hubar 28.09.02, 15:01 Właśnie teraz się zaczyna. Ja za chwil parę wychodże z domu na zabawę, wrócę najwcześniej jutro rano. Jeśli ktoś będzie, a może już był (wróci) to niech napiszę parę słó :-) Zmykam się bawić bum bum bum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 15:16 Mhm, Parada się zaczęła :) Wszystkim uczestnikom życzę świetnej zabawy :))), a sam błogosławię moje nowe dźwiękoszczelne okna... ;) Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 18:30 Od momentu powrotu do domu nawet nie musze wlaczac radia mam free music przez okno - a miaeszkam spory kawalek od centrum wydarzen. Milej zabawy w hali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 21:11 Bum bum bum... Baw się dalej! (...co?) POWIEDZIAŁAM, ŻE MASZ SIĘ BAWIĆ DALEJ! ...ufff... głośno tam było (i nadal jest) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
icharyd Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 22:50 Bum bum Te wszystekie dziewczyny wyglądające jak dziwki Bum bum Młodzieńcy rzygający po bramach Bum bum Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 22:54 takie obrazki mozna ogladac co tydzien, wiec nie zwalaj na parade. A co do dziewczyn jak myslales ze ubiora sie jak na pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
icharyd Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 22:56 adamco napisał: > takie obrazki mozna ogladac co tydzien, wiec nie zwalaj > na parade. WCALE NIE A co do dziewczyn jak myslales ze ubiora sie jak na pogrzeb? ALE NIE JAK DZIWKI,. NA BOGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć IP: *.retsat1.com.pl 28.09.02, 22:56 Nie uczestniczyłem w paradzie jako takiej. Przyglądałem się jej jedynie przez moment z boku. Rzucało się w oczy mnóstwo osób w wieku metr pięćdziesiąt i legion dresów. I to nie jest wyłącznie moja opinia. Na szczęście nie brakowało osób ciekawie wyglądających i ciekawie się bawiących, ale na nieszczęście nie oni stanowili większość wśród uczestników parady. Odpowiedz Link Zgłoś
icharyd Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 28.09.02, 22:58 Gość portalu: łażej napisał(a): > Nie uczestniczyłem w paradzie jako takiej. Przyglądałem się jej jedynie przez > moment z boku. Rzucało się w oczy mnóstwo osób w wieku metr pięćdziesiąt i > legion dresów. I to nie jest wyłącznie moja opinia. Na szczęście nie brakowało > osób ciekawie wyglądających i ciekawie się bawiących, ale na nieszczęście nie > oni stanowili większość wśród uczestników parady. ZGADZAM SIĘ Z TYM PANEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 23:40 W tym roku wyjatkowo mocne zderzenie klimatow trans i dres wear. Z jednej strony ludzie bedacy protechno i wesoło chlonący dzwieki. Z drugiej watachy naprutego buractwa z rumianą facjatą i dzikim wzrokiem, zaczepiajacy dzieciaki i szukajacy zadymy. Ogolnie prograsywnie. Strobo Space Snake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquarius11 Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć IP: *.vline.pl 29.09.02, 00:12 Ja uważam, że ta impreza jest OK chociaż sama w niej nie biorę udziału. Myślę, że to jest w porządku, że istnieje na tym świecie coś co łączy w ten sposób ludzi, że potrafią się tak bawić, a co do tych paru faktów do anty uczestników, to myslę, że są oni obecni nie tylko na takich imprezach, bo można ich spotkać wszędzie - to tyle mojego. Serdeczne pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 29.09.02, 00:29 Powiem wam, że źle i bardzo niepewnie się tam czułem, choć tylko przechodziłem, ale też nic nie zachęiło mnie abym się na chwile nawet zatrzymał. I wcale nie czułem tej wolności, przyjaźni itd. Nie byłem na Przystanku Woodstock, ale dla mnie z imprezy Owsiaka bije większe ciepło i poytywna wibracja. Dużo lepiej czułem się też na wczorajszych koncertach jazzowych. W tym tygodniu bedzie ich jeszcze kilka, więc polecam. Sam byłem na tego typu koncercie po raz pierwszy i bardzo mi się podobało. A dziś przeraziła mnie ogromna ilość dresów i młodych siks w wieku 15-17 lat, zresztą kto był, sam wie jak wygladały. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.02, 06:34 Zgadzam sie z Barto. No nie we wszystkim z tym jezzem moglbym polemizowac, ale co do parady to takze moje zdanie jest taki. POzdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 29.09.02, 06:38 Niestety się zgodzę z tymi dresami, ale na hali było już o wiele lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 29.09.02, 15:09 Chciałbym nieco rozwinąć moją odpowiedź do Bartolomeo, bo trochę ją przemyślałem. Szkoda że nie czujesz, ale nikt Cię zmuszać nie będzie. Jeśli chodzi o wolność, o łączenie się w jakikolwiek sposób z tłumem to zdecydowanie wolę muzykę techno niż np koncert urodzinowy ArtDomu. Na tym że koncercie występ miał T.Love, jakoś wtedy nie przeszkadzały Ci tamuny pijanych karków, siksy umalowane, dresy itd. Wtedy się bawiłeś i wogóle nie zwracałeś na to uwagi. Napisałem w poście (tym wyżej), zaraz po powrocie, że w hali nie było już elemontu przypadkowego. Nie było pijanych, dresów, małolatów... natomiast było ponad 8tys ludzi którzy przyszli się bawić. Pomimo tak dużej liczby uczestników, ani razu nie dostałem butem w głowe lub w plecy, to było "normą" na zamkniętym koncercie T.Love w Faraonie. Nota bene koncert, który nie wypełnił Faraona. Można powiedzieć że masówka... pierdu pierdu. Ale tego typu imprezy na prawdę łączą ogrome ilości osób. Nie każdego, ale taka jest każdego wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 29.09.02, 18:05 Przed chwilą podano w ŁWD, że tegoroczna Parada zgromadziła na Pietrynie około 15 tys. osób... chyba niezły wynik...ile byłow zeszłym?? Aha- Policja nie odnotowała ani jednej zamieszki, pobicia, ocenia impreze na spokojniejszą od zeszłorocznej...no i imprezowicze zostawili mniej śmieci na Pietrynie;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar PARADA WOLNOŚCI - zobaczcie zdjęcia i poczytajcie: 29.09.02, 23:51 www1.gazeta.pl/lodz/1,35151,1040209.html Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć 30.09.02, 09:02 oj nareszcie dotarłam! własnie w tej chwili weszłam poraz pierwszy po paradzie do domu. na hali byłam tylko w tym roku i musze przyznac, że organizacja całej imprezy mnie mile zaskoczyła, niesadziłam, że wszystko jest tak dobrze zaplanowane. ta muzyka nadal mnie nie zachwyca, byłam bo musiałam i spotkałam Hubarka :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat27 Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas zacząć IP: *.interserwer.pl 30.09.02, 10:55 Ja też byłem na paradzie i na imprezie w hali. W sumie na zabawie non-stop spedziłem 14 godzin, bo z hali poszlismy jeszcze z kumplem do "Cube'a" na After Party. W domu byłem o 12 w południe :) Niestety po takiej długiej i zajeb... zabawie trzeba odcierpieć swoje :( Ale juz czekam na "Mayday" w listopadzie w Spodku :) Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy też bawili sie w hali sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas skończyć 30.09.02, 14:35 Wyrażam jedynie nadzieję, że nikt z was nie ogłuchł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat27 Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas skończyć IP: *.interserwer.pl 30.09.02, 17:01 Nie ogłuchłem, ale jeszcze trochę szumi mi w uszach. Do jutra przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PARADA WOLNOŚCI - imprezę czas skończyć 30.09.02, 17:07 haha to zupełnie jak ja. Najfajniejsze że nadal słyszę tą muzykę :-D Odpowiedz Link Zgłoś