach? Zbyt pasywne starcia? Ledwie połowa Polaków obstawiła typy – pewnie z obawy Przed groźnym niezwykle – wirusem „kaczej” grypy A teraz przed drugą rundą walk kaczych, Polska w wizjach tonie: Czy orła białą kaczką każą zastąpić, w złocistej koronie? Czy jakiś homo-kaczor innemu kaczorowi, dać będzie mógł dzioba? I czy na małe kaczuszki ulga podatkowa? Gdańsk to, Łódź czy Warszawa, albo Białowieża Po tym ostatnim starciu, ostanie się pierza Tylko, kto po tej bitwie zapewni sprzątanie? Kaczor któryś czy Donald? – oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Proponuje wejsc na forum wa-wki. U was to Wersal IP: *.cybernet.ch 21.10.05, 18:07 Proponuje wejsc na forum warszawki. Wszyscy wyzywaja sie tam od szmat, scierw, palantow itp. itd... Jednym slowem: Dzicz ! Prymitywna Dzicz ! U was w Lodzi to Wersal, cywilizowana Europa - w porownaniu ! Lodz przedmurzem cywilizacji ?!... Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Re: Proponuje wejsc na forum wa-wki. U was to Wer 21.10.05, 18:34 Czyli : "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
olo962 Re: TUSK Prezydentem RP 21.10.05, 19:17 Dlaczego NIE dla Lecha Kaczynskiego: obietnice ma piekne, tylko czy któraś z nich zostanie spełniona?? bezrobocie" "opieka zdrowotna na najwyzszym poziomie, tania" etc etc tylko głupcem trzeba byc zeby w te piekne hasła uwierzyć.. mi tez kłopotu nie sprawia wypowiedzenie tych słów "mam program" "ogranicze bezrobocie" "powszechny darmowy dostep do opieki zdrowotnej" bla bla bla IV-tej RP prawej i sprawiedliwej nie da sie zbudowac z andriejem i partią gdzie duze grono działaczy ma w kieszeni wyroki sądowe.. -hasło piekne prawo i sprawiedliwosć ale jak sie ono ma do tych wyroków?? to nie bedzie IV RP to bedzie kontynuacja w jeszcze gorszym wydaniu III RP o czym swiadczy wczorajsze I posiedzenie nowego sejmu.. -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami bez pokrycia, -nie da sie zbudowac zmiennością poglądów w zależnosci od regionu, miejsca debaty etc -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami dla biednych i pokazując dla nich szacunek jednoczesnie zwracajac sie do nich "spiep.. dziadu" zresztą skoro prezydent miasta walcząc o prezydenture kraju przegrywa w swoim miescie z konkurentem to lepszego dowodu na to kto jest lepszy nie trzeba... Warszawiacy sie poznali na Leszku jeszcze jedno: Lechu przeciwstawia dwie wartosci: wolnosc i solidarność, a jak pytam w jaki sposób te wartosci mozna rozdzielic bo juz nie chce pytać w jaki sposób mogą być one przeciwstawne??? to takie moje przemyślenia.. powaznie sie zastanówmy znim oddamy głos na L.K. Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi KACZYŃSKI Prezydentem RP 21.10.05, 20:22 „Bumerang socjotechniki” : Dlaczego NIE dla DONALDA Tuska : obietnice ma piekne, tylko czy któraś z nich zostanie spełniona?? bezrobocie" "opieka zdrowotna na najwyzszym poziomie dla bogatych, " etc etc tylko głupcem trzeba byc zeby w te piekne hasła uwierzyć... mi tez kłopotu nie sprawia wypowiedzenie tych słów "mam program" "ogranicze bezrobocie" "powszechny darmowy dostep do opieki zdrowotnej" bla bla bla III-ej RP prawej i sprawiedliwej nie da sie zbudowac z Romanem i partią gdzie duze grono działaczy ma w kieszeni wyroki sądowe.. -hasło piekne prawo i sprawiedliwosć ale jak sie ono ma do tych wyroków?? to nie bedzie III RP to bedzie kontynuacja w jeszcze gorszym wydaniu III RP Millera o czym swiadczy wczorajsze I posiedzenie nowego sejmu...- Koalicja PO z LPR i SLD -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami bez pokrycia, -nie da sie zbudowac zmiennością poglądów w zależnosci od regionu, miejsca debaty etc -nie da sie zbudowac pieknymi obietnicami dla biednych i pokazując dla nich szacunek jednoczesnie zwracajac sie do nich "Opieka zdrowotna dla bogatych" zresztą skoro marszałek walcząc o prezydenture kraju ma trzy wystąpienia w senacie to lepszego dowodu na to kto jest lepszy nie trzeba... gdańszczanie sie poznali na Donaldziku jeszcze jedno: Donald nie przeciwstawia wartosci: "Polska liberalna" nic jak pytam w jaki sposób ta Polska liberalna może wpłynąć na walkę z biedą? w jaki sposób może zostać zniesiona bieda kiedy Polska ma być liberalna a nie solidarna ??? to takie moje przemyślenia.. powaznie sie zastanówmy znim oddamy głos na D.T. Ach i jeszcze cytat: Tusk: praca dobrem powszechnym, władza uczciwa i skromnaDonald Tusk zapowiada, że po wygraniu wyborów prezydenckich będzie dążył do tego, aby praca stanowiła dobro powszechne, Polska była silnym państwem, a władza uczciwa i skromna. Kandydat PO na najwyższy urząd w państwie przedstawił swój program w trzech zobowiązaniach. Fundamenty zobowiązań w sferze polityki zagranicznej, według niego, to: budowa równoprawnych i przyjaznych stosunków z Rosją i Niemcami; utrwalenie bezpieczeństwa Polski w oparciu o NATO i USA; obrona przed prześladowaniami Polaków żyjących za granicą; budowa wspólnej europejskiej polityki antyterrorystycznej. Źródło: Rzeczpospolita www.rzeczpospolita.pl/News/1,80,12853.html#12853 I jeszcze troszkę socjotechniki:) obietnice ma piekne, tylko czy któraś z nich zostanie spełniona?? bezrobocie" "opieka zdrowotna na najwyzszym poziomie dla bogatych, " etc etc tylko głupcem trzeba byc zeby w te piekne hasła uwierzyć... "ŁÓDŹ - SĄ POWODY DO DUMY" Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: KACZYŃSKI Prezydentem RP 22.10.05, 20:47 piękną klamrą to zamknąłes. od razu widać dystans i brak podejrzen,epitetów,etc.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koleszlodzi Żal mi Ciebie Lesiu_M. 22.10.05, 21:30 leslaw_m napisał: > piękną klamrą to zamknąłes. > od razu widać dystans i brak podejrzen,epitetów,etc.:)))) Lesiu_M : mniemam że nie rozumiesz przenośni i „Bumerang socjotechniki” jest dla Ciebie niezrozumiały. Taak... No, cóż wszyscy nie muszą tego rozumieć. Szanowny Lesiu_M - pomyliłeś forum z piaskownicą :-I Żal mi Ciebie Lesiu_M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Tesco Lech Kaczynski MA TRZY PALCE!!! IP: 195.69.82.* 22.10.05, 20:50 I co teraz? * LechKaczynski has quit IRC (Connection reset by peer) Odpowiedz Link Zgłoś